|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Cytat:
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się!
Pewnie część dziewczyn mnie nie kojarzy,ale był zcas kiedy mocno sie udzielałam na tym wątku ![]() Po pierwsze: karolca moje gratulacje!Ewelinka jets sliczna,jakie ma czarniutkie włoski agasobo cieszę się,że z fasolką wszystko dobrze!Ja tez miałam plamienia w 8 tyg. i wylądowałam w szpitalu..Strasznie się wtedy bałam o moje dzieciątko... ![]() kotek ale masz już dużą córeczkę ![]() Moja Lilusia skończyła w niedziele roczek Pamiętam jak rok temu trzymałyście za nas kciuki... ![]() Jeszcze raz powtórzę i do znudzenia powtarzac będę-WALCZCIE!!! Pozdrawiamy ciepło i trzymamy kciuki za staraczki i przyszłe mamusie!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=dra;33307170]witaj fajnie,że się odezwałaś,oj to spore zmiany u Ciebie
a ze starankami spokojnie,teraz z nowym tż spędzajcie czas ze sobą na dzidzie przyjdzie odpowiednia poratak tak dokladnie na wszytsko przyjdzie pora...tak myslalam co u moich dziewczyn slychac ale nie myslalam ze bedziecie jeszcze mnie pamietac. pozdrawiam
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas wszystko ok. Dużego USG nie robiliśmy, umówiliśmy się na za tydzień. I tak muszę zrobić posiew moczu, bo mam białko i leukocyty. A i mały się przekręcił i ułożył miednicowo, no na właściwą pozycję ma jeszcze trochę czasu. Serducho puka 138/min. Zostawiamy świeżutkie fluidki: |
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za miłe słowa
|
|
#1626 | ||
|
Zadomowienie
|
dzien doberek!
Wczoraj bylismy na szczepieniu i trochę Gabryś sobie popłakał, ale na szczescie nie ma narazie skutków ubocznych szczepienia. tez byłam u dentysty zrobiła mi tego złamanego zęba i jednego wyleczyła a reszta zdrowa, myslalam ze bedzie gorzej po trzech latach nie chodzienia do dentysty i po ciązy.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cora WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LILI!!! Dra u nas macierzynski i tak jest w miare długi bo w Ameryce trwa 6 tyg/8 tyg po cesarce i możne wziąść dodatkowe 6 ale bezpłatnego chciałabym być z Gabrysiem bo teraz już duzo rzeczy rozumie i sie uczy wiec wychowanie zależało by tylko ode mnie i moich poglądów, w sumie teraz przez ok dwa miesiace bedzie u mojej mamy a potem zobaczymy, zapisałam go do żłobka ale są małe szanse na dostanie gdyż u nas jest tylko jeden żłobek w miescie i jak go zapisywałam był 96 na liscie oj jakoś to musi byc.....
|
||
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam weekend mija? Ja caly dzien spedzilam na dworze bo taka piekna pogode mialam, a teraz juz odpoczywam bo jutro mam dyżur naszczescie krótki do 14,30 i po weekendzie bedzie. Pozdrawiam
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
wpadłam sie pochwalic ze mamy pierwszy ząbek, mimo ze do połowy wyrżnięty ale jest
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny!
Cytat:
![]() ![]() klask i:U nas weekend deszczowy i ogólnie mówiąc przytłaczający jakiś... Tydzień też się póki co mokry zapowiada. Cóż, deszcz też potrzebny... Jest nadzieja, że po tych opadach przyroda wystrzeli wiosenną burzą kolorów.
|
|
|
|
|
|
#1631 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma mnie od 3 do 5 godzin, zalezy od dnia. W pracy nie mam czasu myslec, szybko mija i wracam do szkraba mojego Mysle, ze wychodzi mi to na zdrowie Oderwanie się od domu. A malutka czesto przespi z 2 godzinki jak mnie nie ma :P Tak czy siak, nie czuje wyzrzutow sumienia i serce mi się nie rozdziera. No... chyba ze jest sliczna pogoda, a ja zamiast wyjsc na spacerek musze do roboty. No cóż- życie u nas tez nie przebite Ale juz przeswituje cosik tam :PKarolka, ale fryca ma zajefajnego malutka!!! tyyyyle wloskow ![]() Jak się czujesz? Jak sobie radzisz? Cora, czas szybko leci Moja Lilusia zaraz pół roczku A pamiętam jak przyszła Twoja Lilka na świat to marzyłam, żeby w moim brzuszku też mieszkała Lilka Moja malutka na razie z babcią, a jeśli będę musiała na więcej godzin wróć do pracy, to się pomysli... pewnie o niani jakiejś. Na żłobek nie złóżyliśmy podania, poza tym boje się że w żlobku będzie w kółko chorować. ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2012-04-18 o 12:05 |
||
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cichutko... Nikt się nie odzywa....
Ciekawe co u Paulinki? ![]() My zostawiamy trochę fluidków, może się przydadzą... |
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
Kobra, ja też Cię pamiętam
Widzę, że wiele zmian w Twoim życiu. Z pewnością przyjdzie czas, że powrócisz do staranek. Pozdrawiam ![]() Magdulec, Danika, gratulacje z okazji ząbków ![]() Karolca, powtarzam się, ale Ewelinka naprawdę jest cudna Kotek, z Twojej córy to juz poważna pannica. Po dzieciach to dopiero widać ja czas leci. Agasobo, jak samopoczucie? Cora, Lilusia ma już roczek? O rany, już? A może masz jakieś nowe fotki swojej królewny? Właśnie, ciekawe kiedy Paula wraca? Mam nadzieję jej plany powiodły się odnośnie tego hsg ...albo jeszcze lepiej jakby przyleciała z wiadomością o fasolce ![]() 21-go dopadła mnie @. Jeszcze ten cykl biorę anty i w trakcie muszę pojechać na wizytę, żeby sprawdzić czy torbiele się wchłonęły. Jakby wszystko bylo ok, w kolejnym cyklu czeka mnie stymulacja gonalem i jeśli będzie skuteczna, to podchodzimy do IUI. Mam nadzieję, że żadne przeszkody nie spotkają mnie już po drodze Milego dnia, laseczki
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2012-04-23 o 11:59 |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zostawiam trochę
|
|
|
#1636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...to juz 27tc??? Zanim się obejrzymy, maleństwo będzie już na świecie
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Cherubinko, Ewelinka wczoraj skończyła miesiąc już
Leci ten czas niesamowicie szybko! Widać to zwłaszcza po ciąży i dzieciach
|
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Prawdziwą piękność masz w avatarku! |
||
|
|
|
|
#1639 |
|
Wtajemniczenie
|
witam kochane
ostatnio mało się udzielan bo nie miałam dostępu do metą spadł mi laptop na ziemię zbila się matrycą, muszę naprawić tymczasem założyłam neta w kom. dziwnie ale daje radę tak się za wami stesknilam karolca piękna córeczka wszystkim życzę powodzenia w staraniach . . moja ma się dobrze w wielkanoc postawiła pierwsze kroki sama na już 9miesięcy i daje mi popalic . . jeszcze raz pozdrawi-am
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() Tincia cudownie byłoby gdyby każda miała swoją Lilusię ![]() A ja sie zwracasz do córeczki? ![]() Magdulec gratuluje pierwszego ząbka! U nas narazie 4 Ale pierwszy był późno,bo dopiero po 9 miesiącu życia.Cherubinka no to juz rok,czas pędzi.Na twoją prośbę załącze kilka aktulanych zdjęć z otwarcia sezonu działkowego Bardzo trzymam za IUI!!!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2012-04-27 o 11:23 |
|
|
|
|
#1641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja różnie wołam, ale chyba najczęściej Lilka "Lilkuś, Liliuś". A jak chce żeby zareagowała na mój głos, to mówie poważnie "Liliana" Wtedy zazwyczaj obraca głowe A Ty jak wołasz?
|
|
|
#1642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Cora, wiem, że to pisałam, ale masz śliczną córcię. I jaka już duża
![]() Pamiętam jak pokazywałaś pierwsze zdjęcia ![]() A ja zostawię zdjęcia Ewelinki Załącznik 4644347 Załącznik 4644348 Załącznik 4644349 Załącznik 4644350
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2012-12-01 o 17:55 |
|
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
karolca ale masz śliczna córkę
a jakie ma włosy!
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jakie włoski długie... jeszcze chwilę i będziesz mogła spineczki wpinać
|
|
|
#1647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pamiętam Cię karolca jak się starałaś piękna!
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale już duża i śliczna panna!
Cytat:
A ja wpadam z fluidkami! Niech działają! Paulinka się nie odzywa... Co się dzieje...?
|
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Wróciłam już ponad tydzień temu , ale jakoś nie miałam weny ani czasu na udzielanie się. Niestety nie udało mi się zrobić HSG...@ trochę pokrzyżowała plany...nie zostałam też dłuzej ale własnie dziś kupiłam bilety i 24 maja lecę na tydzień specjalnie na HSG. Porobiłam jednak najważniejsze badania na początku cyklu i jest ok jedynie prolaktyna po obciążeniu trochę skoczyła i dostałam Dostinex 1/4 tabletki na tydzień po to aby żadnych niepotrzebnych skoków nie było. Nie pamiętam teraz jakie badania robiłam - razem było ich 9 i w tym dwa jakieś specjalistyczne i drogie...ogólnie za komplet zapłaciłam 564zł Teraz jak pojadę to muszę między 3 a 5 dniem cyklu zrobić 3 badanka i zaliczyć wizytę u ginki i anestezjologa, bo zabieg będę miałą z całkowitym znieczuleniem. Tak sobie wszystko wyliczyłam, żeby już @ mnie nie zaskoczyła ![]() Poza tym uslop średnio nam się udał... głównie przez to, że nie udało nam się tego HSG zrobić..pogoda nie podpasowała, teściu podupadł na zdrowiu i wylądował szpitalu. Ehh..ale dziś właśnie go wypisali i jest lepiej. A tu widzę, że mało się działo... co tam u Was dziewczyny?? Karolca i Coralady śliczne Wasze dziewczynki Magdulec Gratuluję ząbka |
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cieszę się, że masz dobre wyniki Za to mocno trzymam kciukiU mnie nic nowego. Odliczam sobie czas do narodzin synka. Wybraliśmy imię: będzie Leon Urządzamy pokoik, kończymy kompletować wyprawkę i czekamy...Posyłam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

oj jakoś to musi byc.....

klask i:

A może masz jakieś nowe fotki swojej królewny?

Za to mocno trzymam kciuki