|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
To daj, proszę, Ineso
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33614413] Lecę na Majorkę!!!! Super ![]() Cytat:
|
|
#2042 |
|
Copyraptor
|
A ja w piątek do Hurgady
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko jest z nim w porządku
. Każde HH, które ma wypustki tak robi na początku, bo skóra jest nieprzyzwyczajona . Ja mam siniaki, ale przed chwilą kręciłam i już nie boli . Chociaż jeszcze do mnie nie dociera, że można tym 20 minut kręcić na gołej skórze .
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak raz spróbowałaś to już jesteś nasza i nie odejdziesz nawet jak portfel będzie pusty ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33614413]Ja zamawiałam tylko u starlit i SuLoVa Lecę na Majorkę!!!! Dziękuję ![]() I zazdroszczę strasznie! Chciałabym tam właśnie wrócić wiosną bo podobno jest najpiękniej U nas też kilka razy byli, makabra...
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli jak przywykniecie, to już nie będzie sińców, rozumiem
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zadomowienie
|
gracias!
no właśnie obczajałam, co tam się w klubie dzieje i istnieje duże prawdopodobieństwo, że w tym terminie będę w Krakowie, co więcej - dostępna!
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper, Cholerka - zazdroszczę wam
Co do domowych nachodzaczy religijnych - ja mam stały tekst, że koleżanka jest SJ (Zielonoświątkowcy chyba nie chodzą po domach z tego co kojarzę, a robią to Świadkowie Jehowy - ale mogę się mylić, bo może ZS też) i jakbym chciała to już dawno bym religię zmieniła. Podobnież z konsultantami telefonicznymi - koleżanka u nich pracuje i jakbym chciała to tego... I wszelakimi innymi nagabywaczami. Normalnie moja koleżanka jest bardzo wszechstronna Ewentualnie czasem jak mi się nudzi to prowadzę krótką dysputę z rzeczowymi argumentami, i tak potrafię zagiąć że odchodzą z kwitkiem Swego czasu pracowałam z dziewczyną z SJ i dość dużo wiem na ich temat I wiem co jest newralgicznym tematem po którym dają mi spokój na dłuższy czas Zresztą nawet jak mialabym zmieniać religię, to nigdy w życiu na SJ.A z takich śmieszniejszych "sposobów" Niektóre lekko chamskie, no ale wklejam:http://www.beka.pl/txt_swiadek_jehowy.php
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-04-18 o 00:05 |
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2050 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Telefonistom mówię, że jestem niepełnoletnia
a SJ oferują zostanie zielonoświątkowcami. Na razie działa. Tylko raz jakaś kobiecina na przystanku chciała mnie nawracać i w końcu oburzona spytała co uważam za źródło zła tego świata i powiedziałam szczerze, że zawracających mi głowię ludzi.
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy był bodajże pod koniec lat 80tych XIX wieku, potem przed 1 wojna, potem po 2 wojnie, potem w 1937 bodajże, a potem jeszcze z 3 razy![]() Cytat:
|
|
#2052 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mialo byc oferujĘ
|
#2053 |
|
Zadomowienie
|
Skojarzylo mi sie z pyszna kawe Frappe
Milego dnia Kobietki ja pedze do pracy a humor dzis nijaki bo jesZcze sie zdazylam z TZ posprzeczac. Czemu on nie rozumie ze jak wracam po pracy i po zajeciach to juz nie mam ochoty sie usmiechac a isc spac :sciana: Mega zmeczona jestem bo od lutego mialam tylko wolny weekend swiateczny a tak praca szkola i nauka .
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-04-18 o 07:42 |
|
|
|
#2054 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jeszcze oczekuje podzięki! Ja raczej jestem głęboko wierząca i religijna ale szanuje innych i nikogo nie nawracam.. ![]() jak to przeczytałam to zaczęłam sie zastanawiać o co chodzi, dopiero po chwili dotarło. Ale wybacz kiepska noc. I peweie dlatego ze nic o tym nie pisałam. Dzięki [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33614413] Lecę na Majorkę!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
#2055 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Witam ja i moje stado słoni biegające po mieszkaniu
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33614413]Lecę na Majorkę!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Faceci ucząc się głównie przez doświadczenie - jak zdarzy mu się parę razy kompletny brak czasu i Twoje narzekanie, to może zrozumie.
|
|
|
#2056 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Uuuuwielbiam!
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33614413]Lecę na Majorkę!!!! Zabierz mnie ze sobą ![]() Cytat:
![]() W ogóle to mnie zawstydzacie, bo moje hh kurzy się od dawna ![]() Od dzisiaj kręcę i ja! Ile bluzek nakładasz na siebie by nie czuć tak wypustek?
|
|
|
#2058 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czemu nadal masz współlokatora? ![]() kiedy mogłybyśmy się umówić na przymiarki? bo wesele mam 19maja więc przed weekendem majowym pasowałoby mi się spotkać. na to wesele nie chcę kupować kiecki, bo to mało ważne jest więc zależałoby mi na pożyczeniu. Sama mam 2 stosowne, ale jakoś mnie tym razem nie porywają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie poszłam w końcu na fitness [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33614413]Lecę na Majorkę!!!! ooooooo, super! kiedy z jakiej okazji? zazdroszczę. dla mnie Majorka od zawsze brzmi obłędnie i nieosiągalnie Cytat:
hit mojego dzieciństwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jem je tylko kiedy zbliża mi się okres bo wtedy mój organizm ma ewidentne zapotrzebowanie, pewnie to rzecz czekolady i zawartego w niej magnezu, którego mi ubywa. Jedyna słodka rzecz do której mam nieodmiennie słabość i na którą skuszę się zawsze i wszędzie i to na każdą ilość to sernik Cytat:
Także dobrze że jest klub, no ale tam tylko stałe, stare bywalczynie mają dostęp, a chętnie poznałabym też nowe dziewczyny ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Składałyście PIT drogą elektroniczną czy w US? Bo mi się nie chce ten formularz z gov otwierać
|
|
#2061 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lalaith - poprzez e-deklaracje, wszystko poszło ok.
|
|
#2062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż... właściwie dziś się tak wybrałam świetnie na miasto, że w portfelu miałam tylko 1 zł plus jakieś grosze ![]() Cytat:
Ciekawe jak to wyjdzie :P2. Zgadzam się, dziewczyna jest piękna! A na włosy pomógł jej sok z natki pietruszki i jabłka. Mówiła, że dobry. Ale ja tam pietruszki nie trawię, więc nie wiem czy odważę się na taki sok. Dziewczyny, jak zamawiacie z Awanti to zamawiacie swój rozmiar czy większy/mniejszy? Bo ja pierwszy raz zamawiałam i wzięłam większy (tzn. noszę S/M), a wzięłam M, bo bałam się, że S może być małe. Jak Wy robicie?
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś nie będzie pasować to zawsze można spróbować wymienić jakieś ciuchy z innymi dziewczynami
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wzięłam rozmiar większy i mam nadzieję, że się nie zawiodę tak jak za 1szym razem, gdzie bluzka jest dużo za duża składam oficjalną obietnicę że jak tylko odzyskam mojego robota kuchennego to zrobię naleśniki i jakieś takie soki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, jaki polecasz hydrolat? Wiem, że nie wiesz, jaka jest moja cera, ale chciałabym wiedzieć, wśród których mogę wybierać, bo są polecane. Najprawdopodobniej wezmę kocankę, ale może zdecyduję się też na coś innego. Ile wynosi przesyłka?
Edytowane przez ville Czas edycji: 2012-04-18 o 15:25 |
|
|
|
#2066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo Francuska jak czesc juz mnie dziewczyn nazywa Czytalam ze stosujecie kwasy do zluszczania na skorka.Chcialam sie zapytac czy jesli mam sucha skore to taki kwas sie nada? Zielona jestem w tym temacie .Wredna Myszko a ten kurs o ktorym pisalas w poniedzialek to nie jest czasem z Inwestycji w kadry??? Pytam bo kolega mnie bardzo namawial zebym sie starala o jakis kurs od nich wlasnie . Wnocy dzis mnie zlapaly straszne skurcze lydek Nie mam czasu ostatnio nawet zjesc pozadnie. Stosowala ktoras z Was magnez skurcz? bo teraz widzialam kilka roznych i nie wiem czy warto taki kupowac czy wystarczy zwykly magnez .
|
|
|
#2067 |
|
Nie depcze krokusów
|
Frappe
Mam go, zawiera magnez i potas, a ten drugi jest istotniejszy w przypadku problemów ze skurczami.
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupie sobie zatem taki ![]() Ogladalam wlasnie ciuszki z tej hurtowni avanti i kilka fajnych bluzeczek mi wpadlo w oko ---tylko tam chyba nie ma podanych wymi arow?
|
|
|
#2069 | |
|
Pani Buka
|
kilka ogłoszeń parafialno zakupowych
![]() - na Butiku są promocje na kolorowe żakiety - ja akurat nie kupowałam, ale mam kilka rzeczy z tej firmy i naprawdę nie narzekam na jakość: KLIK KLIK. - w Camaieu (czy jak to tam się pisze) są fajne przeceny, dużo eleganckich rzeczy jak któraś szuka. - w Reporterze klasyczne trencze(głównie czarne, jasnobeżowe, granatowe) , po przecenie i dodatkowym rabacie za 119,90 - w Douglasie dostałam próbkę balsamu Dermiki za kupienie kosmetyków Essence, łał Nicru - chociaż nienawidzę błyszczyków, skuszona pozytywnymi recenzjami (w tym Twoją) wzięłam Stay with me i jest strasznie fajny! bardziej kremowy niż lepiący i naturalnie wygląda. - ma któraś rozmiar 37 i potrzebuje ładnych butków? to do klubu ![]() no, to chyba tyle ![]() Cytat:
Frapo niestety kupowanie na Awanti to loteria, więc jeśli ja się na coś decyduję to głównie na T-shirty i bokserki, chociaż wzięłam kiedyś bawełniany żakiet i też ok ale np. jedna spódnica chociaż wyglądała super na zdjęciu (i w rzeczywistości też nieźle), to na mnie już fatalnie.
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Frappe- niektóre ciuchy mają podane rozmiary, a niektóre nie. część też ma napisane jakie im tylko zostały
ja chyba jestem ograniczona- szukam od 15min aktualnego wątku sigmowego i nie znalazłam a myślałam, że przerośnie mnie ogarnięcie zasad
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

.
Ci wszyscy Zielonoświątkowcy itp też są strasznie namolni. Dwa lata tu mieszkam i pukali do moich drzwi co najmniej 3 razy 

Niektóre lekko chamskie, no ale wklejam:
a SJ oferują zostanie zielonoświątkowcami. Na razie działa. Tylko raz jakaś kobiecina na przystanku chciała mnie nawracać i w końcu oburzona spytała co uważam za źródło zła tego świata i powiedziałam szczerze, że zawracających mi głowię ludzi.

ja pedze do pracy a humor dzis nijaki bo jesZcze sie zdazylam z TZ posprzeczac. Czemu on nie rozumie ze jak wracam po pracy i po zajeciach to juz nie mam ochoty sie usmiechac a isc spac :sciana: Mega zmeczona jestem bo od lutego mialam tylko wolny weekend swiateczny

Jem je tylko kiedy zbliża mi się okres bo wtedy mój organizm ma ewidentne zapotrzebowanie, pewnie to rzecz czekolady i zawartego w niej magnezu, którego mi ubywa. Jedyna słodka rzecz do której mam nieodmiennie słabość i na którą skuszę się zawsze i wszędzie i to na każdą ilość to sernik 
Nie mam czasu ostatnio nawet zjesc pozadnie. Stosowala ktoras z Was magnez skurcz? bo teraz widzialam kilka roznych i nie wiem czy warto taki kupowac czy wystarczy zwykly magnez .