Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam! - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 15:23   #4891
atram00100
Rozeznanie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

Feciuch tak mi smaka narobiłaś, że też sobie zrobiłam (pierś pokrojoną w kostkę wrzucam do garnka zalałam sokiem z 2/3 pomarańczy i odrobiną wody, sól pieprz, imbir, szczypta cynamonu, 3 łyżeczki jogurtu nat., + sałata z oliwą z oliwek i z cząstkami pomarańczy = ).

Superkas ja mam dokładnie to samo, na początku dietki zastanawiałam się czy mam wagę zepsutą bo w ogóle nie widziałam efektów, teraz jakieś tam małe widzę. Bardziej utratę kg pokazywały ciuchy niż lustro.
Najlepiej dziś, stoję sobie na przystanku, ludzie mnie mijają a ja "o taką figurę jak ma ta laska to mogłabym mieć", " ooo wyglądam tak jak ona= trzeba jeszcze na sobą popracować", "świetne nogi- ja takich nie mam" itp.

atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 15:52   #4892
Silvia09
Zadomowienie

Cytat:
Sylvia, ja jestem na EONiL :P Trzeba się kiedyś na jakiś dżamprez zgadać
Yenna - No fajnie by było Zazdroszczę Ci z tym licencjatem, mój dalej jest na etapie początku, a przez mojego lenia nie idę do przodu ;p Trzeba się spiąć i w końcu napisać

Gratuluję wszystkim spadków! Szczególnie Tobie Sosha, pewnie masz radochę U mnie waga stoi, ale aż tak tego nie przeżywam. Trochę się dziwię czemu nie spada. Wczoraj dużo ćwiczyłam i wypróżniłam się aż 4 razy! i nic! .W domu mam 2 pączki z czekoladą chyba i miałam tak na nie ochotę. Wzięłam małego gryza i odstawiłam fuuu

Mam takie zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach, pośladki, brzuch masakra. Trzeba będzie dzisiaj pobiegać.

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Edytowane przez Silvia09
Czas edycji: 2012-04-18 o 16:02
Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 16:02   #4893
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samanta212 Pokaż wiadomość
Witam , mam na imię Samanta i mam 15 lat , tydzień temu ważyłam 64 kg przy wzroście 170 , po tygodniu schudlam 2 kg , czyli teraz waze 62
mój cel to 50 kg

start: 62 kg
I cel-60 kg
II cel-58 kg
III cel-55
IV cel-53
V cel-50 (co tydzień się waze wiec co tydzien bede

informowac o wadze)

nie kupuje zadnych tabletek itp bo to tak naprawde gowno daje , a niszczy organizm , poprostu codziennie biegam albo jezdze na rowerze , mniej jem , staram sie pic wode a nie napoje typu cola , zaczelam tez robic codziennie wieczorem po 100 brzuszkow , narazie w ciagu tygodnia poszlo 2 kg , zobaczymy jak pojdzie dalej
Cześć Dziewczyny! U mnie coraz gorzej Wczoraj do około 18 jeszcze sie trzymałam, ale w końcu zaczęło mnie tak nosić za słodkim, że zjadłam batonika zbozowego truskawkowego Nestle Fitness (dodatkowe 92 kcal). Na chwile miałam spokój i myślałam, że kolacja będzie już git-miał byc serek wiejski lekki z pomidorem i waflem ryżowym...taaak...Z tej trójki zjadłam tylko pomidora, co by nie rezygnować z warzyw, ale wiejski i wafel zamieniłam na serek homo Danio lekki śmietank+chleb ze sliwką Schousland. Jakbym na tym skończyła, byłoby jeszcze ok, ale nie zdołałam sie powstrzymać i zjadłam jeszcze jeden serek i jeszcze jedną kromkę, tym razem ze sliwką na miodzie z Tesco (2xwięcej kcal niz ta Schouslanda). Koniec końców wyszło ponad 1400kcal i mimo, że poczłapałam wczoraj na fitness na 20.00 (myślałam, że jest step, a były ćwiczenia ze sztangą, ale już zostałam), to dziś na wadze +0,2kg Nie musze tez chyba mówic, że dzis nadal mnie nosi (za około 9 dni powinnam dostać@, więc mam powtórke z rozrywki z zeszłego m-ca). Narazie sie trzymam, ale byłam w sklepie i uzbroiłam się w płatki Nestle chokapik (w razie mega-kryzysu będą do kefiru0%), mam jeszcze batoniki zbozowe, serki homo lajty i duuuzo owoców (banany, pomarańcze, jabłka). Więc mam nadzieje jakoś przetrwac, choć na spadki w tym tyg za bardzo nie liczę, ale nie chcę juz więcej wzrostów A najgorsze jest to, że ani dziś ani jutro nie ide na fitness (ze względu na prace męża), może dopiero w pt się uda, ale to tez nic pewnego, więc spalanie tez mi mocno spadnie, no i zawsze to godzina więcej walki z jedzeniowymi pokusami Acha, dzis w nocy znów mi sie śniło, że jadłam ciasto-to, którego nie jadłam w Święta-jabłecznik brataZjadłam pół wielkiej blachy i miałam szamac dalej, ale się obudziłamEhhhh:rolle yes:
Samanta, wg mnie nie powinnaś stosowac diet tnących kcal, tylko zrezygnować ze smieci, a jeść zdrowe produkty i do tego powinna ograniczać się Twoja dieta, bo jesteś jeszcze nastolatką, rośniesz, rozwijasz się, a Twoje ciało na pewno jeszcze bedzie sie zmieniac. Poza tym przy Twoim wzroście 50kg to niedowaga.
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 16:07   #4894
201606210914
Konto usunięte

Atram To tak samo jak ja , jak widzę jakieś panienki to tez sama siebie się pytam kiedy ja tak będę wyglądać z takim zwątpieniem Albo kiedy sobie w końcu spodnie kupie w jakim kolwiek sklepie z moim rozm

Silvia Ja mam 4 sztuki Merci i tak sobie leży od 2 dni
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 16:10   #4895
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez YennaSnape Pokaż wiadomość
hej Dziewczęta.
Dziś miałam ładny dzień. Tylko miałam pisać pracę licencjacką, a w sumie kończyc i gówno z tego wyszło, bo prądu nie było, a mi się laptop rozładował ;/ Dlatego zabrałam się za sprzątanie.

Jedzenie całkiem ładnie:
I. Kociołek chłopski (kapusta, fasola, ziemniaki[mało], i troszkę kiełbaski. będzie około 350 kcal)
II. Jogurt 0,8% 250 ml i odrobina fasoli bez niczego.
III. Fasola z kurczakiem 80g, cebulką i koncentratem, na łyżeczce oliviera.
IV. Sałatka z pomidorów, cebulki i ogórka kiszonego. (tak mało bo miałam bardzo węglow0-fasolowy dzień )
Yenna, i tak dobrze, że to nie srodek zimy, bo wtedy nawet sprzątac musiałabyś w blasku swiec lub z latarką w łapce
A takiego żarełka to niejeden facet by sie nie powstydziłKapusta, fasola, kiełbasa, znów fasola, cebula i jeszcze raz cebula..rany, ja po tylu wzdymaczach chyba bym w nocy oka nie zmrużyła
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-04-18, 16:11   #4896
Silvia09
Zadomowienie

Puchatku - No to niezły napadła Cię chcica na te słodycze! Niestety takie dni trzeba jakoś przetrwać i wiem sama, że to jest cholernie trudne. Może weź sobie śliwki suszone zjedz, jakby nie było to jest strasznie słodkie i może jakoś Cię zaspokoi.

Superkas - Aa merci jakby leżało u mnie to by w 1s tego nie było xD

Jest -> 76,5 kg

Stary 2012-04-18, 16:19   #4897
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sosha Pokaż wiadomość
Winnie the Pooh skarbie! bo tyłek zleję za narzekanie na mikrospadki!!!! spadek to spadek - nie ważne czy makro czy mikro - przecież rozmiar nie ma znaczenia właśnie super że waga ci leci tak spokojnie, stabilnie i stopniowo - będą porażające trwałe efekty! u mnie znowu zauważam tendencję 2-3tyg zastój a potem mega spadek! dzisiaj waga pokazała uwaga! uwaga! 59,8 kg - stawałam 3 razy, zagoniłam TŻta żeby sprawdził swoją i wychodzi że waga nie kłamie a pamiętasz jak utkęłam na 2tyg na 63 i ani grama nie leciało, potem baaam i 61 i znowu 2tyg nie leciało, także chyba moje ciało przyjeło inną technikę ^^ a wiesz takie 2tyg bez spadku mogą demotywować! Także na kolana i dziękuj za swoje mikrospadeczki
Sosha, juz wczoraj w duchu przyznałam Ci rację, ale dziś, jak zobaczyłam skok na wadze, to już w ogóle poczułam sie straszliwą zołzą i niewdzięcznicąTeraz marzę, by moje mikro i mini-spadki wróciły, juz nie będe narzekać, tylko
No a Tobie gratuluje, jako pierwszej ze wszystkich udało Ci sie zobaczyć niesamowite 5 z przodu..oby tylko nie ostatniej , naprawdę, bo bardzo cięzko pracujesz, a Twoja motywacja jest mega-hiper-inspirująca
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-04-18, 16:24   #4898
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Winnie the Pooh Pokaż wiadomość
A najgorsze jest to, że ani dziś ani jutro nie ide na fitness (ze względu na prace męża), może dopiero w pt się uda, ale to tez nic pewnego, więc spalanie tez mi mocno spadnie, no i zawsze to godzina więcej walki z jedzeniowymi pokusami
Puchatku ale jak Malutka będzie spała to Ty łup na podłogę i brzuszki jedziesz do tego na przemian np. nożyce na nogi lub inne ćwiczenia z youtuba i spalanie wzrośnie raz dwa - dla chcącego nic trudnego Skarbie A co do chęci na słodkie to niestety nie mam złotej rady - musisz być dzielna, zacisnąć pasa - trzymam kciuki aby się udało

atram to kiedy mogę wpaść do Ciebie na obiad ??

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 16:26   #4899
201606210914
Konto usunięte

Sylvia Wiesz,że 2 dni temu wieczorem też o tym pomyślałamżeb y
Teraz mam ochotę zjeść słodkie ale piekę jabłka w cynamonie nie wiem czy to mi wyjdzie

W tvn teraz chude laski w rozmowach w toku pokazują brzuchy

Edytowane przez 201606210914
Czas edycji: 2012-04-18 o 16:29
Stary 2012-04-18, 17:13   #4900
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Puchatku-ty nasza największa gaduło dziękuję za gratulacje dokładnie 50gr niby śmieszna suma ale pomnożyć to przez parę tysięcy to wyjdzie piękna sumka
To masz fajne ciało!aż zazdroszczę ehhhh....zero rozstępów na brzusiu puchatkaojjj jak ja bym tak chciała
CzarnaDamo, zgodnie z moim ostatnio ulubionym powiedzeniem, nic w przyrodzie nie ginie, i niestety, choć brzucho jest spoko, to nogi i tyłek takie, że żal patrzec. Dotyczy to zarówno grubości, jak i jędrnosci. Brzuch mam bardzo jędrny, ale tyłek mam taki, że pośladki z tyłu wiszą mi prawie do połowy uda W spódnicy (zwłaszcza luźnej) nie ma to za bardzo znaczenia, ale jak zakładam spodnie, to jest masakra, bo ten tyłek jest jakby górną częścią ud, przez co sa one nieproporcjonalnie grube w stosunku np. do łydek+strasznie skraca mi to nogi - prześwit między udami zaczyna mi sie dopiero gdzieś na 1/3 długości uda od góryŻe o rozstepach na tyłku i kolanach juz nie wspomnę

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez estecorazon Pokaż wiadomość
Właśnie wtarłam tą szczotkę z mojego brzusia to serum + 3 krople olejku cynamonowego i efekt odrazu czułam jak się ściąga skóra, piecze i pali ale rozstępy zmieniły kolor wiem, że to zapewne chwilowe ale może przy systematyczności znikną lub się zmniejszą? No nie wiem zobaczymy.
Estecorazon, bardzo sie cieszę, że wzięłas się za siebie! Kąpiel, masaże..nareszcie masz chwilę i robisz cos dla siebieZ rozstępami to jest niestety tak, że póki są różowe-fioletowe (początkowa faza), to mozna jeszcze cos na nie poradzic, ale jak juz się zrobią białe (końcowa faza), to nic z tym nie zrobiszAle rozstepy to jedno, a szczupły, zadbany brzusio, to inna sprawa, trzeba zrobić ile się da, a resztę zaakceptowac i cieszyć się z tego co sie udało osiągnąc!

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez estecorazon Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Kochane U mnie dzisiaj spadeczek -0,3kg ale póki co cały czas pozbywam się tego co sama sobie zafundowałam w święta ważne że idzie rano wstałam na masażyk i zaraz do pracy. Miłego dnia wszystkim i jak najmniejszych cyferek na wadze
Estecorazon, za spadek, oby tak dalej!

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
ja ciągle walczę z nadwyżką.. ale już tylko 0.5kg zostało po dzisiejszym ważeniu ehhh.. znowu cały dzień na uczelni. Najgorsze jest to, że obiad jem czasowo właściwie na podwieczorek/bardzo wczesną kolację, bo nie ma kiedy wcześniej ;_; ale widziałam, że w miejscu zamkniętej jadłodajni otwierają nowe miejsce, więc jest nadzieja
Thenerdqueen, 0,5kg to już niewiele, a podem jazda do przodu Wazne, że zrzucasz! Ja, mimo, że wcale tak nie muszę, też jem obiad późno. Kiedyś, jak któraś Dziewczyna napisała około 13, że jest juz po obiedzie, to zrobiłamPewnie lepiej jest zjeść wcześniej, ale ja tam wolę pod koniec dnia poczuć jakis konkret w brzusiu Fajnie, że sie zlitowali nad Szczurkiemi otwierają lokum z papu, ciekawa jestem, czy Ci podpasuje, trzymam kciuki, by tak było!

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez WyrafinowanySmak Pokaż wiadomość
Dziś rano było ważenie i na wadze 69,1kg WTF Dobra może po chorobie wszystko wróci do normy ...
WyrafinowanySmak, nie łam się! Choroba może nieźle pokrzyżować szyki, ale to tylko chwilowe, na pewno lada chwila wszystko wróci na własciwe tory!

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Wczoraj już nic nie pisałam, bo złapałam mały dołek i chodziłąm z taką: miną cały czas. Znowu jestem sama w mieszkaniu. Do tego potwornie bolał mnie żołądek, nie wiem czemu
właśnie, sosha - mam taką głupią prośbę... czy mogłabyś dokładnie wytłumaczyć mi jak się robi zwykłe brzuszki (takie te nie całościowe tylko hmm no wiesz jakie!). Kiedyś, ze 3 latatemu chodziłam na aerobik i pod koniec robiliśmy właśnie brzuszki. Któregoś razu skończyło się to u mnie naciągniętym mięśniem... po prostu nikt nie wytłumaczył mi jak trzeba oddychać, kiedy i jak napinać i co napinać, a jedyne co się dowiedziałam po fakcie to: "bo szarpnęłaś"
Nie chę zaczynać znowu brzuszków, jak nie wiem jak mam je robić poprawnie i tak, żeby siebie nie uszkodzić.

W ogóle to przez to, że nie ma TŻta i ja daje królowi siano bardzo pogorszył mi się AZS na dłoniach (mam też uczulenie na siano) Wygląda to strasznie, niestety na to nie ma innego lekarstwa niż unikać alergenów, a w ww przypadku jest to niemożliwe.
Bottega, mam nadzieję, że dziś juz lepiej się czujesz i chodzisz z taką minką, a przynajmniej z taką
Od siebie mogę Ci powiedziec, że wszyscy instruktorzy klepia to samo: nogi ugięte w kolanach do 90 stopni, całe stopy na podłodze, dłonie za głową, nie wolno ich splatać, najlepiej, jakby sie w ogóle nie stykały (moga "nachodzić"na uszy), ramiona szeroko rozpostarte=nie wolno kierować łokci do przodu, maja być cały czas skierowane daleko na boki, unosisz klatkę piersiową siłą mięsni brzucha=nie wolno spinac karku i ciągnąc rękami głowy do góry, tylko głowa luźno spoczywa na dłoniach. Twarz skierowana do sufitu, broda nie dotyka do klatki piersiowej=powinien być odstęp taki, jabyś przytrzymywała brodą np. piłkę tenisową. Jak unosisz sie do góry (tak naprawdę, to bardzo niewysoko, jak łopatki sie odrywają od podłogi to juz jest super), to jest wydech, jak opuszczasz klatkę na podłogę, to wdech. Wdech jest nosem, wydech ustami. I tyle Acha, jeszcze wszyscy z uporem maniaka to powtarzają, ale ja kiedys czytałam, że to lipa, ale ponoć jak nogi są unisione do góry, to pracują niższe partie mięsni brzucha niz przy postawionych stopach na ziemii. A jak jeszcze wyprostujesz je w górze w kolanach, to pracuje sam dół brzucha. A, i jeszcze jak masz uniesione nogi do góry zgięte w kolanach, to nie wolno ich splatac.
Bottega, nie wiem czy to było rozsądne brac króla, jak masz takie schorzeniechoc rozumiem, że wtedy zakładałaś, że tylko TŻ bedzie miał kontakt z sianem. Kurcze, to może chociaż próbuj działać w rękawiczkach? No nie wiem

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez lordi Pokaż wiadomość
Witajcie Gwiazdki otóż musze sie Wam pochwalic... -1kg
przy czym nie wiem od kiedy bo nadal nie mam wagi (wpadlam na chwile do ciotki i sie u niej zwazylam) ale zawsze to troche mniej

a poza tym zmierzylam sie i cm tez mi polecialy w talii -2cm, pod pępkiem (ten najwiekszy wałek na podbrzuszu) -2cm, biodra -2cm, tyłek uda i łydki bez zmian
Lordi, za spadki i te kilogramowe i centymetrowe!
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-04-18, 17:28   #4901
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez superkas Pokaż wiadomość
Dziś jest miesiąc jak jestem na zdrowej diecie i z Wami lachony i dziś znów spadek -0,4 czyli łącznie miesiąc i spadek -5,8 Dziękuje za wsparcie i udzielanie cennych wskazówek
Superkas!!! Kurcze, ale Wam Dziewczyny leci waga..Mi póki co pozostaje cieszyć się Waszymi sukcesami

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Wyrafinowany, pomogłaś,pomogłaś, dziękuję Jeszcze tylko nie wiem jednego - czy cały czas mammiec napięty brzuch czy tylko jak się podnoszę? No i co zrobić, żeby te cholernie plecy tak mnie nie bolały...?

no żesz kur*wa... od wczoraj cały czas czuę jak się jakbym miała @!
moja waga chyba też tak się czuje, bo choć wymieniłam baterie, to teraz pokazuje 65,4kg, czyli ewidentny wzrost (mięśnie, woda), a ja obudziłam się dziś z uczuciem "szczuplejsza" (też macie takie coś czasami?:P), gdzie zazwyczaj to później jest potwierdzane wagowo.
Bottega, generalnie brzuch jest cały czas napięty (instruktorzy mówia na to pępek dotyka pleców), ale wiadomo, że w czasie unoszenia będzie on najbardziej napięty zarówno ze względu na to, że to jest moment najwyższego wysiłku-spięcia, jak i to, że wtedy wydychasz powietrze - brzuch automatycznie się "wciąga", a na wdechu wydyma. Mega ważne dla kręgosłupa (pleców) jest to, żebyś cały czas miała odcinek lędźwiowy przyklejony go podłogi, czasem samoistnie robi sie tam dziura, to wtedy sie poprawiaj w pozycji. Z koleii jak sie rozciągasz po ćwiczeniach-leżysz cała wyciągnięta na podłodze, nogi leżą proste, a ręce leża też proste wyciągnięte nad głową, to wtedy trzeba "odkleic"odcinek lędźwiowy od podłogi.
Co do relacji "czuję się tak, a tak-waga pokazuje to i to", to tez tak mam, serio. Już wiele razy stawałam na wagę rano z uczuciem cięzkości (bo akurat dzień wcześniej nie byłam w toalecie/zjadłam więcej/lub po prostu tak się czuję, a tu bach, spadekI na odwrót. Nie kumam tego, ale tez tak miewam
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-04-18, 17:29   #4902
sosha
BAN stały

Cytat:
Superkas!!! Kurcze, ale Wam Dziewczyny leci waga..Mi póki co pozostaje cieszyć się Waszymi sukcesami
odezwała się ta której waga nie leci kicia jako jedyna nie dałaś się świątecznym pokusom, sukcesywnie i wytrwale idziesz do przodu! tylko pozazdrościć no i oczywiście pogratulowac takiego podejścia słodkim się nie przejmuj - każdemu zdarza się ulec - poza tym wspominasz o serku homo light i kromce ze śliwką?!?!?! co to za słodkie?! kotek nie padłaś ofiarom chipsów, tabliczki czekolady czy ciast! jesteś dzielna i wiadomo że przed @ człowiek musi się ratować jak może ;-) ja od siebie polecam taki deser: ser biały chudy + jogurt nat + starte jabłka + duuużo cynamonu -> smakuje prawie jak szarlotka btw dzisiaj zgrzeszyłam - wpadły 2 małe krówki aaa i słyszałam że dobrze jeśli już trzeba - jest grzeszyć w I połowie dnia i w trakcie posiłków ^^ poza tym bejb ważysz 61kg od czasu do czasu trzeba się trochę rozpieścić kromką chleba z serkiem lajt
sosha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 17:56   #4903
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez YennaSnape Pokaż wiadomość
W ogóle co ja odwaliłam ostatnio jak byłam na imprezie, to nie mam pytań.
Yenna, jacie, ale historiaNo ale pozwoliła Ci uświadomić sobie czego/kogo naprawdę chcesz

No i GRATULUJĘ napisania licencjackiej!!!

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez superkas Pokaż wiadomość
Silvia Ja mam 4 sztuki Merci i tak sobie leży od 2 dni
Superkas, ja mam całe pudełko, schowane głęboko, do oddania rodzicom, bo my z mężem wiadomo-nie jemy No i po jakiego grzyba mi o nim przypomniałaś

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość
Puchatku - No to niezły napadła Cię chcica na te słodycze! Niestety takie dni trzeba jakoś przetrwać i wiem sama, że to jest cholernie trudne. Może weź sobie śliwki suszone zjedz, jakby nie było to jest strasznie słodkie i może jakoś Cię zaspokoi.
Silvia, mam w domu suszoną, megasłodka żurawinę i suszone morele (trochę mniej słodkie, bo bez cukru i eko), ale to nic nie daW najgorszym momencie zjem czokapiki (czekolada), a merci wywalę za okno Póki co walczęZe słodszch rzeczy był banan, Activia truskawkowa, Nesvita śliwkowa, planuję jeszcze pomarańczę, a potem się zobaczy

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez WyrafinowanySmak Pokaż wiadomość
Puchatku ale jak Malutka będzie spała to Ty łup na podłogę i brzuszki jedziesz do tego na przemian np. nożyce na nogi lub inne ćwiczenia z youtuba i spalanie wzrośnie raz dwa - dla chcącego nic trudnego Skarbie A co do chęci na słodkie to niestety nie mam złotej rady - musisz być dzielna, zacisnąć pasa - trzymam kciuki aby się udało
WyrafinowanySmak, no właśnie ona teraz śpi (już ponad 2,5h, więc pewnie zaraz się obudzi), a ja co? A ja na wizażu!

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
odezwała się ta której waga nie leci kicia jako jedyna nie dałaś się świątecznym pokusom, sukcesywnie i wytrwale idziesz do przodu! tylko pozazdrościć no i oczywiście pogratulowac takiego podejścia słodkim się nie przejmuj - każdemu zdarza się ulec - poza tym wspominasz o serku homo light i kromce ze śliwką?!?!?! co to za słodkie?! kotek nie padłaś ofiarom chipsów, tabliczki czekolady czy ciast! jesteś dzielna i wiadomo że przed @ człowiek musi się ratować jak może ;-) ja od siebie polecam taki deser: ser biały chudy + jogurt nat + starte jabłka + duuużo cynamonu -> smakuje prawie jak szarlotka btw dzisiaj zgrzeszyłam - wpadły 2 małe krówki aaa i słyszałam że dobrze jeśli już trzeba - jest grzeszyć w I połowie dnia i w trakcie posiłków ^^ poza tym bejb ważysz 61kg od czasu do czasu trzeba się trochę rozpieścić kromką chleba z serkiem lajt
Sosha, ja homo z chlebem-sliwką jem praktycznie codziennie, ale mam to wliczone w zaplanowaną dzienną porcję kcal. A wczoraj jak nie planowałam tego, to nadprogramowo wpadło, i to x2Sery, jabłka, cynamony, to wszystko mam, ale to działa na codzieńA ja teraz jestem w innym świecie, tu rządzi czekolada Oho, mała sie obudziła Trzymajcie za mnie kciuki!
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm

Edytowane przez Winnie the Pooh
Czas edycji: 2012-04-18 o 17:36
Stary 2012-04-18, 18:01   #4904
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Bottega: oczywiście, że biorę jogurt, sałatkę (jakiś standardowy zestaw: lodowa, pomidor, feta/oliwki.. muszę nową jakąś zacząć nosić, bo już mi się znudziła ), kilka chrupkich, butelkę wody, czasem jabłko jeszcze. A na sianko.. cóż, może rękawiczki zakładaj zanim maleństwu dasz..? A rozsypywanie sianka: no ja mam tak z moim myszonem jak tylko go włożę po sprzątaniu do klatki to od razu zaczyna świrować

Sosha: chudnąć najlepiej raz i zdrowo i na zawsze. O. i z głową przede wszystkim AAAA! Pierś z pomarańczami! jadłam ostatnio w zeszłym roku na obiad urodzinowy

estecorazon: Mnie kuciak z ananasem nie podchodzi, jednak za słodki troszkę, wolę ze szpinakiem i makaronem. Cyc w kostkę, usmażyć, dorzucić szpinaku, wgnieść czosnek, wymieszać z ugotowanym makaronem :3

lordi, superkas: brawa

Yenna: no proszę, niezłe z ciebie ziółko

Puchatek: ja wiem, że na razie ciągle jestem ostatnia, która może rzucić kamieniem, ale ty mi tam uważaj, bo pałka z bacikiem czekają.. ;> O kurde, obiad o 13? przecież ja wtedy 2 śniadanie jem lokum jeszcze zamknięte, bo dopiero szyld powiesili i przemalowali, więc myślę że może w maju coś ruszy.. mam nadzieję na sałatki

superkas: no jak ja się napatrzyłam na Bottegowe pieczone jabłka to też mnie zgięło na nie strasznie, a żeby było śmiesznie, to zjadłam wszystkie jabłka, jakie miałam w domu już i nie mam czego upiec, a do sklepu dopiero jutroooooo... :<

doszły mnie słuchy, że fajnym ćwiczeniem na tyłek są przysiady, kiedy się stoi na palcach
Stary 2012-04-18, 18:27   #4905
sosha
BAN stały

Cytat:
właśnie, sosha - mam taką głupią prośbę... czy mogłabyś dokładnie wytłumaczyć mi jak się robi zwykłe brzuszki (takie te nie całościowe tylko hmm no wiesz jakie!). Kiedyś, ze 3 latatemu chodziłam na aerobik i pod koniec robiliśmy właśnie brzuszki. Któregoś razu skończyło się to u mnie naciągniętym mięśniem... po prostu nikt nie wytłumaczył mi jak trzeba oddychać, kiedy i jak napinać i co napinać, a jedyne co się dowiedziałam po fakcie to: "bo szarpnęłaś"
Nie chę zaczynać znowu brzuszków, jak nie wiem jak mam je robić poprawnie i tak, żeby siebie nie uszkodzić.
ja robię tak jak ona: http://www.youtube.com/watch?v=Zt4B1qxEucE jest jasno wytłumaczone ze zwróceniem szczególnej uwagi na popełniane błedy a co do króla to może byś jakieś rękawiczki ubierała jak kombinujesz coś z siankiem?

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Sosha, ja homo z chlebem-sliwką jem praktycznie codziennie, ale mam to wliczone w zaplanowaną dzienną porcję kcal. A wczoraj jak nie planowałam tego, to nadprogramowo wpadło, i to x2Sery, jabłka, cynamony, to wszystko mam, ale to działa na codzieńA ja teraz jestem w innym świecie, tu rządzi czekolada Oho, mała sie obudziła Trzymajcie za mnie kciuki!
słuchaj zjadłaś nadprogramowo ale nic zakazanego! I to się liczy!! a jak łazi za tobą czekolada to może pozwolisz sobie ja jakąś gorzką? wiesz tak bardzo się starasz, masz takie rezultaty że może czas na małą nagrodę? chyba że masz w sobie tyle siły i wytrwałości że powiesz "słodyczom dziękuję" - trzymam kciuki za Ciebie i za małą mam nadzieję że nie rozrabia po wstaniu

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
Sosha: chudnąć najlepiej raz i zdrowo i na zawsze. O. i z głową przede wszystkim AAAA! Pierś z pomarańczami! jadłam ostatnio w zeszłym roku na obiad urodzinowy

doszły mnie słuchy, że fajnym ćwiczeniem na tyłek są przysiady, kiedy się stoi na palcach
aż wstyd się przyznać ale ja nie jadłam nigdy aż z ciekawości sobie jutro zrobię - bo połączenie brzmi ciekawie ^^ prawie dobre słuchy cię doszły przysiady są świetne na tylną część nóg i pośladki!!! tylko musisz robić je na pełnych stopach [stojąc na palcach ułatwiasz sobie sprawę] - zrób przysiad tak żeby linia kolan nie wyszła za stopy, pupę wypychasz mocno do tyłu, tak jakbyś robiła kupsztala na łące i ręce dla utrzymania równowagi trzymaj wyprostowane z przodu [możesz je złączyć - mnie tak wygodniej]
sosha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 18:38   #4906
thenerdqueen
Wtajemniczenie

kupa na łące - i wszystko jasne
Stary 2012-04-18, 18:50   #4907
201606210914
Konto usunięte

kupsztala na łące hehe

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

A co do piersi z kurczaka to ja robiłam ale z sokiem z cytryny i mnie smakowało , a w pomarańczy to nie robiłam i nie wiem jak smakuje

Thenerd no właśnie te jabłka z cynamonem to od Bottegi , takiego smaka mi zrobiła ze hej
a u mnie tak to wyglądało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0163.jpg (42,2 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez 201606210914
Czas edycji: 2012-04-18 o 18:58
Stary 2012-04-18, 19:45   #4908
YennaSnape
Rozeznanie

GG do YennaSnape

Winnie the Pooh, na szczęście nic mi nie jest, ale ja ogólnie mam żołądek jak chłop :P Mogę jeść wszystko, nawet ogórki kiszone zapijałam mlekiem i nic :P Nic mnie nie boli, nic nie dmie i śpię jak dziecko A fasolę i cebulkę to kochaaam i chyba mój żołądek się przyzwyczaił. Fasolka, to doskonały magazynier błonnika i białka
Co do Twojej wpadki, to nie martw się, na szczęście nie jadłaś nic zakazanego i niezdrowego. A jak masz ochotę na słodkie, to tak jak pisała, któraś z dziewczyn - kostka czy dwie gorzkiej czekolady. Ewentualnie jakaś jeden szklaczek (cukierki typu landrynka) mają w granicach 15-30 kcal, to zależy jaką wybierzesz. Są dobre, bo długo masz je w buzi :P

Thenerdqueen, pewnie, że ziółko

Bottega
, mam nadzieję, że już lepiej. Masz uzdrawiającego.

Estecorazon i Lordi, Superkas super wam leci!!! Zazdroszczę!

Ja na razie nie wchodzę na wagę, dopóki nie uznam, że powinnam już ważyć tyle ile, przed odejściem odejściem od Was.

YennaSnape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:29   #4909
Bottega
Zakorzenienie

Puchatku, zjadłaś za dużo i za to jest ale nie było jako takich grzechów! Mnie wczoraj też nosiło, ale po prostu wzięłam łyżeczkę miodu i dałam sobie po łapach za myślenie o czymś więcej. I tak masz mały wzrost Ja to bym miała z kilogram na plusie ale wiadomo jak to z moją wagą jest.
Mamy podobny patent - ja się zaopatrzyłam w colę zero :P i mam zamiar tym się słodzić.
Co do siana - dokładnie tak, jak piszesz, bo umawialiśmy się z TŻtem, że to on będzie jej je szykował. Rękawiczki niestety odpadają - mam uczulenie na ten proszek czy coś tam co jest w nich słyszałam kiedyś, że są też takie bez tego proszku, ale do tej pory ich nie widziałam. Z drugiej strony moje ręce są naprawdę bardzo wrażliwie i ciężko tu dogodzić, nawet zdarza się, że po robieniu piersi z kurczaka z papryką w proszku mam pogorszenie

soshaaaaaaaaaaa! Widziłam GO dziś! AAAAAAAAAA! Zabij mnie! Boże Boże Boże, jak on na mnie działa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myślałam, że trochę ochłonęłam! NIC. No jaaaaaaaaaaaaaaacie! Hahaha głupieje przy nim, nie mówiąc już o tym, że dziś prawie zderzyłam się z drzwiami Rany boskie... jak on się na mnie TAK sporzy, jak widzę, że gubi wątek w rozmowie z kimś jak mnie zauważy, to ojjjjjjjjjjjjjjjj głupiaś, głupiaś!
Dziękuję za link Zabieram się dziś za brzuszki! Błagam - motywuj mnie, kop, bij, bo to moja największa zmora, a nie mogę się do tego zabrać plus szybko rezygnuję.

Yenna, śliczna mordeczka i taka... hmmm
przyjazna Na piwo bym sobie z Tobą poszła!

thenerd, a ja właśnie lubię z ananasem niektórzy robią także z brzoskwinią. Ja z kolei nie cierpię szpinaku
A co do króla - ona brudzi sianem wokół klatki, bo jak biega, to nie chce jej się wejść do klatki i zjeść normalnie z paśnika, więc staje na 2 łapach i od góry wyszarpuje siano przez co rozsypuje.

Na plus: dziś też kieca poszła w ruch posypały się komplementy ze wszystkich stron, nawet dostałam 2 PW na fejsie ("jak Ty to zrobiłaś?!" itd.) - takie coś jest BARDZO miłe A nie to co te prymitywne teksty i zwierzęce spojrzenia buraków o których Wam wcześniej pisałam.

Jutro po zajęciach kleję rzęski kumpeli (za free - w ramach praktyki), ale mam już 2 chętne za kaskę

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:38   #4910
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

nie nadążam za wami, te konkursy mi zajeły dużo czasu

a piersi dostałam jednak w carrefourze za 12.99, bedzie dla teżeta

Cytat:
[

Jest jakaś szansa zrobić pierś z pomarańczami ale bez piekarnika? jakoś poddusić czy cuś - jakieś pomysły?
może pierś ze wszystkim włożyc do foli, folie z kurczakiem na patelnie (na patelenie wode?) - przykryć wszystko przykrywka i niech się robi

Cytat:
Bottega, generalnie brzuch jest cały czas napięty (instruktorzy mówia na to pępek dotyka pleców), ale wiadomo, że w czasie unoszenia będzie on najbardziej napięty zarówno ze względu na to, że to jest moment najwyższego wysiłku-spięcia, jak i to, że wtedy wydychasz powietrze - brzuch automatycznie się "wciąga", a na wdechu wydyma. Mega ważne dla kręgosłupa (pleców) jest to, żebyś cały czas miała odcinek lędźwiowy przyklejony go podłogi, czasem samoistnie robi sie tam dziura, to wtedy sie poprawiaj w pozycji. Z koleii jak sie rozciągasz po ćwiczeniach-leżysz cała wyciągnięta na podłodze, nogi leżą proste, a ręce leża też proste wyciągnięte nad głową, to wtedy trzeba "odkleic"odcinek lędźwiowy od podłogi.
Co do relacji "czuję się tak, a tak-waga pokazuje to i to", to tez tak mam, serio. Już wiele razy stawałam na wagę rano z uczuciem cięzkości (bo akurat dzień wcześniej nie byłam w toalecie/zjadłam więcej/lub po prostu tak się czuję, a tu bach, spadekI na odwrót. Nie kumam tego, ale tez tak miewam
mnie zawsze odcinek lędzwiowy leciał do góry przy ćwiczeniu że nogi blisko ziemii, takie uczucie jakbym miała zaraz się złamać na pół tam, i nie dawałam rady go wciskac w ziemię

Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2012-04-18 o 21:40
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:46   #4911
Bottega
Zakorzenienie

no laseczki, zbliżamy się do 5000 postów (zostało 90 - co to dla nas ), pora zastanowić się co byśmy chciały umieścić w pierwszym poście nowej części wątku i czy zmieniamy temat (modyfikujemy) czy zostawiamy?
Ja myślę, że poza tym, co ustaliłyśmy, czyli postami - moim, Akashy, warto napisać też parę zasad w stylu "nie przyjmujemy poniżej 18 r.ż" (jak wiadomo - w młodym wieku najlepiej postawić na zdrowe odżywianie, więcej ruchu i 0 słodyczy, a nie liczenie kalorii), "najpierw przeczytaj poniżej zamieszczone informacje (także w linkach), a dopiero później pytaj" <- vademecum itd.

idę po colę, bo mnie bierze na ciasteczka

Stary 2012-04-18, 23:06   #4912
marta24171
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!zabieram się do napisania tego postu już jakiś miesiąc,bo jest mi strasznie wstyd.Pewnie co niektóre pamiętają mnie bo byłam tu na krótko jakiś czas temu,ale zachowałam się strasznie egoistycznie,bo nieodpowiadało mi to,że niby nikt niesłuży mi radą,strasznie głupie to było z mojej strony i proszę-przyjmijcie mnie spowrotem.
Przedewszytkim chciałam przeprosić Ciebie Bottega, jesteś tutaj prawdziwą skarbnicą wiedzy ( żadna wazelina z mojej strony),a ja tego niepotrfiłam docenić.Śledziłam przez ten czas różne fora,ale na żadnym niema takiej atmosfery jak tutaj-przyjmiecie mnie spowrotem?
Stary 2012-04-18, 23:15   #4913
estecorazon
Rozeznanie

Cytat:
no laseczki, zbliżamy się do 5000 postów (zostało 90 - co to dla nas ), pora zastanowić się co byśmy chciały umieścić w pierwszym poście nowej części wątku i czy zmieniamy temat (modyfikujemy) czy zostawiamy?
Ja myślę, że poza tym, co ustaliłyśmy, czyli postami - moim, Akashy, warto napisać też parę zasad w stylu "nie przyjmujemy poniżej 18 r.ż" (jak wiadomo - w młodym wieku najlepiej postawić na zdrowe odżywianie, więcej ruchu i 0 słodyczy, a nie liczenie kalorii), "najpierw przeczytaj poniżej zamieszczone informacje (także w linkach), a dopiero później pytaj" <- vademecum itd.

idę po colę, bo mnie bierze na ciasteczka
Zgadzam się z Tobą Kochana w 100% vademecum musi być, porady na dzień dobry i ograniczenie wiekowe też super. Będziemy odsyłać nowe do pierwszej strony i finito. Co do mnie to na ćwiczenia nie było jak dzisiaj bo goście i goście dopiero niedawno poszli to zrobiłam 50 brzuszków 9mam zakwasy po wczorajszej 100 że masakra), masaż szczotką torturowałam brzuchol teraj jeszcze grzeje i swędzi jak cholerka ale dam radę hehe i wsumie nawet dietkowo zobaczymy jak to wyjdzie. Czuję, że skóra na brzuchu staje się bardziej napięta niż flakowata super Bottega zamiast rękawiczek z lateksem kup gumowe są duże bo po łokcie ale nie mają proszku a w razie co to wsadź najpierw rękę do woreczków a potem do rękawicy i wtedy do sianka. O tyle dobrze, że te gumowe nie są jak te zwykłe cienkie tylko już grubsze więc się nie przedziurawią i nie sprawią ci krzywdy spróbuj Spadam spać bo mała wstanie znowu o 6 a ja nieprzytomna Buziole

Jest: 97,5

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
estecorazon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:24   #4914
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Bottega: są, powinny być nawet w rossmanie, na sztuki do kupowania, ewentualnie w praktikerach/obi w paczkach po ~100/200 sztuk. Ewentualnie opcja z balsamem w środku za ograniczeniem od 18 też jestem jak najbardziej, tylko z drugiej strony jak ktoś zechce to ukryje.. w pierwszym poście możemy wrzucić jadłospisy i cytat z książki z wydawnictwa lekarskiego, może takie żelazne składniki, jakie powinny być w lodówce i jakiś zbiór rad - coca cola zero jak bardzo ciśnie na słodkie w dużych ilościach, jogurty jovi, ser z biedro itd

Marta: jasne, jeśli tylko nie skończy się tak, jak poprzednio to wracaj myślę, że nie ma co roztrząsać tego, co było i patrzeć bez problemu w przyszłość

este: gumowe niestety też mają talk w sobie, tylko lepiej rozprowadzony / w innej postaci niż jednorazówki
Stary 2012-04-19, 00:10   #4915
marta24171
Rozeznanie

Marta: jasne, jeśli tylko nie skończy się tak, jak poprzednio to wracaj myślę, że nie ma co roztrząsać tego, co było i patrzeć bez problemu w przyszłość

Dziękuję Ci Kochana za takie przyjęcie,spodziewałam się tego po Tobieobiecuję,że teraz tak głupiego błędu niepopełnie.Ciekawa jestem czy reszta też przyjmie mnie spowrotem.
Jeżeli chodzi o moje dietkowanie to narazie zeszłam do 65 i tak utrzymuję od 3 tygodni.
Jem w miare regularnie i dietetycznie,choć jak każdej z nas i mi zdarzają się wpadki.Oprócz tego od stycznia wprowadziłam 2 razy w tygodniu aerobik-kobietka daje nam wycisk,ale już z moją kondycją niejest tak źle
Lecę troszkę pospać.Spokojnej nocy
Stary 2012-04-19, 00:12   #4916
Bottega
Zakorzenienie

marta, witaj ponownie Ok, zapominamy o tym co było

thenerd
, mówisz, że ten proszek do talk?:O To jakim cudem on mnie uczula, skoro ja codziennie talkuję sobie twarz (jest bardziej gładka, a przede wszystkim matowa)? Może to kurcze uczulenie nie na proszek a sam materiał z którego robią rękawiczki? :/
Dzięki za cynk dot. Rossmana - jak będę to na pewno kupię dla wypróbowania Nie wiedziałam, że tam są!
hmm tak mi się przypomniało, że moja współlokatorka ma takie rękawiczki (niebieskie w pudełku) z firmy farmaceutycznej i kiedyś mówiła, że mamy używać, bo ona to i tak wywali jak się będzie wynosić, a w sumie nie widziałam ich od środka, może nie mają tego proszku - jutro zobaczę

este, dobranoc

Puchatku, daj znać jutro jak tam dzisiejszy wieczór minął (pod względem diety)!

soshka
! no i co, no i co? i gdzieś Ty się podziała?! buuu, nie zrobiłam brzuszków. Przez godzinę gadałam przez telefon

Stary 2012-04-19, 00:48   #4917
YennaSnape
Rozeznanie

GG do YennaSnape

Jutro nie będę miała czasu wiec nie dodam jadłospis:
I. Musli z jogurtem 0,8%
II. Jogurt i jabłko
III. Makaron 30 g ze szpinakiem i piersią z kurczaka oraz łyżką jogurtu naturalnego 2,5%
IV. Jabłko
V. Jajecznica z dwóch jaj, z pomidorem i szynką chudą.

YennaSnape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 06:33   #4918
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Bottega: niebieskie mają balsam sama mam sporo takich w domu, bo na laborki śmigam w takich może to inny typ talku, albo jakoś reaguje z lateksem?.. nie wiem :<
Stary 2012-04-19, 07:16   #4919
Silvia09
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Powoli zaczynam się załamywać. W ciągu ostatnich 3 dni waga ciągle leci mi do góry, to już 1,5kg!!! Nie wiem co się dzieje, dietkuje, ćwiczę, wypróżniam się ostanio nawet kilka razy. O okresie nie ma mowy, bo jeszcze 2 tyg. Nie mam pojęcia co się dzieje!! (

Posty nadrobię później, muszę szykować się. Życzę miłego i słonecznego dnia

Jest -> 76,5 kg

Stary 2012-04-19, 07:37   #4920
czarnaDama2394
Zadomowienie

Hej laski!

Widzę pędzicie z tymi postami że hej!czytam i czytam i czytammmmm......

Bottega-czyli na tych rzęsach możesz łapać niezłą kaskę,aby tylko chętnych nie zabrakło

Silvia-u mnie 0.5kg na plusie!wczoraj dostałam @ może to dlategoale u ciebie aż taki wzrostkurka jakie to jest wkur....ce!

Este-dzięki za pamięć

Marta-

Puchatku-trzymaj się i nie daj pokusiecholerne są te napady!najdzie nam na łeb i koniecwiem jak to jest,więc jestem duchem z Tobą słońce

Yenna-o której ty spać chodzisz

Thenerd-
masz ty te teksty:ha haha:

Arsenalka-coś Ciebie ostatnio malutko widzę(czy może ja ślepa jestem)

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości