|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie woadłam do domu a zaraz tż
kupiłam wkoncu ten typowo mietowy akier z da vinci a i teraz troche ciezej u mnie z cwiczeniamiu na stojaco [hula hop] bo rozcielam sobie dzisiaj piete i nie powiem boli bardzo
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam delikatny peeling i nałożyłam maseczkę liftingująco-matującą
Niedługo prysznic i balsam
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zaczekała na falę nie do ogarnięcia party WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Spełnienia najskrytszych marzeń, wymarzonego dnia ślubu a potem każdego kolejnego jeszcze piękniejszego ![]() Jutro idę do sauny więc maska jajeczna pójdzie na włosy na pewno ![]() ciało: 40 min hh depilacja masaż syrenką balsamowanie pumeks na stopy spiłowanie paznokci u stóp + czerwony lakier oliwka Eveline na paznokciach u dłoni krem na stopy Foot Works cynamonowy z avonu buzia: demakijaż peeling miód + sól tonik mleczny cetaphil epiduo punktowo
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam fatalny humor...
zadbałam o włosy, zrobiłam maseczkę z glinki, długą kąpiel, nałożyłam balsam i serum na biust. Party wszystkiego co najwspanialsze !
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Party spełnienia marzeń
|
#2317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja dzis bylam na peelingu migdalowym, 50% to juz 4ty zabieg troche bylam czerwona po zabiegu ale juz zeszlo. Zastanawiam sie nad jeszcze jednym zabiegiem, bo wiecej nie zdaze, ale chyba go sobie daruje bo wielkich efektow nie widze, a jednak te kase bede mogla przeznaczyc na solarium i jeszcze cos. Tylko zaczyna mnie gardlo bolec cos Dzis poodsuwalam skorki u rak, zmylam lakier ze stop, zaraz wetre jantar w skalp, umyje buzke i naloze dermogal. A jutro fryzura probna, ciekawa jestem i podekscytowana co to wyjdzie z tego ...
|
|
#2318 |
|
Rozeznanie
|
Sto lat Party
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj :
peeleng twarzy maska spirulinowa maska na włosy paznokcie u rąk - malowanie paznokcie u nóg- malowanie depilacja brwi henna brwi henna rzęs depilacja peeleng ciała serum do biustu serum rozgrzewające w sprayu na cellulit balsam na cellulit samoopalacz alle zaszalałam
|
#2320 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Party wszystkiego najlepszego!
tak sobie myślałam ostatnio, że niedługo masz urodziny ![]() kurczę, ja po tej mikro miałam taką czerwoną munię, że aż czułam się chora, jakbym miała temperaturę podwyższoną nie wiem czy kiedykolwiek wybiorę się na ten zabieg ponownie... zastanawiam się czy jechać choć raz na 8.00 na uczelnie... na tym wykładzie, który jest o ósmej byłam tylko raz tzn przenieśli go na 8.00 wtedy, kiedy byłam to był o 18 sama nie wiem co gorsze ![]() aaaaa byłam dziś w naturze z mamą, i mama oglądała perfumy, pokazałam pani dłonią (nie palcem hehe) żeby pokazała nam beyonce pulse, a pani na to "bejc pokazać?" myślałam, że wybuchnę smiechem albo jak mama powiedziała, że liberte ma w składzie paczule i wetiwer (bo czytałyśmy przed wyjściem) to ona zaczęła czytać nam na głos skład perfum i wyczytała m.in. limonene, citral, alcohol ja rozumiem, że nie zna się wszystkich zapachów, ich nut zapachowych, ale przeczytanie składu to już porażka pracując w sklepie z perfumami... |
|
|
|
#2322 |
|
CABIN CREW
|
Party kochana wszystkiego najlepszego
|
|
#2323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Buah ja po mikro praktycznie nie bylam czerwona, moze leciutko tak do godzinki po zabiegu i nic wiecej, wiec nie mam pojecia jak to jest jak skora reaguje zaczerwienieniem i nie wiem co poradzic na to na pewno nawilzanie.Umylam jeszcze w koncu pedzle bo chyba z miesiac nie mylam
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Party kochana wszystkiego naj najlepszego, dużo szczęścia, miłości i doskonałego wyglądu
|
|
|
|
#2327 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
zawsze mam racje
|
party: wszystkiego najlepszego, dni przynoszących wiele dobrego, wspaniałego wesela
--- Nie wiem co wybrać z kwasów tak na pierwszą przygodę, czy to http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/i/Ser...nu-by-Lorri/39 czy to http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/i/Ton...B3-by-Lorri/51 Bo np serum rano, a tonik wieczorem co 2-3 dni to chyba za dużo szczęścia na jeden raz. ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:26 ---------- Cytat:
mnie podrażnił dzisiaj (i to jak) hydrolat z kwiatu chabra, a używam go od paru dni i nic się takiego nie działo myłam twarz czarnym mydlem oliwkowym z różą, aż by tak to zareagowało? ![]() Wyglądałam jak po kwasie dobrze, że miałam hydrolat z rumianu, to trochę złagodził
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-19 o 00:12 |
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Współczuję podrażnienia
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
HEJ, ja wczorj ze spamowania miałam:
piling ciała, stóp, dłoni, pielęgnacja pięt (moja zmora), maseczka nawilżająca garniera na włosy, maseczka oczyszczająca na buzie, oczywiście demakijaż buzi, tonik i kremowanie dzień, noc, pod oczy, kremowanie stóp na noc.Balsamowanie ciała. i tyle co pamiętam. Babeczki możecie mi polecić, którąś maseczkę z avonu z serii planetspa, chodzi mi o jak najlepsze działanie nawilżające, nie wiem którą wybrać. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- aaa jeszcze był fluid w sprayu do włosów zniszczonych i serum z avonu na końcówki (nie wiem jaki to- taki w szklanej buteleczce) |
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze z oliwka ale nie używałam jeszcze to nie doradzę
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ja dziś niedługo mam egzamin z niemiekiego ustny i pisemny i strasznie sie boje... Z dbania o siebie bedzie depilacja, jakiś balsam, krem na bużke i "tapeta" a pużniej zmykam do szkoły tak wiec trzymajcie kciuki A co do tych maseczek z avonu to słyszałam że z minerałami z morza martwego i ta zoliwką sa dobre, kiedys je nawet miałam ale bardzo dawno temu jak moja siostra była konsultantką, ale ponownie ch nie zamówiłam, wiec nie były jakieś dla mnie super ektra fajne czy coś...
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-04-19 o 11:56 |
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to witaj w klubie - ja mam egzamin koncowy z niemca za niedługo a całe zycie przed studiami sie angielkiego uczyłam no ale tak mi sie to wszystko poukladalo na uczelni ze musialam na niemieckim zostac ![]() ![]() w ogole mam teraz ogrom nauki bo jestem na reaktywacji i zaliczam róznice programowe, dzisiaj bede miała tabletki Sesja, brała któraś może?? Do tego planuje lecytynke dokupic - nigdy sie nie uczylam na takich wspomagaczach.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2012-04-19 o 12:27 |
|
|
|
|
#2337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nie mam za bardzo czasu, dlatego się nie odzywam... muszę uzupełnić braki kosmetyczne, bo skończył mi się tusz i nie mam pojęcia, jaki tym razem wziąć..., krem do rąk, krem pod oczy, zmywacz i muszę kupić jakiś peeling enzymatyczny, bo triacneal ciągle nieźle mnie złuszcza. mimo, że cera jeszcze się oczyszcza, to już wygląda o wiele lepiej także wycieczka do rossa się szykuje
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Ja wczoraj do moich zabiegów pielęgnacyjnych dołączyłam jeszcze pedicure bo stwierdziłam, że moje stopy, mimo regularnego cotygodniowego pedicure i codziennego wcierania kremów, nie są takie miękkie jakbym chciała Musze więcej im uwagi poświęcać, dziś nałożę na nie trochę kremu Nivea+ Alantan+maść z witaminą A.Kupiłam dzisiaj balsam Dove z masłem shea, który co prawda ma parafinę na dalszych miejscach w składzie, ale ma też trochę innych dobroczynnych składników oraz krem pod oczy AA Energia młodości- ma naprawdę super skład! A dzisiaj nie planuję nic szczególnego, poza testowaniem nowego balsamu
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
mnie kusi wypróbowane czarnego, ale musiałabym się bardziej opalić ![]() poprawiłam sobie dziś humor eyelinerem, 2 bluzkami i książką ![]() Cytat:
![]() miałam jakieś serum na końcówki ale niezbyt dobrze wspominam ![]() Cytat:
Sesja jest na kofeinie z tego co wiem, a i tak kawę piję, więc nie kupiłam, za to zastanawiam się nad tabletkami musującymi Kruger Intellect Loading, bo po składzie wnioskuję, że daje niezłego kopa
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

Już połowa tygodnia, ale leci
ładny kolor w załączniku ale myślę tak jak dziewczyny że dekolor mógłby nie byc tego warty... a może brąz tylko w innym odcieniu? Z jakąś poświatą bardziej rudą, albo czekoladową?

!
...

nie wiem czy kiedykolwiek wybiorę się na ten zabieg ponownie...
tzn przenieśli go na 8.00 wtedy, kiedy byłam to był o 18
sama nie wiem co gorsze 

na pewno nawilzanie.
mam jeszcze z oliwka ale nie używałam jeszcze to nie doradzę