|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() Dzisiejsze bieganie po dniu wolnym potwierdziło, że Insanity wysysa z sił. Rano biegało mi się rewelacyjnie, po połowie dystansu przyspieszyłam tempo, rozpierała mnie energia. Żeby mi tylko tej energii starczyło na wieczór i na fit test. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Chciałabym zacząć Insanity, motywują mnie Wasze efekty. Mam do zrzucenia tu i ówdzie ![]() ![]() ![]() Póki co ćwiczę z Jillian Michaels 30 day shred i trening Ewy Chodakowskiej. Myślicie ,że mogę to połączyć z Insanity? ![]()
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od pół roku regularnie biegam co drugi dzień rano i nie sądziłam, że takie tak wieczorne skakanie będzie miało wpływ na mój bieg. A ma i to duży, rano jestem tak wypluta, że nie daję rady. Zredukowałam dystans, biegam tylko rehabilitacyjnie (żeby mi się kręgosłup nie zbuntował). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2406 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno.. już się doczekać nie mogę i nie jestem zboczona.. no może trochę ![]() ![]() ![]() Mój jest wstanie już zrozumiec.. ale mieliśmy raz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() JM robisz tą nową czy starszą ![]() Ja jej nie robiłam.. jednak ze słyszenia co moge powiedzieć to do nowej Insanity nie polecam.. A Ty zadwolona jesteś z JM? Skąd Ci spadło po niej ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]()
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-04-18 o 13:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aleś nakolorowała ![]() Mam wagę i właśnie mi oczka otworzyłaś, bo myślałam, że te wagi to jak wyrocznie są...a tu pewnie wyjdzie, że obtłuszczona jestem jak słoninka na skwarki... o żesz ![]() Kurde, ze zdjęciami nie wiem, bo xzora mi pojechała po rajtkach tym swoim brzuchem... prawie się zamknęłam w sobie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi przy Insanity zależy właśnie na umięśnieniu i widzę postęp. Ciało staje się bardziej nabite, mam twarde uda, łydki, pośladki, brzuch, ramiona są coraz silniejsze (zawsze miałam słabe) i nawet widać coś mięśni jak je naprężam. Czuję że mi klatka piersiowa rośnie (od pompek?). No i generalnie jestem silniejsza. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
zresztą jak chcesz, to mogę wstawić zdjęcie mojego brzucha w zupełnie innej odsłonie - otłuszczonego, przed ćwiczeniami. To był mój moment krytyczny, tłuszcz wylewał się zza spodni, aż musiałam mega luźne bluzki - tuniki zakładać, żeby go nie było widać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Raczkowanie
|
Teraz to już za późno i nawet stare zdjęcia Ci nie pomogą
![]() p.s. mam dwie takie bluzki-grubaski, zazwyczaj w poniedziałki zakładam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Callanetics ![]() ![]() ![]() ![]() INSANITY 2x ![]() ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-04-18 o 14:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam czasu, żeby przejrzeć cały wątek i mam szybkie pytanie: czy do Insanity potrzebuję jakiegoś dodatkowego sprzętu typu hantelki, ekspandery itp? Chciałabym zacząć, bo kusi, że to program na 60 dni, więc akurat do wakacji bym się wyrobiła, a potrzebuję ruchu
![]() ![]()
#2412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ślicznie
![]() Także dzisiaj wieczorem lub jutro do Was dołączam ![]() ![]()
#2414 |
Raczkowanie
|
Drugi dzień @, ale postanowiłam zrobić plyo. Trochę więcej przerw i tempo nie takie, ale udało się
![]() ![]() Dobrenka, rozbiorę się, obiecuję, ino jeszcze nie teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zadomowienie
|
Dobrenka
Tak, pamiętam ![]() ![]() ![]() co do JM to nie mam pojęcia czy nowsza czy starsza- we wakacje robiłam Shred'a nie mierzyłam się ale ubrania były luzniejsze i w ogóle całe ciałko lepiej wyglądało ![]() xora O posiłki dbam bardzo ![]()
Hula hop-2/40 Ćwiczenia na jędrny biust-1/40 Skakanka-0/40 Rowerek-1/40 Edytowane przez kuleczka18 Czas edycji: 2012-04-18 o 19:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
ja jdnak fit test zrobię jutro, bo dzisiaj zjadłam tylko jeden posiłek (miałam zrobić sobie dzień oczyszczający dzisiaj, przed chwilą wypiłam odżywkę białkową na mleku), a nie myślałam, że ten fit test da mi tak w kość. miałam wrażenie, że zemdleję i też widziałam, że robię te ćwiczenia na opak. a nie chcę, wolę zrobić dokładniej, a wolniej.
ale spodobało mi się, Shaun bardzo motywuje, więc na pewno będe tu zaglądać ![]()
#2417 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, że daję dwa posty pod rząd, ale nie umiem inaczej. Ktoś wytłumaczy jak się cytuje kilka postów w jednym? ![]() O udało się! To się samo kmpresuje do jednego postu, czy jak? Hahaha! Inteligencja blondynki :P Edytowane przez SunshineXD Czas edycji: 2012-04-18 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
klikasz na tą ikonkę obok cytuj, tą stronę
![]() ![]() ale zamotałam, ale mam nadzieję, że i tak w miarę zrozumiale jest ![]()
#2419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zadomowienie
|
Max Cardio Conditioning.. kolejny trening który robiłam pierwszy raz.. i jak? bardzo fajny.. zaliczam do ulubionych.. dzisiaj też wstaję już o własnych siłach nie potrzbuję rąk do podparcia więc jest lepiej
Cytat:
![]()
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
wyniki z 2 fit testu:
fit test 1 -> 2 switch kicks 104 (52x2) -> 130 (65x2) power jacks 41 -> 61 power knees 68 -> 95 power jumps 34 -> 61 globe jumps 6 -> 8 suicide jumps 14 -> 13 push - up jacks nie zapisałam wyniku -> 25 low plank oblique 60 (30x2) -> 91 (45 x 2 i jedna noga ![]() Na początku za bardzo się napięłam, przez co nie miałam siły na drugą część fit testu. Najgorsze są dla mnie globe jumps, uda mi przy nich wysiadają, przy suicide jumps byłam ledwo żywa, stąd słabszy wynik. Dobrenka, wczoraj zobaczyłam, że po trzecim fit teście jest jeszcze max interval circuit. Ja nie wiem jak ty go dałaś radę zrobić, ja wczoraj po ćwiczeniach nie miałam siły, żeby wstać, a co dopiero robić drugi program. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak na marginesie to pojechałyście ostro z ilością postów. Nie ogarniam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Pinsleepee, chodzi mi tylko o te pomki, w pierwszym fit teście zrobiłam 14, a wczoraj 13.
Generalnie do pierwszego testu podeszłam zachowawczo, a wczoraj mnie poniosło. A wiecie co oznacza nazwa naszego programu? insanity - obłęd; niepoczytalność; choroba umysłowa A tak mi się nie chciało wczoraj ćwiczyć, mało brakowało, a bym odpuściła i poszła spać. Znowu za dużo zjadłam, na obiad miałam pierogi ruskie, cholernie smaczne, ale za długo się trawią. |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Raczkowanie
|
Ale na kolejnym będzie lepiej
![]() Znaczenie mi się bardzo podoba, trzeba być zdrowo rąbniętym, żeby lubić takie "wyrypy" ![]() ![]() A propos jedzenia to powiem Wam, że ja się zawsze obawiam weekendów, bo o ile w tygodniu jem zdrowo i regularnie, o tyle w weekendy czasem zarzynam swój żołądek, który przez eksperymentowanie z różnymi dietami nie jest specjalnie mocny. Pierogi ruskie... dobra rzecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Ja wolę właśnie weekendy, bo ok. 14.30 jem normalny obiad, potem na spokojnie czekam aż mi się strawi (na tygodniu muszę w miarę szybko zacząć ćwiczyć, żeby zdążyć z kolacją i mieć wystarczającą ilość snu), no a potem kolacja. Minus jest tylko taki, że wychodzi 4 posiłki dziennie, a nie 5. No, ale często po tej kolacji jest coś ekstra, typu drinki i chipsy.
A i myślałam o twoim sposobie ćwiczenia zaraz po pracy. Tak nie dałabym rady. Musiałabym jeść wtedy obfitą obiadokolację przed 19tą, a nie lubię na noc się tak obciążać lub jeść trzy posiłki w pracy, a raz, że nie miałabym tyle czasu na jedzenie, a dwa, że trzeba by kombinować coś sycącego na zimno, bo nie mam możliwości przygrzania. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2012-04-19 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
co do głodówek wszelkiego rodzaju to się dużo naczytałam - jestem trochę maniaczką zdrowego odżywiania (choć mam problem z wcielem w tego życie) i ruchu. Ostatnio dr Berardi nawet robił eksperymenty na temat czasowego głodzenia się i wpływu takich głodówek na dietę (spalanie tłuszczu i mięśni) i głodówki zwiększają wrażliwość insulinową przez co organizm po czasowym głodzeniu się lepiej radzi sobie z węglami, tak samo jak obniża poziom złego cholesterolu
![]() ![]() ![]() Przepraszam za OT'a bo to nie na ten wątek temat ![]() ![]() do Insanity podejdę w poniedziałek, przygotuję się umysłowo na ten wysiłek i zacznę program jak w rozpisce ![]()
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, teorii na temat żywienia jest mnóstwo. Ja podchodzę do diety rozsądnie, żadne eksperymenty mnie nie interesują, po prostu jem wszystko, regularnie, bez długich przerw między posiłkami i na metabolizm nie mogę narzekać (a jak już, to w drugą stronę, że jest za szybki, bo przy uprawianiu sportu nie nadążam z jedzeniem). jeśli chcesz mieć wolne soboty, to zacznij insanity od niedzieli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
JM z tego co piszesz to starą robisz.. podobno nowa jest fajna.. myślę nad nią na lato.. ile minut trwają filmiki?
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
też staram się jeść rozsądnie, ale różnie wychodzi, bo róznie wstaję itp.
![]() ![]() racja, mogę zacząć w niedzielę. najprostsze rozwiązania najtrudniej przychodzą ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.