ślubujące w 2012:) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-19, 14:07   #2161
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988
Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
wiecie co moja teściowa wczoraj też wyraziła swoje niezadowelenie z tego ze bedzie wesele - kolega TZ w sobotę brał slub ( spodziewają się dzidziusia ), przyjedzamy do pani teściowej jakoś zeszło tak dla smiechu ze nie załąpalismy się na weselną a pani tesiowa do mojego TZ ( ja stoje obok ) widzisz Maciek birze ślub a nie zgania ludzi i nie robi huku ....... gdybyście słyszały jej ton ;/ . A ja grzecznie odpowiedziałm Pani tesciowej - biorą cywilny Ania w lipcu rodzi. Nie zebym miała coś przeciwko slubowi cywilnemu czy barniu go ze względu na ciąze podkreśliłam to takmocno bo dlaniej wszystko co nie po bożemu jest złe bardzo złe .......
a moj TZ dodał niby pod nosem do siebie 1:0 .......
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 14:07   #2162
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
No to bardzo nie ladnie ze strony wlascicielki ze chce ci wcisnac jakies badziewne sztuczne kwiaty, ze niby są juz w cenie.... i tez w zadnym wypadku bym sie na nie nie godzila....

no własnie i nie wiem co teraz zrobić bo to będa dodatkowe koszty, a sztuczne kwiaty są po prostu okropne! chyba bede musiała jej sie zapytac czy obnizy cene
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 14:10   #2163
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
a u nas jest to fuksja więc wiesz pewnie gdyby był pudrowy może byłoby łatwiej
Dokladnie tak jak u mnie, tez mamy taki mocniejsz roz

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
no własnie i nie wiem co teraz zrobić bo to będa dodatkowe koszty, a sztuczne kwiaty są po prostu okropne! chyba bede musiała jej sie zapytac czy obnizy cene
Mam nadzieje ze spusci z ceny po dobroci:P
Stary 2012-04-19, 14:24   #2164
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
jak to moj TZ mowi : zadnej okazji do świętowania nie można zmarnować

tusia nie przejmuj się pewnie stes ja dopada, wiesz slub to wyadzenie i też może czuje się odpowiedzialna za to zeby wszystko zagrało .....

wiecie co moja teściowa wczoraj też wyraziła swoje niezadowelenie z tego ze bedzie wesele - kolega TZ w sobotę brał slub ( spodziewają się dzidziusia ), przyjedzamy do pani teściowej jakoś zeszło tak dla smiechu ze nie załąpalismy się na weselną a pani tesiowa do mojego TZ ( ja stoje obok ) widzisz Maciek birze ślub a nie zgania ludzi i nie robi huku ....... gdybyście słyszały jej ton ;/ . A ja grzecznie odpowiedziałm Pani tesciowej - biorą cywilny Ania w lipcu rodzi. Nie zebym miała coś przeciwko slubowi cywilnemu czy barniu go ze względu na ciąze podkreśliłam to takmocno bo dlaniej wszystko co nie po bożemu jest złe bardzo złe .......
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 14:37   #2165
Malinowa08
Raczkowanie

hej dziewczyny moglabym do was dolaczyc? my slubujemy 8 wrzesnia 2012
Stary 2012-04-19, 14:52   #2166
engi111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
witamy witamy ja tym milej ze ja tez jestem z podkarpacia
opowiadaj jak przygotowania i pokazuj suknie bo my lubimy ogladac suknie a zestawienia z dodatkami to już całkiem

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 14:54   #2167
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Witamy witamy Pochwal sie co tam masz fotki obowiazkowe
Stary 2012-04-19, 15:01   #2168
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Witamy i wyskakuj z fotek raz!
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 15:22   #2169
niki19
Zadomowienie

Cytat:

Witaj

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 15:47   #2170
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33645077]tak, dla dwojga
http://www.coolprezenty.pl/majtki-dla-dwojga.html

1. trzeba udać się do parafii X, poniewaz to oni prowadza ksiegi tż i parafia gdzie bylo bierzmowanie, przesyla szystkie papiery do macierzystej parafii czyli X
2. ja nie placilam nic, tz tez nic
3. bierzmo bedzie zapisane w dokumencie powierdzajacym chrzest
4. 200zł
5. dałam po wygłoszeniu zapowiedzi, dwa pierwsze weekendy kwietnia byly oglaszane

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

nooo wlasnie, jedna noga juz zmienila nazwisko

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

brawo!!
oby tak dalej
pozdrawiam cie z rafaello w ustach

Uwaga, wrzucam fotki[/QUOTE]
gacie dla dwojga dobre to
a sukienka lepiej by się prezentowała na Tobie Tusiaaaaaaaaa noooooo
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33645694]tesciowa zadzwonila do mojej matki i tesiowa sie pyta mojej mamy jak samopoczucie a moja matka "jak o tym mysle to mi sie zbiera na wymioty, mogloby w ogole tego slubu nie byc albo byc juz po...."
bez komentarza...[/QUOTE]
nie przejmuj się pewnie stres ją zżera , a w głębi serca cieszy się
Cytat:
No to mamcia Twoja powiedziała co mysli... Niech kobita nie panikuje tylko niech sie postawi w Twojej sytuacji, jakiego Ty masz stresa
Moja mamuska na szczescie jakos to wszystko przyjmuje z totalnym spokojem, za to tesciowa juz teraz podnosi wielki lament jak to wszystko bedzie, ze ona sie nie wyrobi (tylko ciekawe co ma na mysli, bo tego nie wiem), no juz normalnie nie mam sily na tesciówke
A teraz uwaga Dziewczynki, do mojego wesela zostalo dokladnie 100 dni
stÓdznÓwka
Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Mam do was pytanie-czy zmieniala ktoras z Was zamek w sukni na wiazanie?????
Zastanawiam sie jak bedzie lepiej. Ja mam zamek i troch sie obawiam, ze jak zrobia tak dopasowana zeby ladnie wygladalo to moze mi peknie ten zamek a z wiazaniem nie bedzie takiego klopotu. Tylko czy bedzie pasowac do mojej sukni???
http://kasia.net.pl/bigimg.php?foto=....jpg&title=045

A z zalatwionych rzeczy to mamy pomaranczowa muche i butonierke uszyli nam, bo w zadnym sklepie nie bylo gotowych.
Bylismy tez spisac protokol u proboszcza, powiedzial ze z racji tego ze mieszkamy razem mamy isc tylko do jednej spowiedzi 3 dni przed slubem, ale moj TŻ dostal przykaz od proboszcza ze nawet spojrzec nie moze na mnie przez te 3 dni
Aaaa i najwazniejsze ze w ten weekend nie musimy isc na ten kurs przedmalzenski bo ksiadz uznal nam te zaswiadczenia z liceum
poradnie zalatwilismy juz ostatnio w godzine wiec wiekszosc tych spraw koscielnych juz mamy
w sobote idziemy tylko dac na zapowiedzi do parafi TŻ.
ja nie zmieniałam mam wiązaną , ale do Twojej bardziej pasuje suwak i na bank nie pęknie
no i prawie wszystko załatwione
Cytat:
dziewczyny mam taki problem.. Zadzwonilam dzis z ciekawosci do wlascicelki sali dowiedziec sie o dekoracje kwiatowa ktora mamy w cenie... Powiedziala mi ze na stolach gosci sa roze ( ktorych nie chce bo bede miala bukiet z gozdzikow) i bym chciala zeby na stolach byly gozdziki to mi powiedziala ze we wlasnym zakresie mozemy to zminic.. A jezeli chodzi o stol mlodych to jest standardowa wiazanka ze sztucznych kwiatow.. I powiedzcie mi teraz co mam zrobic bo troche te sztuczne kwiaty mi nie pasuja..
no porażka te sztuczne kwiaty , powiedz że sztuczne to ty sama w cenie możesz załatwić , pierwsze słyszę żeby ktoś w cenie dawał sztuczne kwiaty i to takie które są standardem , niech Wam opuści cenę i sami kupcie , ja bym się z nią chyba pożarła
Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość
Hehe.. cóż za bieg okoliczności ten sam rocznik i ta sama data ślubu. U mnie dziś też studniówka!

Jutro z TŻ idziemy skończyć protokół pisać i damy na zapowiedzi. Wczoraj przyszły zaproszenia i księga gości.
W końcu czuję że to wszystko do przodu idzie bo ostatnio jakiś zastój był..
a dokumenty z USC macie ?? bo żeby iść do kościoła spisać protokół potrzebny jest dokument z USC a taki możecie odebrać nie wcześniej niż 3 miesiące przed ślubem tak jak i resztę dokumentów ...a z tego co wyczytałam to do ślubu macie 100dni , więc musicie mieć wszystkiego dokumenty chrztu i bierzmowania z jutrzejszą datą ..
Cytat:
Witamy pokazuj co macie

Edytowane przez wybOrOowa
Czas edycji: 2012-04-19 o 15:50
wybOrOowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 15:58   #2171
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Viollet87- 500 dni.... zleci cóż to jest w obliczu wieczności
Dobrze powiedziane Poza tym startowaliśmy z poziomu ponad 700 dni, dziś już czwórka z przodu, jakoś zleci...

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Witamy i wyskakuj z fotek raz!
No właśnie

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 16:17   #2172
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
witaj pokazuj zdjęcia

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
gacie dla dwojga dobre to
a sukienka lepiej by się prezentowała na Tobie Tusiaaaaaaaaa noooooo

nie przejmuj się pewnie stres ją zżera , a w głębi serca cieszy się

stÓdznÓwka

ja nie zmieniałam mam wiązaną , ale do Twojej bardziej pasuje suwak i na bank nie pęknie
no i prawie wszystko załatwione

no porażka te sztuczne kwiaty , powiedz że sztuczne to ty sama w cenie możesz załatwić , pierwsze słyszę żeby ktoś w cenie dawał sztuczne kwiaty i to takie które są standardem , niech Wam opuści cenę i sami kupcie , ja bym się z nią chyba pożarła
koniecznie będę z nią negocjować cenę bo te sztuczne kwiaty to naprawdę porażka jeszcze żeby na każdym weselu były te same kwaity
Stary 2012-04-19, 16:30   #2173
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
witaj pokazuj zdjęcia

koniecznie będę z nią negocjować cenę bo te sztuczne kwiaty to naprawdę porażka jeszcze żeby na każdym weselu były te same kwaity
dokładnie zapytaj się jej czy jak masz tort w cenie albo jedzenie to czy też będzie sztuczne ??????? walcz o swoje
Stary 2012-04-19, 16:40   #2174
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się kochana Każdemu stres się udziela i każdy reaguje w inny sposób. Twoja mama na pewno bardzo się cieszy z Waszego ślubu, ale nie radzi sobie ze stresem i stąd te słowa. Nie bierz tego tak do siebie To Wasz dzień i powinniście myśleć teraz wyłącznie o sobie i Waszym szczęściu
mysle, ze nie. ona ma zdanie, ze ja po zlosci robie te wesele, bo nigdy nie wspominalam, ze chce i ona zle sie czuje, bo bedzie sie musiala bawic, pic ect..

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość

Błagam Cię, nam wczoraj stuknęło 500 dni... to dopiero jest szmat czasu
o raju, 500 dni! toż to ponad rok jeszcze....
ale zleci, zobaczysz

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Tusia no zupełnie nie zaspokoiłaś moich pragnień odnośnie podziwiania Twojej sukni, tymi zdjęciami nie dość, że na wieszaku to w foli czekam na więcej
hehe kurcze, kolejne to chyba po slubie dopiero. nie chce jej zdejmowac.

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
sara to studniówka dziś !!!!

jupi!

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
dziewczyny mam taki problem.. Zadzwonilam dzis z ciekawosci do wlascicelki sali dowiedziec sie o dekoracje kwiatowa ktora mamy w cenie... Powiedziala mi ze na stolach gosci sa roze ( ktorych nie chce bo bede miala bukiet z gozdzikow) i bym chciala zeby na stolach byly gozdziki to mi powiedziala ze we wlasnym zakresie mozemy to zminic.. A jezeli chodzi o stol mlodych to jest standardowa wiazanka ze sztucznych kwiatow.. I powiedzcie mi teraz co mam zrobic bo troche te sztuczne kwiaty mi nie pasuja..
hmm, ja tez mam sztuczne, ale ladne. i nic nie zmieniam, bo generalnie mam to w d**** ale z drugiej strony czy kwiaty na stolach musza byc identyczne jak bukiet?

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Dziewczyny, a Wasi Tż-ci to sie tak bez problemu zgadzaja na te kolorowe dodatki, skarpety, muchy?

tż i świadek beda miec butonierki rozowe nie bylo sprzeciwu

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:

tusia nie przejmuj się pewnie stes ja dopada, wiesz slub to wyadzenie i też może czuje się odpowiedzialna za to zeby wszystko zagrało
nie musi sie martwic, nie zrobila nic w kierunkiu pomocy to niech sie teraz pocaluje w nos. tesciowa miala ja ochote kopnac przez ten telefon, jak slyszala co moja matka mowi

Cytat:
matki i tesciowe na czas slubu wyslalabym w kosmos
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 17:13   #2175
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Hej wróciłam
Przymierzyłam wczoraj kilka kiecek , niestety zdjęć nie mam bo nie wolno robić a kobieta nas na krok nie odstępowała więc moja świadkowa nie miała możliwości cyknąć fotek
ale ogólnie to nic mnie nie zachwyciło

Spotkanie z laską która szyje sukienki bardzo sympatyczne ,dziewczyna bardzo miła i widać ,że zna się na rzeczy , doradziła mi krój do mojej sylwetki i chyba zdecyduje się szyć u niej ,tylko muszę najpierw wybrać odpowiedni model a potem będziemy go ewentualnie korygować .Mogłaby mi też uszyć coś ala żakiecik ,bo nie chce typowego bolerka

Majty super
Mnie też nie pozwalały robić zdjęć.. Dopiero jak zamówiłam to wtedy. A jaki mniej więcej byś chciała krój?

Wyborowa staniczek fajny ale też nie ma mojego rozmiaru. Bardotki muszę mieć 70F żeby się dobrze trzymały . W każdym sklepie bardotki do D były więc kupiłam taka jaka była

Tusia zakładaj to kieckę i dawaj foty! A nie takie na wieszaku :P A te słowa mamy.. . Nie przejmuj się na pewno stres jej się udziela..

malaOlaa ja bym zostawiła zamek. Sama mam zamek bo wiązania chociaż są praktyczne to mnie się nie podobają

Cytat:
Chyba nie pozostaje nic innego jak załatwić sobie kwiaty we własnym zakresie i spróbować wynegocjować jakiś rabat u właścicielki...

Cytat:
To tydzień po nas . Witamy i czekamy. Co tam już masz?
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 17:34   #2176
aisak42
Raczkowanie

po prostu ja mam swoja koncepcje i chce żeby wszystko do siebie pasowało.. byłam dziś u florystki wieczorem ma mi wyslać wycenę i będzie moja dekoracja na sali bo nie drogo chciała a z właścicielką sali będe negocjować

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

qmpela86 a Ty 1.09?
Stary 2012-04-19, 18:16   #2177
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
po prostu ja mam swoja koncepcje i chce żeby wszystko do siebie pasowało.. byłam dziś u florystki wieczorem ma mi wyslać wycenę i będzie moja dekoracja na sali bo nie drogo chciała a z właścicielką sali będe negocjować

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

qmpela86 a Ty 1.09?
Si
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 18:27   #2178
magnusia
Zakorzenienie

kurde wkurzyłam się poszłam dziś zapytać o zrobienie paznokci, chciałam sobie jakies tipsy założyć (nidgy nie miałam). OK pani mi wszystko wytłumaczyła co i jak i jak najlepiej no i cene podała- 250 zł a dopełnianie 185 zł pomalowanie 75 zł no jakiś dramat normalnie.
Nie znacie w stolicy jakiegoś dobrego salonu gdzie za w miarę konkretne pieniądze robią takie rzeczy? Ja rozumiem, że to nie jest jakieś supertanie ale 250 zł to przesada nie mówiąc juz o dopełnieniu.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
j
no i git ! może na drugi raz się w język ugryzie szanowna pani teściowa. Bardzo dobra riposta

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:

witamy witamy proszę szybciutko wyliczyć co masz i oczywiście dokumentacje fotograficzną obecnemu tu gronu zaprezentować

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33654115]
-

matki i tesciowe na czas slubu wyslalabym w kosmos[/QUOTE]

i to na koniec galaktyki aby czasem nie wróciły za szybko
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 18:31   #2179
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Diete mamy ustaloną przez dietetyczkę, wieczorkiem po pracy szykujemy cały jadłospis na dzień następny, ważymy i pakujemy w pudełeczka i później co 3h wsuwamy porcyjki według harmonogramu
o kurczę to gratuluję podwójnie podziwiam osoby które mają taką samokontrolę ja nie dałabym rady
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33645694]tesciowa zadzwonila do mojej matki i tesiowa sie pyta mojej mamy jak samopoczucie a moja matka "jak o tym mysle to mi sie zbiera na wymioty, mogloby w ogole tego slubu nie byc albo byc juz po...."
bez komentarza...[/QUOTE]
Tusiaczku nie słuchaj takich tekstów napisz mi lepiej co masz na dole w halce koło żyłkę czy nic?
Cytat:
No to mamcia Twoja powiedziała co mysli... Niech kobita nie panikuje tylko niech sie postawi w Twojej sytuacji, jakiego Ty masz stresa
Moja mamuska na szczescie jakos to wszystko przyjmuje z totalnym spokojem, za to tesciowa juz teraz podnosi wielki lament jak to wszystko bedzie, ze ona sie nie wyrobi (tylko ciekawe co ma na mysli, bo tego nie wiem), no juz normalnie nie mam sily na tesciówke
A teraz uwaga Dziewczynki, do mojego wesela zostalo dokladnie 100 dni
Gratuluję 100ddś może jakieś zestawienie?
Moja mama też strasznie wszystko przeżywa i już po nocach nie śpi a jeszcze sporo czasu
Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Mam do was pytanie-czy zmieniala ktoras z Was zamek w sukni na wiazanie?????
Zastanawiam sie jak bedzie lepiej. Ja mam zamek i troch sie obawiam, ze jak zrobia tak dopasowana zeby ladnie wygladalo to moze mi peknie ten zamek a z wiazaniem nie bedzie takiego klopotu. Tylko czy bedzie pasowac do mojej sukni???
http://kasia.net.pl/bigimg.php?foto=....jpg&title=045

A z zalatwionych rzeczy to mamy pomaranczowa muche i butonierke uszyli nam, bo w zadnym sklepie nie bylo gotowych.
Bylismy tez spisac protokol u proboszcza, powiedzial ze z racji tego ze mieszkamy razem mamy isc tylko do jednej spowiedzi 3 dni przed slubem, ale moj TŻ dostal przykaz od proboszcza ze nawet spojrzec nie moze na mnie przez te 3 dni
Aaaa i najwazniejsze ze w ten weekend nie musimy isc na ten kurs przedmalzenski bo ksiadz uznal nam te zaswiadczenia z liceum
poradnie zalatwilismy juz ostatnio w godzine wiec wiekszosc tych spraw koscielnych juz mamy
w sobote idziemy tylko dac na zapowiedzi do parafi TŻ.
Ja bym nie zmieniała w Twojej sukni zamka tak jest łądniej
Gratulacje za załatwione rzeczy a czy Wy mieszkacie razem na terenie parafii której będziecie ślubować?
Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość
Hehe.. cóż za bieg okoliczności ten sam rocznik i ta sama data ślubu. U mnie dziś też studniówka!

Jutro z TŻ idziemy skończyć protokół pisać i damy na zapowiedzi. Wczoraj przyszły zaproszenia i księga gości.
W końcu czuję że to wszystko do przodu idzie bo ostatnio jakiś zastój był..
Również chętnie obejrzę 100dniówkowe zestawienie z zaproszeniami i księgą gości oczywiści
Cytat:
Witam Cie szczególnie ciepło bo będę miała z kim odliczać
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
dokładnie zapytaj się jej czy jak masz tort w cenie albo jedzenie to czy też będzie sztuczne ??????? walcz o swoje
hahaha a właścicielka na to " tak tort jest plastikowy"
Koniecznie spróbuj wytargować jakąś zniżkę każde 100zł dobre
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 18:53   #2180
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

tż i świadek beda miec butonierki rozowe nie bylo sprzeciwu
[/QUOTE]
U mnie tez Tz i jego swiadek a moj szwagier beda mieli rozowe butonierki, i to by bylo na tyle jesli chodzi o roz na ktory sie zgadzaja moi panowie

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Gratuluję 100ddś może jakieś zestawienie?
Moja mama też strasznie wszystko przeżywa i już po nocach nie śpi a jeszcze sporo czasu
Nizej wrzucalam juz moja kiecke i bukiet, w sobote jade na poszukiwania bucikow i bielizny, zaproszenia dopiero bede zamawiac, ale jeszcze nie wiem jakie bizuterie tez bede zamawiac. Ogolnie to mam wrazenie ze jestem jeszcze w totalnym proszku, a to wszystko przez moje niezdecydowanie
Dziewczyny trzymajcie kciuki zeby wujaszek Tża wyrobil sie z remontem samochodu na weselicho, taki stary zabytkowy Mercedes, jak sie uda to bedzie bajka
Stary 2012-04-19, 18:58   #2181
Konto usunięte

Cytat:
kurde wkurzyłam się poszłam dziś zapytać o zrobienie paznokci, chciałam sobie jakies tipsy założyć (nidgy nie miałam). OK pani mi wszystko wytłumaczyła co i jak i jak najlepiej no i cene podała- 250 zł a dopełnianie 185 zł pomalowanie 75 zł no jakiś dramat normalnie.
Nie znacie w stolicy jakiegoś dobrego salonu gdzie za w miarę konkretne pieniądze robią takie rzeczy? Ja rozumiem, że to nie jest jakieś supertanie ale 250 zł to przesada nie mówiąc juz o dopełnieniu.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

o kurcze, ale drogo!!! ja niestety nie znam nigdy nie robilam i nie mam pojecia gdzie robia dobre, tzn wiem, bo robi kolezanka, ale cena podobna
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 18:59   #2182
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Jeszcze nie slyszalam o taaaakiej cenie za sztuczne paznokcie....
Stary 2012-04-19, 18:59   #2183
aisak42
Raczkowanie

Cytat:

no i git ! może na drugi raz się w język ugryzie szanowna pani teściowa. Bardzo dobra riposta

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

witamy witamy proszę szybciutko wyliczyć co masz i oczywiście dokumentacje fotograficzną obecnemu tu gronu zaprezentować

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

ja Ci mogę polecić tą dziewczynę bardzo ładnie robi ja też się do nie wybieram tu link do jej bloga a kontakt mailem http://agatkapazurki.pinger.pl/
Stary 2012-04-19, 18:59   #2184
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Tusiaczku nie słuchaj takich tekstów napisz mi lepiej co masz na dole w halce koło żyłkę czy nic?
jest na kole. dziś próbowałam obczaić i przypomniec zdjecia z wizazu, jak go podniesc, by zrobic siusiu
Stary 2012-04-19, 19:01   #2185
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

matki i tesciowe na czas slubu wyslalabym w kosmos[/QUOTE]
To ja moja teściową z chęcią dołącze do tej wycieczki
Stary 2012-04-19, 19:03   #2186
Konto usunięte

Cytat:
ja Ci mogę polecić tą dziewczynę bardzo ładnie robi ja też się do nie wybieram tu link do jej bloga a kontakt mailem http://agatkapazurki.pinger.pl/

o jak fajnie! http://i.pinger.pl/pgr215/d8a9bec8002090514f7dfddb
akurat nawiazanie do moich rozowych kwatkow
zobaczmy co zrobi mi jutro kolezanka... oby ladnie. ide na 18.

brwi juz mam sliczne
Stary 2012-04-19, 19:06   #2187
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki a robiłaś już może u niej? Ja się na tym nie znam ale nie chcę żelu na paznokcie (coś takiego też jest chyba- albo źle zrozumiałam) tylko chciałabym tipsy tylko nie wiem czy akrylowe czy żelowe... kurde laik jestem w tym temacie a chciałabym aby moje szponki były super a swoich nie zapuszczę bo mam takie kruche że masakra
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 19:10   #2188
aisak42
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33657455]o jak fajnie! http://i.pinger.pl/pgr215/d8a9bec8002090514f7dfddb
akurat nawiazanie do moich rozowych kwatkow
zobaczmy co zrobi mi jutro kolezanka... oby ladnie. ide na 18.

brwi juz mam sliczne[/QUOTE]

o bardzo fajne.. ja to myślałam o zwykłym frenczu i żeby zrobić dwa różowe kwiatki.. ale te bardzo mi się podobają

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
dzięki a robiłaś już może u niej? Ja się na tym nie znam ale nie chcę żelu na paznokcie (coś takiego też jest chyba- albo źle zrozumiałam) tylko chciałabym tipsy tylko nie wiem czy akrylowe czy żelowe... kurde laik jestem w tym temacie a chciałabym aby moje szponki były super a swoich nie zapuszczę bo mam takie kruche że masakra
akrylu nie polecam ponieważ jest bardzo sztuczny ona robi tylko żelowe
Stary 2012-04-19, 19:19   #2189
Clood
Zadomowienie

Tusia ja Cię podziwiam, Ty tak na spokojnie wszystko mówisz normalnie mnie by chyba klawiaturościsk złapał dwa dni przed jak sobie o Tobie, że tylko dwa dni Wam zostały ... szok

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 19:28   #2190
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:

Cytat:
jak powiedziałaś że pazury do śluby to dlatego taką cenę Ci krzyknęli , idź jutro tylko inaczej uczesana i zapytaj się o zwykły frencz jeśli np to chcesz . Żel albo na tipsie albo na szablonie , polecam właśnie żel tyle że np kwiatki białe ,różowe itp w akrylu w żelu nie koniecznie .Chyba że dziewczyna naprawdę będzie potrafiła dobrze zrobić żelowe kwiatki . a uzupełnienie to po 2-3 tyg jak paznokcie odrosną więc spokojnie

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości