Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 22:46   #2911
pumas
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
To był poród próżniowy własnie. Ale wyszło i bez tego. Wszystko było ok.

Kurcze ja mam dwa wesela w lipcu................... może tez na tej stronie zakupię...
Ja na szczescie w lipcu bede już rozpakowana, więc zostaje mi jeden ślub i jedna komunia, obskoczę w jednej kiecce. Ale jeśli będziesz wybierać z tej strony, to mogę Ci doradzić coś, bo mierzyłam większość z tych sukienek i niektóre są tragiczne.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 22:52   #2912
depoison
Zadomowienie

Cytat:

O kocie mamy, zobaczcie kocią pobudkę. Popłakałam się ze śmiechu:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=4aTagDSnclk

piękne!!
uwielbiam takie filmiki ale moim niekwestionowanym faworytem już od kilku lat pozostaje "o long john"
Zawsze zaśmiewam się jak głupia, choćbym oglądała to kilka razy pod rząd

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 22:53   #2913
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Hej ho
Nie było mnie jak zwykle cały dzień, ale przychodzę z dobrymi wieściami
Pierwsze KTG za mną, wyszło super, podobno książkowo, choć ja sie nie bardzo na tym znam.
Sama wizyta również pomyślnie, malutka waży 1200 g, niestety nie pamiętam ile mierzy. Ale jest o kilka dni młodsza niż wg OM. Do tego skacze, fika i fikołka wywinęła takiego, że znowu jest główką do góry, a nóżkami na dół. A dopiero co była główką do wylotu.
Szyjka długa, 4 cm, twarda, także jak widać zmiany mogą się cofać, w sensie miękkość, bo długość raczej nie - ja ostatnio też miałam 4 cm. Mogę chodzić do pracy, na fitness, ale żyć spokojnie, żeby ten stan się utrzymał. Jestem bardzo zadowolona, bo bałam się najbardziej diagnozy i ew. leżenia. Jestem szczęśliwa
Super wieści
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
kurcze to jednak podwyzszony

a z ta tarczyca to przeginka miejmy nadzieej ze tylko nie wydrukowali
Też mam taka nadzieję, jutro sie okaże
Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Pewnie będziesz musiała uważać jednak- podobny wynik chyba Asia miała.Będzie dobrze
Pewnie tak
Cytat:
Ahh i dogadałam kwestię porodu, mam podpisać umowę w szpitalu, że życzę sobie mojego lekarza przy porodzie, płatność po całej akcji, czyli przy wypisie. Jestem spokojniejsza jakoś, będzie spoko

Kupiłam sukienkę elegancką na komunię kuzyna i ślub kolezanki. Ciuchy ciążowe drogie jak cholera, a jeszcze muszę dokupić jakąs marynarkę lub sweterek do zarzucenia. Za kieckę zapłaciłam 250 zł, a żadne z niej cudo. o taka: http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_p...izytowe&pro=12 muszę ją trochę skrócić, bo długość w kolano nie na moje nerwy
Sukienka śliczna

1500 za poród z lekarzem to nie tak dużo, w Wawie za opiekę tylko położnej tyle wołają
Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
160 to jeszcze nie cukrzyca, ale już stan wymagający obserwacji. Ktoś ostatnio pisał, że złe są wyniki powyżej 180. Może Phdwao? Ze słodyczy pewnie będziesz musiała zrezygnować.

Dwa dni? W UCK mam wyniki po 4-5 godzinach, a w swojej przychodni po 8, bo wtedy przywożą wydruki. Tylko w przychodni endo panują jakieś durne obyczaje i baba (pielęgniarka/ rejstratorka?) kazała mi na badanie przyjechać tydzień przed wizytą. Powiedziałam, że jestem w ciąży i przez tydzień mogłoby się za dużo zmienić. Oczywiście pojechałam w piątek i tylko uprzedziłam, że w poniedziałek mam wizytę. Wynik był.
Prawdopodobnie słodycze bye, bye
Tu gdzie mieszkam, w najbliższej przychodni na hormony czeka się dwa dni właśnie, bo oni to gdzies wysyłają i nie robia na miejscu, więc jak się okaże że mi w Medicoverze nie zrobili jednak tego badania to podzwonię po laboratoriach i popytam gdzie zrobią szybciej, ale zła jestem, że hej
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 22:54   #2914
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Ja na szczescie w lipcu bede już rozpakowana, więc zostaje mi jeden ślub i jedna komunia, obskoczę w jednej kiecce. Ale jeśli będziesz wybierać z tej strony, to mogę Ci doradzić coś, bo mierzyłam większość z tych sukienek i niektóre są tragiczne.
Ja zamierzam jeszcze sprobowac Manufakturę w Łodzi i Galerię Łódzką może uda mi się coś znaleźć....ale w razie co wiem do kogo się zgłosić

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
piękne!!
uwielbiam takie filmiki ale moim niekwestionowanym faworytem już od kilku lat pozostaje "o long john"
Zawsze zaśmiewam się jak głupia, choćbym oglądała to kilka razy pod rząd
aaaah long john. też go uwielbiam!!! a dwa gadające koty widziałaś?
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 22:57   #2915
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
We wtorki 20:30.
Dzięki Powtórki są kilka razy w tygodniu o różnych porach, ale teraz tak patrzę że to chyba jednak różne odcinki-bo różne numerki są przy nich
Jutro o 21.30 też jest i chyba inny odcinek niż dziś.

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
Haniu musze sprostować, te witaminki nazywaja sie Pregnancy, sa w biało-różowym opak. i jest ich 45
Dzięki

Wypiłam właśnie pyszny domowy soczek marchewkowo-bananowo-jabłkowy Ten robot to rewelacja (tylko kupa zabawy przy myciu)

Edytowane przez hanjah
Czas edycji: 2012-04-17 o 23:00
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 22:57   #2916
depoison
Zadomowienie

Cytat:
aaaah long john. też go uwielbiam!!! a dwa gadające koty widziałaś?
no ba!
żeby to raz!

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 22:57   #2917
Linka25
Zakorzenienie

pumas - wspaniale ze wyniki takie dobre!! cieszę się ! tak trzymaj

chmielinka - dziwne podejście męża z tymi pieluchami
my już od dawna jesteśmy zgodni: będziemy używać wielorazowych, dziś w szkole rodzenia była babeczka, która sporo o nich powiedziała i już mniej więcej mamy wyobrażenie; tak na marginesie to śliczne robią teraz te pieluszki
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 23:06   #2918
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Dzięki Powtórki są kilka razy w tygodniu o różnych porach, ale teraz tak patrzę że to chyba jednak różne odcinki-bo różne numerki są przy nich
Jutro o 21.30 też jest i chyba inny odcinek niż dziś

Dzięki

Wypiłam właśnie pyszny domowy soczek marchewkowo-bananowo-jabłkowy Ten robot to rewelacja (tylko kupa zabawy przy myciu)
AAA bo dzisiaj chyba byla porodówka amerykanska, a w srody jest brytyjska. W zeszlym tyg w brytyjskiej była Polka rodząca
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
no ba!
żeby to raz!
Lubię to!
Stary 2012-04-17, 23:07   #2919
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
chmielinka - dziwne podejście męża z tymi pieluchami
my już od dawna jesteśmy zgodni: będziemy używać wielorazowych, dziś w szkole rodzenia była babeczka, która sporo o nich powiedziała i już mniej więcej mamy wyobrażenie; tak na marginesie to śliczne robią teraz te pieluszki
A radziła jakie kupić i ile dla przykładowo 1-2 miesięcznego bobasa? Jakiś zestaw startowy?
Czytam o tym i jakoś nie mogę ogarnąć
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Stary 2012-04-17, 23:17   #2920
anna99302
Zadomowienie

Właśnie czytam bardzo fajną książkę o ciaży,w której jest napisane, że: " u niektórych kobiet wystepuje wysypka w ciąży, która może byc skutkiem działania kilku czynników jednocześnie: zwiększona cyrkulacja krwi, wzrostu temperatury ciała, pocenia i ocerania skory przez ubranie. (...) U niektórych ciężarówek widoczne sa czasem czerwone kropki na twarzy, ramionach, korpusie, dłoniach i stopach. To również efekt zwiększonego przepywu krwi i rozszerzania naczyń, który zniknie po pordzie". To tak a propos wysypki, o której ktoras z Was pisała

A i jeszcze autorka pisze , że rozstępy występuja u kobiet, które mają mało kolagenu i elastyny w skórze. I bez wzgledu na to, czy będą używać kremów czy nie, rozstepy będą.
Stary 2012-04-17, 23:18   #2921
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
AAA bo dzisiaj chyba byla porodówka amerykanska, a w srody jest brytyjska. W zeszlym tyg w brytyjskiej była Polka rodząca
Ja wolę brytyjską, bo mi to bliższe
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 23:26   #2922
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ahh i dogadałam kwestię porodu, mam podpisać umowę w szpitalu, że życzę sobie mojego lekarza przy porodzie, płatność po całej akcji, czyli przy wypisie. Jestem spokojniejsza jakoś, będzie spoko
Cytat:
1500 zł.
Cytat:
za tyle bym sie faktycznie zastanaowiła, moja prowadząca ma wyższą stawke, więc nie decyduję się
Cytat:
A jaką?????? Może być jeszcze wyższa?
Dziewczyny a ile kosztuje cały poród u Was? U mnie 3500 i sie zastanawiam.

Cytat:
Ja zamierzam jeszcze sprobowac Manufakturę w Łodzi i Galerię Łódzką może uda mi się coś znaleźć....ale w razie co wiem do kogo się zgłosić
a gdzie Ty mieszkasz Aniu?

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
A radziła jakie kupić i ile dla przykładowo 1-2 miesięcznego bobasa? Jakiś zestaw startowy?
Czytam o tym i jakoś nie mogę ogarnąć
generalnie to są dwa zasadnicze rodzaje tych pieluch:

1) tzw. kieszonki (all in one) - z wkładem z mikropolaru: czyli taka pieluszka składa sie z 2 części: ten wkład wsuwa sie do środka tej "kieszonki". Na wierzch można położyć jeszcze papierek celulozowy który zabrudzony sie wyrzuca a pieluszkę i wkład sie pierze zgodnie z zaleceniami producenta. Kieszonka z wkładem schną szybko, są dobre na noc, dłuższe spacery itp.
Materiały przepuszczają powietrze nie przepuszczając powietrza. Nie prasuje sie ich.
Jest to ta droższa opcja. Acha ten papierek celulozowy jest cieniutki, w pełni eko, dla dziecka ponoć komfortowy.

2) tzw. otulacze; w otulacze można wkładać wszystko np. tetrę, flanelę. Składa się je tj. np. tetrę w prostokącik, zwyczajnie. Taki otulacz powinien przy odrobinie szczęścia wystarczyć jeden na dzień - później do prania.
W przypadku otulaczy wystarczą np. 4 sztuki i dio tego tetra lub coś innego np. 20-30 sztuk. Otulaczy się nie prasuje.
Jest to tańsza opcja.

Pierze sie w proszkach antybakteryjnych i antygrzybicznych. Poproszona o nazwy solidnych firm wymieniła Małe Me i Blueberry..

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Właśnie czytam bardzo fajną książkę o ciaży,w której jest napisane, że: " u niektórych kobiet wystepuje wysypka w ciąży, która może byc skutkiem działania kilku czynników jednocześnie: zwiększona cyrkulacja krwi, wzrostu temperatury ciała, pocenia i ocerania skory przez ubranie. (...) U niektórych ciężarówek widoczne sa czasem czerwone kropki na twarzy, ramionach, korpusie, dłoniach i stopach. To również efekt zwiększonego przepywu krwi i rozszerzania naczyń, który zniknie po pordzie". To tak a propos wysypki, o której ktoras z Was pisała

A i jeszcze autorka pisze , że rozstępy występuja u kobiet, które mają mało kolagenu i elastyny w skórze. I bez wzgledu na to, czy będą używać kremów czy nie, rozstepy będą.
są jeszcze balsamy z kolagenem - drogie
nie wiem czy w ciąży można ich uzywać, ale ponoć mega skuteczne

Edytowane przez Linka25
Czas edycji: 2012-04-17 o 23:25
Stary 2012-04-17, 23:36   #2923
Soleilka
Zakorzenienie

Myślałam, że TŻ zabije Przyszedł inteligent do pokoju z cygarem i mi nasmrodził a ja w piżamie i miałam iść się myć, no i teraz muszę wywietrzyć pokój i chwilę poczekać, bo nie chcę się przeziębić...
No chyba mu łeb o futryne roztrzaskam dziś

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 23:36   #2924
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

Dobre Choć nie jestem kocia mamą

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ten co babka nie mogła urodzić i jakimś wysysakiem chcieli wziąć dziecko czy coś takiego. Myślałam, że mu główkę urwie
Vacuum... to się zdarza.

Cytat:
Pierze sie w proszkach antybakteryjnych i antygrzybicznych. Poproszona o nazwy solidnych firm wymieniła Małe Me i Blueberry..
Ta druga na pewno jest dobra

Karolinka, współczuję. Bardzo dobrze, że robi się te badania!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 23:40   #2925
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
To był poród próżniowy własnie. Ale wyszło i bez tego. Wszystko było ok.
Brrrr masakryczne to było
Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Vacuum... to się zdarza.
Ja się na to nie zgodzę, w takim wypadku wolałabym cesarkę mieć. To wyglądało jakby ta baba miała oderwać główkę, bo ciągnęła a to odskakiwało bleeee

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 23:46   #2926
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
e
O madurowiczu mówisz?? Bierzemy pod uwagę właśnie...
Stary 2012-04-17, 23:48   #2927
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:

generalnie to są dwa zasadnicze rodzaje tych pieluch:

1) tzw. kieszonki (all in one) - z wkładem z mikropolaru: czyli taka pieluszka składa sie z 2 części: ten wkład wsuwa sie do środka tej "kieszonki". Na wierzch można położyć jeszcze papierek celulozowy który zabrudzony sie wyrzuca a pieluszkę i wkład sie pierze zgodnie z zaleceniami producenta. Kieszonka z wkładem schną szybko, są dobre na noc, dłuższe spacery itp.
Materiały przepuszczają powietrze nie przepuszczając powietrza. Nie prasuje sie ich.
Jest to ta droższa opcja. Acha ten papierek celulozowy jest cieniutki, w pełni eko, dla dziecka ponoć komfortowy.

2) tzw. otulacze; w otulacze można wkładać wszystko np. tetrę, flanelę. Składa się je tj. np. tetrę w prostokącik, zwyczajnie. Taki otulacz powinien przy odrobinie szczęścia wystarczyć jeden na dzień - później do prania.
W przypadku otulaczy wystarczą np. 4 sztuki i dio tego tetra lub coś innego np. 20-30 sztuk. Otulaczy się nie prasuje.
Jest to tańsza opcja.

Dzięki za odpowiedz w sprawie pieluszek
Co do cen
W szpitalu gdzie zamierzam rodzić nie ma podanego cennika, ale w innych w okolicy w których podają ceny są dość duże
prywatne:
http://www.medicover.com/PLPL/szpita...tm?VCID=banner
http://www.damian.pl/279,Poloznictwo.htm
publiczny
http://www.szpitalzelazna.pl/poradnik-pacjenta/cennik

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Karolinka, współczuję. Bardzo dobrze, że robi się te badania!
Dzięki
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Stary 2012-04-17, 23:53   #2928
Linka25
Zakorzenienie

Karolina doczytałam o Twojej glukozie. Nie jest źle! Zdrowa dieta i po sprawie. Tak naprawdę to każda z nas, bez względu na wyniki powinna stosować diete cukrzycową czyli po prostu zdrową dietę

Ja babeczkę będę jeszcze męczyc pytaniami o te pieluchy. Ona prowadzi sklep internetowy, mogę kupić u niej, w zamian za porady

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
O madurowiczu mówisz?? Bierzemy pod uwagę właśnie...

Prywatnie to albo Salve albo Medeor. Ewentualnie jeszcze jest Gameta.
Stary 2012-04-18, 00:01   #2929
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Karolina doczytałam o Twojej glukozie. Nie jest źle! Zdrowa dieta i po sprawie. Tak naprawdę to każda z nas, bez względu na wyniki powinna stosować diete cukrzycową czyli po prostu zdrową dietę

Ja babeczkę będę jeszcze męczyc pytaniami o te pieluchy. Ona prowadzi sklep internetowy, mogę kupić u niej, w zamian za porady
Dzieki
Muszę się przestawić na zdrowe jedzenie, bo sobie zbytnio folgowałam
Właśnie przed chwilą odkryłam że babka która prowadzi pieluszkarnia.pl ma sklep stacjonarny w Warszawie, najwyżej na miejscu ją pomęczę pytaniami
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Stary 2012-04-18, 00:02   #2930
anna99302
Zadomowienie

Dobranoc
Stary 2012-04-18, 00:05   #2931
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilą odkryłam że babka która prowadzi pieluszkarnia.pl ma sklep stacjonarny w Warszawie, najwyżej na miejscu ją pomęczę pytaniami
no pewnie

Moze byc ciężko troche z tymi pieluchami ale bez przesady A korzysci ogromne, dla dziecka (to najważniejsze), a przy okazji dla kieszeni. Dlatego bardzo chcę spróbować
Stary 2012-04-18, 00:19   #2932
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Heej !
doczytalam Was
ja juz po pracy czuje jak moja mala sie prezy w brzuszku normalnie tak mi brzuch sie wygina cudowne

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 00:32   #2933
branzoletka
Branzoletka

linzey śliczny awek tzn.twoja Zosia

pumas Gratki za pomyślną wizytę a kiecka bardzo ładna Już jakiś czas temu zapisałam sobie tą stronkę na wszelki w jakby mi się coś eleganckiego kroiło ale piszesz, że nie wszystkie są takie fajne

Cytat:

Słodki rudzielec

Cytat:
na jodze były 3 dziewczyny w tym samym tygodniu ciązy co ja i wszytskie mialy dużo większe brzuchy i zupełnie inne. A prowadząca do mnei rzuciła, że jestem we wczesej ciąży, wiec jak jej powiedziałam który tydzien i ze w III trymestr wchodze to sie lekko zdziwiła
No i dla podniesienia sobie samooceny warto było tam pójść

Generalnie uważam, bo przeszłam taką szkołe, że warto do niej chodzić zwłaszcza tz-om, bo jednak oni tam zdobywają wiedzę praktyczną, którą jak się zastosuje podczas porodu to bardzo pomaga gdy my tracimy głowę Nie ma szans żeby z nami była położna przez te wszystkie godziny porodu, kiedy się pokonuje wiele km. po korytarzu i wtedy zaangażowanie tż jest nieocenione.
Mój ex pilnował skurczy, liczył, odliczał kiedy szczyt kiedy koniec-to naprawdę pomagało nie tylko sama obecność i trzymanie za rękę.
A to, ze szkoły robią się komercyjne, to w niczym nim nie umniejsza, bo przecież nie łudźmy się każdy chce zarobić

Cytat:
Niestety zgadza się dlatego ja sobie daruje drogie kremy na których producenci tylko zbijają kasę. Trzeba nawilżać jak zwykle zresztą a do tego wystarczą oliwki lub choćby Nivea granatowy balsam a z rozstępami walczyć już po połogu odpowiednimi do tego kremami co nie oznacza drogimi+masaż+ trochę sportu i tyle

Oki najwyższa pora na spanko, więc uciekam Dobranoc.

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 07:10   #2934
karolka110
Wtajemniczenie

Dzień Dobry Śpiące Królewny
ja już na nogach, bo na 8 do lekarza
ciekawam jak przetrwam badanie...i jakie nowe wieści od ginki...ale jakoś wyjątkowo stresa nie mam
odezwę się jak wrócę-z górą jedzenia, bom głodna jak wilk:br zydal:
Stary 2012-04-18, 07:27   #2935
prince_polo
Zakorzenienie

hej, ja juz po kawce
miałam durne sny znowu.... ale sie wyspałam. Wstałam o 7
tyle wczoraj wypiłam ze wstawałam w nocy 3 razy na siku no ale trudno, jak trzeba to trzeba, teraz juz tez kolo mnie butla wody

Cytat:
Hej ho
Nie było mnie jak zwykle cały dzień, ale przychodzę z dobrymi wieściami
Pierwsze KTG za mną, wyszło super, podobno książkowo, choć ja sie nie bardzo na tym znam.
Sama wizyta również pomyślnie, malutka waży 1200 g, niestety nie pamiętam ile mierzy. Ale jest o kilka dni młodsza niż wg OM. Do tego skacze, fika i fikołka wywinęła takiego, że znowu jest główką do góry, a nóżkami na dół. A dopiero co była główką do wylotu.
Szyjka długa, 4 cm, twarda, także jak widać zmiany mogą się cofać, w sensie miękkość, bo długość raczej nie - ja ostatnio też miałam 4 cm. Mogę chodzić do pracy, na fitness, ale żyć spokojnie, żeby ten stan się utrzymał. Jestem bardzo zadowolona, bo bałam się najbardziej diagnozy i ew. leżenia. Jestem szczęśliwa
super
Cytat:

ja pisałam ze mam wysypke ......
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Niestety zgadza się dlatego ja sobie daruje drogie kremy na których producenci tylko zbijają kasę. Trzeba nawilżać jak zwykle zresztą a do tego wystarczą oliwki lub choćby Nivea granatowy balsam a z rozstępami walczyć już po połogu odpowiednimi do tego kremami co nie oznacza drogimi+masaż+ trochę sportu i tyle

Oki najwyższa pora na spanko, więc uciekam Dobranoc.
popieram
Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
ciekawam jak przetrwam badanie...i jakie nowe wieści od ginki...ale jakoś wyjątkowo stresa nie mam
kciuki za wizyte

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 07:29   #2936
modnisia86
Zadomowienie

Witam z rana z kawusia z pracy
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:22   #2937
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
ja juz od 2h na nogach wczaj wogole nie wlaczalam pc nie mialam veny.... d wczorajszego ranka mam jazdy z tz w sumie to on ma problem, ale znam go i wiem, ze nie bedzie sie odzywal ..i w nosie ma wszystko i mnie i niunie...ale trudno...nic na sile, widocznie tak woli....jest mi cholernie zle i przepraszam, ze wam tak tu smece
a wczoraj ku mojemu zaskoczeniu z nienacka w szpitalu(bylam u mojej gin po skier na badania) wzieli mnie na ktg super mala szala w brzuchu, ze hej chyba nie lubie jak jej sie jakies maszyny przystywawia ehh dobrze, ze mam ten moj maly skarb...
Cytat:
3mam kciuki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:25   #2938
Selay
Raczkowanie

hej kochane,

melduje ze wizyta u gina byla pozytywna, maly byl bardzo grzeczny i chyba dorwalysmy go w czasie gimnastyki porannej bo nogami wymachowial jakby chcial robic koziolki do tylu

wyniki krwi tez wyzszly ok wiec narazie wszystko pod kontrola

odnosnie tych wysypek itd....to ja zauwazylam ze wyrosl mi mega pieprzyk odstajacy na plecach....okropnosc bede musiala sie go pozbyc po porodzie
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:30   #2939
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
ja juz od 2h na nogach wczaj wogole nie wlaczalam pc nie mialam veny.... d wczorajszego ranka mam jazdy z tz w sumie to on ma problem, ale znam go i wiem, ze nie bedzie sie odzywal ..i w nosie ma wszystko i mnie i niunie...ale trudno...nic na sile, widocznie tak woli....jest mi cholernie zle i przepraszam, ze wam tak tu smece
a wczoraj ku mojemu zaskoczeniu z nienacka w szpitalu(bylam u mojej gin po skier na badania) wzieli mnie na ktg super mala szala w brzuchu, ze hej chyba nie lubie jak jej sie jakies maszyny przystywawia ehh dobrze, ze mam ten moj maly skarb...
3mam kciuki
3mam kciuki by z Tz wrocilo wsztsko do normy czasami na tych chlopow brak slow

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
hej kochane,

melduje ze wizyta u gina byla pozytywna, maly byl bardzo grzeczny i chyba dorwalysmy go w czasie gimnastyki porannej bo nogami wymachowial jakby chcial robic koziolki do tylu

odnosnie tych wysypek itd....to ja zauwazylam ze wyrosl mi mega pieprzyk odstajacy na plecach....okropnosc bede musiala sie go pozbyc po porodzie
super ze wszystko ok

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:34   #2940
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Kciuki za wizytę
Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
hej kochane,

Super, że wszystko w porządku
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
3mam kciuki
Nie denerwuj sie tż, przejdzie mu jak wielu tżtów z forum ma ciążowe humorki. Super, że posłuchałaś dzidzi na ktg

Czekam na faceta który ma zrobić przegląd gwarancyjny pieca, miał być koło 8
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości