|
|
#4261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Cytat:
to łącze się w bólu... juz mi głowa pęka! esh... byle szybko te zębole poszły |
|
|
|
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
moja tez niespokojna.a jakie okrzyki wydaje...bedzie w branzy muzycznej pracowala jak nic
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
moja tez niespokojna,w nocy budzi sie z krzykiem-dostaje smoka i jest ok.nie wiem czemu tak ma
zęby póki co nam nie idą ale lodów bym zjadła
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
oglądam julke. czekam na nowy odcinek jutrzejszy na playerze
Marta Żmuda-T. genialnie gra ta Monikę, jej matka tez pierwsza klasa hehe i ten Dareczek...![]() moja też maruda, nie chce w łożeczku lezeć...tylko cycek, albo rączki...o, znowu się drze, a mi kolejny dzień łeb pęka |
|
|
|
#4265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooooo .lody ja pare dni temu zjadłam 4 kawalki czekolady i mlodej nic nie bylo... wiec wczoraj pokusilam sie na pare wafelkow i dzis wysypka :/ a tak mam ochote na slodkie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Wtajemniczenie
|
elf Twoje dziecko wyznaje zasade "pij mleko bedziesz wielki" ale co mu sie dziwic jak taka produkcja idzie.ja nie wiem czy w ciagu doby z 2bym dala rade tyle sciagnac a Ty z 1?jaka ta natura niesprawiedliwa co?ja kazdej noocy sle prosby abym w nocy zdolala ja wykarmic tylko moim mlekiem a inni maja nadmiar,wiemwiem zazdrosnica ze mnie...Princesko mnie tez ona drazni tzn monika. Glam i co z praca?przyjma Cie?Dygotko ty lody a ja bym coli light sie napila przed ciaza to litr dziennie a teraz juz rokk nie mialam jej w ustach.
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- mala zasnela Tz tez bo chory a ja wyleguje sie na lozku i podczytuje Was.
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
dalia,ale mi smaka na wafelki zrobiłas...ale bym prince polo zjadła
jestem uzalezniona od słodkosci.... wile rzeczy bym zjadła.... mała spała dzis ok.1,40+jakies 30 min+30 min i teraz ze30 min spi-tym razem a rekach przy cycku...no i co-budzic czy nie?ehhh
|
#4268 |
|
Wtajemniczenie
|
a po co?zglodnieje to wstanie.
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
no,zeby w nocy spała
obejrze housa i obudze o i sie obudziła,ulała,chciała cycka znowu
|
#4270 |
|
Wtajemniczenie
|
moja juz ponad godzine ciumka i nie ma korzysci zadnych ale jak wyjme to krzyk
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiem która z Was pisała o BENECOLU, poleciałam go kupić i fakt nie ma mleka itd. ale w domciu doczytałam na stronie, ze nie wskazany dla kobiet w ciąży i karmiących piersią
kurde to czym mogę smarować kanapki, bo na sucho to średnio wchodzą ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Dalia mój tak zachowywał się przez 2 dni, dziub zaciskał. Wydawało mi się ze to zęby, a się okazała alergia, zero zero nabiału i dziś już 3ci dzień jak nie jem (masło, mleko, jogurty, twarogi) i jest o niebo lepiej. Mały się nie drze czasami troszkę pomarudzi ale jest OK |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
ja pisałam o benecolu
nie czytałam nic w necie o niem.a niby dlaczego nie można go jeśc??bo ja i tak zamierzam-chyba,że zawiera jakieś straszne rzeczy?? molaa-to nie kedz,a margaryne tz zje.przepraszam,ale nie wiedziałam ja i tak jesc bede bo suchego chleba jesc nie bede.moze dzis zjem serek homo-próbowałas moze Dalia??jak zareagowa ła córcia?
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-04-18 o 18:58 |
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Gora, bardzo Ci współczuję
![]() Owieczko, a daj raz na noc butle z mm i zobaczysz czy budzi się z głodu ? Princ, ah prostownica Stosujesz jakieś specyfiki na włosy aby je ochronić ? Michał też dziisaj jakiś taki niespokojny ... może będzie dziś pełnia W Pn zamówiłam butelkę, facet miał wyłać w czoraj kurierem, dzisiaj dalej jej nie ma .... |
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Bahamadia-to ile czasu używałaś prostownicy??ja używam od jakichś 4 może 5 lat i włosy ok,ale ja systematycznie podcinam i szamponów z silikonami używam
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widzisz, to je chronisz Bo ja używałam prostownicy jakieś 3-4 lata, ale bez specyfików no i raz na ruski rok podcinałam bo szkoda mi było długości ![]() Wiadomo, błąd jakich mało, no ale cóż błędy młodości ![]() Teraz prostuję tylko u fryzjera, jak robię kolor, bo boję się je zniszczyć. Ze wskrajności w skrajność
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
A moi tez mieli cieeeeezkie popoludnie- tzn byli bardzo grzeczni ale jak sie ich na rekach trzymalo.
A poniewaz nie usmiechalo mi sie noszenie 13 kilo wiercace sie wiecznie to co chwila to jeden to drugi marudzil. Nawet sonia miala jeczacy dzien ale ja zajelam wyklejaniem owieczki na obrazku wata i jakos popoludnie minelo. A teraz baki wykapane spia a ja ide kolacje zjesc i w spokoju herbate wypic
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam chwilę dla siebie. Młody u dziadków, tylko, że wzieli go dopiero po napadzie szału, refleks szachisty
Chociaż dzięki temu mam chwilkę na wizaż no i może zdąże wymalować pazurki ![]() Jutro na 9.30 jadę do fryzjera ... :stres: A po południu zapisac się na zabiegi na kręgosłup. |
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Aha a do pracy pogadac o powrocie ide jutro. Zalapalam stresa bo szefowa przez telefon jakas niemila byla
|
#4280 |
|
Wtajemniczenie
|
glam
![]() dziewczyny a stosujecie szampony do zmywania tych silikonów? bo mi sie o oczy coś taKIEGO OBIŁO , prostownicę mam ale sporadycznie używam.. ale przed wcieram kryształki alfaparfu-czy jakoś tak i chyba to wystarczy?my po szczepieniu.... ufffffffffffffffffffff oby było wszystko ok
|
|
|
|
#4281 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
NIE MA REKLAMY jeeeeeee
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie- czy chrzestny twojego Filipka to jest brat tzta? Bo podobni jak blizniacy
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie krzyczy ani nie płacze więcej niż przeciętnie za to nabrał wkurzającego nawyku pakowania sobie palca do buzi w trakcie ssania piersi - uch, te małe paznokietki wbijające się w miękką, zwilżoną pierś jak mnie to boli i denerwuje..... ggoraa - wielkiej satysfakcji z potwierdzenia nie mam, ale mam nadzieję, że hormonami się wyregulujesz piszecie o szamponach z silikonami - ja ich unikam jak mogę, bo po ich stosowaniu mam zapryszczone całe boki twarzy, nie służą mi stosuję głównie różne z Klorane, z drogeryjnych te najprostsze typu czarna rzepa albo jakieś oczyszczające, w miarę możliwości bez sls
Edytowane przez oolong Czas edycji: 2012-04-18 o 20:13 |
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Nikaa ja nie uzywam żadnych szamponów oczyszczających bo wtedy bym miała jeden wielki kołtun na glowie więc pozostaje przy tym samym szamponie od paru lat.nie używam odzywek bo nie mam to czasu,kiedys miałam maskę,ale używałam z raz na 2 miesiące jak nie rzadziej...
niedawno umyłam jakimś w celu oczyszczneia włosów z silikonów-efekt był koszmarny!!! wiem,ze jakiś z joanny szmpon jest oczyszczjący,byleby nie miał w skałdzie między innymi alkoholu
|
#4289 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewuszki.
nie nadgonie was z dzis, bo mil lepetyna peka z wrazen.wiec nie jest tak zle, juz ochlonelam. Dostalam leki, za 2 tyg mam zrobic badania czy leki pomagaja, czy trzeba inne wybrac. Mam wole na tarczycy- na obydwu stronach, chyba ze 4. Morfologie mam robic co 5- 6 tyg, aby znow nie wpasc w niedzoczynnosc. dzis caly dzien szukalam okulisty- kurde na tym zadupiu jest 2- obydwaj na urlopie, a na nfz po 15-tym zapisy. Pojechalam do plocka- obskoczylam 5 okulistow i udalo mis e za 6 razem. No i tu mnie najbardziej ucieszyla wiadomosc- mianowicie- nie mam wytrzeszczu oczu!!! juppiiii mam nacieki na galkach, spuchniete powieki i takie wory, ale to nie jest wytrzeszcz I leki tez nie sa drogie - jedne 6 a dugie chyba 14, czy jakis tak.Generalnie jakbym miala jeszcze miesiac w pl to by mnie polozyl na terapie jodem radioaktywnym.tylko mnie tz wkurza- znow zachowuje sie jak iodita. Powtorka z ciazy- kiedys wam pisalam, ze jak cos sie ze mna dzieje, to on w srodku sie gotuje z przerazenia a na zewnatrz zimny glos i nawet cham bym powiedziala- im wieksze zmartwienie tym wiekszy cham i oczywiscie teksty typu, ze wymyslili 16 roznych chorob i zlekwa na maxa. AAAa jeszcze odnosnie okulisty- mam wade wzroku, jedno oko -0.75 , a drugie-0.50 Zamowilam okulary- ale jakie ceny oprawek....szok... wybralam jedne z tanszych za 170 zl, wiec calosc wyniesie mnie 292 zl...plus 80 dych okulista- a kasa na wyjazd sie topi i nie wiem jak to bedzie. W piatek odbieram okulary.Jak ja sie do nich przyzwyczaje??? niestety - kazdy wiek ma swe prawa.. Tz zostal z dziecmi po poludniu a ja strzelilam focha i pojechalam ze szwagrem do plocka,
|
#4290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

mieszkamy w tej samej klatce 

Marta Żmuda-T. genialnie gra ta Monikę, jej matka tez pierwsza klasa hehe i ten Dareczek...

za wizytę
kok:
stosuję głównie różne z Klorane, z drogeryjnych te najprostsze typu czarna rzepa albo jakieś oczyszczające, w miarę możliwości bez sls