Betterware - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 13:11   #4471
jolanteczka123
Rozeznanie

Dot.: Betterware

Ja też lubię jasne i czytelne komunikaty. Staram się zwracać uwagę na szczegóły. Faktycznie niektórym często jest wszystko jedno. Mnie nie. Jeśli ktoś pisze bądź mówi, że ma być tak, a nie inaczej, to tak ma być. Chyba, że zaistnieją pewne niesprzyjające okoliczności, to czekam na wiadomość. Tylko nie lubię, gdy te niesprzyjające okoliczności są na porządku dziennym i mało się robi by to uległo zmianie.
A poza tym słońce pięknie świeci...Staram nie dać się zwariować tym różnym przedświątecznym działaniom w garach, w porządkach i zakupach. Czego też życzę wszystkim Betterwarkom.
Jeszcze raz wesołych Świąt.
A za życzenia wszystkim dziękuję bardzo.
jolanteczka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 21:42   #4472
piaskowa21
BAN stały

Dziewczyny i co z tym watkiem zawierajacym zdjecia produktow betterware ?Mysle ze wartoby bylo zamieszczac do kazdego zdjecia opis produktu taka jakby recenzjeCo wy na to? Kto zaklada?:P
piaskowa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 14:20   #4473
JennyAniolek
Zakorzenienie

Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.

Z hukiem wpada do kurnika,

bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.

Z pisankami zdążyć musi

zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.

Miejsca długo nie zagrzeje,

coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!

Wesołego Alleluja!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wielkanoc_2560x1600_047.jpg (84,3 KB, 0 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 21:21   #4474
Aagusia77
Raczkowanie

Właśnie jest konferencja Betterware, niedługo będzie możliwość odroczonej płatności.
Aagusia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:08   #4475
piaskowa21
BAN stały

tam niestety nie moglam w
Cytat:
Napisane przez Aagusia77 Pokaż wiadomość
Właśnie jest konferencja Betterware, niedługo będzie możliwość odroczonej płatności.
Witam niestety nie moglam wczoraj ogladac konferencji bardzo Cie prosze napisz na forum o najwazniejszych rzeczach organizacyjnych ktore wczoraj byly omawiane m.in. o tym odoroczonym terminie platnosci co i jak ?Bede wdzieczna
Stary 2012-04-11, 09:16   #4476
Aagusia77
Raczkowanie

To była konferencja dla początkujących, ja będę teraz składać pierwsze zamówienie, z tych ciekawych rzeczy było właśnie tylko to o odroczonej płatności.
Dzisiaj o 21 też będzie konferencja, tym razem o produktach, jak będę miała link to podam na forum
Stary 2012-04-11, 11:49   #4477
piaskowa21
BAN stały

Cytat:
To była konferencja dla początkujących, ja będę teraz składać pierwsze zamówienie, z tych ciekawych rzeczy było właśnie tylko to o odroczonej płatności.
Dzisiaj o 21 też będzie konferencja, tym razem o produktach, jak będę miała link to podam na forum
Aagusia77 wiem o konferencji a link jest juz dostepny Mam tylko pytanie z racji tego ze nie mialam mozliwosci obejrzec wczorajszej konferencji co dokladnie mowiono o odroczonej platnosci?Bede wdzieczna za info.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 13:34   #4478
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls

a gdzie można uzyskać ten link?
Stary 2012-04-11, 14:52   #4479
Aagusia77
Raczkowanie

Oto link:
Logujemy się od godziny 20:45 w miejscu GUEST (imieniem i nazwiskiem bez polskich znaków )Link do logowania:
http://1360061.livebroadcast.talkfus...FGQJKEabwLWDlI

piaskowa21 mówili tylko, że za paczkę płaci się u kuriera, ale niedługo powstanie bardzo wygodna możliwość odroczonej płatności, z której będzie można korzystać bez dodatkowych kosztów. Nic więcej nie mówili, nie wiem nawet od kiedy będzie taka możliwość, ale fajnie że o tym pomyśleli.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez yls Pokaż wiadomość
a gdzie można uzyskać ten link?
informacje powinna przekazać osoba która Cię zapisała, ale możesz też zapisać się na newsletter, na www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠com.pl na samym dole
Stary 2012-04-11, 15:10   #4480
piaskowa21
BAN stały

Cytat:
Oto link:
Logujemy się od godziny 20:45 w miejscu GUEST (imieniem i nazwiskiem bez polskich znaków )Link do logowania:
http://1360061.livebroadcast.talkfus...FGQJKEabwLWDlI

piaskowa21 mówili tylko, że za paczkę płaci się u kuriera, ale niedługo powstanie bardzo wygodna możliwość odroczonej płatności, z której będzie można korzystać bez dodatkowych kosztów. Nic więcej nie mówili, nie wiem nawet od kiedy będzie taka możliwość, ale fajnie że o tym pomyśleli.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

informacje powinna przekazać osoba która Cię zapisała, ale możesz też zapisać się na newsletter, na www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠com.pl na samym dole
Chyba przedplaty na konto o to Ci chodzi? Czy oby napewno mowili o odroczonej platnosci bo dopiero co ja zabrali wszystkim przedstawicielom?
Stary 2012-04-11, 15:28   #4481
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls

Cytat:

heh, ja z Tą Panią to już nie mam kontaktu od ponad roku
zresztą wyznam szczerze, że sama już tak nie zamawiam ( tylko dla siebie i rodziny czasem)
na skrzynkę przychodzi mi newsletter, ale może przeoczyłam informację :/
Tak czy inaczej- dziękuję za namiary

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 17:02   #4482
jolanteczka123
Rozeznanie

Myślę, że to raczej o przedpłaty chodzi, a nie o przedłużony termin płatności. Obym się myliła. Niestety, ja też nie mogłam wczoraj uczestniczyć we wczorajszej konferencji.
Ale obejrzałam sobie dzisiaj katalog majowy. Fajny jest. Znowu dużo promocji. Podoba mi się zwłaszcza cena grejpfrutowego płynu do mycia szyb. Jest to super produkt. Bardzo polecam. Nie pozostawia smug, fajnie się nim myje. Tworzy się piana, która nie spływa w dół. Moje znajome (i ja także) mówią, że lepszego nigdy nie miały. No i super cena sprayu do powierzchni silnie zabrudzonych (Power Cleaner). To także bardzo dobry środek. Moje znajome myją nim kabiny prysznicowe. Wystarczy prysnąć i czyścić gąbką.
A co Wy polecacie super fajnego moje drogie Betterwarki?
Czekam na opinie. I z góry dziękuje.
Stary 2012-04-11, 18:33   #4483
Aagusia77
Raczkowanie

Dzisiaj znowu ktoś mi mówił, że będzie ten odroczony termin
I może w końcu się wezmą za tych złodziei przez których teraz my mamy problemy.
Stary 2012-04-11, 21:16   #4484
Aagusia77
Raczkowanie

Pisałam Wam o prezentacji a sama przegapiłam..

Jeśli jest na forum ktoś z okolic Leszna, na grupowe zamówienie katalogów to proszę o kontakt! Jak zamówimy razem to katalog będzie kosztował 0,80-1,25zł
Stary 2012-04-12, 10:14   #4485
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jolanteczka123 Pokaż wiadomość
Myślę, że to raczej o przedpłaty chodzi, a nie o przedłużony termin płatności. Obym się myliła. Niestety, ja też nie mogłam wczoraj uczestniczyć we wczorajszej konferencji.
Ale obejrzałam sobie dzisiaj katalog majowy. Fajny jest. Znowu dużo promocji. Podoba mi się zwłaszcza cena grejpfrutowego płynu do mycia szyb. Jest to super produkt. Bardzo polecam. Nie pozostawia smug, fajnie się nim myje. Tworzy się piana, która nie spływa w dół. Moje znajome (i ja także) mówią, że lepszego nigdy nie miały. No i super cena sprayu do powierzchni silnie zabrudzonych (Power Cleaner). To także bardzo dobry środek. Moje znajome myją nim kabiny prysznicowe. Wystarczy prysnąć i czyścić gąbką.
A co Wy polecacie super fajnego moje drogie Betterwarki?
Czekam na opinie. I z góry dziękuje.

Żeby nie było,że tylko narzekam. Mnie sie bardzo spodobał durszak z sitkiem. Mocny plastik, pojemność akurat taka wypośrodkowana, wygoda ze składaniem go. Jak pokazałam go klientkom to od ręki mam następne 5 zamowień na niego. W majowy jest żółty, ciekawe,który ladniejszy, bo te przeźroczysty też wygląda ok.

Natomiast wg mnie katalog majowy nieco slabszy od kwietniowego. Dobra cena kuli do prania, ciekawa jestem czy ktoś sie na nią skusi, bo jakoś wśród moich klientek same niedowiarki co do jej efektywności.
Stary 2012-04-12, 12:47   #4486
gegania
Raczkowanie

Ktoś coś źle zrozumiał z tą odroczoną płatnością. Nie będzie odroczonej płatności, czyli innymi słowy kredytu. W nowym systemie, który ruszy za ok. pół roku, będą płatności on-line, czyli będzie można zapłacić przelewem albo swoją kartą kredytową. Płacąc kartą kredytową nie wykładamy gotówki, więc jest to poniekąd na kredyt, z tą różnicą, że pieniądze musimy spłacić bankowi, a nie firmie Better, no i mamy ten kredyt na dużo dłuższy okres, bo ponad miesiąc.
gegania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 17:08   #4487
jolanteczka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Żeby nie było,że tylko narzekam. Mnie sie bardzo spodobał durszak z sitkiem. Mocny plastik, pojemność akurat taka wypośrodkowana, wygoda ze składaniem go. Jak pokazałam go klientkom to od ręki mam następne 5 zamowień na niego. W majowy jest żółty, ciekawe,który ladniejszy, bo te przeźroczysty też wygląda ok.

Natomiast wg mnie katalog majowy nieco slabszy od kwietniowego. Dobra cena kuli do prania, ciekawa jestem czy ktoś sie na nią skusi, bo jakoś wśród moich klientek same niedowiarki co do jej efektywności.
Ja też mam niedowiarków jeśli chodzi o kulę. Kilka co prawda sprzedałam przez rok. Ale to naprawdę nic. Będzie promocja, to może się coś ruszy w tym temacie. A durszlak fajny. Mam biały i jestem bardzo zadowolona.
Polecam też mydło w płynie z katalogu kwietniowego Milk & Honey. naprawdę doskonałe. Gęste. Nie trzeba dozować nie wiadomo ile razy.
No i oczywiście spray do czyszczenia piekarników i grilla. Jest niezastąpiony przy czyszczeniu kominków. Super.
Cholera, zaczynają się znowu imponujące listy braków, a chciałam złożyć jutro kolejne zamówienie. Boję się czekać do jutra, bo nie wiem co będzie, a raczej czego już nie będzie. To jest denerwujące bardzo.
Jutro miałabym razem ze 130 pkt., bo znajome mają mi złożyć dalsze zamówienia. A tak ze102. Trudno.
Stary 2012-04-13, 10:57   #4488
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gegania Pokaż wiadomość
Ktoś coś źle zrozumiał z tą odroczoną płatnością. Nie będzie odroczonej płatności, czyli innymi słowy kredytu. W nowym systemie, który ruszy za ok. pół roku, będą płatności on-line, czyli będzie można zapłacić przelewem albo swoją kartą kredytową. Płacąc kartą kredytową nie wykładamy gotówki, więc jest to poniekąd na kredyt, z tą różnicą, że pieniądze musimy spłacić bankowi, a nie firmie Better, no i mamy ten kredyt na dużo dłuższy okres, bo ponad miesiąc.
Ja nie mam karty kredytowej, a zamowienie na kredyt było w moim przypadku bardzo fajne. Nigdy nie zalegałam z żadną nawet groszową płatnością. Więc takie rozwiązanie jak obecnie bardzo bije w takich przedstawicieli jak ja.
Stary 2012-04-13, 14:15   #4489
gegania
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie mam karty kredytowej, a zamowienie na kredyt było w moim przypadku bardzo fajne. Nigdy nie zalegałam z żadną nawet groszową płatnością. Więc takie rozwiązanie jak obecnie bardzo bije w takich przedstawicieli jak ja.
No trudno, nic nie poradzimy na to. A kartę kredytową można sobie założyć przecież, przydaje się w wielu okolicznościach, tylko trzeba się nauczyć z niej korzystać, żeby sobie nie narobić długów i odsetek.
gegania jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-14, 10:49   #4490
piaskowa21
BAN stały

Witam dziewczyny i co z tym watkiem dotyczacym produktow i ich zdjęc oraz recenzji?
Stary 2012-04-15, 01:10   #4491
sudiko
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez piaskowa21 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny i co z tym watkiem dotyczacym produktow i ich zdjęc oraz recenzji?
było a nawet jest jeszcze całe zewnętrzne forum o produktach betterwa re ... ale obecnie chyba admin nie zajmuje się już Betterkiem
sudiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 07:05   #4492
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez piaskowa21 Pokaż wiadomość
Możesz zakładać,śmiało

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:49   #4493
theMonique
Zakorzenienie

mam pytanie do osob, ktore uzywaja skoncentrowanej wody z MM - jak jej uzywacie?
stala u mnie w domu zapomniana a ze powyskakiwalo mi teraz na twarzy troche syfow to postanowilam jej uzyc. interesuje mnie glownie przecieranie skory twarzy. w katalogu jest napisane, zeby uzywac jej pol na pol z woda mineralna i zastanawia mnie jak to robicie? czy macie w jakims pojemniczku przygotowana te mieszanke czy przed kazdym uzyciem to mieszacie? a moze mozna dolac jej troche do toniku i tym przecierac twarz?
chcialabym to przygotowac w malej buteleczce, ale zastanawia mnie ile taka mieszanka moze stac, zeby nie stracila swoich wlasciwosci i czy musi to byc przechowywane w jakims zaciemnionym miejscu czy cos?
wczoraj uzylam tej wody samej, psiknelam raz na wacik i tym przetarlam twarz po demakijazu. pieklo troche i zaraz skora pokryla sie takimi srebrzystymi drobinkami (ale nie bylo to swiecenie). na to nalozylam serum i poszlam spac - jak zasypialam to caly czas czulam lekkie pieczenie i do glowy przychodzily mi rozne straszne wizje, m.in. ze obudze sie cala w strasznych pryszczach itp. tak sie nie stalo na szczescie, rano twarz byla pieknie zmatowiona i gladziutka. mysle, zeby z tydzien poeksperymentowac z sama woda i jak bedzie poprawa to profilaktycznie uzywac tej soli z woda mineralna lub tonikiem
bede Wam pisac na biezaco moje spostrzezenia z kuracji

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Możesz zakładać,śmiało
czy taki watek moze zalozyc kazdy czy musi to byc administrator? (takie watki ze zdjeciami produktow Avon i Oriflame sa zalozone przez admina)
stworzylam juz watek, ale nie wiem czy moge go zalozyc

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

zalozylam:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33554308

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:56   #4494
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
mam pytanie do osob, ktore uzywaja skoncentrowanej wody z MM - jak jej uzywacie?
stala u mnie w domu zapomniana a ze powyskakiwalo mi teraz na twarzy troche syfow to postanowilam jej uzyc. interesuje mnie glownie przecieranie skory twarzy. w katalogu jest napisane, zeby uzywac jej pol na pol z woda mineralna i zastanawia mnie jak to robicie? czy macie w jakims pojemniczku przygotowana te mieszanke czy przed kazdym uzyciem to mieszacie? a moze mozna dolac jej troche do toniku i tym przecierac twarz?
chcialabym to przygotowac w malej buteleczce, ale zastanawia mnie ile taka mieszanka moze stac, zeby nie stracila swoich wlasciwosci i czy musi to byc przechowywane w jakims zaciemnionym miejscu czy cos?
wczoraj uzylam tej wody samej, psiknelam raz na wacik i tym przetarlam twarz po demakijazu. pieklo troche i zaraz skora pokryla sie takimi srebrzystymi drobinkami (ale nie bylo to swiecenie). na to nalozylam serum i poszlam spac - jak zasypialam to caly czas czulam lekkie pieczenie i do glowy przychodzily mi rozne straszne wizje, m.in. ze obudze sie cala w strasznych pryszczach itp. tak sie nie stalo na szczescie, rano twarz byla pieknie zmatowiona i gladziutka. mysle, zeby z tydzien poeksperymentowac z sama woda i jak bedzie poprawa to profilaktycznie uzywac tej soli z woda mineralna lub tonikiem
bede Wam pisac na biezaco moje spostrzezenia z kuracji

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

czy taki watek moze zalozyc kazdy czy musi to byc administrator? (takie watki ze zdjeciami produktow Avon i Oriflame sa zalozone przez admina)
stworzylam juz watek, ale nie wiem czy moge go zalozyc

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

zalozylam:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33554308

Moja córka (15 lat) stosowała tą wodę na twarz w postaci okładu. Ale trochę rozcieńczała, bo ma skorę wrażliwą i bałyśmy sie czy jej nie zaszkodzi wysokie stężenie minerałów. Teraz przerzucila sie na maseczki z błota.
Ja tą wodę natomiast dolałam do szamponu, do toniku i płynu do kąpieli. Tak na oko, w celu wzbogacenia tych produktow w cenne składniki mineralne. A to ,że piecze to dobrze, bo znaczy że skora reaguje na wysokie stężenie mineralów , a co za tym idzie wchłania je. Eksperymentuj i dawaj znać czy żyjesz, czy przypadkiem nie zamieniłaś sie w słup soli.

A moim zdaniem taka mieszanka soli i wody może stać długo, bo tam przecież żadne reakcje chemiczne nie zachodzą ( poza początkową reakcją rozcieńczania) ani od światła, ani od temperatury. Jestem chemikiem z wykształcenia.
Stary 2012-04-16, 11:45   #4495
paula1109
BAN stały

mam prośbę.Wyśle mi któraś na PW katalog na kwiecień i maj ?
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 08:09   #4496
Aagusia77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
mam prośbę.Wyśle mi któraś na PW katalog na kwiecień i maj ?
Jak podasz na PW maila to Ci wyślę, bo inaczej nie umiem.
Stary 2012-04-17, 08:31   #4497
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Moja córka (15 lat) stosowała tą wodę na twarz w postaci okładu. Ale trochę rozcieńczała, bo ma skorę wrażliwą i bałyśmy sie czy jej nie zaszkodzi wysokie stężenie minerałów. Teraz przerzucila sie na maseczki z błota.
Ja tą wodę natomiast dolałam do szamponu, do toniku i płynu do kąpieli. Tak na oko, w celu wzbogacenia tych produktow w cenne składniki mineralne. A to ,że piecze to dobrze, bo znaczy że skora reaguje na wysokie stężenie mineralów , a co za tym idzie wchłania je. Eksperymentuj i dawaj znać czy żyjesz, czy przypadkiem nie zamieniłaś sie w słup soli.

A moim zdaniem taka mieszanka soli i wody może stać długo, bo tam przecież żadne reakcje chemiczne nie zachodzą ( poza początkową reakcją rozcieńczania) ani od światła, ani od temperatury. Jestem chemikiem z wykształcenia.
testuje dalej i wczoraj po peelingu wieczornym pieklo jeszcze bardziej
na szczescie nie pojawia mi sie nic nowego na twarzy a to co jest wydaje sie byc podsuszane (wczoraj wyskoczyla mi tylko taka mala jednodniowa krostka, ale dzis juz jej nie ma)

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 10:11   #4498
Aagusia77
Raczkowanie

To błoto jest rewelacyjne! Mam po nim buzię gładką jak po żadnej innej maseczce!
Stary 2012-04-19, 17:59   #4499
nietakasama
Raczkowanie

dziewczyny czy u was też tak długo czeka się na przesyłkę? w niedzielę składałam zamówienie a nadal cisza nawet wiadomości od kuriera brak....
nietakasama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 07:48   #4500
Agenemi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nietakasama Pokaż wiadomość
dziewczyny czy u was też tak długo czeka się na przesyłkę? w niedzielę składałam zamówienie a nadal cisza nawet wiadomości od kuriera brak....
Do mnie zazwyczaj kurier przywozi paczki 3-go dnia od zamówienia. A firma podaje, że paczka powinna dojść w ciągu 5 dni roboczych, więc najlepiej zadzwoń do Obsługi Klienta i zapytaj co się dzieje z Twoją paczką.
Agenemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości