|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
Oby tak
|
|
#26552 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale poakzac wam je mogę
![]() gadam z jakims gostkiem na gg, rany co za cep , trzeba sie szybko od niego uwolnic, powiem ze kibel sie zatkał
|
#26553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak, akcja z zatkanym z kiblem go spławi
|
|
|
#26555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moze trzeba spisac prawa, po jakim czasie ciacho nieuzywane ![]() Mam nadzieje ze widac te avki bo ja ich jak zwykle nie widze ale jutro ju bede w Opolu to powinnam juz je widziec
|
|
#26556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widać widać
|
|
|
#26557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#26558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#26559 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze ja ide bo jeszcze musze uzupełnic moj wywiad terenowy poki jestem w domu
![]() Narazie jak mnie młody posci to przyjde jeszcze
|
#26560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, kogo nie ma te juz pojadłNo kibel nie był potrzebny,
|
|
#26561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo napewno ![]() PS. musze kiedyś przejrzeć wątek w poszukiwaniu najza****** cytatów Oleczki Cytat:
ooo w Katowicach to ja byłam jedyny raz w swoim jakże krótkim życiu ![]() a Wisełka jest zaproszona bo jak ja to i oni
|
|
|
#26562 | |||
|
Zakorzenienie
|
tja...kompletnie brak mi wyobrazni pod tym wzgledem ;P ale lekcji nie odrobilam i w ogole...zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() Cytat:
ja mam ferie chyba od 12 lutego :P i kurde... zapowiadaja 30 stopniowe mrozy akurat wtedy kiedy mam ferie :l juz siebie widze jak siedze w chałupie na dupie ... pfff... i moje urodziny tez zapowiadaja sie elegancko w taka pogode Cytat:
mmmm....smakowicie wyglada ![]() Cytat:
a ja to wlasnie wrocilam od babci... jak sie wykapalam to zaraz mnie zgarneli...pojechalismy do znajomych...kolega i jego znajomi, ktorzy u niego nocowali niezwykle skacowani xd hihih... sobie mysle.... och... ten moj bol glowy to takie 'nic' ![]() pozniej pojechalam do babci gosia kochana moja mi wyslala meska, ze na jedynce poldi ... i BYŁ BYŁ BYŁ !!! to on malyszowi kibicowal? ;> jak suszylam wlosy po kapieli to slyszalam, ze to ga-pa to gdzies kolo muenchen...ale nie myslalam, ze moj podo tam zawita ![]() i tu sie zaczely problemy...czulam sie coraz gorzej i gorzej...jesc nie moglam...z poczatku to jeszcze jak siedzialam jakos zylam ... gorzej z ruszaniem sie ;P ale pozniej głowe poprostu mi rozsadzało...moja siostra cioteczna mala powiedziala, ze mi poczyta ksiazke... byla o myciu zębów XD ... kazde jej slowo bylo jak krzyk prosto do ucha... uszzz... modlilam sie tylko, zeby nie wymiotowac a nie powiem, ze mi sie nie chcialo ![]() tak wiec...zdychawica... xD nie pijmy wiecej ;] fotki podo z ga-pa + moja nowa ksywa aaaa... no i na NDR bedzie pokazywany mecz bayern - hsv (20 stycznia) ... kurcze...ciekawe co z innymi meczami... bardziej by mi zalezalo na tym meczu z borussia
|
|
|
#26563 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale następnym razem będziesz wiedziała co pisać widzę Madzię , Madziu Łukasz jest twój więc im wyjaśnij
|
|||
|
|
|
#26564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jedynce leciala transmisja z turnieju czterech skoczni...i byl tam PODO ... gosia mi dała cynk :P to obejrzalam troszke...w prawdzie malysz byl dopiero na 12 miejscu... ale to nie mialo wiekszego znaczenia dla mnie w tym momencie ...bylam bardziej wpatrzona jak lukas kuśtyka sobie, zeby zejsc po śniegu ;Pa ta 2 seria to juz byla? na eurosporcie pewnie pokazywali...ale i tak nie bylam w domu to nie oglam zobaczyc... gosia...a skad wiesz, ze on kibicowal malyszowi? mowili w tv? ciekawe...slyszalam tez, ze chcial sie spotkac z kubicą... ... dzieki gosi
|
|
|
#26565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my na ferie wyjeżdzamy z Baszczem także zima nam nie straszna łeee tam ale atmosfera na urodzinach będzie gorąca i i tak sie napijesz ![]() to sie udało Poldka pooglądać ![]() kurcze coś miałam pisac i zapomniałam aaa już wiem, Magda avka wkleiłam dla Ciebie nie zauważyłaś czy sie nie spodobał
|
|
|
#26566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26567 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oleczka ma gites teksty a nie mówiłam, biedna tri będzie musiała upiec tych ciast kilkanaście Cytat:
, wow, tak jak rok temu, mi teraz jest zimno, ale rok temu to przeżyłam więc miejmy nadzieję tak będzie i w tym pewnie, że Małyszowi, a komu innemu, chyba nie Niemcom, choć ja Martina Schmitta lubię ja też nie wiedziałam, że on tam będzie, ale jak ci pisałam od razu go rozpoznałam, a Szaranowicz nie biedna Madzia, dobrze, że już się lepiej czujesz o proszę i fotki już są, Magda-błyskawica
|
||
|
|
|
#26568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powróciłam Czemu myłam podłogę? ![]() Wybiła północ a więc Ola poszła polukać na fajerwerki, no i mój debest piesiak zaczął mnie drapać i piszczeć, no to se myśle żebyś się nie bała tych huków to zamknęłam ją w łazience co okazało się później kretyńskim pomysłem. No i kończyli już strzelać to ja mówię do koleżanki żeby otworzyła Fancie drzwi. No ona poszła otworzyła i mówi "Ty Ola a w tym kiblu to mokro jest" na co ja, dobra kit pewno jak myłam ręce to nachlapałam.No dobra bawimy się dalej, ok 3 w nocy idę z psem i z kumpelą na spacer i poszłam do łazienki się wysikać, ja wpadam, a tam mokro, żółta podłoga, ślady od łapek, i smród "siuśków" a jaki z tego wniosek? żę biedny piesek ze strachu się zlał, potem jeszcze w to wszedł i porobił "pieczątki"
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale torcik pychaaaaa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocham te jej teksty ![]()
|
|
|
#26571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -Umówisz się ze mną na randkę? -Nie. -Dlaczego? -Bo mam zatkany kibel
|
|
|
|
|
#26572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę zaszczycona
|
|
|
|
|
#26573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... dzieki aaaaaa....sooo... ale ze mnie ga-pa ;Pfotki: schweini & podo mrrraaauuu...w ogole to jak dzis patrzylam na tych wszystkich ludzi w tv... to sie zastanawiaalam...ze chyba musieli nic nie pic... bo tak swierzo i dobrze wygladac kilka godzin po sylwku to niemozliwe ... i poldi tak wygladal ...nie tak jak ja...
|
|
|
#26574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę zaszczycona ![]() P.S. Fotki Poldusia ale mu nie było zimno? ani rękaiwczek, ani szalika, kurteczka rozpięta, seksi parasoleczka ![]() Na 3fotce z tą parasolką to wyszedł jak "panienka z okienka"
|
|
|
|
|
#26575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow, jak fajnie że się komuś przydałam zgadza się |
|
|
|
|
#26576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
joł joł Boziu biedne pieseczek a bardzo dekle strzelali ?
|
|
|
#26577 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Kocham WAS
A ja też otrzymam zaproszenie z moim haremikiem?
|
|
|
|
#26578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom... jak byly te mrozy to niektore szkoly pozamykali (mojej nie XD) i do szkoly nie chodzilam troche (bo co mam chodzic jak inni nie chodza ;P) a no jak malyszowi to git... ![]() bo ty dobra jestes w te klocki widze ![]() a jak...magda szybsza niz blyskawica ;P Cytat:
) tez sie podobno bal...ale nie wyglada na takiego co by jeszcze do tej pory cierpial ;] i chyba sie nie posiusial ide po ciasto ;P jeszcze troche posedze i spadam... i juz mnie nie bedzie dzis...a jutro... nie wiem tez... bo mam 2 klasówki w środe i nic nie umieju ![]() co do poldiego...zauwazylam, ze byl ubrany tak samo jak na wyjazd do koeln ... identyczna bluza... chyba i kurtka xD ... poprostu ten sam zestaw ...
|
|
|
#26579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo udawanie że nie ma mnie w domu ![]() tylko znajde czas Cytat:
może masz słabsza głowe od nich ? jaka fajna czapka
|
|
|
#26580 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
następnym razem nie zamykaj go samego w łazience, bo sąsiedzi mojej cioci kilka lat temu zamknęli pieska w łazience i złamał sobie kręgosłup jak wpadł do wanny Cytat:
Cytat:
niestety ale muszę już kończyć, już mnie nie ma, buziaki |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

, trzeba sie szybko od niego uwolnic, powiem ze kibel sie zatkał

i chce dążyć do dwóch marzeń któe przy odrobinie wysiłku sa możliwe
, Madziu Łukasz jest twój więc im wyjaśnij