![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem,ze mm jest ok,tylko ona zadnego nie chce pic ![]() ![]() oolong ile Twoj starszy ma lat?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
glam ma dzis podjechac bo szefowa przez tel nie chciala rozmawiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A skoro jesteś specjalistką, to może wiesz czy ten róż Suede jest taki ładnie delikatnie brzoskwiniowy jak na zdj 2gim czy raczej taki blady ... ? Zależy mi na takim naturalnym - oczywiście ![]() Zamotałam ... ![]() Olusia może akurat coś zjadłaś, że ma taki smak .... moje ciągle obrzydliwie csłodkie ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-20 o 08:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Wtajemniczenie
|
Co do podgrzewaczy to ja mam uzywany, kupiony na all z anpolu i super.Umnie wlaczony non stop bo ja wody do pupy uzywam.
Glam dzis mialam twoj wczorajszy opis w realu ![]() Samochodowy podgrzewacz podobno jest kiepski.
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() googlowalam wczoraj swatche tych rozy tu masz np Suede http://media11.onsugar.com/files/201..._3.preview.jpg a tu Suede na modelce http://lh5.ggpht.com/-XE2gOMRDCnc/Ty...eeksuede12.jpg one sa ponoc srednio napigmentowane wiec mozna stopniowac intensywnosc ![]() a tu notka na blogu http://makijazpaznokcie.pinger.pl/m/9417252 Edytowane przez goldika Czas edycji: 2012-04-20 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
tenkiu, tenkiu
![]() ![]() ![]() Jak młody utnie sobie drzemkę zagłębię się w lekturkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Wtajemniczenie
|
Pytanko do mam sloiczkowych:czy Wasze pociechy jak zaczely jesc słoiczki to sie mecza ze zrobieniem kupy?Tzn wkladaja w to wysiłek?Bo ja jak na mała patrze to mi jej szkoda.I nie wiem czy dawac jej marchewke?To nie trwa długo ale przed słoiczkami szko znacznie lepiej.
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Najlepszego jubilaci ![]()
#4483 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas foch na cycka dzień kolejny ![]() ![]() ![]() Na noc po kąpaniu dotkneła sutka ale nie jadła a na butelke sie rzuciła. W nocy chyba jej sie zachciało poprzytulać bo bardziej się właśnie przytulała niz jadła no i rano łaskawiec trochę possała. Miałam juz przestać karmić ale jak przez wyjazd TŻ wracam o 1,5 miesiąca później do pracy to chciałam jeszcze pokarmić. Może to dlatego ze jest chora.... oho słysze śpiewy, obudziła sie z pierwszej drzemki Edytowane przez mszpilka Czas edycji: 2012-04-20 o 08:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Kochana pamiec to ty masz ale dni ci sie mieszaja
![]() To dzisiaj bylo wczoraj ![]() No generalnie tak moge wracac z tym ze oni by chcieli jak najszybciej najlepiej od zaraz ![]() Macierzynskim jeszcze do pol lipca ale zaczela chociaz na kilka godz przychodzic i brac druga pensje na czarno ![]() Tylko kwestia rozlaki z moimi maluchami ![]() Tzt przyjedzie i sie nimi troszke zajmie- ale nie wieeeem jak on sobie da rade. No coz bedzie musial Szefowa mnie bardzo namawiala na zlobek ale ta wizja mnie przerazila nawet organizacyjnie- odprowadzanie, przyprowadzanie itd No i sama wiem jaka mam ciezka sytuacje wychowawwcza ze tak powiem z sonia- ostatnio jest po prostu nieznosna ![]() Nie bede miala dla niej czasu to juz sobie wyobrazam jak ona sie bedzie zachowywac No i inna sprawa- jak odchodzilam to zostawilam fajna baze danych klientow, bez wiekszego wysilku i milo mialam mnostwo zamowien W miedzyczasie jeden spedytor odsprzedal baze danych naszych klientow konkurencji, spadl kurs euro drastycznie i zerwala sie wspolpraca z jedna fabryka Towar ktory teraz firma oferuje nie jest tak konkurencyjny cenowo, rynek sie nasycil a ja bede musiala nowych klientow szukac nie majac im nic ciekawego do zaoferowania
#4486 |
Zakorzenienie
|
100 lat dla jubilatów
![]() ![]() ![]() My jutro kończymy 6 męcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fatal a kaszki tez podajesz? Moze to nie od obiadkow tylko od kaszek? Wlasnie sie zastanawialam czy wprowadzajac nowosci do diety nie trzeba dziecka zaczac dopajac woda??? A ja mam opory zeby swoje mleko sprobowac
![]() |
#4488 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny,
Bede podczytawać was później ![]() Od 1 września Martynka idzie do żłobka, niestety prywatnego, bo na państwowy nie mamy szans ze wzgledu na tż zarobki. Nikogo nie interesuje to ze np. 3000 zł to moja rata kredytu ![]() Ale mam pytanie. Aniolina (bo wiem, że mała ma alergie) i inne mamy. Małą strasznie wysypało, do tego drapie te wypryski i aż się rana robi. Co ja mam z tym zrobić??? Przemywam w balneum i na to krem z balneum. Najgorsze, że nic nowego nie zjadłam, Martyna również ![]() A i gratuluje wszystkim skończonych miesięcy!!!!! Duuuuuużo zdrówka ![]()
#4489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michał pije wodę przegotowaną po zupie, tzn jakieś 30 min czekam. A jak mu zrobiła domowy budyń przed wczoraj to zrobiłam taką kluchę gęstą że przy nim wypił chyba pół butli wody ![]() ![]() Ale miał rozwolnienie wczoraj, więc się wstrzymam z podaniem. Dzisiaj zrobię kisiel jabłkowy. W wolnej chwili przepisy napisze w klubie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zadomowienie
|
zapowiadali na dziś pierwsze przelotne burze
![]() narazie jest znośnie więc czas przewietrzyć smroda. ciasto stygnie...mielone zamarynowane - myślałam, ze dzisiaj czw...znowu jestem do tyłu, wiec na obiad mięso ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zadomowienie
|
moja pani mnie rozwala
![]() ciągnie cyca, puszcza, patrzy na mnie uśmiech i znowu czymprędzej za cycusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak byłam u tego gastrologa to powiedzial że dziecko teraz musi sie nauczyc robienia kupy (relacja głowa-brzuszek), ale tak jak Tobie fatal żal mi go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Moi tez tak robia
A jeszcze jeden drugiego rozprasza- ten niejedzacy sie bawi, piszczy, gada a drugi sprawdza co sie dzieje
#4496 |
Zadomowienie
|
Pokszyfko śiczniusia córa
![]() ![]() hejjjj ![]() Goldi za 5 mcy ![]() Glam będzie dobrze dasz radę, kto jak nie Ty ![]() Och dziewczyny pędzę w te pędy ![]() ![]() Wczoraj mój synuś usnał sam na noc ![]() ![]() ![]() I tu peany na cześć Wioli bo zastosowałam rady z wyciszaniem, tzn żadnych wariactw przed snem, tak od 18, wszystko delikatnie, prawie szeptem rozmawiamy ![]() ![]() Tylko Miłosz tak sie uzależnił ode mnie że szok, tata be, w zadnej pozycji czyt na rękach, na kolanach- nic ![]() ![]() ![]() Ja dziś w swoim żywiole ![]() ![]() Ggora pochwal się tortem, może zaczerpnę pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
jest przesliczna po prostu
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
Paulinka w środę miała 5 miesięcy
![]() Nie świętowaliśmy ponieważ wczoraj byliśmy na pogrzebie teściowej ![]() AaAAaaaa Paulisia wczoraj pierwszy raz włożyła swoją stópkę do buzi ![]() iii przyszła paczka z Bobovity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dołączam do mam niewyspanych - Amelka od kilku dni kiepsko śpi ![]() Jak u Was wygląda sprawa ze smoczkami?? Ja dawałam A smoka tylko do samodzielnego zasypiania w łóżeczku, a ta mała paskudka teraz najchętniej spałaby z nim ciągle ![]() Aniolina super, że są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie ![]() elf27 jak dla mnie również mała czarna wygrywa ![]() a podgrzewacz używam do zupek i deserków - myślę, że nawet najtańszy podgrzewacz dużo ułatwi życie mszpilka ale chyba w tym magnezie z wit. B nie ma tej wit. B aż tak dużo żeby hamowała laktację? Ja biorę i jest ok. Ale wiadomo - każdy organizm jest inny. Spróbuj odstawić i miejmy nadzieję, że się wszytsko unormuje ![]() kiedyś próbowałam - dla mnie bezsmakowe jakieś ![]() ![]() ![]() Może faktycznie to wina tych ogórków?? Dla Olka i pozostałych solenizantów STO LAT ![]() My wczoraj skończyliśmy 7 miesięcy ![]() kkkasikkk nam lekarz polecał maść diprobase |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zadomowienie
|
pewnie uznacie mnie za wyrodną matkę, ale jak młody tak beczy to mam ochotę iść w diabły i niech się drze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.