|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy III
Cytat:
![]() Wiecie co, mam tyle słoiczków do testowania, że chyba na kilka lat mi wystarczy...
Edytowane przez naila Czas edycji: 2012-04-18 o 11:18 |
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmus dziękuję za paczkę ale mam pytanie: dlaczego nie wysyłasz rzeczy które już masz?
Od dawna czekam na SKINFOOD Black Egg Pore Serum i Tony Moly Ice Queen Sleeping Cream. Nie ma ich jeszcze? HERA Sun Cream, Sun Mate Daily SPF35 - zamówiłam 5ml a dostałam 2ml. Po za tym nie uśmiecha mi się ciągle za przesyłkę płacić a dostaję po dosłownie kilka rzeczy
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-04-18 o 12:41 |
|
|
|
#4503 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
i napiszę, dziękować Dla dobra rozbiórki mogę wziąć jeszcze jeden zestaw maseczek LUS ;P |
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
zygmus A the face shop white tree snow aqua sleeping pack albo mi omyłkowo dałaś albo ja nie umiem szukać bo nigdzie nie mam go zapisanego, chyba ze jest wysłany zamiast czegoś innego
|
#4505 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
[tak myślałam] - jednak nie będę się w to pakować, wolę małe paczuchy ![]() Cytat:
|
|
|
#4506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
Zygmus, dzieki za przesylke, chociaz spodziewalam sie ze dostane z mizon pore refine juz calosc, a tu jeszcze lotion i esencja zostala
Czyzbys jeszcze nie rozlala tych zestawow?Znalazlam w paczce jakis krem z the saem do rak. To jakas pomylka czy on jest dla mnie? ![]() Kolejna pake prosilabym juz calosc rzeczy, bo koszty przesylki podwyzszaja niepotrzebnie wartosc zakupow
|
#4509 |
|
Zadomowienie
|
Zygmusiu, wysłałam Ci ostatnio pw odnośnie wysyłki, ale zapomniałam dopisać że też proszę o wysyłkę całego mojego zamówienia razem (tzn 14 i 15), także jeśli by przypadkiem czegoś jeszcze brakowało, to z bólem serca, ale poczekam.
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już pakować to kompletami. U mnie w pudełku było jeszcze masę miejsca więc dużo więcej by się zmieściło. A tak znów będę czekać nie wiadomo ile bo za dużo dziewczyn czeka na przesyłki
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mozna się przylączyć i jeszcze aktualne, to poproszę pięknie; Lioele Water Drop 2 x 5 ml AZUKI NO KONA Bean Powder Facial Scrub 20 gr Sulwhasoo Snowise Balancing Water & Fluid x 2 |
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmuś, czyli maska Zamian do Ciebie jeszcze nie doszła tak? Bo widzę w arkuszu wysłane samo Enprani
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również poproszę 1 zestaw masek Lus
|
|
|
|
#4514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4515 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skusiłabym się na 2 zestawy Sulwhasoo Snowise Balancing Water & Fluid jeśli byś zamawiała
Edytowane przez kami007 Czas edycji: 2012-04-18 o 20:08 |
|
|
|
|
#4517 | ||
|
|
Cytat:
Ostało i dodam do zamówienia ![]() Cytat:
![]() Poproszę sprzedawcę, żeby buteleczki mocno podokręcał ![]() Zostały jeszcze dwa zestawy do wzięcia i będzie komplet.
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki ![]() Gdyby ktoras z Was chciała rozebrać Uguisu, albo chciała się pozbyć swojego, to ja bardzo chętnie przygarnę ![]() Albo podopowiedzci sprawdzonego sprzedawcę chociaz...którys z tych będie ok? http://www.ebay.pl/sch/i.html?_nkw=uguisu Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-04-19 o 10:33 |
|
|
|
#4519 | |
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- I jeszcze podsumowanie: Lioele Water Drop - wolnych 1 x 5 ml [ok 7 zł/próbka] - Miss Transept - ShowMustGoOn - kami007 - Justysia893 -_Enea_ - Linka_12 - anastazjaaa2 SkinFood Black Sugar Mask Wash Off - 4x20g [ok. 7 zł/próbka] - Miss Transept AZUKI NO KONA Bean Powder Facial Scrub - 15g [ok 1,35/1g] - Ghost19 [10g ]- _entropia [10g] - Justysia893 [5g] - anastazjaaa2 [20g] Sulwhasoo Snowise Balancing Water & Fluid - 2 zestawy [ok. 5 zł/zestaw] - anastazjaaa2 - sentient - kami007 - 'Estelle'
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Raczkowanie
|
Zygmusiu , wysłałabyś do mnie wszystko co już dotarło?
Czy wiadomo już coś odnośnie różowej iFiony?od 2 miesięcy czekam na odp. bo nie wiem co z nią robić,a na twarz strach ją nakładać... |
|
|
|
#4522 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całość w takim razie ![]() I jeszcze te 2 zestawy Sulwhasoo Snowise Balancing Water & Fluid
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-04-19 o 17:35 |
|
|
|
|
#4524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze jutro juz sie sprawa wyklaruje i bede miala czas na uzupelnienie arkusza itp. Chociaz widze, ze Zygmus chyba juz troche rzeczy uzupelnila. Zygmus, daj mi cynk co to za krem do rak, czy to jakis pomylkow czy co...
|
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
O i luski sie rozebraly
![]() super to dopłacam te 9,50. Prosze wyslij mi wszystko razem, dopiero jak dojdą lusa maseczki. Nie chciałybyscie rozebrać holika holika bulgarian rose? dostalam probeczke i byla bardzo przyjemna, chetniej bym go dokladniej przetestowala. |
|
|
|
#4526 | ||
|
|
Cytat:
Właśnie tak się nawet ostatnio zastanawiałam, ile powinna iść przesyłka z Japonii, bo zakładałam, że podobnie jak koreańskie, a tu pierwsze Uguisu doszło dopiero po miesiącu ![]() Ale może źle nie będzie... ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Na Sulwhasoo już jesteś zapisana , chyba, że chcesz kolejne 2 zestawy?
|
|
|
#4527 |
|
Rozeznanie
|
Estelle dotarł mój przelew? Kiedy będziesz zamawiać korektor?
|
|
|
|
#4528 | |
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Tak, mam już przelew Zaraz będę się logować i kliknę
|
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze będzie szybciej...no w kazdyn razie ja jestem wyjatkowo cierpliwa i zgodna ![]() Cytat:
To czekam grzecznie na PW
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

jestem również

Jak pamiętasz jakie próbki kremów chciałaś, to wpisz w tym formularzu próbkowym. Wiem, że jasne 
i napiszę, dziękować 

Czyzbys jeszcze nie rozlala tych zestawow?

Dzięki