Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-19, 21:09   #1651
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
dlaczego nie pojawiają się typowo letnie spódniczki tylko wszystkie fajne są z raczej grubszego materiału
Ehh, jakiś trend w tym sezonie na grube tkaniny u wszystkich projektantów Ale i tak ciekawi mnie jak wypada tej krój bo na chłodniejsze dni jak znalazł.

Cytat:
Napisane przez sugarfree87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem z nowo kupionym kuferkiem zarowym, tym beżowo różowym za 169 zł... z jednej strony zafarbował mi od granatowych dżinsów. Jestem w szoku, bo dżinsy są już stare i nie farbują mi ani nóg ani bielizny . Czym to wyczyścić? Myślicie, że taką nieskórzaną torebkę mogę zaimpregnować jakimś sprayem? Nie chcę ciągle chodzić z brudną torebką
Chodzi o ten łososiowy? Jeśli tak to u siebie nei widzę tego problemu (ale uprzednio zakonserwowałam go sprayem do zamszu i nubuku), więc zdziwiona jestem bardzo.

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
a to widziałyście?

nie pogniewałabym się na cały beżowy ale ten jest przekombinowany :/
O tak, cały beżowy bardzo fajny, ale ten kolorystycznie przesadny, przynajmniej na zdjęciach
Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
mnie ciągnęło mocno do czarnej wersji kuferka, beżowy oddałam - jakoś te ćwieki mi do niego nie pasowały,
zobaczę jaki na żywo jest czarny - powinnam go mieć dzisiaj - mąż mi po drodze odbierze ze sklepu
Świetny fason ma ten kuferek, ale w kwestii ćwieków zdania nie zmienię - strasznie go oszpecają, w każdej wersji

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Lepsza wersja worka na zwłoki

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Czy widziałyście w sklepie lub na jakimś blogu tego tulipanka?
Ciekawe jak się prezentuje na żywo, bo muszę w końcu kupić jakąś
sukienką na wesele
Widziałam i materiał jak i krój świetne, ale wzór całkowicie nie dla mnie, aczkolwiek jeśli Ci się podoba to powinien przypaść do gustu
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:18   #1652
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Podoba mi się

Spodobała mi się ta sukienka na zdjęciach ale na żywo już nie. Wzór mnie rozczarował, jest jakiś taki... hm... rozmyty? Fason jak najbardziej ok, ja w klasycznych tulipanach wyglądam jak nieboskie stworzenie, więc sukienki o takim kroju jak ta bardziej mi odpowiadają i o niebo lepiej leżą. Przed zakupem lepiej zobaczyć ją na żywo.

Niestety nie będę pewnie miała okazji zobaczyć go na żywo, zazwyczaj proszę koleżanki o zakup, albo zamawiam na allegro (no teraz mamy sklep on line ), a na zdjęciach wygląda uroczo..bardzo mi się spodobał ten z poprzedniej kolekcji klasyczny tulipan w kwiatki . Hmm mam dziwne wrażenie, że to nie jest mój fason, ale póki nie przymierzę to się nie przekonam Mam bardzo wąskie biodra, więc raczej nie mam czego maskować, a talię z kolei 'grubą'. No, ale kusi
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:26   #1653
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
No właśnie tego efektu się obawiałam.. Ale kusi mnie ta kolorystyka. Stylizacje świetne! Widzę ją z ramoneską, kobaltowymi czółenkami i moją Romą ( której JESZCZE nie mam ale zbieram ) Mogłabyś może wstawić jakieś swoje zdjęcie? Nie jest chyba jakaś bardzo krótka?

Jak to nie wiesz? W jakąś sukienkę, którą ostatnio kupiłaś

Ponawiam pytanie: Ile czekałyście na zwrot na konto przy zakupach on line?
Mam tylko jedno zdjęcie z przzymierzalni, nie prezentuje się za dobrze, bo za duża jest w talii. Szczerze mówiąc lepiej prezentuje się na zdjęciach niż w rzeczywistości, ale i tak ją bardzo lubię.

Cytat:
sukienką na wesele
Bardzo fajnie leży ale kolory mi się nie podobają.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00010 (2).jpg (106,0 KB, 360 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00002 (3).jpg (170,8 KB, 353 załadowań)
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:38   #1654
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie będę pewnie miała okazji zobaczyć go na żywo, zazwyczaj proszę koleżanki o zakup, albo zamawiam na allegro (no teraz mamy sklep on line ), a na zdjęciach wygląda uroczo..bardzo mi się spodobał ten z poprzedniej kolekcji klasyczny tulipan w kwiatki . Hmm mam dziwne wrażenie, że to nie jest mój fason, ale póki nie przymierzę to się nie przekonam Mam bardzo wąskie biodra, więc raczej nie mam czego maskować, a talię z kolei 'grubą'. No, ale kusi
No właśnie pierwsze skojarzenie też miałam z tym poprzednim tulipanem, że znowu wzór ala Monet etc. ale na żywo niestety wzór nie ma tego uroku co kwiaty z płócien Moneta, moim zdaniem to zupełnie inna bajka. No ale sama musisz się przekonać, czy wzór i fason Ci odpowiadają.
Stary 2012-04-19, 21:43   #1655
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tylko jedno zdjęcie z przzymierzalni, nie prezentuje się za dobrze, bo za duża jest w talii. Szczerze mówiąc lepiej prezentuje się na zdjęciach niż w rzeczywistości, ale i tak ją bardzo lubię.

Dziękuję za zdjęcia Jednak fason tej drugiej zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Ale wzór z kolei mi się nie podoba

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
No właśnie pierwsze skojarzenie też miałam z tym poprzednim tulipanem, że znowu wzór ala Monet etc. ale na żywo niestety wzór nie ma tego uroku co kwiaty z płócien Moneta, moim zdaniem to zupełnie inna bajka. No ale sama musisz się przekonać, czy wzór i fason Ci odpowiadają.

No właśnie tak samo mi się skojarzyło, ale pewnie na żywo to po prostu rozmyte plamy. Może jednak zdecyduję się na jednolitego z Aggi..
Stary 2012-04-19, 21:45   #1656
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Lepsza wersja worka na zwłoki
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
O matko
Nie,nie, Moje Drogie - nie ma tu nic do śmiechu. Koszula pewnie wzorowana jest na projektach Victoria's Secret - stąd ta gigantyczna cena. Na moje oko to duplikat designerskiej marki.
Na pidżama party, jak znalazł!
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 21:49   #1657
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:

w tej 2 wyglądasz ekstra i też bardziej mi się podoba niż ta kolorowa
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:07   #1658
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie tego efektu się obawiałam.. Ale kusi mnie ta kolorystyka. Stylizacje świetne! Widzę ją z ramoneską, kobaltowymi czółenkami i moją Romą ( której JESZCZE nie mam ale zbieram ) Mogłabyś może wstawić jakieś swoje zdjęcie? Nie jest chyba jakaś bardzo krótka?

Jak to nie wiesz? W jakąś sukienkę, którą ostatnio kupiłaś

Ponawiam pytanie: Ile czekałyście na zwrot na konto przy zakupach on line?
podobnie jak przy zwrocie w sklepie: 2-5 dni jakoś tak
Stary 2012-04-19, 22:17   #1659
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za zdjęcia Jednak fason tej drugiej zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Ale wzór z kolei mi się nie podoba

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

No właśnie tak samo mi się skojarzyło, ale pewnie na żywo to po prostu rozmyte plamy. Może jednak zdecyduję się na jednolitego z Aggi..
Tulipana z Aggi polecam, mam dwa i sprawują się świetnie w dodatku są w bardzo korzystnej cenie
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:25   #1660
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
podobnie jak przy zwrocie w sklepie: 2-5 dni jakoś tak

O to jutro będzie 4 dzień, więc może akurat Dziękuję za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Tulipana z Aggi polecam, mam dwa i sprawują się świetnie w dodatku są w bardzo korzystnej cenie
A jakie masz kolory? Mówisz o tych jednolitych? Bo ciekawa jestem czym się różni np model w kwiatki albo koronkowy Mogłabyś pokazać jakieś zdjęcie na sobie? Rozmiarówka normalna? Nosisz go na co dzień? ale dużo pytań Przepraszam za kłopot
Stary 2012-04-19, 23:06   #1661
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:

A jakie masz kolory? Mówisz o tych jednolitych? Bo ciekawa jestem czym się różni np model w kwiatki albo koronkowy Mogłabyś pokazać jakieś zdjęcie na sobie? Rozmiarówka normalna? Nosisz go na co dzień? ale dużo pytań Przepraszam za kłopot
a dostałas juz mail z informacją, że zwrot został przyjęty?
jak tak to po tym mailu w ciągu 2-3 dni powinnaś dostać zwrot
Stary 2012-04-19, 23:26   #1662
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
a dostałas juz mail z informacją, że zwrot został przyjęty?
jak tak to po tym mailu w ciągu 2-3 dni powinnaś dostać zwrot

Dostałam taką informację we wtorek No to super
Stary 2012-04-19, 23:33   #1663
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
sukienką na wesele
Akurat się natknęłam na zdjęcia z nim w roli głównej, proszę bardzo: http://blogpersonalstyle.blogspot.co...e-tulipan.html
Stary 2012-04-20, 00:52   #1664
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
sukienką na wesele
Ja mam tego tulipana i uważam, że jest naprawdę świetnie wykonany, a cena jak na sukienkę z Zary jest moim zdaniem wyjątkowo rozsądna. Gdybyś chciała zamawiać bez mierzenia, to dodam tylko, że 90% rzeczy z Zary noszę w rozmiarze M, a ten tulipan w rozmiarze S leży jak ulał, więc wygląda na to, że faktycznie coś Zara kombinuje z rozmiarówką.
olala_lalao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 10:53   #1665
Marti179
Rozeznanie

Witam miłośniczki ZARY
To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość.
Zawsze kupowałam w Promodzie - ale teraz chyba przestawię sie na ZARE
I mam pierwsze pytanie, a Wy na pewno możecie mi pomóc
Czy macie tą torbę i polecacie??
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/189512/631317/TORBA%2BSHOPPER%2BZ%2BDWO MA%2BUCHWYTAM
Chodzi o ten jednolity kolor - rudy

Z góry dziękuje za wszelkie uwagi

Edytowane przez Marti179
Czas edycji: 2012-04-20 o 11:43
Marti179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:11   #1666
Venise
Zadomowienie

Cytat:

Mam jednolity czerwony i koronkowy, ten jednolity noszę na co dzień, koronkowy raczej na szczególne okazje model w kwiatki lub jednolity jest bardziej hmm śliski w dotyku, fason trzymają tak samo Rozmiarówka jest standardowa, zdjęć niestety pokazać nie mogę, ponieważ tż pozbawił mnie aparatu
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:08   #1667
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marti179 Pokaż wiadomość
Witam miłośniczki ZARY
To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość.
Zawsze kupowałam w Promodzie - ale teraz chyba przestawię sie na ZARE
I mam pierwsze pytanie, a Wy na pewno możecie mi pomóc
Czy macie tą torbę i polecacie??
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/189512/631317/TORBA%2BSHOPPER%2BZ%2BDWO MA%2BUCHWYTAM
Chodzi o ten jednolity kolor - rudy

Z góry dziękuje za wszelkie uwagi
Mamy i polecamy.
Wykonana w miare solidnie. Materiał nie jest aż tak podatny na zarysowania jak w przypadku tej lakierowanej torby.
Dosyć pojemna i lekka. Co może martwić, zapięcie - nie polecałabym użytkowniczkom komunikacji miejskiej. Kolejno gabaryty, ma łądny kształt, niestety znalezienie w niej czegoś (co leży luzem) graniczy z cudem. Ale generalnie, warta grzechu. Torebka, nie jest po to, zeby w niej cos znaleźć,tylko, żeby wszystko w niej było.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:09   #1668
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Torebka, nie jest po to, zeby w niej cos znaleźć,tylko, żeby wszystko w niej było.
Święte słowa!
Stary 2012-04-20, 13:12   #1669
Marti179
Rozeznanie

Bardzo dziękuje za opinie.
Generalnie w mojej torebce zawsze trudno coś znależć ;-)
Przyznam, że od kilku dni czytam Wasz wątek i chyba coraz bardziej "zakochuje się " w Zarze
Pozdrawiam, a wieczorem idę na zakupy
Marti179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:49   #1670
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy i polecamy.
Wykonana w miare solidnie. Materiał nie jest aż tak podatny na zarysowania jak w przypadku tej lakierowanej torby.
Dosyć pojemna i lekka. Co może martwić, zapięcie - nie polecałabym użytkowniczkom komunikacji miejskiej. Kolejno gabaryty, ma łądny kształt, niestety znalezienie w niej czegoś (co leży luzem) graniczy z cudem. Ale generalnie, warta grzechu. Torebka, nie jest po to, zeby w niej cos znaleźć,tylko, żeby wszystko w niej było.

Zapamiętam sobie tę maksymę i za każdym razem jak nie będę mogła znaleźć czegoś w torebce będę ją powtarzać jak mantrę
Stary 2012-04-20, 15:44   #1671
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Mam jednolity czerwony i koronkowy, ten jednolity noszę na co dzień, koronkowy raczej na szczególne okazje model w kwiatki lub jednolity jest bardziej hmm śliski w dotyku, fason trzymają tak samo Rozmiarówka jest standardowa, zdjęć niestety pokazać nie mogę, ponieważ tż pozbawił mnie aparatu

Dziękuję za odpowiedź A ten w kwiatki ładnie się prezentuje na żywo? Pasuje na wiosnę?
Stary 2012-04-20, 15:44   #1672
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olala_lalao Pokaż wiadomość
Ja mam tego tulipana i uważam, że jest naprawdę świetnie wykonany, a cena jak na sukienkę z Zary jest moim zdaniem wyjątkowo rozsądna. Gdybyś chciała zamawiać bez mierzenia, to dodam tylko, że 90% rzeczy z Zary noszę w rozmiarze M, a ten tulipan w rozmiarze S leży jak ulał, więc wygląda na to, że faktycznie coś Zara kombinuje z rozmiarówką.
Coś w tym jest że Zara kombinuje z rozmiarówką, ostatnio mierzyłam parę par spodni o tym samym fasonie a różnych rozmiarach
Z jakim kolorami go zestawiasz najczęściej (buty, torebka)?

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Akurat się natknęłam na zdjęcia z nim w roli głównej, proszę bardzo: http://blogpersonalstyle.blogspot.co...e-tulipan.html
Dziękuję Ci ślicznie Fajne zestawienie z butami w kolorze słynnej 'mięty'

Cytat:

Fajnie w nim wyglądasz a co z tymi kolorami jest nie tak?
Wydawać by się mogło że uniwersalne b&w

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Widziałam i materiał jak i krój świetne, ale wzór całkowicie nie dla mnie, aczkolwiek jeśli Ci się podoba to powinien przypaść do gustu
Dzięki Mirell

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:31   #1673
nie z tej bajki
Zadomowienie

Dziewczyny przychodze z prośbą o pomoc Jako że nie mam konta na allegro a możliwość kupowania w online shopie okazała się konieczna to mogłabym prosić o pomoc w zakupie karty internetowej? Kosztuje 1zł.
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 17:26   #1674
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
Dziewczyny przychodze z prośbą o pomoc Jako że nie mam konta na allegro a możliwość kupowania w online shopie okazała się konieczna to mogłabym prosić o pomoc w zakupie karty internetowej? Kosztuje 1zł.

na allegro teraz jest opcja ze mozna kupowac nie majac konta, kliknij kup teraz a sama sie przekonasz
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 17:35   #1675
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
w tej 2 wyglądasz ekstra i też bardziej mi się podoba niż ta kolorowa
dla mnie idealem byłby krój 2 z materiałem pierwszej

Cytat:

Fajnie w nim wyglądasz a co z tymi kolorami jest nie tak?
Wydawać by się mogło że uniwersalne b&w

Źle się czuję w takich kolorach, wolę żywsze barwy
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 18:38   #1676
axie22
Raczkowanie

Czy widziałyście w Zarze ten kufer? Szukam na stronie ale jest tylko czarny, czy możliwe że jeszcze beżowe się nie pojawiły? czy może już przegapiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9833.jpg (34,7 KB, 220 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9836.jpg (37,7 KB, 308 załadowań)
axie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 19:13   #1677
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axie22 Pokaż wiadomość
Czy widziałyście w Zarze ten kufer? Szukam na stronie ale jest tylko czarny, czy możliwe że jeszcze beżowe się nie pojawiły? czy może już przegapiłam
Tak już są w sklepach, ale ostatnio widziałam tylko czarne.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 19:16   #1678
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Wstawiam zdjęcia czarnego kuferka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09407.jpg (41,1 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09408.jpg (47,1 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09410.jpg (69,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09411.jpg (68,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09412.jpg (64,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09413.jpg (91,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09409.jpg (63,6 KB, 24 załadowań)
Stary 2012-04-20, 20:16   #1679
Niebieska.Kredka
Zadomowienie

Cytat:
Beżowy pojawił się pierwszy, wydaje mi się że przynajmniej jakieś 3 tygodnie temu.
Niebieska.Kredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 21:21   #1680
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Beżowe są już od dawna, ja swój dostałam już prawie miesiąc temu.
Ostatnio widziałam je jeszcze w praktycznie każdej Zarze w Krakowie

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości