|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeszów... gdzie kupię/załatwię/znajdę ?! cz. 3
Cytat:
![]() albo ciastolina też jest świetna, a są po sklepach zestawy z formemkami itp za ok 50 zł |
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam fryzjerkę na 3 Maja 2 Studio Fryzur Małgorzata Głowacka
tel 667-283-446 Bardzo ładnie ścina włosy, w dodatku tanio, ja zapłaciłam 15 zł ![]() Polecam.
|
#994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wrzucam linka do strony : http://img08.allegroimg.pl/photos/40.../10/2283141012 coś kojarzę, że w okolicach hotelu Classic jest jakaś hurtownia zabawek . Słyszałam bodajże w Radio jak się reklamowali. ja również mam kuzynkę w tym wieku , kupiłam jej m.in. rowerek na 3 kółkach ( z rączką , taki plastikowy) śmiga na nim jak szalona. Dostała również klocki drewniane , bardzo podobne do tych z załącznika. Ten namiot jest dobrym pomysłem ale nie wiem czy dla trzylatki, wydaje mi się , że jest jeszcze za mała no ale to wszystko zależy od dziecka na pewno odradzam wszelkie komputerki z gierkami, itp. Moja mała kuzynka dostała takie coś i nic nie kuma, poza tym boi się tych piszczących melodyjek :P
Kim do cholery jesteśmy, żeby rościć sobie prawo do oceniania innych? Nawet jeśli wiodą najnudniejszy żywot na tym padole i piją wino z dolnej półki, mogą przecież uważać, że ich życie jest najlepsze na świecie. Venila Kostis Edytowane przez Prinzessinnen Czas edycji: 2012-04-17 o 15:35 |
|
|
|
|
#995 |
|
goniąca własny ogon..
|
Dziewczynki czy jest jakieś zejście dla pieszych na ścieżkę wzdłuż Wisłoka przy moście zamkowym od strony Kopisto? Wiecie o co mi chodzi?
Chcę jutro zrobić sobie ten długaśny spacer do Lidla i może zamiast Podwisłoczem poszłabym sobie przy rzece, ale idąc Kopisto, dochodząc do mostu - nie jestem pewna czy jest zejście, bo że od Podpromia jest to wiem. |
|
|
|
#996 |
|
Rozeznanie
|
Namiot jest bardzo dobrym pomysłem, moja córa marzy o takim, ale nie mamy miejsca.
Byleby tylko jakość była zadowalająca, bo trochę tani jest. Ciastolina też może być, choć ja nie przepadam, bo zapach małą kusi i lubi sobie ją zjeść, no i jednak niewiele sama potrafi zrobić. Moja córa lubi puzzle z ulubionymi bohaterami z bajek i gry jak Kicky Ricky, Dzień i Noc, Kamelot, bardzo fajne są gry firmy Granna. http://merlin.pl/Granna_3-4-lata/bro...&brand=&price=[0+TO+*]&unused=[0+TO+*]&x=49&y=6 Drewnianymi klockami się nie bawi, czasami układa klocki duplo albo Hello Kitty. |
|
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
joasiaa25, Monorola, pompommi, dzięki za namiary
|
|
|
|
#998 |
|
żona
|
jostra a bawiłaby się domino z obrazkami hello kitty?
dzisiaj takie widzialam i mysle je kupic i ten namiot ![]() albo zamiast domino to widzialam aparat fotograficzny dla dzieci, a ona lubi robic zdjecia, ale raczej prawdziwym aparatem
|
|
|
|
#999 |
|
Rozeznanie
|
Moja ma domino z peppą i lubi się nim bawić.
Aparat dla dzieci jest chyba dla mniejszych dzieci. |
|
|
|
#1000 |
|
żona
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ktokolwiek?
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro od sprzedawcy z Rzeszowa mi sie rzucil bo wlasnie dzis go szukalam
http://allegro.pl/korektor-do-brwi-d...272104575.html
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2012-04-17 o 21:09 |
|
|
|
#1004 | |||
|
Zakorzenienie
|
to w tej drogerio-aptece w tesco, nie w pasażu:P
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Za pierwszym razem byłam zadowolona, pyszny obiad, wszystko ok.Drugi raz tez chrzciny, ta sama rodzina, lokal, to sie czulam jak na powtórce z rozrywki. Jak dla mnie lokal dobry na chrzciny, sala odgrodzona, jasno. No i nie tak daleko od Rejtana. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- jakim klubie:P jest jakis tajny klub:P ja nic nie wiem:P ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-04-17 o 22:04 |
|||
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
czy dostała ostatnio któraś z Was na mieście/ w tesco zaproszenie od konsultantki AVONU na darmową wizytę na której można sobie wybrać :
1) darmowy zabieg na dłonie lub 2) darmowe mazianie po paznokciach ? tak się zastanawiam gdzie tu jest haczyk
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze możesz iść na zabieg
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko oni już nie używają określenia "konsultantka" tylko że to taki specjalny rabat dla cb, że jak się zapiszesz to będziesz miała zniżkę na kosmetyki ;P Ale nie ma potem obowiązku zamawiania czegokolwiek, więc w zasadzie nic nie tracisz
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=827317 - wymianka ciuchowa Edytowane przez magdaxxx Czas edycji: 2012-04-17 o 22:26 |
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
czyli warto się umówić?
![]() ok
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
chwalę się zakupami z Dołowej
http://bambusowy-raj.blogspot.com/
|
|
|
|
#1011 |
|
goniąca własny ogon..
|
whenee właśnie taki mam zamiar, chodziło mi tylko o to, czy jest zejście od mostu zamkowego od strony Kopisto czy musiałabym zaiwaniać na drugą stronę i schodzić nad rzekę od Podpromia
![]() Podbiję jeszcze pytanie sprzed kilku dni odnośnie przystanku spod Auchana w stronę miasta. Chodzi mi o autobus 4. Powiedzmy, że stoję przy stacji paliw, w którą stronę mam iść? W stronę wyjazdu z miasta czy w stronę Rzeszowa, żeby się natknąć na przystanek? Tam są jakeś przejścia? Przypomnę, że mam bilet semestralny i zależy mi, że nie kupować już żadnych dziwacznych kwitków ![]() Z góry dzięki!!! joanwi sukienunia mnie zachwyciła...! |
|
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
mogę powiedzieć tylko tyle, że w Naturze na Grunwaldzkiej wczoraj nie widziałam
Dziewuchy potrzebuję pomocy!!! Gdzie w Rze oprócz Full Marketu, Respanu, Rejtana kupię buty ślubne??? Galerie Rzeszów i Graffica też odpadają, bo tam nie ma
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tunika |
|
|
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie wywołam szybko kilka zdjęć?
Rossmann odpada - nie ogarniam tego sprzętu tam! no i Media Markt też, za długo trzeba czekać. ps. najlepiej okolica Grafficy , 3ego maja
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Obleciałam wszystkie Wispole w Rzeszowie (znaczy się te bliżej centrum i Rejtana też
) i Jantar znalazłam dopiero w Millenium Hall![]() Były jeszcze dwie ostatnie butelki
Dążę do: Talia: 77-76-75-74-73-72 Brzuch: 96-95-94-93-92-91-90 Biodra: 102-101-100-99-98-97-96-95 Udo: 61-60-59-58-57-56-55 Udo (nad kolanem): 44-43-42-41-40-39-38-37 Bloguje kosmetycznie ![]() Bloguje życiowo |
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
orientujesz się jak tam jest cenowo i "jakościowo" ?
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
Co do jakości to nie mam im nic do zarzucenia ale cen nie pamiętam... Tu jest ich cennik ale czy jest aktualny, nie wiem: http://www.maxum.pl/cennik.html
Edytowane przez anutka123 Czas edycji: 2012-04-18 o 12:53 |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dziękuję
![]() jak ktoś poleca jeszcze inne miejsce do wywołania zdjęć to będę bardzo wdzięczna
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.