|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
![]() ![]() nie słonce nie studiuje na UŚiu. Poprosiłam tate zeby mi kupil ta sesje jak bedzie wracał wieczorem moze nie zapomni, jeszcze chce sobie lecytynke kupic siedze koło notatek i zamiast sie uczyc to buszuje po sieci
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie odebrałam moje pędzle z Hakuro ![]() Jutro je wypróbuję i zdam relacje
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl
daj znać jak po fryzjerze, jestem ciekawa strasznie na jaką fryzurkę się zdecydowałaś ![]() natimielec jeśli nawilżającą to tą z oliwek, bardzo fajna Jak lubisz tę serię to szczerze mogę polecić jeszcze wygładzającą z sake i ryżem, bardzo ją lubie. Wyrównuje koloryt buzi, wygładza i taka milutka twarz jest w dotyku po niej.Dzień dobry Ale mnie dziś wymęczył gostek od fizjoterpii, 2 godziny pytał mnie projektu i 5 wpadła Jak na razie ze spa to tylko: sauna z zaaplikowaniem maski jajecznej na włosy Ale byłam zmuszona później wysuszyć włosy, czego normalnie nie robię i efekt nie był aż tak powalający jak mógłby być gdyby wyschły naturalnie ![]() Mam zamiar podszlifować dziś umiejętność robienia kresek W sobotę znowu szykuje się impreza, tym razem robimy wypad z osobami z grupy, a grupę mam świetną i chcę mieć piękne wywinięte kreski na oczach
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska za 5
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym się chciała nauczyć robić kreski
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U mnie od wczoraj nocuje Tż., bo ma remont w domu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś próbowałam, ale szybko się poddałam Wyszła mi dość gruba i też stwierdziłam, że mi nie pasuje. Cienka kreseczka na pewno by mi pasowała ale tak naprawdę mało co było widać bo są bardzo subtelne A, i mam jeszcze białą kredkę do oczu, ale stwierdziłam, że niezbyt wyglądam z podkreślona linią wodną
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-04-19 o 18:26 |
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zawsze mi jakieś pokraki wychodzą, a eyelinerem to raz dwa i gotowe ![]() w ogole zamówiłam sobie podklad Revlon Colorstay w kolorze ivory, oby byl; w moim kolorze i baze pod cienie z ingrid oba produkty mi się już prawie skocnzyly, wiec nim do mnie przyjda to akurat się skoncza całkowicie ![]() plus juz miałam iśc się przebrać w dres i pocwiczyć, a tu okres no cóż x D
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-04-19 o 19:26 |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
mi się ręka trzęsie przy eyelinerze
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
ja generanie nie lubie cien kich kresek u siebie, wiec taka grubsza tez wiadomo ze łatwiej narysować
ale fajne do rysowania sa eyelinery inglota lubię też takie żelowe, malowane skosnym pedzelkiem <3[a najbardziej lubie sie w takiej kresce jak na zdjeciu - niestety zdjecie robione tosterem czy tam kalkulatorem, wiec malo co widac ]
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-04-19 o 19:41 |
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Ide sie farbować, miałam zakuwac ale widze ze robie wszystko byle by sie nie uczyc
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
czaje sie na zabieg plastyczny tzn wyciecia kawałeczka skóry z powiek i wtedy uwydatnia się ona, ale narazie marzenia bo co by tu powiedziec domownikom ze wyglada sie jak gołota po walce jakbym tak ojcu wpomniała co mam w planach to mimo ze juz do 30-stki mi blizej niz dalej to by mnie kajdankami do kaloryfera przykuł siedze z ta paletka na głowie i widze ze czarna jak smoła co mnie niezmiernie cieszy bo ostatnio farbowałam syosem (wiem to ten sam producent) to czern nawet na opakowaniu prezentuja jaki taki bardzo gleboki braz.
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie jestem zadowolona ale nie ma wow, ale z tego co fryzjerka gadala to w dniu slubu fryzura bedzie dopracowana, loczki beda ladniejsze (dzis robila prostownica a na slub bedzie chyba lokowka), wiec jak dotrzyma slowa to bedzie super![]() gratuluje oceny
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Party loczki nawet mogą być, ale to "coś" we włosach kompletnie mi się nie podoba.
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i poproś o coś nabłyszczającego do włosów i dobre utrwalenie
|
|
|
|
|
#2357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiadomo, na slub fryzura bedzie jeszcze podkreslona guma i dopracowana
|
|
#2358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl
mi tak samo od razu w oczy rzuciła się zbyt duża i trochę tandetnie wyglądająca ozdoba uczesanie natomiast bardzo fajne Kiedyś sama szukałam kwiatuszka aby wpiąć we włosy, ale wszystkie wyglądały jak kwiatki z bukietów na ostatnie pożegnanie Więc zrezygnowałam i fryzjer przykleił mi kilka drobnych cyrkonii, fajnie to wyglądało, ale u Ciebie cyrkonia zniknie wśród loczków więc może żywy kwiat? Widziałam na pannie młodej i wygląda pięknie Soph ja kredka też potrafię a żelowym pisakiem czy eyelinerem nie wychodzi fajnie. W żadnych przypadku nie potrafię jednak ładnie wywinąć, muszę nad tym popracować, dziś tego nie zrobiłam bo Tż u mnie był ![]() asiulka123 dla mnie zdecydowanie prostsza w obsłudze jest kredka ale znacznie mniej trwała... Może ten filmik Ci pomoże Ja bedę jutro próbować odwzorowywać krok po kroku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hpzJ5...eature=related karolcia, zielone oko Obejrzałam pokaz VS i ach ![]() Dobranoc
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.. ehh to jest ciezka sprawa z ta fryzura
|
|
#2363 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Party a ze tak zapytam- to nie lepiej jak sama sobie zakrecisz wlosy lokowka? najpierw spryskasz wszystkie wlosy lakierem, lekko uniesiesz od nasady, zeby nadac im objetosci, a pozniej je zakrecisz na lokowce
czy nie chcesz się w to bawić?bo fryzura sama w sobie piekna, jak sie ma tak dlugie i geste wlosy to mozna dzialac
|
|
|
|
#2364 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Party - spoznione zyczenia ale wszystkiego najlepszego dla Ciebie Loluska - gratuluje swietnej oceny ![]() Buahhot - jeszcze kilka dni i mysle ze bede mogla napisac wstepna ocene olejka z clarinsa, jak na razie widze same plusy ![]() No i baty dla Ciebie Nie no zartuje ale obejrzalam gazetke superpharm i tyyyyyyle chcialam kupic a nie moge ![]() Jedynie nie wytrzymalam i zgrzeszylam kupujac podklad EL x 2 I tusz 2000 calorie ![]() Nie moge sie wyzyc kosmetycznie to nabylam kolejne rurki - tym razem lososiowe i koralowa spodniczke oraz balerinki takie bardziej nude Poprawilam sobie humor jak Soph ![]() A i dzis bylam wreszcie u fryzjera i mam duzo krotsze wloski i baaardzo pocieniowane - w takich czuje sie najlepiej, mialam czas zapuszczania ale to nie dla mnie Milego wieczoru
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sama nie działała w takim dniu. To będzie mega stres na pewno, i zawsze jak się chce żeby wyszło jak najlepiej to coś tam nie wychodzi i jeszcze większy stres, więc oddałabym to w ręce fryzjera jednak
![]() Tallu dziękuje nie kuś zakupami ciuchowymi ja będę mogła sobie na takie konkretniejsze dopiero na wakacjach pozwolić, brrr...
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-04-19 o 22:54 |
|
|
|
#2366 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Oj tam oj tam była okazja to należało korzystać ![]() Ja jestem z EL zadowolona. Zobaczymy jak na dłuższą metę, ale póki co fajny lekki podkład ![]() Spokojnie, nie musisz się spieszyć z recenzją- poczekam Chciałam dziś kupić spodnie- ale nic na mój zadek nie pasowało ![]() Cytat:
![]() sama w tym dniu oddam sie w rece fryzjerki i kosmetyczki, bo nie posiadam tak trwalych kosmetykow do makijazu twarzy |
||
|
|
|
#2367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
miałam iść dzisiaj na serie b.ciekawych wykładów i co? rozsadza mi brzuch i nie mam siły dojść do drzwi, a co dopiero pojechac na uczelnie no nic :rollyes: pociesza mnie jedynie fakt, ze dzisiaj wieczorem TŻ chyba zabiera mnie na sushi, supcio ;D
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

czy nie chcesz się w to bawić?
Nie no zartuje ale obejrzalam gazetke superpharm i tyyyyyyle chcialam kupic a nie moge