|
|
#1351 | ||
|
AGA :)
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Jakiś czas temu na fajpejdżu widziałam jak się oburza jak ktoś napisze jej, że jest szupła. Domyślam się, że to może być irytujące (teraz mam bardzo ładną figurę, ale kiedyś byłam taka szczupła jak Charlize i na każdym kroku padały te same pytania o jedzenie), ale część pytań czy komentarzy nie była złośliwa Cytat:
Dorabiaj się!
|
|
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam Oj tam, robimy masowe klikaństwo
|
#1354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Robi "karierę", zarabia grube tysie a że komuś się to nie podoba? Ma to głęboko. Life is brutal.Cytat:
Dorabiaj się na nas polaczkach-naiwniaczkach
|
|
#1355 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aaaaaaaaa!! ....uprzedzajcie co wklejacie Poza tym to jakieś dejavu, bo dziś idąc do pracy i wdrapując się na schody, uniosłam głowę i co? I parę stopni wyżej identyczny widok
|
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bloga sobie zasubskrybowałam bo wolę czytać to niż Szariz;p
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha, mam z dziś zyski większe niż dotąd przez tydzień, kocham Was
Mogę się komuś odwdzięczyć i coś mu poklikać? ![]() Dzisiaj ja byłam rozwalaczem. Właśnie sobie tuszowałam rzęsy, kiedy dostałam SMSa i odeszłam od lusterka, potem sobie zrobiłam śniadanie, a potem poszłam do sklepu... Oczywiście jedno oko pomalowałam Dobrze, że tylko do sklepu tak poszłam...
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1359 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
A ja będę mogła pochwalić się wnukom, że kiedyś odpisałaś mi na post na wizażu
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1362 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie co prawda nie do mnie, ale z tego co kiedyś mi się gdzieś obiło o oczy, jest z Jarosławia. Moje rodzinne strony prawie.
![]() Podaję tylko informację, jeśli o mnie chodzi, może sobie nawet wpisywać, że jest z NY... ![]() PS/OT: Szarri, ten wątek jest lepszym rozpowszechniaczem informacji niż milion fanpejczy na FB, twitterów, formspringów etc - do grona Twoich czytelniczek dołączam i ja.
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-04-18 o 15:19 |
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
No ba ;D Teraz będę chodzić po Krk i się rozglądać ;D
A z ostatniego rozwalacza: dziewcze w wieku gimnazjalnym<?> , godzina 6.30 rano wsiada do tramwaju z przystanku podziemnego w okularach przeciwsłonecznych ( na dworze leje, no a w tunelu to razi jak nie powiem co, fakt, oczy wypala) zza okularów widziałam tylko krzywiuteńkie kreski zrobione kredką które wychodziły dobre 2 cm za powiekę
Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2012-04-18 o 15:34 |
|
|
|
#1365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy tylko ja mam wrażenie, że okolice Rzeszowa mają jakieś szczególne szczęście do kontrowersyjnych blogerek? ![]() |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kontrowersyjnych, hmm... czy ja wiem, z takich kojarzę jedynie Kamilę, bo Charlize, chcąc nie chcąc, postrzegam raczej bardziej, ehem, "warszawsko". Ale może tych kontrowersji będzie z czasem mniej, bo już od kilku miesięcy w Rzeszowie jest pierwsza na Podkarpaciu ZARA i reszta Inditexu. ![]()
|
|
|
#1367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"światowa" Charlize z miasteczka oddalonego ode mnie o 13 km, cóż niektórzy wstydzą się swoich rodzinnych miejscowości jak widac warszawka lepiej brzmi ... Nawet kojarzę post na jej blogu, zdjęcia były robione na terenie PWSTE i wystroiła się w zakolanówki
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1369 |
|
Konto usunięte
|
mnie tam jakos cena tej gumki nie bulwersuje, jak ktoś tam pisał, niech wystawi i za 70 zł, raczej smieszny jest ten kto to kupi BO to od charlize
jak kogos stac / ma chęć - jego sprawa. jakos bardziej nie podoba mi się to jak ona się do ludzi odnosi. Nie wiem czy to z nią dobrze kojarze, czy to był ktos inny (jesli ktos inny, nie pamiętam) ale była taka akcja że jakaś blogerka napisała do kogoś że teraz może sobie kupić te ciuchy ze zdjęć na allegro i poczuć się jak ona. No nie wiem kim trzeba być (albo raczej jakie mniemanie o sobie mieć)żeby sadzić takie komentarze ![]() i te teksty o cięzkiej pracy bla bla bla, chyba zapomniała że to co ma zawdzięcza tym wszystkim którzy lubia jej blog i wchodzą tam codziennie i choćby dlatego warto być dla ludzi miłym jesli się na nich i ich sympatii zarabia. |
|
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Żona Gargamel
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3362899 3]mnie tam jakos cena tej gumki nie bulwersuje, jak ktoś tam pisał, niech wystawi i za 70 zł, raczej smieszny jest ten kto to kupi BO to od charlize
jak kogos stac / ma chęć - jego sprawa. jakos bardziej nie podoba mi się to jak ona się do ludzi odnosi. Nie wiem czy to z nią dobrze kojarze, czy to był ktos inny (jesli ktos inny, nie pamiętam) ale była taka akcja że jakaś blogerka napisała do kogoś że teraz może sobie kupić te ciuchy ze zdjęć na allegro i poczuć się jak ona. No nie wiem kim trzeba być (albo raczej jakie mniemanie o sobie mieć)żeby sadzić takie komentarze ![]() i te teksty o cięzkiej pracy bla bla bla, chyba zapomniała że to co ma zawdzięcza tym wszystkim którzy lubia jej blog i wchodzą tam codziennie i choćby dlatego warto być dla ludzi miłym jesli się na nich i ich sympatii zarabia.[/QUOTE] Otóż to Ej, czy tylko mnie się to wydaje dziwne? http://moda.allegro.pl/river-island-...278392132.html ![]() edit: http://moda.allegro.pl/zara-swietne-skorzane-brazowe-sandaly-neon-41-i2275679269.html i jeszcze te
Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2012-04-19 o 15:37 |
|
|
|
#1372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Przyczajenie
|
Przyznam się, że z dużym zainteresowaniem przeczytałam posty odnośnie tej... no, jak jej tam... Charlize, no. O ile interesuję się modą, o tyle półświatek szafiarek i samozwańczych trendsetterek jest mi obcy. I widzę, że sporo straciłam, w życiu bym się nie spodziewała, że jakaś dziewoja z Jarosławia robi taką zawrotną karierę w internecie
(i nie śmiejcie się, że ona prawie z Ukrainy, bo ja mam tam jeszcze bliżej, a słoma mi z butów bynajmniej nie wystaje )A wracając do temat, to ostatnio ostro zrył mi banię widok jakiejś polskiej gwiazdeczki w kalesonach... i to takich pełnoprawnych, z dziurą na siusiaka. Groteska! |
|
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiejszy widok z autobusu: dziewczę w białych alladynkach w panterkę, do tego balerinki w kwiatki, a spod kurtki wystawała jakaś kolorowa bluza. Pewnie tak długo się stroiła, że zapomniała się umyć, bo fiołkami to ona nie pachniała.
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
dziś dwie dziewczyny w tych legginsach-jeansach, które jak się rozciągną to widać jak na dłoni majty i trzęsący się tyłek. Ja naprawdę nie ogarniam ;/
|
#1376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1377 |
|
Rozeznanie
|
W realu dziś mnie nic nie rozwaliło, za to w wirtualu...
http://sinfashion.pl/produkty/amplified/kategoria-0 koszulki/bluzy - kwestia gustu. Mnie się podobają, innym nie muszą, ale ta modelka?! Nie mogli wybrać kogoś, że tak to określę, mniej zmodyfikowanego? Oczywiście nic mi do ludzkich wyborów - jak kogoś to czyni szczęśliwym, to proszę bardzo, ale w moim odczuciu prezentowanym ciuszkom uroku to nie dodaje. Już chyba wolę Borsuka z allegro.
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
Chyba miała pasować do stylu sprzedawanej odzieży.
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak i pani borsuk
obie pasują wyśmienicie do prezentowanej odzieży
|
#1380 |
|
Rozeznanie
|
Domyśliłam się, ale na moje oko... Za dużo dobrego. Zresztą ja bym ją widziała bardziej w jakichś ubrankach w czachy itp. Do zespołów na tych koszulkach spokojnie pasowałaby zwyczajna modelka.
(obczaiłam, dalej już taka jest). No dobra, może się czepiam szczegółów, ale jak zobaczyłam tę laskę w koszulce z Davidem Bowie, to... coś mi zgrzytnęło (koszulkę najchętniej widziałabym na sobie, hyhy )
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-04-18 o 18:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

.
Aaaaaaaaa!! ....uprzedzajcie co wklejacie Poza tym to jakieś dejavu, bo dziś idąc do pracy i wdrapując się na schody, uniosłam głowę i co? I parę stopni wyżej identyczny widok
a bloga sobie zasubskrybowałam bo wolę czytać to niż Szariz;p
Dobrze, że tylko do sklepu tak poszłam...

)
Nie mogli wybrać kogoś, że tak to określę, mniej zmodyfikowanego? Oczywiście nic mi do ludzkich wyborów - jak kogoś to czyni szczęśliwym, to proszę bardzo, ale w moim odczuciu prezentowanym ciuszkom uroku to nie dodaje. Już chyba wolę Borsuka z allegro.