|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
no jooooł ziomaaaaaaaala
no jak co roku, u nas na placu fajerwerki i bum czika bum czika bum
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#26582 | |
|
Zakorzenienie
|
napewno pozatym Jacka i Darka mamy na spółe ![]() Cytat:
a ja miałam skręconą kostke i mnie mrozy ominęły a -20 stopni było ![]() Magda nie psuj wieczoru wizją szkoły
|
|
|
#26583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za wyjaśnienie papa Olcia, u mnie mega strzelali chwile stałam przy oknie a później sie na wyro walnęłam i patrzyłam na leżąco aaa, mam pytanie co to za gra ccs czy jakoś tak ?
|
|
|
#26584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my akurat mamy prysznicLuzik ![]() Buźki Madziu też idę do kibelka ale po coś gorszego z.w
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty czekaj, powiedz mi ile ty masz osób w haremie? bo ja mam 9 łącznie z Darkiem i Jackiem ![]() ty a jak to jest "patrzeć na leżąco?" bo ja jak patrze ne leżąco to sufit widze
|
|
|
|
|
#26586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że jest 11 wyjściowa Wisły ![]() musze ich zliczyć to tak jak patrzysz na sufit tylko przekręcasz głowe na bok
|
|
|
#26587 | ||
|
Zakorzenienie
|
to o slabszej glowie jest bardziej niz oczywiste
ja mam chyba najslabsza ze wszystkich ludzi swiata czapka fajna, ale szwajniś w czapce fajniejszy ;P Cytat:
;P ale i tak jestem miszcz...wiem ![]() Cytat:
dobra juz nie psuje... ;] szybko minie mysle... bo malo dni ;P i jeszcze za 1,5 miesiaca wspaniale (bo musza byc wspaniale) ferie ![]() po cos? ... no no no... co tu sie kroi ja przynioslam ciasto...ale juz nie ma probuje nowe avki
|
|
|
#26588 |
|
Zakorzenienie
|
nie stop z Wisły bedzie więcej niż 11
Mariusz Pawełek Marcin Juszczyk Emilian Dolha Michael Thwaite Baszczu Arkadiusz Głowacki Nikola Mijailović Adam Kokoszka Dariusz Dudka Mikołaj Kałuda Radosław Sobolewski Hristu Chiacu Jakub Błaszczykowski Marek Zieńczuk Mauro Roberto Cantoro Patryk Małecki Stanko Svitlica Branko Radovanović Grzesiek Kmiecik Jezuuuu, ja chyba jakaś głupia jestem ![]() ![]()
|
|
#26589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cicho już siedź ![]() o ten fajny
|
|
|
#26590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm to jeszcze zależy jak masz okno ustawione, bo jak ja bym się glebła i przekręciła głowe w bok to bym ściane widziała Magda jak napisałaś że przyniosłaś ciasto, to...ja...myślałam...że ciasto z kibla
|
|
|
|
|
#26591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka głupia? no co ty...moja to nie lepsza ilosciowo ...ooo dziekuje :P ale poki co chce sobie inne wyprobowac ;P nie zeby miec na zawsze...tylko, zeby sie 'poprzebierac' teraz bedzie odi ![]() UWAGA !!!!!! obejrzyjcie koniecznie...najdebeściar niejszy (?) filmik o moich niuniach na świecie ... i jeszcze tłumaczona na angielski scena wkradania sie schweiniego do pokoju podo hihihi... ![]() http://youtube.com/watch?v=Ep5fiia-CHE znalazlam avka z tekstem klinsiego i sie zasmiewam, bo mi sie przypomniala ta scena w filmie xD : 'ihr seid die mannschaft... ihr seid die jungs'http://youtube.com/watch?v=MTqcAV1O3mg to tez jest swietne
|
|
|
#26592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szwajni wygrywa, czipsy do kamery pokazuje do twarzy mu z nim, dobry on jest, taki jajcarz z tym Poldkiem
|
|
|
|
|
#26593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściane to ja też widze Cytat:
![]() zaraz speawdze filimiki
|
|
|
#26594 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze...coś mi gardło szwankuje
... trzeba bylo nie spiewac wczoraj ;P fotki: sznix... za młodu... i za staru podo i timo ... (mowilam wam juz o tych sutkach ) ... debeściaki ![]() basti
|
|
#26595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z Baszczem żadnego nie mam łeee nie otwierają mi sie te linki, net mi muli ![]() i zdjęcia też nie ide bo mi neta całkiem zatnie aha, wypowiedź Antka : W mojej karierze nieraz się zdarzało, że jakiś arbiter mylił się na niekorzyść zespołu, w którym grałem, i miałem ochotę mu przywalić, bo mam wybuchowy charakter. Jednak zawsze coś mnie powstrzymywało. Pewnie tak samo czuli się piłkarze warszawskiej Legii - stwierdził Tymoszczuk. matk ojak ja kocham takich porywczych gości no nic ide, może uda mi sie jeszcze wpaść
|
|
|
#26596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nigdy mi sie nie nudzi...i MUSZE dostac w swoje łapki wersje dvd z dodatkami ... widzialam juz, ze ma polskie napisy ;P ja musze juz w sumie leciec...wiec nara laski franko dla gosi... za to, ze dzis mi sie przysluzyla ;P (a tak naprawde to te fotki juz dawno czekaly na publikacje :P tylko dopiero teraz zrobilam porzadki ;P) + moja mannschaft
|
|
|
#26597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie można kupić?i ile kosztuje?
|
|
|
|
|
#26599 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, nawet w sporcie po wiadomościach pokazywali Poldiego i mówili, że przyjechał kibicować Małyszowi tak, jestem dobra w te klocki, a szwagra to poznam nawet z zamkniętymi oczami (żartowałam nie martw się klasówkami Cytat:
Cytat:
oglądam teraz Aniołki charliego, więc się na razie żegnam |
|||
|
|
|
#26600 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra maniaczki ja też już muszę zmykać (trzeba się do szkoły przygotować
)No to do zobaczyska
|
|
|
|
#26601 | |
|
Zakorzenienie
|
hiihih
![]() wlasnie o to chodzi, ze NIGDZIE w lutym bedzie dostepna na rynku niemieckim :l wersja dvd z dodatkami...w przeliczeniu okolo 80-90 zł :P ale ja mam zamiar jakos sie do niej dobrac tylko jeszcze nie wiem jak ![]() Cytat:
chamu... jak mozesz nawet tak zartowac ![]() aaa... ja sie nie martwie...jeszcze ;]wpadlam tylko na chwilke po kąpieli... głowa mnie boli... i juz bym poszla spac...ale sobie mysle... ze jak pojde to sie zaraz obudze i buda bedzie do jutra moje wy...postaram sie chociaz na chwilke wieczorkiem wpasc ![]() 'ma bejbi bejbi bala bala...' ... lalalala ![]() słodziutka reklamka z timo :http://www.youtube.com/watch?v=CKoMs...DD4C9&index=32
|
|
|
#26602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obejrzałam aniołki i idę sobie już, słodkich snów, papa |
|
|
|
|
#26603 |
|
Zakorzenienie
|
haha... o lol... wlasnie odkrylam gdzies w ulubionych linkach mojego brata taki oto teledysk:
http://youtube.com/watch?v=j7sfPK79M...elated&search= wezcie, bo sie malo w gacie nie polałam ... takie ziomy...te klaty łuhuhuh...mówie wam... 'oren-żadaaaaa' i też już lece ... do jutra panienki niech moc będzie z wami i ze mną i z orenżadą ;Paaaa... no i tymczasowo wrzuciłam na avka odiego ... jako żałobę po jego stanie kawalerskim ;P
|
|
#26604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój mały skład się na pewno ucieszy ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#26605 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nachwile w padłam zajzec
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to ide bo jutro koniec wakacji trzeba wracac, i sie zacznie kolokwia zaliczenieow i egzaminy- sesja ![]() Oby wszystko pomyslnie i dobrze pozdawałam Dobranoc
|
|
#26606 | ||
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, każdy jest inny ale ma coś w sobie
![]() Cytat:
![]() świetnie tańczą zwłaszcza ten pierwszy na początku i na plaży sialalala a avek mi 2pacem zajzeżdza ![]() Cytat:
![]() możnia ich pokochać oglądając ten filimik ![]() jaki Poldi obrażony na początku a jaka piosenka cowboy i jakie odliczanie
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2007-01-02 o 08:14 |
||
|
|
|
#26607 |
|
Zakorzenienie
|
troche fotek na dobry początek dnia
![]() 1 - Żuraw dla Olci 2 - Antek 3 - zachód słońca nad stadionem 4 - mecz Wisła- Celtic 5 - Michael 6 - Kuba
|
|
#26608 |
|
Zakorzenienie
|
1,2 - Wisła bez Baszcza
![]() 3 - ... bo Baszczu był tu ![]() 4 - dziecko Clebera ![]() 5 - Kubuś 6 - Ema i Darek, jakie miny
|
|
#26609 |
|
Zakorzenienie
|
1 - trening
2 - Branko z Danem 3 - Michael ![]() 4,5 - na meczu 6 - Ema
|
|
#26610 |
|
Zakorzenienie
|
1 - pokolenie Kmiecików ( ojciec Grześka grał kiedyś w Wiśle)
2 - Penksa i Burns 3 - Branko ![]() 4 - Michael 5 - Baszczu cicuchy pierwsza klasa ![]() 6 - Darek
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

a bardzo dekle strzelali ? 
;P jeszcze troche posedze i spadam... i juz mnie nie bedzie dzis...a jutro... nie wiem tez... bo mam 2 klasówki w środe i nic nie umieju 

za to, ze dzis mi sie przysluzyla ;P (a tak naprawde to te fotki juz dawno czekaly na publikacje :P tylko dopiero teraz zrobilam porzadki ;P) + moja mannschaft
łuhuhuh...mówie wam... 'oren-żadaaaaa'
bo jak ja to i oni