Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 12:48   #3091
asia665
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
I przez takie głupie teksty my ciężarne się martwimy i dołujemy
Nie ma się co przejmować, jak dziecko się rusza, serducho bije i lekarz uważa że jest wszystko ok.

Ja z Dorotką do końca miałam nieduży brzuch i jak jechałam rodzić to też się wszyscy dziwili że co tak wcześnie, a to 37. tydzień był
No właśnie mi się wydaje,że mam brzuch standardowej wielkości (porównując do Waszych) . Ale , nie powiem żeby jej słowa były mi obojętne . Wiem ,że z małym jest wszystko ok,szaleje cały czas w brzuszku i łądnie przybiera na wadze. Ale po prostu jakoś tak mi się dziwnie zrobiło jak mi to powiedziała .

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:49   #3092
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Czasem jest już za późno na cesarkę.

Wróciłam od gina. Mała ma się dobrze i wyprzedza termin o tydzień, waży ok. 1350g.
Natomiast moja szyjka się skróciła. Jestem załamana. Myślałam, że już na fotelu się rozryczę. Wytrzymałam jednak do końca wizyty. Muszę leżeć. Mam brać no-spę 3 razy dziennie, a jak nadal będzie mi twardniał brzuch (myślałam, że to wzdęcia), to fenoterol 8x0,5... Szyjka ma 2 cm. Jestem zdruzgotana.
blue przykro mi bądź dzielna nie załamuj się
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:49   #3093
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Sprawdzał podczas badania, na fotelu ginekologicznym.
Dzięki za odpowiedź

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:51   #3094
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
moja ruchliwa jest, rzadko na sczzescie jest spokojna.
Ale wczoraj tak mi sie prezyl brzuch z lewej strony, i dotknełam w tym miejscu i czułam główke,albo kolano?? taka twarda kule normalnie byłam w szoku!!!!!!!!!! az mi reka odskoczyła bo takie to było uczucie inne
mam to samo, czasem wyczuwam pod skórą coś jak guz - to ona To chwili znika

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

wciągnęłam jagodziankę

pychotka taka świeżótka jagodzianka lub bułeczka z truskawkami..rozmarzyłam się

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
Przeczytalam, dzieki
i sie poryczalam jak bobr
moge sie podpisac pod kazdym zdaniem
choc widze ze i tak jestem w komfortowej sytuacji w porowaniu z tymi opisanymi...

Bylam dzis na badaniach - jedyne 170pln... no coz, przynajmniej bede dokladnie przebadana w pon wyniki.
Dziwna ta krew - taka ciemna. zwykle nie patrze, ale myslalam ze jest jasniejsza dwie wielkie strzykawy, ale pani bardzo mila i cienką igłą robila
Moja krew też była bardzo ciemna i też sie zdziwiłam, ale jak pisała Karola to normalne
Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
jestem...cała i zdrowa
wyniki:
na czczo- 77 mg/dl
po 1h: 67
po 2h: 79

przez 15 minut czułam się dziwnie, prze z 5 oblał mnie zimny pot i było mi słabo, ale napiłam się wody i przeszło

Lilutek zostaje Lilutkąwszyst ko w super porządku

a na moje brzydkie żyły dostałam receptę na rajstopy przeciwżylakowe bardzo sexi
super wyniki
też mam rajstopy a raczej pończochy przeciwżylakowe i są .. bardzo sexsowne
kosztowały ponad 150 zł

Cytat:

Wróciłam od gina. Mała ma się dobrze i wyprzedza termin o tydzień, waży ok. 1350g.
Natomiast moja szyjka się skróciła. Jestem załamana. Myślałam, że już na fotelu się rozryczę. Wytrzymałam jednak do końca wizyty. Muszę leżeć. Mam brać no-spę 3 razy dziennie, a jak nadal będzie mi twardniał brzuch (myślałam, że to wzdęcia), to fenoterol 8x0,5... Szyjka ma 2 cm. Jestem zdruzgotana.
najważniejsze że Mała ma się dobrze
a z szyjką..przykro mi, ale zobaczysz, wszystko bedzie dobrze

ja się czasem zastanawiam jak z moją szyjką, bo gin ja tylko bada w zwykłym badaniu, chyba nigdy nie była mierzona w usg, a Wy tu macie szyjki mierzone dokładnie...

ma 2 cm cała?
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:51   #3095
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
No właśnie mi się wydaje,że mam brzuch standardowej wielkości (porównując do Waszych) . Ale , nie powiem żeby jej słowa były mi obojętne . Wiem ,że z małym jest wszystko ok,szaleje cały czas w brzuszku i łądnie przybiera na wadze. Ale po prostu jakoś tak mi się dziwnie zrobiło jak mi to powiedziała .
Niektórzy to się powinni dwa razy zastanowić zanim palną coś takiego kobiecie w ciąży

Mnie też się wydaje, że mam mały brzuch, ale położna wczoraj go mierzyła i jest wszystko ok, więc już się mniej przejmuję
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:54   #3096
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
pychotka taka świeżótka jagodzianka lub bułeczka z truskawkami..rozmarzyłam się

kupiłam dziś maliny(niestety jeszcze mrozone) i po obiadku koktajl
Stary 2012-04-18, 12:56   #3097
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:

Glowa do gory, gdyby bylo bardzo zle to pewnie zaproponowalby Ci krazek
Oszczedzaj sie jak najwiecej, bedzie dobrze. Zawsze masz nas, niezaleznie od humoru bedziesz pisac
Kladz sie, bierz laptopa do lozka, a my Ci dotrzymamy towarzystwa

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Ja z tż to mam inny "problem" On to jest tak mało wybredny, że właściwie zje wszystko, mało jest rzeczy których wybitnie nie lubi (brokułu które ja uwielbiam, grzyby, wiórki kokosowe). Ale czasem mam problem co mu ugotować do pracy, bo jemu jest obojętne i wszystko mu smakuje... Ja bym chętnie coś nowego ugotowała ale czasem mi pomysłów brakuje...
A z tym mamy podobnie.
"Co Ci zrobic?"
"Obojetnie"
"Ryz z jablkiem i cynamonem?"
"Fuuuj, nie nie nie"
"No to jak obojetnie?"
"No cos co lubie"
I tyle. Zawsze powie, ze obojetne.

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:58   #3098
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Ostatnio wam się chwaliłam, że wkońcu mam brzuszek, oto on w 23tc i 6dc. Sorrki za jakość ale robiłam sama
rośnie śliczny brzucholek

Cytat:
słońce, tylko spokojnie. Jeśli lekarz nic o krążku nie mówił, to znaczy, że nie jest tak źle. Przygotuj się jednak na to, że fenoterol Cię nie ominie. Nospa rzadko kiedy pomaga w takich przypadkach, u mnie nie dała rady. Ale ten lek jest do przeżycia, ja już nawet całą tabletkę dobrze toleruje. Najgorzej jest na początku, zanim organizm się przyzwyczai, potem luzik.
A nie zalecił Ci gin brania do tego magnezu? Mnie na każdej wizycie pyta, czy łykam grzecznie magnez

Cytat:

Ja z Dorotką do końca miałam nieduży brzuch i jak jechałam rodzić to też się wszyscy dziwili że co tak wcześnie, a to 37. tydzień był
moja mama też mnie zaczęła rodzić w 37 tyg i jak pojechała do szpitala, to położne się na nią darły że panikę sieje i na pewno wcale nie rodzi w końcu jakaś poszła po rozum do głowy i momentalnie ją wzięli na salę porodową

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2012-04-18 o 12:59
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:59   #3099
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

hej!

Cytat:

Blue kurczę,dobrze że w miarę szybko gin zareagował na to skracanie, teraz musisz duuużo leżeć i na pewno wszystko będzie dobrze

sas bidulko,nawet nie wiem jak Cię pocieszyć bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji chyba rzeczywiście najlepszym rozwiązaniem będzie totalna olewka, może coś mu w końcu zaświta w tym durnym łbie

muminku dzięki za aukcję z wanienką,też taką zamówię bo śliczna jest a poza tym ten sprzedawca ma też dużo innych fajnych rzeczy
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:02   #3100
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Spotkałam dzisiaj koleżanke przed blokiem. Zapytała się w którym tygodniu jestem. Powiedziałam jej ,że w 29 . A ona mi powiedziała,ze mam mały brzuch jak na 29 t.c. i czy wszystko ze mną i z dzieckiem jest ok .

.
Głupia jakaś??

Dziewczyny gdzie na wynikach z USG jest oznaczenie dlugości szyjki?? Jakiś skrót ??
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:03   #3101
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Spotkałam dzisiaj koleżanke przed blokiem. Zapytała się w którym tygodniu jestem. Powiedziałam jej ,że w 29 . A ona mi powiedziała,ze mam mały brzuch jak na 29 t.c. i czy wszystko ze mną i z dzieckiem jest ok .

Blue- powiedz mi jak gin sprawdza długość szyjki?? Bo ja nic nie wiem o mojej szyjsce,tzn gin nic mi nie mówi .
moj przez usg. dokladnie widac. chyba nie da sie inaczej

a co do napinania sie skory na brzuchu - uch - jak sobie podjem to mam wrazenie ze mi zaraz trzasnie napiety jak pilka. a przeciez brzuszek maly, bo to dopiero 20 tydz. Nie wiem co to bedzie jak bardziej urosnie

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:03   #3102
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
A z tym mamy podobnie.
"Co Ci zrobic?"
"Obojetnie"
"Ryz z jablkiem i cynamonem?"
"Fuuuj, nie nie nie"
"No to jak obojetnie?"
"No cos co lubie"
I tyle. Zawsze powie, ze obojetne.
Strasznie mnie denerwuje to "obojętnie" i "wszystko jedno"
Kiedyś mu na złość ugotuję curry z mlekiem kokosowym-ciekawe co wtedy powie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
moja mama też mnie zaczęła rodzić w 37 tyg i jak pojechała do szpitala, to położne się na nią darły że panikę sieje i na pewno wcale nie rodzi w końcu jakaś poszła po rozum do głowy i momentalnie ją wzięli na salę porodową
Mnie po prostu odeszły wody-żadne tam sączenie, odchodzenie czopa... po prostu tak chlusnęło, że potem miałam mokrą ścieżkę z sypialni do łazienki Do wyjazdu do szpitala chodziłam z ręcznikiem między nogami bo ciągle leciało. A jak zadzwoniliśmy na emergency to babka powiedziała żebyśmy przyjechali bo oni muszą sprawdzić czy to na pewno wody mi odeszły Nie, no na pewno się posikałam
Stary 2012-04-18, 13:04   #3103
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zrobię jutro jak zacznę 29. tydzień
o to ja zrobie w piątek dopiero bo zaczne 28 i III trymestr wkoncu
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Ja tez mam takie zylki, ale lekarz jeszcze nic o rajstopach nie mowil. Dal mi tylko masc i kazal smarowac Do tego tabletki (Diohespan forte), ale mam je brac tylko jesli bedzie gorzej. No i oczywiscie w wakacje, bo wtedy bedzie najciezej
ale ja oprcz tego mam na łydce od wewnatrz duzego widocznego i ciut odstajacego zylaka
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
gaduly...
mam dzisiaj dzien na NIE!
wrocilam z miasta, wszystko mnei boli.
kregoslup brzuch nogi glowa,
pogoda do du.py zaczelo padac i jest tak chol.ernie zimno.
A tu do pracy trzeba isc
u mnie swieci slonce, cieplutenko jest ale tez mnie wszystko boli, mam sztywne palce chyba jestem spuchnieta bo takie ciezkie nogi mam ze maskara, d tego boli mnie biodro i cmi cos jakby nerka ale lewa
Cytat:

Blue- powiedz mi jak gin sprawdza długość szyjki?? Bo ja nic nie wiem o mojej szyjsce,tzn gin nic mi nie mówi .
masakra, ja bym jej naje*ba*ała od razu za takie teksty

ja co chwile slysze zebym sie nie zdziwiła ze blizniaki urodze

wrocilam z miasta byłam sie przejsc mame odprowadzic, kupiłam kurczaka z rozna ale bedzie na kolacje i wzielam obiad. Poszlam do sklepu po drodze i spotkałam pana od geografi taki smieszny starszy gosciu i mówi co chlopczyk bedzie? a ja ze nie dziewczynka a on uuu to ja zaklepuje dla wnuka jak bedzie po mamusi a ja mowie jaki wnuczek duzy a on 10 lat wiec wsam raz

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2012-04-18 o 13:06
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:05   #3104
Linka25
Zakorzenienie

Dziewczyny czy szyjkę macie mierzoną w badnaniu usg? Bo ja chyba nigdy nie miałam, zawsze tylko ocena szyjki w badaniu ginekologicznym. I nie wiem jak do tego podejść.
Stary 2012-04-18, 13:05   #3105
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Wynik odebrałam w czwartek i od czwartku całkowicie wyeliminowałam słodycze i słodkie napoje. Piłam wode. W poniedziałek robili mi wyniki w szpitalu i już były OK. Ale cukier mimo wszystko mi skakał. Pani diabetolog powiedziała , że narazie mam zrezygnować ze słodyczy , a jeśli później wynik będzie zły to wprowadzimy odpowiednio zbilansowaną diete . Wynik w szpitalu miałam robiony 26.03, do tej pory nie miałam obciążenia glukozą,ale od poniedziałku mam glukometr i widzę ogromną poprawe . Np. w szpitalu po zjedzeniu 3 kromek chleba z sałatą miałam cukier na poziomie 152(mierzony godzine po posiłku) a po 2 godzinach już 118. A np. dzisiaj na śniadanie zjadłam bułke z serkiem topionym,kanapke z kiełbaską( "swojską" produkcji mojego taty),+woda niegazowana+kawałek makowca i glukometr godzine po posiłu pokazał 118 mg/dl . I taki poziom mi się utrzymuje praktycznie cały czas. Tzn mierze cukier od poniedziałku i godzine po posiłku nigdy nie przekroczył jeszcze 120 mg/dl . W moim przypadku wystarczyło wyeliminować całkowicie słodycze , a zastąpić je owocami (jabłkami ) . No i żałuje, że nie kupiłam glukometru wcześniej, bo byłabym o wiele spokojniejsza. Wcześniej po posiłku zamartwiałam się o małego,czy wszystko OK. A teraz jak się martwie to mierze cukier i od razu lepiej . Jedyne co ,to moim zdaniem najlepiej samemu wypróbować na własnej skórze co podnosi poziom cukru a co nie. Np. któraś z dziewczyn podawała link do strony gdzie są podane owoce a obok nich indeks glikemiczny. I np. wg tej tabelki arbuz ma wysoki indeks glikemiczny , a mi cukru nie podnosi mimo to że zjadam 3-3,5kg arbuza w 2 dni, ale pomarańcza czy mandarynka już podnosi mi cukier,podobnie truskawki. Ja bałam się,że będę musiała zrezygnować z potraw smażonych, pieczonych, białego pieczywa ale na szczęście nie musiałam
Dzięki serdeczne za wyczerpująca odpowiedź
Mam nadzieję, że brak słodyczy wystarczy
Cytat:
Baz sensu takie gadanie, ale denerwujące są takie wszechwiedzące
Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
.
Ja też mojemu tłumaczyłam, że mały to wszystko czuje! I CO??? Gów.no . do niego to nie dociera. powiedzial mi, ze nie czuje dziecka bo to nie on je nosi. i tyle. .
Przykre bardzo...brak mi słów
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:06   #3106
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Głupia jakaś??

Dziewczyny gdzie na wynikach z USG jest oznaczenie dlugości szyjki?? Jakiś skrót ??
Z tego co ja wiem to nie zawsze jest. A skrótu nie znam, szukałam kiedyś w necie, nie znalazłam.
Stary 2012-04-18, 13:06   #3107
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy szyjkę macie mierzoną w badnaniu usg? Bo ja chyba nigdy nie miałam, zawsze tylko ocena szyjki w badaniu ginekologicznym. I nie wiem jak do tego podejść.
mi tylko raz, na genetycznym oceniał szyjkę przez USG.

Stary 2012-04-18, 13:07   #3108
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam przez usg, mialam dwoukrotnie
Stary 2012-04-18, 13:08   #3109
Ando
Rozeznanie

Cytat:
hm, ja dostalam fotke po prostu - nie ma na niej zadnego skrotu tylko dystans policzony

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Stary 2012-04-18, 13:11   #3110
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja miałam dwa razy sprawdzaną przez usg ale dopochwowe
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:11   #3111
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Ciastek ja tez mam sztywne palce az mnie bola cale dlonie, bola mnie nogi mam takie ciezkie do tego boli mnie kregislup i brzuch w pachwinach
czuje sie dzis okropnie ma zdecydowanie DZIIEN NA NIE

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:11   #3112
blueberry88
Zakorzenienie

Dzięki Kochane Co ja bym bez Was zrobiła...
Myślę, że 2 cm cała szyjka - powiedział, że "szyjka się skróciła, ma 2 cm".
Nic nie mówił o magnezie, ale myślę, że wyślę mamę po Asmag. Mam tam jakiś magnez, ale wolę ten.
Fenoterol 8 x 1/2 czyli co 3 godziny i Isoptin 3x1 - bierze ktoś taki zestaw? Brzuch mi nie puszcza, więc no-spa sobie nie radzi.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:11   #3113
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
mi an usg oceniał kilka razy bo wtedy co myslal ze sie skraca. Ale to byla pomłka. A na badaniu gin tez mi szyjke sprawdza, wtedy tylko mowi ze piękna

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 13:13   #3114
branzoletka
Branzoletka

Oj widze, że już od rana 6 stron natrzaskane To tylko się przywitam a wieczorkiem nadrobie, bo chcę wybrać się na dłuższy spacer + ogarnięcie chaty Miłego dnia gaduły

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:13   #3115
Ando
Rozeznanie

Napisane przez anna99302
.
Ja też mojemu tłumaczyłam, że mały to wszystko czuje! I CO??? Gów.no . do niego to nie dociera. powiedzial mi, ze nie czuje dziecka bo to nie on je nosi. i tyle. .

nie ma jak meska empatia ...

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Stary 2012-04-18, 13:13   #3116
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Ciastek ja tez mam sztywne palce az mnie bola cale dlonie, bola mnie nogi mam takie ciezkie do tego boli mnie kregislup i brzuch w pachwinach
czuje sie dzis okropnie ma zdecydowanie DZIIEN NA NIE
to tak jak ja. tez pachwiny mnie biolą. A nogi strasznie cięzkie. Szłam takim zółwim tempem ze tz dzowniac 3 razy pytal sie gdzie juz ejstem a ja mowie tu i tu a on do mnie szybciej bo cie ślimak przegoni

Blueberry88 Słonko bedzie dobrze!!!!!!! 2 cm nie jest zle!!! duzo odpoczywaj, juz zostało mniej czasu do proodu wiec dasz rade bedzie dobrze!!!

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 13:14   #3117
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Kochane Co ja bym bez Was zrobiła...
Myślę, że 2 cm cała szyjka - powiedział, że "szyjka się skróciła, ma 2 cm".
Nic nie mówił o magnezie, ale myślę, że wyślę mamę po Asmag. Mam tam jakiś magnez, ale wolę ten.
Fenoterol 8 x 1/2 czyli co 3 godziny i Isoptin 3x1 - bierze ktoś taki zestaw? Brzuch mi nie puszcza, więc no-spa sobie nie radzi.
ja biorę 2x po pół tabletki i 2 x całą, więc co 6 godzin łykam. isoptinu mam 1 tabletkę dziennie

Stary 2012-04-18, 13:16   #3118
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Mnie po prostu odeszły wody-żadne tam sączenie, odchodzenie czopa... po prostu tak chlusnęło, że potem miałam mokrą ścieżkę z sypialni do łazienki Do wyjazdu do szpitala chodziłam z ręcznikiem między nogami bo ciągle leciało. A jak zadzwoniliśmy na emergency to babka powiedziała żebyśmy przyjechali bo oni muszą sprawdzić czy to na pewno wody mi odeszły Nie, no na pewno się posikałam

Cytat:
Ja miałam mierzoną tylko wtedy kiedy usg było robione przez pochwę od kiedy mam przez brzuch nic nie mówił o szyjce. Nie bada mnie też na fotelu, teraz przy połówkowym poprosze o zbadanie szyjki, bo pewnie sam z siebie tego nie zrobi
Dobrze, że chociaż babka z medicoveru bada ręcznie, miesiąc temu stwierdziła ze szyjka jest sformowana i zamknięta, ale nie podała wymiarów.
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

Edytowane przez KarolinaPW
Czas edycji: 2012-04-18 o 13:17
KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:24   #3119
prince_polo
Zakorzenienie

mój brzuszek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01932.jpg (20,6 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01933.jpg (30,9 KB, 37 załadowań)

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 13:27   #3120
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
mój brzuszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości