|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, muszę to napisać - od kiedy na wątku jest baby, widzę tu same wyemancypowane, szczęśliwe, wolne od trosk związkowych kobiety, trzymające na dystans faceta i nieskalane zazdrością ani żadnym brzydkim czynem czy nawet myślą. Baby, jak może zauważyłaś, nie znalazłyśmy wspólnego języka, ale z mojej będzie to oznaczać, że podobnie jak Rilla, nie wdaję się w dysputy. Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
|
#933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)2. Tu się nie zgodzę,moim zdaniem na zwykłym telefonie łatwiej się pisze... Choć ja pasjonatką smsów nigdy nie byłam, kiedyś wzięłam pakiet 500 smsów za 5 zł, po miesiącu okazało się że napisałam 25, więc zrezygnowałam Leń jestem i wolę zadzwonić.
Everyone I know is getting married or pregnant. I'm just getting awesome. Edytowane przez bridgeta Czas edycji: 2012-04-20 o 18:31 |
|
|
|
|
#934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() szybciej i prosciej jest zadzwonic choc w niektorych pzrzypadkach slowo pisane nabiera troche innej barwy.... ale to juz zalezy od osoby z ktora sie sms-uje ![]() w swietle ostatnich (tzn wczorajszych) nowosci, rzucanie palenia chyba przesune , a zreszta przesylki nawet nie otworzylam i nie sprawdzilam czy wszystko jest zgodnie z zamowieniem... idem do domu, sprawdzic czy tam mnie nie ma (zaczynam bredzic )
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
widze dyskusja sie toczy ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33672065]ja wyznaję zasadę, że zadrość to niskie uczucie, które świadczy o kompleksach. [/QUOTE] Cytat:
i te wymieniam milionami [/QUOTE]aneszna Twoje zlote mysli mnie dzisiaj zachwycaja podpisuje sie pod wszystkimi rekami, nogami i moze czyms jeszcze ![]() Rilla smsowe gry slowne to jest to ale zrozumialam to dopiero kiedy dojrzalam na tyle, zeby byc w stanie pisac takie smsy ![]() jak ja za tym tesknie to Wam mowie ![]() poodpisywalabym bo widze ze tematow sporo, niemniej kolejna stronka zebzdzila mi chec ![]() oczywiscie, ze przegina nie pierwszy i mysle nie ostatni raz ![]() obraza ludzi wykorzystujac fakt, ze jestesmy na tyle malo konfliktowe, ze nikt jej nie zwroci uwagi, bo by byla kolejna awantura jedynie Alvesta jak zwykle pokazala, ze ma jaja i chwala jej za to! Ale moze Pink zrozumie i wespnie sie kiedys na wyzyny swego uspolecznienia i wycedzi takie slowo jak przepraszam? Who knows? ![]() I na tym koncze temat bo nie mam czasu ani najmniejszej ochoty na ciag dalszy. Chcialabym jednak, zeby nasz watek trzymal poziom i minimum kultury i poszanowania dla innych tu obowiazywalo. Kiedys z tego co pamietam byla na ten temat rozmowa, nie raz nawet
|
|
#936 | ||
|
Matka buldoga
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33674866]
nie ma jak siedząc w pracy dostać smsa-w co jesteś ubrana?i nie mówię tu o garniturze służbowym..... [/QUOTE]Skad ja to znam U mnie bylo jeszcze: "co masz na sobie?", bo wtedy powiekszalo mi sie pole do popisu, nie musialam sie ograniczac do ciuchow ![]() Cytat:
bo temat byl walkowany nie raz, zasady w pierwszym poscie postawione, a to co sie pozniej dzieje to juz inna bajka.Wiec moze nastepna czesc niech nosi tytul "kobiety niemyslace o dzieciach" ![]() Cytat:
Tylko podrzuc mi meskie imie, zebym incognito nie pisala
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
A tak fogle to jestem zła na siebie - przebimbałam znowu cały dzień na kanapie przed tv... Przez cały dzień zjadłam tylko owsiankę, bo lodówka pusta a nawet nie chce mi się przejść do sklepu...
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33674746]Ja preferuję raczej smsy hmmm z podtekstem, ubarwiające szarą rzeczywistość
i te wymieniam milionami [/QUOTE]sms-y z podtekstem to zuooo szczególnie te pisane po %Cytat:
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oj tam |
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak sie nazwiesz siakos na F. to i cala noc wiem, pada mi na musk, to z przeciezenia psychicznego, o czym skrobne moze pozniej w miejscu wiadomym
|
|
#941 |
|
Konto usunięte
|
nie pierwszy i nie ostatni raz
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33677729]w swietle ostatnich (tzn wczorajszych) nowosci, rzucanie palenia chyba przesune , a zreszta przesylki nawet nie otworzylam i nie sprawdzilam czy wszystko jest zgodnie z zamowieniem... idem do domu, sprawdzic czy tam mnie nie ma (zaczynam bredzic )[/QUOTE]a jakich nowości? ![]() Jak Pink uzna, że jest komuś winna przeprosiny to nie zawaha się użyć tego magicznego słowa. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, to jest forum publiczne i każdy pisać może. Dziewczyna nie znalazła tu z większością wspólnego języka, ale nadal uważam, że takie gremialne wsiadanie na nią było nie w porządku, zwłaszcza, że ona starała się odnosić do wszystkich w sposób kulturalny.
|
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
Niby masz rację, ale nie zmienia to faktu, że jestem głodna....
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Zauważyłyście, że już jest weekend? Czy to nie cudowne?!!! A byłoby jeszcze lepiej, gdyby nie te chmurzyska za oknem.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikogo na siłę przekonywać nie będę, bo i po co, każdy ma swoje zdanie, ale Pinki napisałaś post w taki sposób, że sugeruje on nasze zdanie jako współużytkowniczek - no moje nie, więc chcę tylko przekazać - mnie z tą opinią proszę nie łączyć ![]() a poza tematem - nieźle parę razy we Wro zagrzmiało, pierwsza wiosenna burza? ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#947 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Każdy wątek ma swoją grupę odbiorców.Cytat:
Jajka i kiełbacha w koszyczku tak na mnie podziałały.Ale grzmi
|
||
|
|
|
#948 |
|
Konto usunięte
|
u mnie słońce, tzn, brak burzy, bo już szaroooo.
Szukam jakiegoś grupona na wyjazd majowy, ni ma nic
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie, jak u Was z majowym weekndem? pobralyscie wolne?
![]() ja mialam nie brac bo planow tez nie mam, ale w koncu stwierdzilam, ze przyda mi sie regeneracja i wzielam piatek, w urodziny pewnej wywatkowej uczestniczki nota bene
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będzie cieplej....
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
ja wzięłam - ale tydzień po majówce, bo ie było już miejsc tam gdzie chciałam. Będziemy mieć całe 5 dni wolnego, z czego cieszę się bardzo, bo ostatnio mamy roboty od cholery - z czego też się cieszę, ale przydałby się mały odpoczynek.
|
|
|
|
#952 |
|
Konto usunięte
|
Ja tylko w poniedziałek idę do pracy, ale że będę stanowić 50%załogi tego dnia w firmie to się nie przepracuje
a potem fru w Polske
|
|
|
|
#953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyszły jednak pewne kichy i biorę tylko 4.05. I jak zauważyłaś (dzięki za pamięć ) będę imprezować, ale dzień później - wpadnie trochę ludzi, planujemy najpierw zrobić mały spływ kajakowy (oby pogoda dopisała
|
|
|
#954 |
|
Matka buldoga
|
Milko, to nie bylo na powaznie
![]() Nie wzielam. Musze byc dyspozycyjna Dziewczyny, co to sa "rekawiczki minetki"?
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Działa na lepiej niż płachta na byka", no, takie perfumy, i to w folii producenta, to jest to ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- swoją drogą, nazwa przeurocza, Chamele - takie dwa w jednym, dla chamów i meneli
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle, ze wiecej by zarobili sprzedajac minetki bez perfum i rekawiczek
|
#958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Btw - oglądam jakiś program taneczny na polsacie (w ramach całodziennego odmóżdżania się) i mam wrażenie, że J. Liszowska przeobraża się w V. Villas - ma prawie identyczne ewidetnie sztuczne włosy. Masakroza jakaś.
|
|
|
#959 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Cytat:
![]() I dopisek u dolu strony: Bardzo proszę dzieci 2- 3- 4- 5- 6- .....itd letnie o konsultację z rodzicami, zanim zalicytują, i zrobią rodzicom problem w postaci " ja Ci kupiłem". Nie zostawiajmy dzieci przy komputerach w których jesteśmy zalogowani w Allegro". Jakie te dzieci musza byc uzdolnione, szczegolnie te 2-5 letnie ![]() Co do programu z Liszowska. Dno totalne ![]() Za to czekam na X-factor i Bibe
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno mnie na perfumach nie bylo, widze ze kreatywnosc ludzka kwitnie w najlepsze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

)
Leń jestem i wolę zadzwonić.
, a zreszta przesylki nawet nie otworzylam i nie sprawdzilam czy wszystko jest zgodnie z zamowieniem...
)

bo temat byl walkowany nie raz, zasady w pierwszym poscie postawione, a to co sie pozniej dzieje to juz inna bajka.