|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Piękna,i moim zdaniem idealnie będzie pasować ![]() Ja kupiłam do mojej sukni biżuterię,łańcuszek złoty,a wisiorek kamień swarowskiego
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, czy można dołączyć?
Jestem ze śląska cieszyńskiego i to prawdopodobnie sierpień przyszłego roku będzie tym najważniejszym sala, kucharka już wstępnie zarezerwowana. walczę z zespołem ale brak mi pomysłu...
|
#3843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam poltora miesiaca do i jeszcze nic a nic, ale w sumie mam teraz na glowie troche innych spraw, no i zalatwianie slubnych spraw do konca, nie mam czasu sie nawet stresowac:PCytat:
|
|
#3844 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Już jakieś pół roku obserwuję forum i postanowiłam do Was dołączyć (jeśli mnie przyjmiecie do swego grona ). Ślub planuję na sierpień/wrzesień 2013, ale jeszcze nic nie mam załatwione, a pierścionek na palcu już od października... Trochę mi ciężko, bo mój TŻ jest większość czasu za granicą, a samej chodzić po tych wszystkich salach nie za bardzo chcę. Dlatego pomyślałam, że może jak do Was dołączę do zmobilizuję się do roboty
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wczoraj oficjalnie zaczęłam wszystko organizować i miałam już problem z salą na 31.08.13. na szczęście się udało (tam gdzie ja chcę), drugą mamy na 17.08, bo tylko taki termin był wolny ( to już teściowa załatwiła..). teraz tylko musimy się zdecydować, ale to zależy tez od zespołu
mój Tż oświadczył też, że nie chce kamerzysty, więc szukam porządnego fotografa
|
#3846 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdyby któras była zainteresowana organizacja wesela w restauracji Rege w Bienkowicach (koło Raciborza)- szczerze polecam. Jesteśmy świeżo po weselu, na każde pytanie odpowiem. Nie spodziewałam się, że od strony lokalu bedzie az tak super. Cenowo tez wyszło nas świetnie i wcale nie musieliśmy ponosić zbędnych i dodatkowych kosztów, a jedzenie i obsługa- wspaniałe!
|
#3848 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kiedy ślubujecie ? Niestety nie znam tego zespołu... Cytat:
O Lubliniec - miasto gdzie się urodziłam ![]() A co do sal to ja kojarzę tylko Hotel Zamek => http://www.zameklubliniec.pl Cytat:
Najbardziej to bym się martwiła ubraniem Pana Młodego i fryzjerką. Jak coś to mogę polecić moją tylko ona jest z Rybnika, ale dojeżdża do klientów A co do florystki to polecam p.Kasię z Katowic => http://arthemis-bukiety.blogspot.comSzybko zleci a stresik już jest ?Cytat:
![]() Gratuluję i życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() Ładna, powinna pasować ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Cytat:
Skąd jesteście - w jakich rejonach szukacie sal ? ![]() Cytat:
![]() Niezła suma za transport ![]() Cytat:
, no i super cena
|
||||||||||
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
ja już sale mam. jestem z cieszyna
ślub i wesele organizujemy od podszewki
|
#3850 |
|
Przyczajenie
|
A ja jestem z Siemianowic. I poszukiwania wciąż trwają
|
|
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Wam moje drogie mialam dekroatorke (z polecenia od kogos) ktora ma kwiaciarnie i chyba dekoratostwem zajmowala sie dorywczo (razem z mezem )chcieli nam sciagac ja w niedziele poznym wieczorem... (chodz z najblizsza rodzina bedziemy w niedziele na sali )bo rano do pracy przestraszylam sie tym i w sumie jej projekty nie byly zachwycajace
dzis umowilam sie z inna firma z Jaworzna profesjonalizm pelny w przyszla srode spotykamy sie na sali http://www.dekor-plast.pl/oferta.htmlco myslicie o ich projektach moze ktoras slyszala cos o nich
|
|
#3852 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a wystrój Kościoła... bajkowo! jestem zachwycona, naprawdę ![]() ale pewnie też się cenią, co? |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przejrzałam galerie i widać że możesz być spokojna
|
|
|
#3854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedziala mi wstepnie ze strojenie sali do 1000 zl
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ja właśnie planuję zamówić materiały na zaproszenia i winietki, które chcę zrobić sama Kupiłam buty - fioletowe i biżuterię. Nie będę mówić za ile, bo aż głupio. ...moje słoneczniki... ![]() Załączam także sukienkę, którą jestem zachwycona. |
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Narazie nie mogę rezerwować dekoratorki kościoła, bo pary mające ślub przed nami się jeszcze nie zgłosiły do księdza i nie mam namiarów ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#3858 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Kocham Was
![]() Już wybrałam, będzie na pewno żółto-fioletowy! |
|
|
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
fioletowo żółty ładniejszy
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęta, stres jest
![]() zostało 10 dni. A jeszcze niedawno było ponad 400 ![]() ostatnio przyszła księga gości - cudowna!!! Zaraz wybieram się na solarium na chwilkę, odebrać jedną paczkę z poczty - widocznie coś jeszcze przyszło, i pobiegać ![]() jutro ostatni dzień do pracy i od piątku urlop - idę na farbowanie odrostów (w końcu ) potem tylko generalne porządki w mieszkaniu i mam nadzieję, że łóżko do sypialni dojdzie przed weselem, bo tak to nie mamy gdzie gości położyć za bardzo:P
|
#3864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obyście mieli pogodę -słyszałam że ma być ok 20 stopni tak w sam raz. My w ten weekend dalej zapraszamy gości to dopiero poczatek a ja już mam dość
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Można? Byłam PM 2011 teraz jestem PM 2012. Niektóre dziewczyny mnie kojarzą, nie gniewajcie sie, że Was opuściłam. Teraz będę na bierząco ![]() W szczególności witam się z: Justii, Jenny, Anemeon, dottta, Mystiquee, Potterka, Buziak1, Rock, Stysik, Africa, Niunia, Meg, Mediona ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mam 100ddś Wesele 28 lipca ![]() Obecnie jestem w 6 tygodniu ciąży i jesteśmy z TŻ mega szczęśliwi. Nie znamy sie długo bo poznaliśmy sie we wrześniu zeszłego roku.. ale widocznie już tak miało być ![]() ja 22l on 26. A tu dla Was mam małe zestawienie Na 100 dni przed: KOLOR PRZEWODNI - nie mamy określonego bo Tż by powiedział, że mam jakieś dziwne wymysły haha ![]() Kościół: parafia św. Stanisława w Żorach http://www.stanislaw-zory.pl/ Sala: Sala Bankietowa "Klimat 24H" w Żorach http://zory.com.pl/index.php?s=20019...d_wpi su=278710 DJ: http://www.corn-music.pl/ Makijażystka: Studio Kosmetyczne Hypnosis M&M Fryzjer: Beata Książkiewicz (jeśli się nic nie zmieni) Fotograf: Beata i Wojciech Bęczarscy http://www.uwiecznieni.pl/ Samochód: Alfa Romeo lata 30-te kabriolet. (zdjęcia na stronie sali) Do załatwienia:-Strój TŻcika (28 kwietnia) -podziękowania dla rodziców -bukiet, butonierki -kotyliony -zawieszki na wódkę -transport dla gości -ustalenie menu (2 tygodnie przed weselem) -omówić szczegóły z DJ (29 kwietnia) -ustalenie szczegółów z fotografem (29 kwietnia) -sesja narzeczeńska - strój PM (28 kwietnia) na oku Annais Bridal Marys -biżuteria -zaproszenia -obrączki (28 kwietnia) -noclegi dla gości -alkohol (maj-czerwiec) -tort -nauki i poradnia (nauki 28 kwietnia) -protokół
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-04-19 o 09:22 |
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku serdecznie gratuluję dzidziusia i życzę dużo zdrówka dla Ciebie jak i malucha Najważniejsze rzeczy masz już załatwione teraz dopiąć szczegóły i pozostaje cieszyć się sobą i oczywiście ostatnimi chwilami w samotności
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak, to co najważniejsze już mam. Nie wiem tylko co z suknią zrobić bo boje sie, że jak kupie teraz to brzuszek urośnie. A znowu potem już może być za późno na kupno sukni... a z kolei nie podobają mi się suknie empire.. Tzn ładne są ale sama bym takiej nie chciała---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Zawsze tu tak cicho?
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Miciu
Gratuluję 100dniówki i powodzenia z załatwianiem reszty spraw ![]() Widziałam zdjęcia sukni - piękna! ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Czasami
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- No no tylko, że ja chcę odkupić używaną bo na nową mi tata tyle nie da.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

, no i super cena

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Tzn ładne są ale sama bym takiej nie chciała