|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33624577]Buuu, rozwaliłam dwie mini paletki cieni.
Tzn. te potrójne okrągłe Sensique, bo chciałam przenieść do nowej paletki magnetycznej i się posypały Teraz boję się ruszać pozostałych, udało mi się tylko Maybelline przenieść...[/QUOTE] Ja też wczoraj rozwaliłam jeden cień
|
|
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie dostałam nowe pędzle, mój prezent urodzinowy.
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
A ja posprzątałam i jak na panią domu przystało teraz szykuję obiad dla mojego TŻ, a przy okazji stania w kuchni upiekłam jeszcze 2 ciasta
|
|
|
|
#2584 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
perfekcyjna pani domu
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów
![]() Obleciałam lumpka, chińczyka i coś tam dla siebie upolowałam Portfel pusty, ale to niiiic
|
#2587 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam aż otworzą LUSHa w Polsce
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam na Victorias secret w Złotych Tarasach
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33626035]Chwal się!
![]() Przełożyłam resztę cieni, już bez strat, bo na wszelki wypadek znacznie dłużej je przypiekałam [/QUOTE]Nie pokażę, bo wszystko poszło do prania ![]() Ale mogę wymienić ![]() Otóż upolowałam: - granatowy żakiet <robi mi super talię> - czarną koszulę z kokardą ![]() - wzorzystą sukienko-tunikę, zwiewną na lato ![]() Za wszystko razem dałam 30 zł z groszami ![]() A u chińczyka wzięłam różowo/łososiowy top za 10 zł, majciochy < > i dwa lakiery - Safari i jakich top brokatowy
|
#2591 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33626312]Moje też w praniu, więc jutro się chwalimy?
[/QUOTE]Ha ha Jasne, jak wyschnie to oczywiście
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, za jakiś miesiąc + otworzą sklep internetowy, więc w końcu nie będzie przebitki cenowej na allegro ![]() A ja sobie planuję pokupować parę naturalnych rzeczy do pielęgnacji skóry. Wodę pomarańczową z mazideł i Angels On Bare Skin z LUSHa
|
#2594 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki...
przed chwilą wróciłam, okazało się, że zajęć dziś nie mamy bo nasza uczelnia ma święto teraz chwilkę odpocznę i będę powoli szykować wszytko na urodzinki^^
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dzisiaj lenia.
Dodałam tylko notkę o peelingu pat&rub którą miałam już przygotowaną. Swoją drogą też tak macie że jak czekacie aż coś do was dotrze pocztą to codziennie macie nadzieję że akurat dzisiaj przyjdzie listonosz? ;D Ja tak czekam na pędzle z iherb ^^ Chociaż one chyba inpostem przychodzą? |
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd to wiesz? |
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzle przychodzą różnie, czasami pocztą, a czasami inPostem
Ja czekałam na nie prawie 3 miesiące ![]() Za to czekam na 3 paczki, które nie wiadomo kiedy dotrą ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Na stronie LUSHa jest informacja, że szukają managera rozwoju na Polskę, a na którymś blogu czytałam, że wpierw mają otworzyć sklep w Warszawie, a potem kolejno w Krakowie, Łodzi i Poznaniu. No i przy okazji ma być sklep internetowy
|
#2598 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nowa notka, na którą serdecznie zapraszam
Uwaga- niekosmetyczna!A teraz idę odkurzać! |
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym zamieszkać w ichniejszym sklepie U mnie tusz Bell z kulistą szczoteczką |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie niedługo małe konkursiwo
można głosować wstępnie w celu wyboru typu nagrodya zaraz jadę oddać kumpeli bb krem i lakiery ach to wsparcie w koleżankach z innego miasta co kupią nam lakiery o których marzymy
|
|
#2603 |
|
Konto usunięte
|
Też czekam na kilka paczek i coś doczekać się nie mogę...
Pamiętacie ten sklep, co wysłał mi ramach współpracy kilka kosmetyków modelujących, których nie chciałam? Po burzy jaką im zrobiłam, babka napisała, że właśnie wysyła paczkę z tymi rzeczami, które ja wskazałam, najwyraźniej wszystkie się w magiczny sposób nagle jednak pojawiły w magazynie
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie właśnie zrobiłam mani, czekam aż wyschnie, w międzyczasie wrzuciłam notkę na bloga i sobie odpoczywam
|
#2605 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33627448]Też czekam na kilka paczek i coś doczekać się nie mogę...
Pamiętacie ten sklep, co wysłał mi ramach współpracy kilka kosmetyków modelujących, których nie chciałam? Po burzy jaką im zrobiłam, babka napisała, że właśnie wysyła paczkę z tymi rzeczami, które ja wskazałam, najwyraźniej wszystkie się w magiczny sposób nagle jednak pojawiły w magazynie [/QUOTE]Czary-mary, hokus-pokus...
|
#2606 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Zaraz pędzę czytać, zawsze mnie ciekawiły takie szczoteczki ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33627448]Też czekam na kilka paczek i coś doczekać się nie mogę... Pamiętacie ten sklep, co wysłał mi ramach współpracy kilka kosmetyków modelujących, których nie chciałam? Po burzy jaką im zrobiłam, babka napisała, że właśnie wysyła paczkę z tymi rzeczami, które ja wskazałam, najwyraźniej wszystkie się w magiczny sposób nagle jednak pojawiły w magazynie [/QUOTE]![]() A z paczkami mam tak samo. Właśnie od kilku dni czekam i czekam i... może będą dziś, jak wrócę z pracy ![]() Na blogu ciąg dalszy moich zmagań filtrowych
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie nie będę mamy obciążać zakupami w Londynie :d ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Łeeee, dopiero w październiku ma być ![]() Ale w takim razie może każę jej kupić mniej rzeczy
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#2609 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33627448]
Pamiętacie ten sklep, co wysłał mi ramach współpracy kilka kosmetyków modelujących, których nie chciałam? Po burzy jaką im zrobiłam, babka napisała, że właśnie wysyła paczkę z tymi rzeczami, które ja wskazałam, najwyraźniej wszystkie się w magiczny sposób nagle jednak pojawiły w magazynie [/QUOTE]no dla Pani, która znalazła w końcu kosmetyki
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na posta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

perfekcyjna pani domu