Wszystko o Avonie - cz.27 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 22:45   #2521
filutek
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27

Dzisiaj miałam paczkę. Zamawiałam pakiet 5 katalogów dostałam zafoliowany Katalog Netto i AM więc chyba ilość zamawianych katalogów nie ma znaczenia.
filutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 22:52   #2522
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
ciekawe ja mialam bialy wczoraj z szara kropa! i mi sie usunal z zamowienia...zaraz tam chyba zadzwonie...chociaz w ostatnim czasie mam juz dosc wyklocania sie przez telefon...
To jest właśnie dowód na to, że ta zmiana w tych zamówieniach jest bez sensu, mogło zostać tak jak było
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:06   #2523
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Ten scrub to jest produkt 3w1(peeling, maseczka, krem myjący) i u nas kosztuje 13,99
a torebka kosztuje 59,99

bardzo dziękuję

Cytat:
Napisane przez JestesmySobiePrzeznaczeni Pokaż wiadomość
Dziewczyny może któraś z was wrzucić na katalogowy MAM i katalog 09 (cały)?
punkt VI na pierwszej stronie czytałaś??

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
To niech to usuną wszystkim, którzy nie mają papierowych faktur. Nie chcę papierowej faktury, nie chcę tez formularza. Taka ta ich ekologiczność.

dokładnie też tego nie rozumiem
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:16   #2524
kejtiryba
Wtajemniczenie

Manilla na zdjęciu wygląda bardzo ładnie - na moim monitorze nawet na czystą Nie pozostaje mi nic innego, jak pojechać do COKu i ją oblukać, ale zrobię to pewnie z końcem 7 lub początkiem 8. katalogu. TŻowi też się podoba, więc może bym go naciągnęła na nią

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:21   #2525
LadyHoneyy
Raczkowanie

kobitki, drugi raz złożyłam zamówienie na paczkomat Inpost.
Jesli zamowienie zlozylam dzisiaj to dotrze w piatek czy dopiero poniedzialek?
jak u was z tym bylo?
ostatnim razem zamawiałam w czwartek i przyszła mi paczka w poniedziałek.
Nie wiem czy wysyłka następuje jak przy wysyłce regularnej czy normalnie.
Prosze o odpowiedz
LadyHoneyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:27   #2526
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyHoneyy Pokaż wiadomość
kobitki, drugi raz złożyłam zamówienie na paczkomat Inpost.
Jesli zamowienie zlozylam dzisiaj to dotrze w piatek czy dopiero poniedzialek?
jak u was z tym bylo?
ostatnim razem zamawiałam w czwartek i przyszła mi paczka w poniedziałek.
Nie wiem czy wysyłka następuje jak przy wysyłce regularnej czy normalnie.
Prosze o odpowiedz
U mnie to jest tak, że jak złożę późno wieczorem we wtorek zamówienie to mam w czwartek wieczorem paczkę i również tak samo jak w środę z samego rana w każdym razie musi być przed 11, a jak w środę wieczorem to w piątek wieczorem, raz miałam w sobotę
Stary 2012-04-18, 23:31   #2527
LadyHoneyy
Raczkowanie

ooo no to super by było. składałam po 19, fajnie by było jakby w piątek paczka dotarła a w soboty pracują? ogólnie wyświetlił mi się termin na poniedziałek... oby przyszła wcześniej
LadyHoneyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:35   #2528
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Moje dzisisiejsze oględziny w COK:
- torebka Felice ładna ale bardzo wąska, typowa kopertówka, na co dzień się nie nadaje
- kolczyki Savannah - nie są takie ładne jak w katalogu, kolor żółtego złota, wyglądają jak plastikowe, ja rezygnuję z zakupu
- Bransoletka Savannah z katalogu - fajna ale cena to jakies nieporozumienie, jest bardzo delikatna
- Torba Lace - folia z nadrukiem koronki, ale wygląda efektownie i wydaje się mocna
- Torebki Xia - fajne i pakowne
- Biżu Pasadena - delikatna ale bardzo fajna
- Biżu Kira - największą wadą są oczka, wydają sie by plastikowe i są takie jakby mętne
- Naszyjnik Secret Garden - kwiatek jest jasnoróżowy a ta przywieszka kremowa
- bransoletka Savahhah z mini katalogu (komplet do kolczyków) - strasznie się na niej zawiodłam, jak i zresztą na kolczykach, wygląda jak plastikowa, i co gorsze wydaje się że nie trzeba wiele siły by ją połamać.
Kojarzy mi się ze sztuczną biżuterią dodawaną do gazetek typu "ksieżniczka" czy "barbie"

Bardzo dziękuję, bo tak ładnie na mnie patrzyła i mówiła kup mnie , jeśli tak wygląda to nie warto sobie zawracać nią głowy.

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Ja też tęsknię za sypkim

Dziewczyny, dostałam się na staż!! I prawdopodobnie Avon mi w tym pomógł
Super gratulacje

Cytat:
Napisane przez miska1c Pokaż wiadomość
naprawdę lakier mozaikowy biały macie tylko opóźniony? ja zamawiałam jeden i niestety nie mam... na fakturce jest PRODUKCJA ZAKOŃCZONA
ja dostałam w paczce

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
w COKu na Jerozolimskich jest jeszcze sporo tych mozaikowych, jakby ktoś był zainteresowany

Też niezbyt za nią przepadam, ale nie lubię tez takiego bezmyślnego krytykanctwa. Nie oburzaj się na mnie i nie bierz tego sobie do serca, po prostu nie lubię czegoś takiego - odnoszę wrażenie, że w Polsce można i na rzęsach stawać, osiągać nie wiadomo co, a i tak znajdzie się ktoś, kto będzie to wszystko psuł, a za nim oczywiście pójdą tłumy, bo miło popatrzeć na cudze niepowodzenia.

Ostatnio pani Herbuś chyba częściej gości na bankietach, niż działa coś zawodowo, ale osiągnięcia ma duże, głównie jako tancerka i wystarczy poszukać w internecie. Zresztą będąc osobą medialną, leży to w jej interesie, żeby podtrzymywać zainteresowanie swoją osobą, tak samo jak pani Koroniewska, a jej nikt tutaj nie krytykuje. Bo mąż ją zostawił, to trzeba jej współczuć? Współczuję, ale jak widać ona ciągnie z tego ile tylko może i bardzo dobrze. To samo z Herbuś.

Gdybyś była popularna to nie korzystałabyś z tych wszystkich zaproszeń, kampanii itp? Nie wierzę Dlatego pomimo osobistych uprzedzeń proszę nie oczerniajmy innych na siłę, bo osiągnięcia ta kobieta ma, tylko dziwię jej się, że przestaje udzielać się w tańcu.

Dzisiaj brałam w COKu katalog i MAM oczywiście płatne 1,50zł, więc podziękowałam

BTW, czy biżuteria Renwick (ta kropla) jest już niedostępna? Kurczę, widzę że czerwona kropa przy naszyjniku... w COKu też już jej nie było. A jeśli puszczę zamówienie tylko z tą czerwoną kropą (wiem, KRMZ, ale nie zamawiam nic już praktycznie z Avonu), to co wtedy?

Cytat:
I jak było? Miałaś jakieś zaproszenie czy tak po prostu każdy może przyjść?
W sobotę jest w Warszawie na Jerozolimskich i bardzo mnie ciekawi
Ja też z Krakowa - więc jeśli Ci nie przeszkadza odpowiem. Dostałam na maila zawiadomienie, że Koroniewska będzie w COKU. Moje koleżanki też- więc chyba mógł przyjść każdy, bez względu na to jaką ma sprzedaż.

jeszcze mi cytat wcięło- chyba Nataszka wspominała o katalogach- ja od jakiegoś czasu liczę, bo kilka razy się zdarzyło że mi brakło dla klientek i po przeliczeniu okazywało się że brakuje 5, 6 sztuk.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:43   #2529
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyHoneyy Pokaż wiadomość
ooo no to super by było. składałam po 19, fajnie by było jakby w piątek paczka dotarła a w soboty pracują? ogólnie wyświetlił mi się termin na poniedziałek... oby przyszła wcześniej
Też się właśnie kiedyś zdziwiłam, że paczka była w sobotę, spodziewałam się w poniedziałek dopiero Także nie wiem czy to był wyjątek, czy tak jest stale i jest szansa na paczkę w sobotę, bo zawsze mam w czwartek albo piątek
Stary 2012-04-19, 05:51   #2530
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
jeszcze mi cytat wcięło- chyba Nataszka wspominała o katalogach- ja od jakiegoś czasu liczę, bo kilka razy się zdarzyło że mi brakło dla klientek i po przeliczeniu okazywało się że brakuje 5, 6 sztuk.
U mnie czasem też brakowało... Albo było tak, że raz, jak zamówiłam 10sztuk, to dostawałam 10 sztuk już z moim katalogiem, a czasem było 10 sztuk plus katalog dla mnie...

Nowy baner:
WYJĄTKOWA OFERTA WEEKENDOWA JUŻ W TEN PIĄTEK
ZESTAW W SPECJALNEJ CENIE (Eternal Magic oraz Avon Bath Snowflakes). Ceny jeszcze nie ma podanej

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-04-19 o 07:19
Stary 2012-04-19, 07:35   #2531
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
I jak było? Miałaś jakieś zaproszenie czy tak po prostu każdy może przyjść?
W sobotę jest w Warszawie na Jerozolimskich i bardzo mnie ciekawi
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
i jak było??
Hej u nas zaproszenie było otwarte, każdy mógł przyjść kto tylko miała ochotę. A wyglądało to tak, że weszła dosłownie 5-7minut opowiadała o kremach , że są dobre i zaczęły sie zdjęcia i autografy. I nic więcej a trwało to ok 1.30godz w sumie, wydaje mi się , że ludzi nie było duzo, jak na tą ilość kk która oblega Kraków!
Nie jest to typ człowieka którego bym polubiła, ona podobnie jak Herbuś nie jest dla mnie jakąś specjalnie znaną osobą i gwiazda :/ A jest bardzo pewna siebie, i tak otwarta, ale aż za bardzo.

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość
ja wpadlam sie tylko niesmialo pochwalic ze dzis mianowalam swoja pierwsza konsultantke... brakuje mi jeszcze tylko 4 ;pp
super!
Stary 2012-04-19, 08:01   #2532
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
a to chetniej zamawiaja z tego trend czy robisz to dla siebie? oplaca sie tak skakac??
póki co robie TPS na trend katalogu... ale ogólnie opłaca mi się bo niektóre rzeczy są tańsze w późniejszych katalogach... a zamawiam dla siebie, dla mamy i siostry z trend reszta ma national...
Stary 2012-04-19, 08:10   #2533
meggykotka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Hej u nas zaproszenie było otwarte, każdy mógł przyjść kto tylko miała ochotę. A wyglądało to tak, że weszła dosłownie 5-7minut opowiadała o kremach , że są dobre i zaczęły sie zdjęcia i autografy. I nic więcej a trwało to ok 1.30godz w sumie, wydaje mi się , że ludzi nie było duzo, jak na tą ilość kk która oblega Kraków!
Nie jest to typ człowieka którego bym polubiła, ona podobnie jak Herbuś nie jest dla mnie jakąś specjalnie znaną osobą i gwiazda :/ A jest bardzo pewna siebie, i tak otwarta, ale aż za bardzo.
Ja dostałam zaproszenie, a jak tylko weszłam kobitki z COK powiedziały żebym została chwilkę dłuzej po wyjściu J.K. i wtedy dostalam kremiki i kat. 8 Na spotkaniu byłyśmy głównie my (tj vip'ki z zaproszeniami), może z 5 osób które przyszły specjalnie i parę osób co były na zakupach i przy okazji zdjątko sobie zrobiły.
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:24   #2534
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Co do pękających lakierów, to czarny pęka ładnie, a biały chyba porażka. Mozliwe że źle zastosowałam, bo nie miałam z nimi wcześniej do czynienia, może nałożyłam za cienką warstwę... nie zamówiłabym go tak czy siak, bo mi się ten efekt wgl nie podoba, byłam jednak na szkoleniu i miałam szansę wypróbować.
czyli w sumie dobrze, że ich nie ma.

Cytat:
Napisane przez JestesmySobiePrzeznaczeni Pokaż wiadomość
Kobietki doradźcie mi.. Chcę zamówić sobie coś na cellulit i zastanawiam się czy lepsze jest serum z wyciągiem z karamboli czy ten wyszczuplający krem antycellulitowy
oba są dobre, mam jeden i drugi, ja na twoim mscu wypróbowałabym oba, sprawdzisz, który lepiej u ciebie działa.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:27   #2535
patusia22
Zakorzenienie

odebrałam dziś paczkę z paczkomatu, oczywiście jednego katalogu brakuje -czy oni nawet do 10 liczyć nie potrafią

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 08:47   #2536
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
odebrałam dziś paczkę z paczkomatu, oczywiście jednego katalogu brakuje -czy oni nawet do 10 liczyć nie potrafią
może oni tak automatem łapią w rękę... tzn biorą na oko stąd te braki...
Stary 2012-04-19, 09:01   #2537
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
może oni tak automatem łapią w rękę... tzn biorą na oko stąd te braki...

mi sytuacja taka już kiedyś się zdarzyła i wtedy również katalogów brakowało, wtedy gdy były te klejone

"na oko" czy nie czemu zawsze jest mniej a nie choć jeden więcej ?
Stary 2012-04-19, 09:14   #2538
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
mi sytuacja taka już kiedyś się zdarzyła i wtedy również katalogów brakowało, wtedy gdy były te klejone

"na oko" czy nie czemu zawsze jest mniej a nie choć jeden więcej ?
oni pilnują żeby czasem nie było ich za dużo... za mało może być ale odwrotnie nigdy...
Stary 2012-04-19, 09:32   #2539
gosius91
Zakorzenienie

Witajcie U mnie na strefie pojawia sie zapowiedz o ofercie na weekend.
Przyszła mi wiadomosc, ze lakiery beda dostepne od 7 maja.
No i trzecia wiadomosc, a raczej pytanie - jestem w pracy, nikogo nie ma w domu, zamowilam paczke na dostawe regularna - pytanie brzmi czy kurier mi zadzwoni ? :P A jesli nie, skad moge wziac numer czy ogolnie jakis kontakt... ?
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 09:38   #2540
nataszka25
Zakorzenienie

Od dziś zaczynam liczyć katalogi
Meggykotka dzięki za zdjęcia, dzięki Tobie jesteśmy mądrzejsze, no i ja bede miec wiecej w kieszeni przy okazji sobie kuknęłam w dal na COK, bo nigdy nie miałam okazji być
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 09:39   #2541
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
No i trzecia wiadomosc, a raczej pytanie - jestem w pracy, nikogo nie ma w domu, zamowilam paczke na dostawe regularna - pytanie brzmi czy kurier mi zadzwoni ? :P A jesli nie, skad moge wziac numer czy ogolnie jakis kontakt... ?
ja miałam kiedyś taki przypadek że nikogo nie było i koles z dostawy zostawił paczkę u najbliższej konsultantki u mnie akurat to było dwie ulice dalej ale nie zostawił mi zadnej info i musiałam dzwonić do OMS i dopiero ona mi namierzała gdzie została zostawiona paczka....
Stary 2012-04-19, 09:45   #2542
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Do mnie kiedyś dzwonili z pytaniem gdzie zostawić i najczęściej zostawiali w piekarni niedaleko. Ostatnio przyjeżdża inny kurier z regularnej, i już nie bywa koło 12 w piątki tylko o różnych godzinach, czasem w czwartek i zostawia u sąsiadów a w drzwi wkłada mi awizo z informacją gdzie zostawił. Ale jest też możliwość ,że zostawi u innej konsultantki z rejonu.

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-19, 09:49   #2543
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie jak zaczynałam przygode z Avon jak nie bylo w domu to zostawial u sasiada i kartke w drzwiach u kogo jest.
Ale tak teraz to mam do niego nr i mowie mu gdzie ma zostawic jak mnie nie ma. Numer moze ci podac on, jesli jest na tyle mily Musiala bys go zapytac.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Do mnie kiedyś dzwonili z pytaniem gdzie zostawić i najczęściej zostawiali w piekarni niedaleko. Ostatnio przyjeżdża inny kurier z regularnej, i już nie bywa koło 12 w piątki tylko o różnych godzinach, czasem w czwartek i zostawia u sąsiadów a w drzwi wkłada mi awizo z informacją gdzie zostawił. Ale jest też możliwość ,że zostawi u innej konsultantki z rejonu.
o i jest opcja ze u innej konsultantki.
Stary 2012-04-19, 09:50   #2544
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie jak zaczynałam przygode z Avon jak nie bylo w domu to zostawial u sasiada i kartke w drzwiach u kogo jest.
Ale tak teraz to mam do niego nr i mowie mu gdzie ma zostawic jak mnie nie ma. Numer moze ci podac on, jesli jest na tyle mily Musiala bys go zapytac.

o i jest opcja ze u innej konsultantki.
A to do Ciebie jeden i ten sam przyjeżdża? Bo ja teraz co dostawa to inny...

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-19, 09:57   #2545
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
A to do Ciebie jeden i ten sam przyjeżdża? Bo ja teraz co dostawa to inny...
u mnie zawsze ten sam, od paru lat. Dlatego mam numer do niego i zawsze moge zadzwonic, taki pan po 40 ale bardzo mily, teraz robil zwrot mojej paczki i wielu konsultantek bo byly zalane deszczem. i jedna paczke dowizol mi on a drugą kurier, stad wczesniej sie zastanawialam skad ten monit na poczcie email z ups jak ja bralam regularna.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Dziewczyny co za zapach MAKE ME WONDER? mam go w próbkach, a tak jak kiedys pisalam jakiś czas bylam wylaczona z Avon, tego juz nie będzie nie? moge tych probek juz nie trzymac?
A te Jet homme i jet homme holiday to tez juz tak bezpowrotnie tak??
Stary 2012-04-19, 10:02   #2546
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
wg zasad widniejących w strefie;
Konsultantka powinna w dniu dostawy odebrać paczkę. Oznacza to, odbiór osobisty paczki pod adresem znajdującym się na naklejce adresowej lub upoważnienie innej osoby.
W przypadku nieobecności Konsultantka powiadamia Dostawcę, gdzie należy pozostawić paczkę (np. umieszczając na drzwiach kartkę z adresem "awaryjnym", np. sąsiada).W przypadku braku takiej informacji Dostawca może pozostawić paczkę pod innym adresem niż adres znajdujący się na naklejce adresowej, np. u OMS, u innej Konsultantki, umieszczając na drzwiach Konsultantki kartkę z informacją, gdzie paczka została zostawiona oraz telefon kontaktowy.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 10:05   #2547
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie zawsze ten sam, od paru lat. Dlatego mam numer do niego i zawsze moge zadzwonic, taki pan po 40 ale bardzo mily, teraz robil zwrot mojej paczki i wielu konsultantek bo byly zalane deszczem. i jedna paczke dowizol mi on a drugą kurier, stad wczesniej sie zastanawialam skad ten monit na poczcie email z ups jak ja bralam regularna.
Szczęściara! Ja to wiesz, czasem organizowałam kogoś na piątek co by był w domu, a tu zonk - jadę do lekarza w czwartek, wracam, a w drzwiach karteczka...

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-19, 10:11   #2548
smerfetka25
Zakorzenienie

Mam zamówienie tylko na jeden krem solutions
Stary 2012-04-19, 10:12   #2549
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Szczęściara! Ja to wiesz, czasem organizowałam kogoś na piątek co by był w domu, a tu zonk - jadę do lekarza w czwartek, wracam, a w drzwiach karteczka...
no to jest to, moj dostawca jest przewaznie dzien wczesniej niz to mam w harmonogramie jak go nie ma tak do 13 to dzwonie i pytam czy jezdzi to mi odp np ze sie gdzies przedluzylo albo ze Avon mu nie dostarczyl paczek i jutro bedzie jezdzil tak jak w harmonogramie.
Stary 2012-04-19, 10:13   #2550
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Mam zamówienie tylko na jeden krem solutions
Oj... ale jeszcze jest parę dni do końca katalogu, może coś dojdzie?

dyniowiec z jabłkami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości