|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
Ku przestrodze: http://bebzol.com/pl/makijazowe-wpadki.71626.html
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2553 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Nadal spakowana? Żadnych przepowiadaczy? Cytat:
?Cytat:
Wolne od poniedziałku
|
|
|
#2554 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale ten inspirowany piórem z kolczyka nie jest taki tragiczny ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Ale dodam zaraz dopisek przy konkursie, że można być opublikowanym "anonimowo", pewnie więcej osób poprosi ![]() Już zapowiedziałam w zasadach inaczej, już nie mogę zmienić, ale może byłoby to lepsze rozwiązanie... Chociaż wtedy przewagę by miały te osoby, które są rozpoznawalne... Zresztą ta anonimowość od razu by padła, jak zaczęłyby się prośby o głosy na blogach. "Nie wiem, kto to, ale głosujcie na nr 6"? ![]() Wiecie co? Nie poszłam na zajęcia, bo nie chciało mi się myć włosów
|
||
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33622133]Auć
![]() Ale ten inspirowany piórem z kolczyka nie jest taki tragiczny ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Tylko tutejsze będą wiedzieć ![]() Ale dodam zaraz dopisek przy konkursie, że można być opublikowanym "anonimowo", pewnie więcej osób poprosi ![]() Już zapowiedziałam w zasadach inaczej, już nie mogę zmienić, ale może byłoby to lepsze rozwiązanie... Chociaż wtedy przewagę by miały te osoby, które są rozpoznawalne... Zresztą ta anonimowość od razu by padła, jak zaczęłyby się prośby o głosy na blogach. "Nie wiem, kto to, ale głosujcie na nr 6"? ![]() Wiecie co? Nie poszłam na zajęcia, bo nie chciało mi się myć włosów [/QUOTE] ![]() Dziękuje ci jeszcze raz za nagłówek, idealnie pasuje, super to teraz wygląda
|
|
|
|
#2556 |
|
w krainie snu i marzeń
|
przegląd techniczny
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja zaczęłam przegląd techniczny na początku miesiąca podstawowymi badaniami ogólnymi tak w samym kwietniu miałam już 4 wizyty u specjalistów, do końca miesiąca mam jeszcze 3 i z każdą wizytą dochodzą mi kolejne badania. sobie wymyśliłam 'doroczny przegląd'
![]() wrrr... nie mogę dodzwonić się do fryzjera... |
|
|
|
#2558 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2560 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ja mam długie włosy a postanowiłam je zapuścić - nie wiem po co mi aż tak długie
![]() pochwała dla Ciebie za dbanie o siebie nawet zrymowało się
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
No ta z kotem to IDEALNIE wykonturowała sobie nos
|
#2562 |
|
Konto usunięte
|
Melduję, że na blogu moje "nowe włosy"
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Och, ale teraz z Ciebie czekoladka! Ładnie
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam właśnie nowego posta i nowy film na youtube. Jakbyście miały ochotę zobaczyć misję ratunkową w kierunku pokruszonego różu, to zapraszam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=_pTkW...vv25f7hPtaLOw= |
|
|
|
#2565 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, nie zgadzam się - w moim przypadku czarna kredka na linii wodnej jeszcze bardziej powiększa mi oko - ale cóż, wyjątek potwierdza regułę
Jak kolos/egzamin?
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie uważam, żeby pomniejszało oko ![]() Bez takiej kreski oko zupełnie nie ma wyrazu, jest takie ... gołe
|
|
#2568 |
|
Naczelny Hipster
|
Dziewczyny mam pytanie techniczne
![]() Chciałam dodać do starych zdjęć znaki wodne z adresem bloga - niby nie ma problemu, bo po prostu wgrywam na nowo zdjęcia, ale Stare zdjęcia mimo usunięcia z notki, zostają na picasie bloga no i zajmują mi przestrzeń. Niby mogę dodawać z zewętrznego serwera, ale po co ma mi się marnować miejsce A właśnie odkryłam, że na serwerze zostaje wszystko, włącznie ze starym nagłówkiem itp.Ma ktoś pomysł jak je usunąć? |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Moich oczu z czarną kreską na linii wodnej prawie nie widać, takie są malutkie - zaczynam wyglądać ponoć mało sympatycznie, jak zbuntowana gimnazjalistka która dorwała się do czarnej kredki i maluje się na złość mamie
![]() A tak poważnie, to nie wiem dlaczego tak jest - widziałam już tą kreskę wiele razy w makijażach innych osób i zupełnie mi nie przeszkadzała... |
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
o co chodzi z ta picassa?
|
|
|
|
#2571 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ale ja mówię o specyficznym makijażu w sumie, tzw. na nowohuciankę - różowy, osypujący się cień, mnóstwo czarnej kredki, szczególnie gdy ma się małe oczka i mocno wytuszowane rzęsy :P W latach m/w 2004-2007 było tego pełno
Wiadomo, że nie każdemu taki makijaż nie służy, niektórzy wyglądają ok, gdy dopełnią makijaż oka ciemną linią wodną.
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wejdziesz do picassa to możesz usunąć zdjęcia i wtedy dopiero wgrać nowe - ze znakiem wodnym
|
|
|
|
|
#2574 | |
|
Naczelny Hipster
|
O tym o czym ja mówię?
![]() No, że wszystkie zdjęcia przesyłane na bloga lądują na picasie (dlatego jak się wkliknie w zdjęcie to pojawia się favicona picasy), a ona ma jednak ograniczoną ilość tego co można na nią przerzucić. I jak się przy dodawaniu zdjęć wejdzie w "dodaj z tego bloga" to to wszystko widać, wszystkie stare nagłówki tam zostają i zajmują miejsce ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Założyłam, że skoro nie zakładałam na ten cel picasy to jej nie mam, tylko ona jakoś pod bloga podlega ![]() Dziękuję wam bardzo |
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie z ciekawości sprawdziłam, ile na blogu mam zamieszczonych zdjęć i jest ich około 900
|
#2576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow tyle wyświetleń? Gratuluję ![]() Ja ogólnie wyświetleń bloga mam dopiero 14 tyś. U Was też tak pięknie słoneczko świeci?
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na ponad rocznego bloga to mało wyświetleń, ale w tamtym roku traktowałam go bardzo po macoszemu i notki pojawiały się parę razy w miesiącu
Dostałam właśnie nagrodę z konkursu organizowanego przez L'Oreal - podkład rozświetlający. Aż dziw, że Poczta Polska go nie rozwaliła ;o
|
#2579 |
|
Konto usunięte
|
Buuu, rozwaliłam dwie mini paletki cieni.
Tzn. te potrójne okrągłe Sensique, bo chciałam przenieść do nowej paletki magnetycznej i się posypały Teraz boję się ruszać pozostałych, udało mi się tylko Maybelline przenieść... |
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Tak będę wchodzić do gabinetu
![]() ![]() No strzeliłam se paznokcie za żółty tydzień nawet jestem zadowolona z efektu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.