|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Feciuch tak mi smaka narobiłaś, że też sobie zrobiłam
(pierś pokrojoną w kostkę wrzucam do garnka zalałam sokiem z 2/3 pomarańczy i odrobiną wody, sól pieprz, imbir, szczypta cynamonu, 3 łyżeczki jogurtu nat., + sałata z oliwą z oliwek i z cząstkami pomarańczy = ). Superkas ja mam dokładnie to samo, na początku dietki zastanawiałam się czy mam wagę zepsutą bo w ogóle nie widziałam efektów, teraz jakieś tam małe widzę. Bardziej utratę kg pokazywały ciuchy niż lustro. Najlepiej dziś, stoję sobie na przystanku, ludzie mnie mijają a ja "o taką figurę jak ma ta laska to mogłabym mieć", " ooo wyglądam tak jak ona= trzeba jeszcze na sobą popracować", "świetne nogi- ja takich nie mam" itp.
|
|
#4892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci z tym licencjatem, mój dalej jest na etapie początku, a przez mojego lenia nie idę do przodu ;p Trzeba się spiąć i w końcu napisać ![]() Gratuluję wszystkim spadków! Szczególnie Tobie Sosha, pewnie masz radochę U mnie waga stoi, ale aż tak tego nie przeżywam. Trochę się dziwię czemu nie spada. Wczoraj dużo ćwiczyłam i wypróżniłam się aż 4 razy! i nic! .W domu mam 2 pączki z czekoladą chyba i miałam tak na nie ochotę. Wzięłam małego gryza i odstawiłam fuuu ![]() Mam takie zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach, pośladki, brzuch masakra. Trzeba będzie dzisiaj pobiegać.
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-18 o 16:02 |
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale nie chcę juz więcej wzrostów A najgorsze jest to, że ani dziś ani jutro nie ide na fitness (ze względu na prace męża), może dopiero w pt się uda, ale to tez nic pewnego, więc spalanie tez mi mocno spadnie, no i zawsze to godzina więcej walki z jedzeniowymi pokusamiSamanta, wg mnie nie powinnaś stosowac diet tnących kcal, tylko zrezygnować ze smieci, a jeść zdrowe produkty i do tego powinna ograniczać się Twoja dieta, bo jesteś jeszcze nastolatką, rośniesz, rozwijasz się, a Twoje ciało na pewno jeszcze bedzie sie zmieniac. Poza tym przy Twoim wzroście 50kg to niedowaga.
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
|
#4894 |
|
Konto usunięte
|
Atram To tak samo jak ja , jak widzę jakieś panienki to tez sama siebie się pytam kiedy ja tak będę wyglądać z takim zwątpieniem
Albo kiedy sobie w końcu spodnie kupie w jakim kolwiek sklepie z moim rozm ![]() Silvia Ja mam 4 sztuki Merci i tak sobie leży od 2 dni ![]() |
|
|
|
#4895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A takiego żarełka to niejeden facet by sie nie powstydził Kapusta, fasola, kiełbasa, znów fasola, cebula i jeszcze raz cebula..rany, ja po tylu wzdymaczach chyba bym w nocy oka nie zmrużyła
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
|
#4896 |
|
Zadomowienie
|
Puchatku - No to niezły napadła Cię chcica na te słodycze! Niestety takie dni trzeba jakoś przetrwać i wiem sama, że to jest cholernie trudne. Może weź sobie śliwki suszone zjedz, jakby nie było to jest strasznie słodkie i może jakoś Cię zaspokoi.
Superkas - Aa merci jakby leżało u mnie to by w 1s tego nie było xD
|
#4897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, tylkoNo a Tobie gratuluje ![]() , naprawdę, bo bardzo cięzko pracujesz, a Twoja motywacja jest mega-hiper-inspirująca
|
|
|
|
#4898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
atram to kiedy mogę wpaść do Ciebie na obiad ??
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
|
#4899 |
|
Konto usunięte
|
Sylvia Wiesz,że 2 dni temu wieczorem też o tym pomyślałam
![]() żeb y ![]() Teraz mam ochotę zjeść słodkie ale piekę jabłka w cynamonie nie wiem czy to mi wyjdzie ![]() W tvn teraz chude laski w rozmowach w toku pokazują brzuchy Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-18 o 16:29 |
|
|
|
#4900 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W spódnicy (zwłaszcza luźnej) nie ma to za bardzo znaczenia, ale jak zakładam spodnie, to jest masakra, bo ten tyłek jest jakby górną częścią ud, przez co sa one nieproporcjonalnie grube w stosunku np. do łydek+strasznie skraca mi to nogi - prześwit między udami zaczyna mi sie dopiero gdzieś na 1/3 długości uda od góry---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
za spadek, oby tak dalej!---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Pewnie lepiej jest zjeść wcześniej, ale ja tam wolę pod koniec dnia poczuć jakis konkret w brzusiu Fajnie, że sie zlitowali nad Szczurkiem i otwierają lokum z papu, ciekawa jestem, czy Ci podpasuje, trzymam kciuki, by tak było!![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
, a przynajmniej z taką Od siebie mogę Ci powiedziec, że wszyscy instruktorzy klepia to samo: nogi ugięte w kolanach do 90 stopni, całe stopy na podłodze, dłonie za głową, nie wolno ich splatać, najlepiej, jakby sie w ogóle nie stykały (moga "nachodzić"na uszy), ramiona szeroko rozpostarte=nie wolno kierować łokci do przodu, maja być cały czas skierowane daleko na boki, unosisz klatkę piersiową siłą mięsni brzucha=nie wolno spinac karku i ciągnąc rękami głowy do góry, tylko głowa luźno spoczywa na dłoniach. Twarz skierowana do sufitu, broda nie dotyka do klatki piersiowej=powinien być odstęp taki, jabyś przytrzymywała brodą np. piłkę tenisową. Jak unosisz sie do góry (tak naprawdę, to bardzo niewysoko, jak łopatki sie odrywają od podłogi to juz jest super), to jest wydech, jak opuszczasz klatkę na podłogę, to wdech. Wdech jest nosem, wydech ustami. I tyle Acha, jeszcze wszyscy z uporem maniaka to powtarzają, ale ja kiedys czytałam, że to lipa, ale ponoć jak nogi są unisione do góry, to pracują niższe partie mięsni brzucha niz przy postawionych stopach na ziemii. A jak jeszcze wyprostujesz je w górze w kolanach, to pracuje sam dół brzucha. A, i jeszcze jak masz uniesione nogi do góry zgięte w kolanach, to nie wolno ich splatac. Bottega, nie wiem czy to było rozsądne brac króla, jak masz takie schorzenie ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
za spadki i te kilogramowe i centymetrowe!
|||||||
|
|
|
#4901 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!!! Kurcze, ale Wam Dziewczyny leci waga..Mi póki co pozostaje cieszyć się Waszymi sukcesami![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Co do relacji "czuję się tak, a tak-waga pokazuje to i to", to tez tak mam, serio. Już wiele razy stawałam na wagę rano z uczuciem cięzkości (bo akurat dzień wcześniej nie byłam w toalecie/zjadłam więcej/lub po prostu tak się czuję, a tu bach, spadek I na odwrót. Nie kumam tego, ale tez tak miewam
||
|
|
|
#4902 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kicia jako jedyna nie dałaś się świątecznym pokusom, sukcesywnie i wytrwale idziesz do przodu! tylko pozazdrościć no i oczywiście pogratulowac takiego podejścia słodkim się nie przejmuj - każdemu zdarza się ulec - poza tym wspominasz o serku homo light i kromce ze śliwką?!?!?! co to za słodkie?! kotek nie padłaś ofiarom chipsów, tabliczki czekolady czy ciast! jesteś dzielna i wiadomo że przed @ człowiek musi się ratować jak może ;-) ja od siebie polecam taki deser: ser biały chudy + jogurt nat + starte jabłka + duuużo cynamonu -> smakuje prawie jak szarlotka btw dzisiaj zgrzeszyłam - wpadły 2 małe krówki aaa i słyszałam że dobrze jeśli już trzeba - jest grzeszyć w I połowie dnia i w trakcie posiłków ^^ poza tym bejb ważysz 61kg od czasu do czasu trzeba się trochę rozpieścić kromką chleba z serkiem lajt
|
|
|
|
|
#4903 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale pozwoliła Ci uświadomić sobie czego/kogo naprawdę chcesz![]() No i GRATULUJĘ napisania licencjackiej !!!---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Superkas, ja mam całe pudełko, schowane głęboko, do oddania rodzicom, bo my z mężem wiadomo-nie jemy ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Ze słodszch rzeczy był banan, Activia truskawkowa, Nesvita śliwkowa, planuję jeszcze pomarańczę, a potem się zobaczy---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-04-18 o 17:36 |
||||
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
Bottega: oczywiście, że biorę
jogurt, sałatkę (jakiś standardowy zestaw: lodowa, pomidor, feta/oliwki.. muszę nową jakąś zacząć nosić, bo już mi się znudziła ), kilka chrupkich, butelkę wody, czasem jabłko jeszcze. A na sianko.. cóż, może rękawiczki zakładaj zanim maleństwu dasz..? A rozsypywanie sianka: no ja mam tak z moim myszonem jak tylko go włożę po sprzątaniu do klatki to od razu zaczyna świrować Sosha: chudnąć najlepiej raz i zdrowo i na zawsze. O. i z głową przede wszystkim AAAA! Pierś z pomarańczami! jadłam ostatnio w zeszłym roku na obiad urodzinowy ![]() estecorazon: Mnie kuciak z ananasem nie podchodzi, jednak za słodki troszkę, wolę ze szpinakiem i makaronem. Cyc w kostkę, usmażyć, dorzucić szpinaku, wgnieść czosnek, wymieszać z ugotowanym makaronem :3 lordi, superkas: brawa ![]() Yenna: no proszę, niezłe z ciebie ziółko Puchatek: ja wiem, że na razie ciągle jestem ostatnia, która może rzucić kamieniem, ale ty mi tam uważaj, bo pałka z bacikiem czekają.. ;> O kurde, obiad o 13? przecież ja wtedy 2 śniadanie jem lokum jeszcze zamknięte, bo dopiero szyld powiesili i przemalowali, więc myślę że może w maju coś ruszy.. mam nadzieję na sałatki superkas: no jak ja się napatrzyłam na Bottegowe pieczone jabłka to też mnie zgięło na nie strasznie, a żeby było śmiesznie, to zjadłam wszystkie jabłka, jakie miałam w domu już i nie mam czego upiec, a do sklepu dopiero jutroooooo... :< doszły mnie słuchy, że fajnym ćwiczeniem na tyłek są przysiady, kiedy się stoi na palcach
|
|
#4905 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
a co do króla to może byś jakieś rękawiczki ubierała jak kombinujesz coś z siankiem?---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
a jak łazi za tobą czekolada to może pozwolisz sobie ja jakąś gorzką? wiesz tak bardzo się starasz, masz takie rezultaty że może czas na małą nagrodę? chyba że masz w sobie tyle siły i wytrwałości że powiesz "słodyczom dziękuję" - trzymam kciuki za Ciebie i za małą mam nadzieję że nie rozrabia po wstaniu ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
aż z ciekawości sobie jutro zrobię - bo połączenie brzmi ciekawie ^^ prawie dobre słuchy cię doszły przysiady są świetne na tylną część nóg i pośladki!!! tylko musisz robić je na pełnych stopach [stojąc na palcach ułatwiasz sobie sprawę] - zrób przysiad tak żeby linia kolan nie wyszła za stopy, pupę wypychasz mocno do tyłu, tak jakbyś robiła kupsztala na łące i ręce dla utrzymania równowagi trzymaj wyprostowane z przodu [możesz je złączyć - mnie tak wygodniej]
|
|||
|
|
|
#4906 |
|
Wtajemniczenie
|
kupa na łące - i wszystko jasne
|
|
#4907 |
|
Konto usunięte
|
kupsztala na łące hehe
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- A co do piersi z kurczaka to ja robiłam ale z sokiem z cytryny i mnie smakowało , a w pomarańczy to nie robiłam i nie wiem jak smakuje Thenerd no właśnie te jabłka z cynamonem to od Bottegi , takiego smaka mi zrobiła ze hej ![]() a u mnie tak to wyglądało Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-18 o 18:58 |
|
|
|
#4908 |
|
Rozeznanie
|
Winnie the Pooh, na szczęście nic mi nie jest, ale ja ogólnie mam żołądek jak chłop :P Mogę jeść wszystko, nawet ogórki kiszone zapijałam mlekiem i nic :P Nic mnie nie boli, nic nie dmie i śpię jak dziecko
A fasolę i cebulkę to kochaaam i chyba mój żołądek się przyzwyczaił. Fasolka, to doskonały magazynier błonnika i białka Co do Twojej wpadki, to nie martw się, na szczęście nie jadłaś nic zakazanego i niezdrowego. A jak masz ochotę na słodkie, to tak jak pisała, któraś z dziewczyn - kostka czy dwie gorzkiej czekolady. Ewentualnie jakaś jeden szklaczek (cukierki typu landrynka) mają w granicach 15-30 kcal, to zależy jaką wybierzesz. Są dobre, bo długo masz je w buzi :P Thenerdqueen, pewnie, że ziółko ![]() Bottega, mam nadzieję, że już lepiej. Masz Estecorazon i Lordi, Superkas super wam leci!!! Zazdroszczę! Ja na razie nie wchodzę na wagę, dopóki nie uznam, że powinnam już ważyć tyle ile, przed odejściem odejściem od Was.
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatku, zjadłaś za dużo i za to jest
ale nie było jako takich grzechów! Mnie wczoraj też nosiło, ale po prostu wzięłam łyżeczkę miodu i dałam sobie po łapach za myślenie o czymś więcej. I tak masz mały wzrost Mamy podobny patent - ja się zaopatrzyłam w colę zero :P i mam zamiar tym się słodzić. Co do siana - dokładnie tak, jak piszesz, bo umawialiśmy się z TŻtem, że to on będzie jej je szykował. Rękawiczki niestety odpadają - mam uczulenie na ten proszek czy coś tam co jest w nich ![]() soshaaaaaaaaaaa! Widziłam GO dziś! AAAAAAAAAA! Zabij mnie! Dziękuję za link Yenna, śliczna mordeczka Na piwo bym sobie z Tobą poszła!thenerd, a ja właśnie lubię z ananasem niektórzy robią także z brzoskwinią. Ja z kolei nie cierpię szpinaku A co do króla - ona brudzi sianem wokół klatki, bo jak biega, to nie chce jej się wejść do klatki i zjeść normalnie z paśnika, więc staje na 2 łapach i od góry wyszarpuje siano przez co rozsypuje. ![]() Na plus: dziś też kieca poszła w ruch ![]() Jutro po zajęciach kleję rzęski kumpeli (za free - w ramach praktyki), ale mam już 2 chętne za kaskę
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie nadążam za wami, te konkursy mi zajeły dużo czasu
![]() a piersi dostałam jednak w carrefourze za 12.99, bedzie dla teżeta![]() Cytat:
![]() Cytat:
, i nie dawałam rady go wciskac w ziemię
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2012-04-18 o 21:40 |
||
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
no laseczki, zbliżamy się do 5000 postów (zostało 90 - co to dla nas
), pora zastanowić się co byśmy chciały umieścić w pierwszym poście nowej części wątku i czy zmieniamy temat (modyfikujemy) czy zostawiamy? Ja myślę, że poza tym, co ustaliłyśmy, czyli postami - moim, Akashy, warto napisać też parę zasad w stylu "nie przyjmujemy poniżej 18 r.ż" (jak wiadomo - w młodym wieku najlepiej postawić na zdrowe odżywianie, więcej ruchu i 0 słodyczy, a nie liczenie kalorii), "najpierw przeczytaj poniżej zamieszczone informacje (także w linkach), a dopiero później pytaj" <- vademecum itd. idę po colę, bo mnie bierze na ciasteczka
|
#4912 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!zabieram się do napisania tego postu już jakiś miesiąc,bo jest mi strasznie wstyd.Pewnie co niektóre pamiętają mnie bo byłam tu na krótko jakiś czas temu,ale zachowałam się strasznie egoistycznie,bo nieodpowiadało mi to,że niby nikt niesłuży mi radą,strasznie głupie to było z mojej strony i proszę-przyjmijcie mnie spowrotem.
Przedewszytkim chciałam przeprosić Ciebie Bottega, jesteś tutaj prawdziwą skarbnicą wiedzy ( żadna wazelina z mojej strony),a ja tego niepotrfiłam docenić.Śledziłam przez ten czas różne fora,ale na żadnym niema takiej atmosfery jak tutaj-przyjmiecie mnie spowrotem?
|
#4913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bottega zamiast rękawiczek z lateksem kup gumowe są duże bo po łokcie ale nie mają proszku a w razie co to wsadź najpierw rękę do woreczków a potem do rękawicy i wtedy do sianka. O tyle dobrze, że te gumowe nie są jak te zwykłe cienkie tylko już grubsze więc się nie przedziurawią i nie sprawią ci krzywdy spróbuj Spadam spać bo mała wstanie znowu o 6 a ja nieprzytomna Buziole
|
|
#4914 |
|
Wtajemniczenie
|
Bottega: są, powinny być nawet w rossmanie, na sztuki do kupowania, ewentualnie w praktikerach/obi w paczkach po ~100/200 sztuk. Ewentualnie opcja z balsamem w środku
za ograniczeniem od 18 też jestem jak najbardziej, tylko z drugiej strony jak ktoś zechce to ukryje.. w pierwszym poście możemy wrzucić jadłospisy i cytat z książki z wydawnictwa lekarskiego, może takie żelazne składniki, jakie powinny być w lodówce i jakiś zbiór rad - coca cola zero jak bardzo ciśnie na słodkie w dużych ilościach, jogurty jovi, ser z biedro itd ![]() Marta: jasne, jeśli tylko nie skończy się tak, jak poprzednio to wracaj myślę, że nie ma co roztrząsać tego, co było i patrzeć bez problemu w przyszłość ![]() este: gumowe niestety też mają talk w sobie, tylko lepiej rozprowadzony / w innej postaci niż jednorazówki
|
|
#4915 |
|
Rozeznanie
|
Marta: jasne, jeśli tylko nie skończy się tak, jak poprzednio to wracaj
myślę, że nie ma co roztrząsać tego, co było i patrzeć bez problemu w przyszłość ![]() Dziękuję Ci Kochana za takie przyjęcie,spodziewałam się tego po Tobie Jeżeli chodzi o moje dietkowanie to narazie zeszłam do 65 i tak utrzymuję od 3 tygodni. Jem w miare regularnie i dietetycznie,choć jak każdej z nas i mi zdarzają się wpadki.Oprócz tego od stycznia wprowadziłam 2 razy w tygodniu aerobik-kobietka daje nam wycisk,ale już z moją kondycją niejest tak źle Lecę troszkę pospać.Spokojnej nocy
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
marta, witaj ponownie
thenerd, mówisz, że ten proszek do talk?:O To jakim cudem on mnie uczula, skoro ja codziennie talkuję sobie twarz (jest bardziej gładka, a przede wszystkim matowa)? Może to kurcze uczulenie nie na proszek a sam materiał z którego robią rękawiczki? :/ Dzięki za cynk dot. Rossmana - jak będę to na pewno kupię dla wypróbowania Nie wiedziałam, że tam są!hmm tak mi się przypomniało, że moja współlokatorka ma takie rękawiczki (niebieskie w pudełku) z firmy farmaceutycznej i kiedyś mówiła, że mamy używać, bo ona to i tak wywali jak się będzie wynosić, a w sumie nie widziałam ich od środka, może nie mają tego proszku - jutro zobaczę ![]() este, dobranoc Puchatku, daj znać jutro jak tam dzisiejszy wieczór minął (pod względem diety)! soshka! no i co, no i co? i gdzieś Ty się podziała?! buuu, nie zrobiłam brzuszków. Przez godzinę gadałam przez telefon
|
#4917 |
|
Rozeznanie
|
Jutro nie będę miała czasu wiec nie dodam jadłospis:
I. Musli z jogurtem 0,8% II. Jogurt i jabłko III. Makaron 30 g ze szpinakiem i piersią z kurczaka oraz łyżką jogurtu naturalnego 2,5% IV. Jabłko V. Jajecznica z dwóch jaj, z pomidorem i szynką chudą.
|
#4918 |
|
Wtajemniczenie
|
Bottega: niebieskie mają balsam
sama mam sporo takich w domu, bo na laborki śmigam w takich może to inny typ talku, albo jakoś reaguje z lateksem?.. nie wiem :<
|
|
#4919 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Powoli zaczynam się załamywać. W ciągu ostatnich 3 dni waga ciągle leci mi do góry, to już 1,5kg!!! Nie wiem co się dzieje, dietkuje, ćwiczę, wypróżniam się ostanio nawet kilka razy. O okresie nie ma mowy, bo jeszcze 2 tyg. Nie mam pojęcia co się dzieje!! (Posty nadrobię później, muszę szykować się. Życzę miłego i słonecznego dnia
|
#4920 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski!
Widzę pędzicie z tymi postami że hej!czytam i czytam i czytammmmm...... ![]() Bottega-czyli na tych rzęsach możesz łapać niezłą kaskę,aby tylko chętnych nie zabrakło Silvia-u mnie 0.5kg na plusie!wczoraj dostałam @ może to dlatego ale u ciebie aż taki wzrost kurka jakie to jest wkur....ce!Este-dzięki za pamięć Marta- Puchatku-trzymaj się i nie daj pokusie cholerne są te napady!najdzie nam na łeb i koniec wiem jak to jest,więc jestem duchem z Tobą słońce Yenna-o której ty spać chodzisz ![]() ![]() Thenerd-masz ty te teksty Arsenalka-coś Ciebie ostatnio malutko widzę (czy może ja ślepa jestem )
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

(pierś pokrojoną w kostkę wrzucam do garnka zalałam sokiem z 2/3 pomarańczy i odrobiną wody, sól pieprz, imbir, szczypta cynamonu, 3 łyżeczki jogurtu nat., + sałata z oliwą z oliwek i z cząstkami pomarańczy =
).

Zazdroszczę Ci z tym licencjatem, mój dalej jest na etapie początku, a przez mojego lenia nie idę do przodu ;p Trzeba się spiąć i w końcu napisać 
U mnie waga stoi, ale aż tak tego nie przeżywam. Trochę się dziwię czemu nie spada. Wczoraj dużo ćwiczyłam i wypróżniłam się aż 4 razy! i nic! .W domu mam 2 pączki z czekoladą chyba i miałam tak na nie ochotę. Wzięłam małego gryza i odstawiłam fuuu 
, ale nie chcę juz więcej wzrostów
A najgorsze jest to, że ani dziś ani jutro nie ide na fitness (ze względu na prace męża), może dopiero w pt się uda, ale to tez nic pewnego, więc spalanie tez mi mocno spadnie, no i zawsze to godzina więcej walki z jedzeniowymi pokusami

Kapusta, fasola, kiełbasa, znów fasola, cebula i jeszcze raz cebula..rany, ja po tylu wzdymaczach chyba bym w nocy oka nie zmrużyła
za narzekanie na mikrospadki!!!! spadek to spadek - nie ważne czy makro czy mikro - przecież rozmiar nie ma znaczenia
, naprawdę, bo bardzo cięzko pracujesz, a Twoja motywacja jest mega-hiper-inspirująca

??

dokładnie 50gr niby śmieszna suma ale pomnożyć to przez parę tysięcy to wyjdzie piękna sumka

po prostu nikt nie wytłumaczył mi jak trzeba oddychać, kiedy i jak napinać i co napinać, a jedyne co się dowiedziałam po fakcie to: "bo szarpnęłaś" 
Wygląda to strasznie, niestety na to nie ma innego lekarstwa niż unikać alergenów, a w ww przypadku jest to niemożliwe. 

myślę, że nie ma co roztrząsać tego, co było i patrzeć bez problemu w przyszłość