|
|
#4951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
Polecam ... W piątek robię imprezę, mam nadzieję, że coś znowu pofotografuję i pododaję. Marzy mi się, żeby blog tętnił życie ![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie idealnie, ale ku dobremu zmierza
|
|||
|
|
|
#4952 |
|
Rozeznanie
|
hello, hello
![]() właśnie mam ochotę na pizzę, ale mam trochę mąki krupczatki i trochę mąki pszennej i za nic nie chce mi się ruszyć dupska do sklepu- mogę zmieszać? ![]() u Was też taka kiepska pogoda?
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora, w jakim czasie zjadłaś te 2 kg czekolady?
Dieta - marzenie
|
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 2 tygodnie. Ja niestety nie mogę mieć słodyczy w domu, bo pochłaniam wszystko (zazwyczaj jem do momentu, aż mi niedobrze. wtedy robię chwilę przerwy i jem dalej). Teraz po kuracji czekoladowej martwi mnie to, żeby bardziej nie schudnąć. |
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniam Ja też miewam takie fazy, chyba, że jestem na diecie ![]() Chciałabym mieć taki problem. Wiem, wiem, że też mogę zacząć się ruszać, ćwiczyć, no ale jestem leniem, muszę to stwierdzić ![]() Myślę, że jak będziesz jeść porządnie (zdrowo) 5 razy dziennie, to nie schudniesz. |
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Odkąd zaczęłam ćwiczyć wieczorami trudno mi wpakować w siebie standardową ilość jedzenia.
Do tej pory zawsze po pracy jadłam syty obiad, a teraz muszę sobie ucinać trochę porcję, bo inaczej po 3h od obiadu dalej mam jedzenie w żołądku i nie daję rady ćwiczyć. Kolację jem taką jak zwykle, tyle że jakieś 30-40min przed snem (a wcześniej jakieś 2h30 przed snem). Mam nadzieję, że ta późna kolacja wyrównuje mi ten mniejszy obiad. |
|
|
|
#4958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja po takiej diecie ważyłabym pewnie z 5kg więcej ![]() Cytat:
![]() Dzień wolny się kończy, a było tak fajnie ![]()
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Byłam dziś na badaniach krwi. Ciekawe, czy bez problemu odbiorę wyniki, skoro miałam skierowanie ![]() Xzora, ja ze słodyczami mam dokładnie to samo - zażeram się, aż mi niedobrze Najczęściej największą ochotę mam po sycącym obiedzie ![]() Dziś idę do fryzjera, w końcu! Wyglądam tragicznie. |
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Czekolada..kocham - niestety
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
i fajnie wyglądają ![]() Zawijasy wstawię, ale chyba dopiero pod koniec tygodnia ![]() Byłam wczoraj u fryzjera, obcinała mnie chyba najpowolniejsza fryzjerka świata... trwało to i trwało Efekt jest ok, ale bez szału, więc więcej do niej nie pójdę
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
o kurczaki, nie nadążam z czytaniem
Mam dziś dzień nerwa, na wszystko i wszystkich. Aż się boję z kimkolwiek gadać, bo warczę i głoszę jakieś zdecydowane poglądy przeciw wszystkiemu. Oby mi do jutra przeszło, bo rozniosę w domu tż |
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie się rozpisałyście
![]() Misku czy ten nerw ma jakieś podłoże? czy to po prostu gorszy dzień? Butter fajnie że blog odpalony- rusz z nim pełną parą to i wejść będzie więcej ![]() Gosiu może czas na odchudzanie nadejdzie jak wiosna się zacznie pełną gębą ![]() ----------- Ja po szczepieniu z Małą. Darła się w nieboglosy , a mnie jakoś to nie ruszyło. Laski mdleją, płączą razem z dziećmi - a ja wiem że to dla jej dobra i nie panikuję ![]() I rośnie mi kolos ![]() Ma 1,5 miesiaca i waży już 5400 Nie wiem tylko ile mierzy- ale pewnie już z 64 cm bo ubranka już na 68 nosi- a to niby dla dzieci 3-6 miesięcyA kurde podostawała sukienki na lato w prezencie na 68- to jak się w maju lato nie zrobi to sukienki na allegro pójdą ![]() Zrobilam dziś obiad ze słoika dla męża i czuję się złą żoną ![]() On mi masaże robi, dziecko uspokaja, daje spać w dzień, i jeszcze na wieczór ukocha, a ja mu obiad ze słoika. Wstyd
|
#4965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Zemdliło mnie dziś - mnie z żelaznym układem trawiennym Mam nadzieję, że szybko mi minie ten dziwny stan... nie zjadłam nic, co mogłoby zaszkodzić.Byłam z koleżanką na kawie dziś - to mój bufor bezpieczeństwa jeśli chodzi o sprawy pracowe. Fajnie sobie pogadałyśmy. Wróciłam też na mój angielski po prawie miesięcznej przerwie. Zaraz biorę się za rozpisanie mojej nauki i prac domowych, bo bez planu nic bym nie robiła ![]() Cytat:
![]() A propos fryzur: czy któraś z Was ma kręcące się, niesforne włosy i nosi je krótko? Może macie pomysł na fryzurę. Mimo, że obcięłam włosy, ciągle wyglądam tak samo Z przodu moja fryzura jest po prostu wycieniowana.... TŻ dzielnie mi układa włosy po myciu i tyle.Cytat:
Ja tak mam jak jestem głodna ![]() Cytat:
![]() Raz nie zawsze Zwykle robisz super obiadki, zrozumie
|
|||
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mania duża, B ma jeszcze spodnie na 68 w które wchodzi
|
|
#4967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Reszta w klubie. |
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no noooo Mania to kawal kobietki rosnie wlasnie sprawdzilam w ksiazeczce i moja w wieku Mani miala 4900 wiec tez nie malo teraz waga utrzymuje sie juz chyba od 3 miesiecy....ciagle 12,5 kg i lekarka mowi ze to tez nie malutko ![]() dobry obiad ze sloika nie jest zly skoro Tz zjadl znaczy ze bylo ok a Ty korzystaj ile wlezie
|
|
|
|
|
#4969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa z koleżanką dobra rzecz. TŻ układa Ci włosy?!?! Nieźle ![]() Mnie właśnie obce ruszają, a własne nie za bardzo . No chyba że piszczy godzinę -wtedy zaczynam się martwić i wkurzać że nie umiem jej pomóc.Ano zrozumiał a nawet był zadowolony bo lubi czasem te sosy słodko- kwaśne![]() Cytat:
Mam chyba kaloryczne mlekoWszyscy mówią że na 3 miechy wygląda Mam nadzieję że jak Twoja przystopuje w pewnym momencie ![]() Korzystam póki mężowi taka gorliwa opieka nad nami się nie znudzi
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja rosla dopoki nie zaczela sie "ruszac" jak juz przeszla na biegi to waga stanela w miejscu a je.....coraz wiecej otoz to korzystaj bo jest opcja ze kiedys Tz sie znudzi |
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kurde chcę zrobić zapasy mleka i boję się że jak zacznę odciągać do zamrożenia to produkcja jeszcze wzrośnie i mi cyce wybuchną w końcu
|
|
#4972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też myślałam, że krótkich nie upilnuję, ale jest tak samo jak przy długich (mam do ramion) w sensie właściwości, bo w ogóle znacznie łatwiej je pielęgnować. Choć ostatnio nie chciało mi się układać przy suszeniu i rano doznałam szoku z powodu nieokiełznanej góry włosów ![]() Cytat:
Praktycznie po każdym myciu, mam taką suszarko-prostownicę, która nie daje mi klapniętych drutów z włosów, tylko ładnie porządkuje i właśnie w jej używaniu wyspecjalizował się mąż ![]() http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/000...d0-lissima.jpg |
||
|
|
|
#4973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
![]() Na zawijasy poczekam.Nie pali się ![]() Marzy mi się jakaś fajna fryzurka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Duża dziewczynka ![]() Cytat:
za angielskiMoje same się nie kręcą
|
|
#4974 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Choruję na wieczny niedoczas, brakuje mi zwykłego poleniuchowania. Butter fajnie, że blog już działa, teraz czekamy na wysyp nowych przepisów ![]() Emilko gratki sukcesów w diecie ![]() Haniu mężowi nic się nie stanie jak raz na jakiś czas zje danie ze słoika, w końcu na codzień zgotowywujesz mu same pyszności. Co do wagi Mani to moja Oliwka podobnie ważyła w tym wieku i teraz też nie narzeka na brak apetytu ![]() Misku jak tam humor dzisiaj? Lepiej trochę?
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Haniu, dobrze, że Mania rośnie ![]() I dobrze, że się nie dajesz wkręcić w panikę szczepionkową Twoje nerwy pewnie by się jeszcze Małej udzieliły ![]() Haniu, co z moim przepisem na kaczkę? ![]() Dziewczyny, obiecuję, w miarę możliwości będę wstawiać nowe przepisy
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-04-18 o 09:02 |
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry! |
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jakoś nie mam weny do pisania. Emilko, skoro masz dużo stresów w pracy, to nie dziw się, że brzuch się zbuntował. Robię sobie kawę i zabieram się za robotę - cichaczem w pracy robię konkurs, więc muszę korzystać, że na razie szefa nie ma
|
|
|
|
#4978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oddam Ci!! tylko je zabierz, ja marze o prostych jak druty wlosch, jakie maja Japonki. Raz widzialam z bliska i mnie skrecalo z zazdrosci. Grube, ciemne, lśniące, proste i jak tafla wody |
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
A nie byłaś na nim jeszcze?
Możesz mnie polubić na fb ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
i nic się nie da też z nimi zrobić. Jakbym chciała je zakręcić, to chyba bym musiała miesiąc w wałkach chodzić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

właśnie takie bym zjadła
a na deser talaretki. Ależ jestem głodna 
piję sobie kawę, a pranie robi się samo
Polecam ... 

wlasnie sprawdzilam w ksiazeczce i moja w wieku Mani miala 4900 wiec tez nie malo