Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 08:11   #481
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Wy się tak bobem zachwycacie, a ja nigdy nie jadłam Tak samo jak sushi Ale jakoś mnie nie ciągnie...

strong - bardzo ładny av

kotekk, trzymam kciuki, by uczulenie szybko minęło

Nikita, witaj!
Praga My chcemy w tym roku wyskoczyć na 3-4 dni. Miało być w lipcu, rocznicowo, ale z racji $ chyba przełożymy to na sierpień. Mam kawałek (600km), ale strasznie nam się chce ją zobaczyć. Mam nadzieję, że pomożesz mi z ewentualnymi pytaniami
Aaa, i miałabym do Ciebie parę pytań a propo Twojego bloga, ale to pewnie kiedyś PW sklecę

Bika, tak, te pierwsze foteliki montuje się zawsze tyłem do kierunku jazdy Jeśli chodzi o bezpieczeństwo w samochodzie, to najbezpieczniejsze jest miejsce za kierowcą, a najmniej bezpieczne pasażera z przodu.

blonde, fakt - baza to i stabilizacja, i zwiększenie bezpieczeństwa, i na pewno ułatwienie Ja bym chciała kiedyś kupić, z resztą mamy nawet isofixa w samochodzie, ale to ogromny wydatek, więc pewnie sobie ją podarujemy. Chyba, że nagle zaczniemy jeździć bardzo dużo to kupimy

Bao, trzymam kciuki za dziewczynkę!

Jeśli chodzi o ubranka, to też na chwilę obecną nie mam pojęcia, co z czym się je Mam jednak nadzieję, że zanim przyjdzie czas ubierania swojego maluszka, to podczytując Was trochę się nauczę

Cerowanie... A co to takiego?! Ja jestem zdecydowane antytalencie w takich sprawach!

Onyks, gratuluję prowadzenia wątku! Oby przyniosło szczęście

gold Wpadaj do nas

SPA dla storczyków?! To już wiem, dlaczego u mnie ani jeden się nie uchował

strong, fajnie, że lekarka tak wszystko dokładnie zbadała. Wyniki na pewno zdążą się jeszcze poprawić. Ciuszki śliczne!
Jeśli chodzi o wagę, to doskonale Cię rozumiem Pamiętaj, że najważniejsze jest zdrowie dziecka, jednak Twoje samopoczucie mocno na maluszka wpływa Nie smutaj się, z tych 11 kg większość może stanowić zatrzymująca się w organizmie woda - zwłaszcza, że mówisz, że się nie obżerasz. Zejdzie po porodzie i przy karmieniu
I pamiętaj, by jeść dla dwóch, a nie za dwóch
Co do rozstępów - pierwszy?! To ja mam całe stado na pośladkach i kilka na udzie... I nie wiem skąd Dodam, że moja mama do dziś chyba nie ma ani jednego - a urodziła trójkę dzieci...
Także zazdroszczę Ci tego jednego!

e_vel, witaj! Trzymam kciuki za II

Today

Uff!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-04-18 o 08:13
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:17   #482
Gucia0987
Zakorzenienie

Nikita no właśnie to jest niesamowite, że można z kimś się nawet lata nie widzieć, spotkać się i rozmawiać jakby minął miesiąc Czad!

Abby

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:18   #483
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Trafilam na fajna przecene w sklepie ciezowym "kup jedna rzecz druga za darmo" takze wzielam sobie bluzeczke i koszule nocna do szpitala
uwielbiam takie ,,promocje,,

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No to fakt, z rozstępami nic się nie da zrobić. Ale można je 'wybladzić' (dżizas, jakie to powinno być słowo - sprawić, żeby były bardziej blade) - oczywiście po ciąży, używając kremu na blizny np Cepan.

rozstepy z czasem same bledna
Ja pociazowe juz mam bardzo blade.

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki, wiecie, mój mąż wrócił wczoraj z pracy po 15 godzinach, rzuciłam mu się na szyję, ten od razu - ubieraj sukienkę! Ten mi buty przynosi i wszystko i tak stoję w tej sukience i od słowa do słowa się pokłóciliśmy nie wiem nawet o co masakra dobrze ze późno było to od razu poszłam spać. Zła jestem, bo miałam nadzieję, że mi od razu fotkę dla Was zrobi, i dupa, nie miałam już ochoty na żadne fotki.

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
haha puściłam głośno i mój syn oszalał Buja się tak że aż się podłoga trzęsie

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

witaj rówieśnico
najwazniejsze,ze mu sie podoba

Cytat:
też się tak łudziłąm
heh, i gdzie tu sprawiedliwosc, tyle ruchu i nic

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
bika, w temacie fotelika: ja rozumiem, że pan w sklepie chciał dobrze itp., ale zastanawiam się, czy to trochę nie taka ich polityka, by sprzedać cały komplet i urzec klienta postawą "Proponuję pani bardzo oszczędne rozwiązanie". Ja na pewno nie będę wozić swojego dziecka w foteliku ze słabym wynikiem testów, a co dopiero bez testów. I nie przekonują mnie argumenty krótkich odcinków drogi czy przywoływanie czasów zamierzchłych, kiedy to rodzice wozili nas rozklekotanymi samochodami bez fotelika, niezapiętych, skaczących po tylnym siedzeniu i wciśniętych między bagaże. Może i tak, ale wtedy też nie jeździło się tak, jak jeździ się teraz, i przede wszystkim nie było na drogach tylu szaleńców, co teraz
Pooglądaj sobie crash testy i to, co dzieje się w fotelikami podczas wypadku. I choćby był to najlepszy samochód, niestety największą rolę odgrywa fotelik (oczywiście dobrze zamocowany).
Jeśli w przyszłości będę miała ograniczony budżet, to oszczędzę mocno na wózku, ale fotelik kupię na pewno Maxi Cosi - i nie dlatego, że jest tak popularny, mają taki marketing i wszyscy go mają. Dlatego, że ma ***** i zapewni mojemu dziecku bezpieczeństwo największe z dostępnych na rynku
I mimo, że pewnie będę przejeżdżać jeszcze krótsze odcinki drogi niż Ty, to nie wyobrażam sobie narażać dziecka.
My już kiedyś mieliśmy wypadek - nie gnaliśmy, ba! - ruszaliśmy z miejsca. I niby tylko malutkie uderzenie w przedni róg, do wymiany lampa, kawałek blachy... Niby nic strasznego - a niestety mój kręgosłup mocno ucierpiał i odczuwać ten wypadek będę do końca życia. A taki maluszek z nieustabilizowanym jeszcze kręgosłupem? I ten wypadek i jego skutki są dla mnie największym argumentem za tym, że nie będę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka, bo patrząc na to, co dzieje się na drogach, możesz zginąć stojąc na światłach (ostatni wypadek w Boguchwale [*] [*] [*]) czy odczuwać skutki do końca życia mimo "lekkiej" stłuczki.
Tyle na temat. I to nie jest nagonka na Ciebie - absolutnie! To Wasza decyzja. Ja po prostu wyraziłam swoje zdanie

Butter, jakie pyszności u Ciebie na blogu!
[/FONT]
dokładnie mam takie samo zdanie i tez tak zrobilam

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
[
Blonde ale składankę wrzuciłaś

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Wczoraj była u nas moja koleżanka z którą znam się od dziecka - było rewelacyjnie! Pogadaliśmy, pośmialiśmy się - no czad! Uwielbiam takie wieczory
A dzisiaj spotkań ciąg dalszy! Odpocznę przez weekend!
super

Dzien dobry

Mlody z zlobku, ale dzis cos na pozegnanie wlaczyly mu sie przytulaskiAle został dzielnie

Ja musze sie troche pouczyc bo ustny egzamin tuz tuz
Stary 2012-04-18, 08:18   #484
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, witaj!
Praga My chcemy w tym roku wyskoczyć na 3-4 dni. Miało być w lipcu, rocznicowo, ale z racji $ chyba przełożymy to na sierpień. Mam kawałek (600km), ale strasznie nam się chce ją zobaczyć. Mam nadzieję, że pomożesz mi z ewentualnymi pytaniami
Aaa, i miałabym do Ciebie parę pytań a propo Twojego bloga, ale to pewnie kiedyś PW sklecę
Witaj Aaby ,
to super, ze chcecie sie wybrac do Pragi! W lipcu czy w sierpniu pogoda powinna w miare dopisac. Jezeli masz jakiekolwiek pytania to uderzaj do mnie . Jezeli chodzi o pytanka dotyczace bloga to uderzaj bezposrednio tam, aby wszystko bylo po kupie tzn. razem i tematycznie .
Ale dzis gadam bez sensu jakos

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:18   #485
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Ja wlasnie wcielam sniadanko skladajace sie glownie z orzechow, migdalow, rodzynek i mueali wiec brzuszek pelny. Na II sniadanko - gruszka czeka

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Dziękuję postaram się udzielać

Cytat:
Witajcie,

Witajcie,

Wczoraj była u nas moja koleżanka z którą znam się od dziecka - było rewelacyjnie! Pogadaliśmy, pośmialiśmy się - no czad! Uwielbiam takie wieczory
A dzisiaj spotkań ciąg dalszy! Odpocznę przez weekend!
Fajnie, że spotkanie udane

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny!

Klikam z bolącą ręką byłam na pobraniu krwi (tarczyca) i jak zwykle żyły się pochowały, dwie pielęgniarki mnie kłuły i w końcu jedna pobrała z nadgarstka od wewnętrznej strony
Uuuuu współczuję, ja też nie mam żył i zawsze mam pobierane z zewn części dłoni
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:19   #486
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, swietna stronka o gotowaniu, swietne zdjecia (jakim aparatem cykasz jesli mozna wiedziec?). Mam zamiar zrobic te ciasteczka czekoladowe na piatek jak TZ przyjedzie!
Dzięki Tak na prawdę dopiero się 'rozkręca'.
Zrób ciasteczka, są pyszne i bardzo szybciutkie

Aparat mam taki: http://www.ceneo.pl/7585166 nie tam żaden wypas, ale jak na cyfrowy to muszę przyznać, że jest bardzo fajny

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:27   #487
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Onyks, gratuluję prowadzenia wątku! Oby przyniosło szczęście

[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
Dziękuję mam nadzieję, że przyniesie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 08:27   #488
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

Co oglądasz?

rzucalam okiem na "Przepis na zycie"

ps. uwielbiam Beatke
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziś są mojej babci 80 urodziny A ja zaczęłam 37 tydzień

ucaluj babusie

no i gratuluje 37 tygodnia (ja swojego niedoczekalam )
Cytat:

witaj rówieśnico
ooo witajjj nareszcie ktos w moim wieku

Cytat:
Bika robimy imprezkę, robimy. Dziś mąż kończy prace wcześniej bo się zwolnił 2 godziny i jedziemy do babci Kupiliśmy jej (zrzuta z rodzicami) fotel bujany do tego kwiaty, tort, szampan i będzie się działo

super prezent my mojej babci chcielismy kupic na 85 urodziny taki fotel to babcia stwierdzila ze na takim fotelu to bujaja sie stare babcie a ona taka stara nie jest
Cytat:

kotekk, trzymam kciuki, by uczulenie szybko minęło
dzieki nawet do 2 tygodni moze jej to schodzic

dziewczynki macie moze jakies pomysly na niedrogie wakacje?? Niestety przez remont nie bedziemy miec kasy na wczasy wiec wymyslilismy "szybkie" wakacje

Myslimy zeby skoczyc na pare dni do Zakopanego/Ustronia?Wisly, na jeden dzien do Krakowa, na pewno zaliczymy nasze ZOO

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:28   #489
xxKasiax
Wtajemniczenie

Hej.
Witam sie z lozeczka.Mialam isc na zajecia na 8.00 ale zrezygnowalam.Nastepne mam na 12.00
Onyks to dopisz ze oczekujemy Oliverka
Stary 2012-04-18, 08:32   #490
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita no właśnie to jest niesamowite, że można z kimś się nawet lata nie widzieć, spotkać się i rozmawiać jakby minął miesiąc Czad!
Dokladnie tak! Za takie spotkania kocham FB bo bez niego, to raczej kontakt by sie urwal.

blonde_hair;
Powodzenia w uczeniu sie!
Ciekawostka turystyczna: Sluchajcie, w Czechach nie ma w ogole zlobkow (moze pare na krzyz) tylko przedszkola od 3 lat. Dostaje sie tutaj pieniadze na wychowawczym do 3 lat!!! Niby nie duzo ale zawsze, nic tylko rodzic tutaj, dlatego teraz jest taki mega wielki boom i przedszkola przepelnione.
Jak to wyglada u was dziewczyny, kt tez mieszkaja za granica. Bo w PL wiem jak jest .

Cytat:
Dzięki Tak na prawdę dopiero się 'rozkręca'.
Zrób ciasteczka, są pyszne i bardzo szybciutkie

Aparat mam taki: http://www.ceneo.pl/7585166 nie tam żaden wypas, ale jak na cyfrowy to muszę przyznać, że jest bardzo fajny
Dlatego je wybralam bo wygladaja apetycznie, kocham After Eight i nie ma z nimi za duzo roboty.
Nie malam pojecia ze za taka cena mozna kupic aparacik, ktory robi takie dobre zdjecia. Myslalam, ze masz jakiegos wypasionego Nicona albo Canona za pare tysi . Swietna jakos zdjec!

Edytowane przez Nikita...
Czas edycji: 2012-04-18 o 08:34
Stary 2012-04-18, 08:34   #491
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Myslimy zeby skoczyc na pare dni do Zakopanego/Ustronia?Wisly, na jeden dzien do Krakowa, na pewno zaliczymy nasze ZOO
Zakopane

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Hej.
Witam sie z lozeczka.Mialam isc na zajecia na 8.00 ale zrezygnowalam.Nastepne mam na 12.00
Onyks to dopisz ze oczekujemy Oliverka
Dopisane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 08:36   #492
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie storczyki stoją na parapecie ale na południowym oknie Już sprawdziłam wszystkie opcje
kurde, wlasnie mi TŻ powiedział, że mamy okno na północnym-zachodzie dom stoi pod skosem. Ciekawe czy storczyk to przeżyje
Cytat:
Amani, u mnie zawsze problem był z żyłami, nieraz to mi obie ręce musiały pokłóć żeby znaleźć żyłę... na szczęście nie mdleję na widok igły
to możemy sobie rękę (pokłutą igłami) podać
Cytat:
Amani
ja wczoraj bylam zbadac cholersterol (pracodawca za darmo zorganizowal taka akcje) ale okazalo sie, ze mam za zimne rece do pomiaru i guzik z tego.
Oby raczka sie szybko zagoila!
za zimne ręce do pomiaru?

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:40   #493
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się, na pewno jeszcze mała kilka razy się obróci i pępowina się odwinie Z resztą wiele dzieci jest owiniętych i mamy nawet o tym nie widzę. Fajnie, że lekarz to dojrzał i że będziesz pod tym kątem monitorowana
dokładnie

Amani współczuję bólu rączki.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no i gratuluje 37 tygodnia (ja swojego niedoczekalam )

Kasia ty leniuszku

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:45   #494
agnusek22
Wtajemniczenie

Jesteście SZALONE Nie mam kiedy Was z wczoraj nadrobić, bo pełne ręce roboty...ale witam się i chociaż mam nadzieję, że uda mi się być na bieżąco dzisiaj

Kupiłam mężowi oficjalną koszulkę Mam nadzieję, że się ucieszy

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:48   #495
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
za zimne ręce do pomiaru?
Trzymam kciuki za storczyka!
Tak, za zimne rece! ja zawsze mam zimne rece, po prostu tak mam, w zwiazku z tym cyrkulacja krwi w palcach dloni jest mala i wtedy ponoc pomiar nie moze byc zrobiony, bo wychodza zle wyniki. Nasza firma kupila ten dupiaty aparat za nie wiem ile kasy a generalnie jest do .
Zamiast tego mogli nam podwyzki dac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 08:48   #496
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
D
blonde_hair;
Powodzenia w uczeniu sie!
Ciekawostka turystyczna: Sluchajcie, w Czechach nie ma w ogole zlobkow (moze pare na krzyz) tylko przedszkola od 3 lat. Dostaje sie tutaj pieniadze na wychowawczym do 3 lat!!! Niby nie duzo ale zawsze, nic tylko rodzic tutaj, dlatego teraz jest taki mega wielki boom i przedszkola przepelnione.
Jak to wyglada u was dziewczyny, kt tez mieszkaja za granica. Bo w PL wiem jak jest .

ja mieszkam w UK, tu nie ma niestety takich rarytasów
Urlop macierzynski trwa 9 miesiecy(platny), mozna 3 miesiace sobie pzredłuzyc, do pelnego roku(ale juz niepłatny).Potem albo sie wraca do pracy, albo nie...sa złobki, childminders. Zlobki/przedszkola bardzo drogie(ok. 500f/2500zl- miesiac), opiekunki sa znacznie tansze, nawet polowe,bo taka opiekunka zajmuje sie kilkoma dziecmi na raz.
Oczywiscie panstwo rodzinom pomaga,wyplacajac dodatki za opieke, ale matka musi pracowac min.24 godz w tyg.
Co jest duzym plusem to wszystkie leki, badania, szczepionki dzieci do lat 16 maja za darmo. Kobieta w ciazy i rok po porodzie tez+dodatkowo opieka dentystyczna.Za nic sie nie płaci

Po tych 3 latach wychowawczego kobieta moze wrócic do tej samej pracy jaka wykonywała przed porodem?To bardzo długo...
Stary 2012-04-18, 08:49   #497
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego je wybralam bo wygladaja apetycznie, kocham After Eight i nie ma z nimi za duzo roboty.
Nie malam pojecia ze za taka cena mozna kupic aparacik, ktory robi takie dobre zdjecia. Myslalam, ze masz jakiegos wypasionego Nicona albo Canona za pare tysi . Swietna jakos zdjec!
My kupiliśmy ten aparat już 1,5 roku temu, ale muszę przyznać, że jest na prawdę rewelacyjny! Wtedy mieliśmy wybór czy kupić na prawdę dobrą cyfrówkę, albo najzwyklejszą lustrzankę i wybraliśmy opcję nr 1. I jesteśmy bardzo zadowoleni

Hania

Stary 2012-04-18, 08:55   #498
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Jesteście SZALONE Nie mam kiedy Was z wczoraj nadrobić, bo pełne ręce roboty...ale witam się i chociaż mam nadzieję, że uda mi się być na bieżąco dzisiaj

Kupiłam mężowi oficjalną koszulkę Mam nadzieję, że się ucieszy
Czesc Agi ,
gratuluje zakupu, mezu bedzie w 7 niebie na bank!

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ja mieszkam w UK, tu nie ma niestety takich rarytasów
Urlop macierzynski trwa 9 miesiecy(platny), mozna 3 miesiace sobie pzredłuzyc, do pelnego roku(ale juz niepłatny).Potem albo sie wraca do pracy, albo nie...sa złobki, childminders. Zlobki/przedszkola bardzo drogie(ok. 500f/2500zl- miesiac), opiekunki sa znacznie tansze, nawet polowe,bo taka opiekunka zajmuje sie kilkoma dziecmi na raz.
Oczywiscie panstwo rodzinom pomaga,wyplacajac dodatki za opieke, ale matka musi pracowac min.24 godz w tyg.
Co jest duzym plusem to wszystkie leki, badania, szczepionki dzieci do lat 16 maja za darmo. Kobieta w ciazy i rok po porodzie tez+dodatkowo opieka dentystyczna.Za nic sie nie płaci

Po tych 3 latach wychowawczego kobieta moze wrócic do tej samej pracy jaka wykonywała przed porodem?To bardzo długo...
Oj prywatne przedszkola tutaj tez drogie, wychodzi jakies 1800PLN na miesiac, a panstwowe niestety pekaja w szwach bo tam placisz jakos 250pln czyli roznica jest spora. I tez badania masz za darmo.
BTW dentyste tez mam tutaj panstwowego i za darmo!
I tak, po 3 latach mozesz wrocic do tej samej pracy . Mam wiele kolezanek, ktore jada na macierzynskim non stop 6 lat (2 dzieci po sobie w 3 letnich odstepach) i potem bez problemu wracaja do tej samej firmy.

Cytat:
My kupiliśmy ten aparat już 1,5 roku temu, ale muszę przyznać, że jest na prawdę rewelacyjny! Wtedy mieliśmy wybór czy kupić na prawdę dobrą cyfrówkę, albo najzwyklejszą lustrzankę i wybraliśmy opcję nr 1. I jesteśmy bardzo zadowoleni
Gratuluje wyboru w takim razie, ja mam jakas taka najzwyklesza cyfrowke aby tylko cykala i byla mala i poreczna ale jakosci zdjec nawet nie mozna porownac z ta twoja maszyna

Edytowane przez Nikita...
Czas edycji: 2012-04-18 o 09:00
Stary 2012-04-18, 09:01   #499
Amani
Zakorzenienie

Jezu dziewczyny, chyba mnie zaraz rozerwie ze złości :[[[[[[[[[[[[ napiszę w k.

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 09:01   #500
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam kciuki za storczyka!
Tak, za zimne rece! ja zawsze mam zimne rece, po prostu tak mam, w zwiazku z tym cyrkulacja krwi w palcach dloni jest mala i wtedy ponoc pomiar nie moze byc zrobiony, bo wychodza zle wyniki. Nasza firma kupila ten dupiaty aparat za nie wiem ile kasy a generalnie jest do .
Zamiast tego mogli nam podwyzki dac
Hejka! Ja mam też wiecznie zimne ręce! Wkurza mnie to

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-18, 09:04   #501
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu dziewczyny, chyba mnie zaraz rozerwie ze złości :[[[[[[[[[[[[ napiszę w k.
Co sie stalo???

Cytat:
Hejka! Ja mam też wiecznie zimne ręce! Wkurza mnie to
Rece i stopy. I nie jest mi zimno ale nie moge ich zagrzac. To juz standard, ze spie w skarpetkach ale i to niewiele pomaga.

Stary 2012-04-18, 09:06   #502
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Agi ,
gratuluje zakupu, mezu bedzie w 7 niebie na bank!

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Oj prywatne przedszkola tutaj tez drogie, wychodzi jakies 1800PLN na miesiac, a panstwowe niestety pekaja w szwach bo tam placisz jakos 250pln czyli roznica jest spora. I tez badania masz za darmo.
BTW dentyste tez mam tutaj panstwowego i za darmo!
I tak, po 3 latach mozesz wrocic do tej samej pracy . Mam wiele kolezanek, ktore jada na macierzynskim non stop 6 lat (2 dzieci po sobie w 3 letnich odstepach) i potem bez problemu wracaja do tej samej firmy. :-)

no to ladnie
Stary 2012-04-18, 09:07   #503
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja też miałam zimne ręcę i stopy . Za to w ciąży zrobiły się gorące jak węgielki Nawet spię bez kołdry, bo mi non stop gorąco.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:11   #504
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też miałam zimne ręcę i stopy . Za to w ciąży zrobiły się gorące jak węgielki Nawet spię bez kołdry, bo mi non stop gorąco.
Czyli jest dla mnie nadzieja
Jem gruche moimi zimnymi rekami - II sniadanie.

Stary 2012-04-18, 09:16   #505
ButterBear
Zakorzenienie

Nikita, a czym się zajmujesz w tej Pradze?

Amani, nie denerwuj się, wiadomo, że złość piękności szkodzi

Hania

Stary 2012-04-18, 09:19   #506
agnusek22
Wtajemniczenie

Ja swoimi lodowatymi rękoma wcinam jabłko

Madzia, dajesz nadzieję, że w ciąży zrobie się gorąca
Amani tulę

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-18, 09:28   #507
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, a czym się zajmujesz w tej Pradze?
Pracuje w amerykanskiej korporacji w Logistyce/Procuremencie (przetargi).
Czyli bardzo w moim kierunku . A czym ty sie zajmujesz? uzywasz w ogole chorwackiego? BTW Na wakacje w tym roku wybieram sie ponownie do Chorwacji, ktora uwielbiam

Cytat:
Ja swoimi lodowatymi rękoma wcinam jabłko

Stary 2012-04-18, 09:30   #508
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Pracuje w amerykanskiej korporacji w Logistyce/Procuremencie (przetargi).
Czyli bardzo w moim kierunku . A czym ty sie zajmujesz? uzywasz w ogole chorwackiego? BTW Na wakacje w tym roku wybieram sie ponownie do Chorwacji, ktora uwielbiam

Ja też w tym roku do Chorwacji

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-18, 09:33   #509
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też w tym roku do Chorwacji
a ja do Polski, jak zwykle zreszta
Stary 2012-04-18, 09:34   #510
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jest dla mnie nadzieja
Jem gruche moimi zimnymi rekami - II sniadanie.
ja tez jem gruche

wyslalam Maje z babcia na spacer.........uffff chwila ciszy

a mialam pytac....jestes z miasta w ktorym studiowalas??

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości