|
|
#2131 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
"
Cytat:
w ogóle nie kumam tych filtrów :/Evy nie używam bo nie mogę dostać - wcześniej używałam solo, teraz bd plus bb plus tona pudru i poczucie że zaraz mi wszystko spłynie :/ Może od razu się wybierz do neurologa? Chociaż oni chyba traktują kręgarzy trochę jak szarlatanów, nie? Internista może przynajmniej zwolnienie Ci wypisze |
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ja w zeszłym roku używałam latem tego filtru - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...0-.html&next=1 Dax wypuścił fotostabilną nowość. Generalnie bardziej treściwy i tłusty niż Soraya 30 do twarzy. Mimo to makijaż mi się na nim dobrze trzymał, chociaż nie pamiętam jak było ze świeceniem po zmatowieniu i z zapychaniem. Ale wtedy jeszcze brałam hormony i miałam też mniejsze probemy z syfami. Teraz mam jakieś non stop Fakt, że bardzo dużo wyciaprałam go nad morzem, smarowałam czerwone pasy przy brzegach kostiumu kąpielowego, przypieczone ramiona i nos
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-04-19 o 12:35 |
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
pisałam, że marnie i na razie nie bardzo mam ochotę się w to bardziej angażować.
pomyślałam, że zejdę z ceny i wynajmę do końca sierpnia, bo teraz nie ma za wiele ruchu Cytat:
Cytat:
a chciałabym, ale nie mam niańki dla Julki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2134 |
|
Rozeznanie
|
OMD - może my z Helenką o ile mała wyzdrowieje i pani doktor jutro pozwoli
i o ile bedzie ciepło
|
|
|
|
#2135 |
|
Matka Smoka
|
mszpilka - co za imponujący debiut w klubie
|
|
|
|
#2136 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Nie depcze krokusów
|
o, strona internetowa Zoo Afryki jest naszprycowana trojanami monitorującymi aktywność w internecie, pewnie chcą poznać konkurencję
|
|
#2138 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ależ mi się nie chce iśc spowrotem na zajęcia... Szkoda, że przez internet nie da się dawać kopa na motywację
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
Ineso - mój to nie kręgarz tylko rehabilitant/fizjoterapeuta więc mniej szarlatańsko działa. Ja się panicznie boje strzelania kośćmi i stawami, paraliżuje i usztywnia mnie sama myśl o tym, że miałby mi czymś strzelić więc nawet jak mu pozwolę coś "ruszyć" to i tak rzadko kiedy się udaje, bo sie nie rozluźniam nalezycie. Nie jest ze mna łatwo ale to mu nie przeszkadza tylko wydłuża prace, bo do tych samych efektów musi dojść na około.
Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2012-04-19 o 14:23 |
|
|
|
#2140 |
|
Zadomowienie
|
Noico - a chodzisz na fundusz czy prywatnie?
:szyrek-hipochondryk próbuje wyciągnąć namiary:
|
|
|
|
#2141 |
|
Matka Smoka
|
Noico - trochę użyłam slowa kręgarz jako synonimu, faktycznie nieprawidłowo. Ja też się boję mocnej ingerencji, więc jak już coś to do fizjo pójdę
|
|
|
|
#2142 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
:/ oj, to nie na moje płaczące konto...
Może jak zmienię pracę ![]() A co dokładnie Ci robi? Masaż czy coś jeszcze? |
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się Wam pochwalić - wygrałam dwie wejściówki do Aqua Parku każda po 100minut
|
|
|
|
#2145 |
|
Nie depcze krokusów
|
A jak wygrałaś?
|
|
#2146 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33644251]No niestety...
A ja właśnie kupiłam - http://allegro.pl/torebka-kopertowka...287192691.html[/QUOTE] Fajna! Podobają mi się takie torby, ale to chyba strasznie niepraktyczne Cytat:
![]() Pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W Firlicie na Karmelickiej sprzedają biedronkowe masła do ciała
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
Hey Dziewczyny
Ja bym zchecia na kawke poszla tylko ze musze sie uczyc . caat gratuluje wiecie ze ja jeszcze nie bylam w aqua parku .Moze sie ktos na kawke wybierze na poczatku maja?
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Zadomowienie
|
Super
wiec sie przypomne z ta kawka Ineso ja raz sobie tak nadwyrezylam cos z kregami ze wyladowalam na pogotowiu --- nie moglam sie rozprostowac a pozniej dostalam 30 zastrzykow. I fizykoterapie. Najlepiej mi wlasnie fizykoterapia pomagala. Wracaj predko do formy
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso - mam nadzieję że ból przejdzie
![]() Przyszły mi soczewki Ale jestem w szoku. Po moich perypetiach z farbami napisałam do Delii (której rozjaśniacz uratował mój wygląd) czy mają może w sprzedaży odżywkę dołączoną do niego, bo jest fantastyczna (i naprawdę taka jest). Odpisali że nie mają jej w sprzedaży, ale że cieszą się że podoba mi się ich produkt i że używam rzeczy od nich, i że wyślą mi 3 saszetki tej odżywki. A dostałam nie tylko te 3 saszetki a praktycznie worek próbek ich kosmetyków
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heheZdiagnozował mi trzy rzeczy na których się skupiamy - szyja i mdlenie z tym związane, pokrecone kręgi piersiowe totalnie i sztywne lędźwiowe. To ostatnie już puściło, piersiowe też powoli wracają na swoje miejsce - gdybym jeszcze pracowała w domu tak jak mi zaleca ![]() najgorzej jest z szyją. Więc w zależności od tego, co mu pozeznaję na poczatku wizyty odnośnie samopoczucia od ostatniej wizyty, to nad tym się skupia. Nie jest to typowy masaż - relaks i odpoczynek - tylko raczej takie ugniatanie, miętoszenie , naciskanie i od czasu do czasu coś musi strzelić aby wskoczyło na miejsce. Generalnie po takiej wizycie czuje się dość zmęczona i czasami wręcz "obita" bo jednak te tkanki miękkie, mięśnie, ścięgna trzeba trochę zmusić do pracy. Ale na następny dzień jest już super. I juz prawie nie mdleje podczas aerobiku |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Matka Smoka
|
Mam nie masować, nie rozgrzewać
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Bo ja strachliwa jestem. Teraz to się boję, że jogą sobie zaszkodziłam. Niby tłumaczę sobie, że nie robiłam nic na tyle ekstremalnego, żeby zabolało, trzasnęło w trakcie i że ból tera zto efekt rozruszania jakichś zastanych mięśni, itd. - no ale mimo wszystko męczy mnie myśl, że jednak to, co uzdrawia nie powinno być aż takie drastyczne.
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Super gest. Ja pamiętam, że uwielbiałam odżywki dołączane do kremu koloryzującego L'Oreal Casting. Szkoda, że nie można było kupić ich pełnowymiarowej wersji.
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jest bardzo delikatny - to raz, a dwa - mimo tego, że młody to dość rozkminiony i wciąż się doszkala, poznaje nowe metody, zna ich już kupę więc dostosowuje je do twoich obaw i oczekiwań. Tak jak mówiłam ja nie trawię trzaskania i on to widzi, że mnie każda próba bardzo stresuje więc wybiera inną drogę, mniej inwazyjną. Pozatym potrafi wyczuć pod palcami każdy twój ból, jego rodzaj i natężenie więc to też wzbudza zaufanie. No i trafiłam do niego z polecenia, kupę znajomych do niego chodzi lub chodziło, jak się ostatnio okazało to z 3 różnych, niezwiązanych ze sobą źródeł i polecają go dalej.
|
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ineso Wow, ale się napisałaś ! Świetne wszystko ![]() Pewnie się zbłaźnię, ale co to są hydrolaty, jak i po co się jej stosuje? Pisałaś, że przygodę z kwasami powinno się zacząć jesienią, a oleje można teraz? Bo polecasz olej owocowy to cery tłustej, zaskórnikowej- wzięłabym ![]() copaiba- też piszesz, że na trądzik i antybakteryjny. Jestem zupełnie w tym zielona: czy do skóry tłustej, zaskórnikowej z tendencją do niespodzianek powinnam wziąć obydwa? ![]() Przepraszam, że tyle pytań [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33644251] A ja właśnie kupiłam - http://allegro.pl/torebka-kopertowka...287192691.html[/QUOTE] Bardzo ładna ![]() Frappo Wczoraj pytałaś czy studiuję na AGH. Masz jakiś związek z AGH? Czy tak z ciekawości pytałaś ![]() Cytat:
Ładnie z ich strony
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiedź na Twoje pierwsze pytanie jest banalna - jak ze mną to tylko śmiać
Le Scandale - fajna miejscówka, klepnęłam i szef nie ma nic do gadania A dzisiaj byłam w Bohemie rozmawiać z właścicielem i zostałam bardzo miło przyjęta i potraktowana. I to będzie drugi lokal, jaki wybiorę Catering też już prawie dograny, więc ufff.... Chyba po 3 tygodniach w końcu coś idzie do przodu ![]() ... się pytasz głupio
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

stężenie ostatnio 21% ale ze spirytem
kręgarza rozważałam za namową Nojko, ale po konsultacji u neurologa do którego się jeszcze nie wybrałam. Dzisiaj idę do internisty, pewnie g.. to da.
w ogóle nie kumam tych filtrów :/

wiecie ze ja jeszcze nie bylam w aqua parku .

Catering też już prawie dograny, więc ufff.... Chyba po 3 tygodniach w końcu coś idzie do przodu