|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
Dzisiaj miałam paczkę. Zamawiałam pakiet 5 katalogów dostałam zafoliowany Katalog Netto i AM więc chyba ilość zamawianych katalogów nie ma znaczenia.
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dziękuję Cytat:
Cytat:
dokładnie też tego nie rozumiem |
|||
|
|
|
#2524 |
|
Wtajemniczenie
|
Manilla na zdjęciu wygląda bardzo ładnie - na moim monitorze nawet na czystą
Nie pozostaje mi nic innego, jak pojechać do COKu i ją oblukać, ale zrobię to pewnie z końcem 7 lub początkiem 8. katalogu. TŻowi też się podoba, więc może bym go naciągnęła na nią
|
|
|
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
kobitki, drugi raz złożyłam zamówienie na paczkomat Inpost.
Jesli zamowienie zlozylam dzisiaj to dotrze w piatek czy dopiero poniedzialek? jak u was z tym bylo? ostatnim razem zamawiałam w czwartek i przyszła mi paczka w poniedziałek. Nie wiem czy wysyłka następuje jak przy wysyłce regularnej czy normalnie. Prosze o odpowiedz
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
ooo no to super by było. składałam po 19, fajnie by było jakby w piątek paczka dotarła
a w soboty pracują? ogólnie wyświetlił mi się termin na poniedziałek... oby przyszła wcześniej
|
|
|
|
#2528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję, bo tak ładnie na mnie patrzyła i mówiła kup mnie , jeśli tak wygląda to nie warto sobie zawracać nią głowy.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze mi cytat wcięło- chyba Nataszka wspominała o katalogach- ja od jakiegoś czasu liczę, bo kilka razy się zdarzyło że mi brakło dla klientek i po przeliczeniu okazywało się że brakuje 5, 6 sztuk. |
|||||
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także nie wiem czy to był wyjątek, czy tak jest stale i jest szansa na paczkę w sobotę, bo zawsze mam w czwartek albo piątek
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nowy baner: WYJĄTKOWA OFERTA WEEKENDOWA JUŻ W TEN PIĄTEK ZESTAW W SPECJALNEJ CENIE (Eternal Magic oraz Avon Bath Snowflakes). Ceny jeszcze nie ma podanej
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-04-19 o 07:19 |
|
|
|
|
#2531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie jest to typ człowieka którego bym polubiła, ona podobnie jak Herbuś nie jest dla mnie jakąś specjalnie znaną osobą i gwiazda :/ A jest bardzo pewna siebie, i tak otwarta, ale aż za bardzo. Cytat:
![]()
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
póki co robie TPS na trend katalogu... ale ogólnie opłaca mi się bo niektóre rzeczy są tańsze w późniejszych katalogach... a zamawiam dla siebie, dla mamy i siostry z trend reszta ma national...
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na spotkaniu byłyśmy głównie my (tj vip'ki z zaproszeniami), może z 5 osób które przyszły specjalnie i parę osób co były na zakupach i przy okazji zdjątko sobie zrobiły.
|
|
|
|
|
#2534 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oba są dobre, mam jeden i drugi, ja na twoim mscu wypróbowałabym oba, sprawdzisz, który lepiej u ciebie działa. |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
odebrałam dziś paczkę z paczkomatu, oczywiście jednego katalogu brakuje -czy oni nawet do 10 liczyć nie potrafią
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
może oni tak automatem łapią w rękę... tzn biorą na oko stąd te braki...
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
U mnie na strefie pojawia sie zapowiedz o ofercie na weekend.Przyszła mi wiadomosc, ze lakiery beda dostepne od 7 maja. No i trzecia wiadomosc, a raczej pytanie - jestem w pracy, nikogo nie ma w domu, zamowilam paczke na dostawe regularna - pytanie brzmi czy kurier mi zadzwoni ? :P A jesli nie, skad moge wziac numer czy ogolnie jakis kontakt... ?
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Od dziś zaczynam liczyć katalogi
![]() Meggykotka dzięki za zdjęcia, dzięki Tobie jesteśmy mądrzejsze, no i ja bede miec wiecej w kieszeni ![]()
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak teraz to mam do niego nr i mowie mu gdzie ma zostawic jak mnie nie ma. Numer moze ci podac on, jesli jest na tyle mily Musiala bys go zapytac.---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Dziewczyny co za zapach MAKE ME WONDER? mam go w próbkach, a tak jak kiedys pisalam jakiś czas bylam wylaczona z Avon, tego juz nie będzie nie? moge tych probek juz nie trzymac? A te Jet homme i jet homme holiday to tez juz tak bezpowrotnie tak??
|
|
|
|
|
#2546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Konsultantka powinna w dniu dostawy odebrać paczkę. Oznacza to, odbiór osobisty paczki pod adresem znajdującym się na naklejce adresowej lub upoważnienie innej osoby. W przypadku nieobecności Konsultantka powiadamia Dostawcę, gdzie należy pozostawić paczkę (np. umieszczając na drzwiach kartkę z adresem "awaryjnym", np. sąsiada).W przypadku braku takiej informacji Dostawca może pozostawić paczkę pod innym adresem niż adres znajdujący się na naklejce adresowej, np. u OMS, u innej Konsultantki, umieszczając na drzwiach Konsultantki kartkę z informacją, gdzie paczka została zostawiona oraz telefon kontaktowy. |
|
|
|
|
#2547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamówienie tylko na jeden krem solutions
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
no to jest to, moj dostawca jest przewaznie dzien wczesniej niz to mam w harmonogramie jak go nie ma tak do 13 to dzwonie i pytam czy jezdzi to mi odp np ze sie gdzies przedluzylo albo ze Avon mu nie dostarczyl paczek i jutro bedzie jezdzil tak jak w harmonogramie.
|
|
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj... ale jeszcze jest parę dni do końca katalogu, może coś dojdzie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

ja mialam bialy wczoraj z szara kropa! i mi sie usunal z zamowienia...zaraz tam chyba zadzwonie...chociaz w ostatnim czasie mam juz dosc wyklocania sie przez telefon...

Nie pozostaje mi nic innego, jak pojechać do COKu i ją oblukać, ale zrobię to pewnie z końcem 7 lub początkiem 8. katalogu. TŻowi też się podoba, więc może bym go naciągnęła na nią