|
|
#2011 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Yves Rocher - nowości cz. III
też dostałam ten rabat na 50zł, ale faktycznie coś tu nie gra.
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ennko, ja mam inny numer, może wykasuj swój, żeby nikt w międzyczasie go nie wykorzystał? |
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
no to już chyba za późno
bo jest w cytatach...a Twój działa?
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
odpisali mi :
W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy. Informujemy, że kod działa poprawnie. Zasada jego działa wygląda następująco: kod promocyjny jest aktywny, gdy zamówienie przed rabatem przekroczy wartość 100zł. Jeśli nie chce Pani ponosić kosztów wysyłki, to zamówienie powinno przekroczyć wartość 150zł przed rabatem. Podobnie jest, jeśli chce Pani otrzymać zestaw produktów za przekroczenie kwoty zamówienia 79zł, to wówczas wartość Pani zamówienia przed rabatem powinna przekroczyć 129zł. Podsumowując przy zamówieniu przed odjęciem rabatu na 100zł, nie otrzymuje Pani zestawu powyżej 79zł i naliczają się koszty przesyłki ponieważ, suma zamówienia po odjęciu kodu promocyjnego wynosi ok 50zł kicha
|
#2015 |
|
Raczkowanie
|
Zauważyłam, ze w ostatnim czasie YR zaczęło skąpić. Niegdyś były zniżki na cały koszyk i nawet jeżeli powiedzmy drugi prezent był za zamówienie powyżej stówki a po rabacie placiło się powiedzmy 70 zl to i tak otrzymywało się oba prezenty. Kiedyś skladając internetowo zamówienie można było naliczyć sobie rabat na każdą rzecz z księgi urody, oczywiscie poza zielonym pkt... teraz już tak nie ma, zrobiłam zamówienie i dostałam e-maila, że tego kremu na którą chcę zniżkę nie ma w danym katalogu i mogę go otrzymać w pełnej cenie... lub zamówić z innego katalogu. Szkoda...
I mimo to, że zamawiam praktycznie co miesiąc to katalogi przestały do mnie przychodzić, chyba przestane... skoro mają mnie w
Edytowane przez kittymint Czas edycji: 2012-04-19 o 12:55 |
|
|
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
A skąd macie te kody na -50? Pytam z ciekawości.
|
|
|
|
#2017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przy zamówieniu za 100zł do 150zł doliczana jest przesylka 9,95zł powyżej 150zł nie doliczają przesyłki Ten kod nie obowiązuje dla linii z zielonym punktem-tej plaisiris nature oraz serii do włosów-ziołowa pielęgnacja Jeśli coś jest w promocji np kosztuje tez 50zł a kosztuje normalnie 80zł, to oni liczą cenę 80zł, więc tak naprawdę ta promocja opłaca się dla produktów bez promocji. Dodają 2 prezenty które się należą za zamówienie za min. 79zł No tyle co się dowiedziałem. Ja nie polecam tej promocji
Edytowane przez pretending Czas edycji: 2012-04-19 o 13:19 |
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż z jednym się nie zgadzam, bo mnie policzyło od produktów w promocji normalnie. Obcięło 50 PLN od całego zamówienia. Ale doliczyło przesyłkę i zjadło gratis więc powinni napisać,że 50 PLN to jest od 150 a nie do 100 jak w newsletterze...ściema!
|
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
mi odpisali:
"W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy Informujemy, że kod działa poprawnie. Zasada jego działa wygląda następująco: kod promocyjny jest aktywny, gdy zamówienie przed rabatem przekroczy wartość 100zł. Jeśli nie chce Pani ponosić kosztów wysyłki, to zamówienie powinno przekroczyć wartość 150zł przed rabatem. Podobnie jest, jeśli chce Pani otrzymać zestaw produktów za przekroczenie kwoty zamówienia 79zł, to wówczas wartość Pani zamówienia przed rabatem powinna przekroczyć 129zł. Podsumowując przy zamówieniu przed odjęciem rabatu na 100zł, nie otrzymuje Pani zestawu powyżej 79zł i naliczają się koszty przesyłki ponieważ, suma zamówienia po odjęciu kodu promocyjnego wynosi ok 50zł. " także szału nie robi ta oferta :p |
|
|
|
#2020 |
|
Przyczajenie
|
A ma któraś z Was tą torbe warto ją zamówić czy lepiej może ten krem do twarzy??
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Lepszy ten krem do twarzy. To się naprawdę opłaca. Sama specjalnie skorzystałam z tej oferty z uwagi na ten krem. A torby nie polecam.
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
ale im się coś całkiem pokićkało...mój kod już całkiem nie działa (napisali mi ,że mogę zamówić mailowo bo coś "naprawiają").
I teraz mam w koszyku zamówienie na 92 PLN (101,95 z przesyłką) i mam cudny komunikat Zwiększ wartość zamówienia o -1.94 zł aby nie płacić za wysyłkę. cuda ostatnio tam Państwo Szanowni..cuda
|
#2023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko działa normalnie, odejmuje mi też tą kwotę 50 zł przy koszyku składającym się z samych produktów przecenionych
Nie wiem, co oni tam mówią na infolinii, nie raz przekonałam się już, że w BOK-u niektóre osoby bywają niedoinformowane Jak dla mnie, najważniejsze są informacje, które są w mailu, a tam, przy gwiazdkach, nic nie ma o tym, że promocja nie działa na jakiegoś typu kosmetyki, wyraźnie jest napisane, że na całe zakupy. Tylko tyle, że zamówienie musi przekroczyć 100zł przed zastosowaniem kodu ![]() Więc jak ktoś nie dostał takiego spersonalizowanego kodu, to chętnie prześlę na PW jeden, bo dostałam 2 różne na 2 adresy e-mail
|
#2025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo chyba i tak skorzystam.
|
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Awus, niestety, ale oddałam już innej wizażance przez PW
Ale może znajdzie się jeszcze ktoś, kto ma wolny kod? Bo widzę, że jak na razie wszyscy narzekają na tę promocję...
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem zainteresowana
Poproszę
|
|
|
|
#2030 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
ojej
to przepraszam nawet nie wiedziałam ze mam to zaznaczone S---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Spróbuj jeszcze raz |
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
U mnie kod -50 zł wchodzi na zamówienie poniżej 100 zł. Przykładowo mam teraz zamówienie na 81- 50 zł a do tego doliczają mi 9.95 za przesyłkę. W sumie mam podliczone na 41 zł i nie wiem czy jeżeli złożę to zamówienie nie okaże się przy odbiorze że mam jednak zapłacić 81 zł albo 91.
|
|
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam w koszyku produkt za 10 zł. Kod -30. I do zaplaty wychodzi
Przygotowanie przesyłki 14.90 zł Koszt wysyłki: 9.95 zł Kod promocyjny: "NEWSYR" ( -30.00 zł) - 30 zł Zatem 4,85. Chyba nadal pokićkane mają. Wiec za 5 zł ma krem na pierwsze zmarszczki i ten produkt za 10 zł. No chyba nie o to im chodziło ![]() I jak ktos takie zamówienie złoży to co? Tyle wersji już robili z tymi kodami i chyba nadal nie jest to to o co im chodziło. Na początku było ok to zaczęli mieszać... |
|
|
|
#2034 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Oddam na PW kod na -50zł
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
ditella składasz takie zamówienie? Ja mam pewne obawy że kurier przyjdzie z wyższym rachunkiem a ja wtedy będę się musiała z nimi użerać. A nie mam na to ochoty. Macie jakieś doświadczenie w takich sytuacjach?
|
|
|
|
#2036 |
|
Konto usunięte
|
było już tak, że właśnie przychodziły paczki bez uwzględnienia rabatu (bo nie dobiło się do jakiegoś tam progu cenowego), mimo że na maila przychodziło potwierdzenie niższej ceny. przy którejś akcji pisałyśmy do BOK zaraz po złożeniu zamówienia, żeby upewnić się, czy kod zadziałał i odpisywali, że na pewno będzie do zapłaty niższa cena...
|
|
|
|
#2037 |
|
Raczkowanie
|
Czyli najlepiej jest złożyć takie zamówienie, wysłać maila do BOKu żeby potwierdzili a jak nie potwierdza to zrezygnować...
|
|
|
|
#2038 |
|
Konto usunięte
|
dokładnie tak, można wtedy jeszcze oprosić, żeby nie wysyłali.
|
|
|
|
#2039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Rozeznanie
|
chcialam zamowic wode kolonska werbene i bambus, ale potem okazalo sie, ze juz nie ma werbeny
![]() nie wiecie czy te wody w sklepach sa teraz przecenione? Edytowane przez wiki100 Czas edycji: 2012-04-19 o 20:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

bo jest w cytatach...a Twój działa?

chociaż z jednym się nie zgadzam, bo mnie policzyło od produktów w promocji normalnie. Obcięło 50 PLN od całego zamówienia. Ale doliczyło przesyłkę i zjadło gratis więc powinni napisać,że 50 PLN to jest od 150 a nie do 100 jak w newsletterze...ściema!