Powiększanie piersi cz.7 - Strona 411 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 16:21   #12301
anika75
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
I skoro w wielkości to 35cc nie znaczy wiele-to czy jest sens rezygnować z operacji dla takiej ilości? No powiem Ci, że nie. I jeśli ktoś się boi , że będzie miał balony bo dostał 370 i rezygnuje bo chce 340 to jest w ogromnym błędzie jeśli uważa, że coś wie.
Eeee, to chyba o mnie, bo nie zauważyłam, żeby któraś jeszcze zrezygnowała z operacji ze strachu przed balonami.
Mya, Ja nie uważam, że coś wiem, wręcz przeciwnie - nie wiem NIC . Oglądam tylko cycuszki innych dziewczynek, które mają implant podobny do mojego i widzę duże piersi. Wiem, nie jest nigdzie powiedziane, że moje będą takie same, ale nie jest też powiedziane, że nie będą.
Jeśli źle zrozumiałam Twoje słowa, to przepraszam . Po prostu poczułam, że to była aluzja do mnie.
I żeby było jasne: Ty i Joasi jesteście wspaniałymi kobitkami, które pomagają tu bezinteresownie w jakże trudnych wyborach i decyzjach. Wielu dziewczynkom pomogłyście, mi również, mam nadzieję, że coś dotrze do tej mojej łepetyny, chciałabym tego i nie wiem, jakie licho mnie powstrzymuje przed tą decyzją
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:26   #12302
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja jestem tu świeżaczek i bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Już dostałam pare cennych rad i jestem za to wdzięczna. Udało mi się w błyskawicznym tempie zorganiować konsultację także we wtorek coś więcej będę wiedziała. Dziewczynki czy ja mogę pooglądać wasze cuuda? Ja nie ma się jeszcze czym chwalić a to co wstawiłam do galerii jest żałosne za to widziałam cuuuda Jooasi i się zakochałam...ależ to pozytywnie nakręca. Pozdrawiam Was serdecznie.
Moje możesz zobaczyć klikając na mój link w podpisie, który jest pod każdym moim postem.
Jooasia mu cudeńka nie dziwię się ,że się zakochałaś

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:27   #12303
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
jestem juz szczesliwsza dzwonilam do kliniki i z moimi wynikami nie jest zle sie [...]
A z tym paleniem to od jutra nie pale
No, to mamy 2 dobre wiadomosci! Gratuluje w obu przypadkach!

Cytat:
Skok miseczki o jeden rozmiar to coś około 120cc -140cc (w jednym kształcie/modelu implantu )
Różnica będzie widoczna i przy 50cc, piersi będa miały ładniejszy kształt, może pełniejszy , może będą ładniej się ukłądać bo będą bliżej- ale nie będzie to skok wielkości piersi ze średniaczków na balony
Mysle, ze byloby dobrze okreslic tutaj, ktory z wymiarow za te pelniejsza piers czy bliskosc piersi bedzie odpowiadal bo to przeciez roznica. O tym nie zadecyduje pojemnosc tylko szerokosc, wysokosc lub projekcja imlantu. Objetosc, moim zdaniem, jest bardzo niedoskonalym wskaznikiem dopasowania implantu. Tak wiec, moze byloby warto, tak dla scislosci, nieco bardziej szczegolowo okreslac, o ktorym z wymiarow jest mowa?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:29   #12304
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Eeee, to chyba o mnie, bo nie zauważyłam, żeby któraś jeszcze zrezygnowała z operacji ze strachu przed balonami.
Mya, Ja nie uważam, że coś wiem, wręcz przeciwnie - nie wiem NIC . Oglądam tylko cycuszki innych dziewczynek, które mają implant podobny do mojego i widzę duże piersi. Wiem, nie jest nigdzie powiedziane, że moje będą takie same, ale nie jest też powiedziane, że nie będą.
Jeśli źle zrozumiałam Twoje słowa, to przepraszam . Po prostu poczułam, że to była aluzja do mnie.
I żeby było jasne: Ty i Joasi jesteście wspaniałymi kobitkami, które pomagają tu bezinteresownie w jakże trudnych wyborach i decyzjach. Wielu dziewczynkom pomogłyście, mi również, mam nadzieję, że coś dotrze do tej mojej łepetyny, chciałabym tego i nie wiem, jakie licho mnie powstrzymuje przed tą decyzją
anik czyli jest szansa ze jednak sie zdecydujesz na op??trzymam kciuki zeby tak bylo, ej to jest tylko kilka dodatkowych mililitrow roznicy Ci nie zrobi a raczej zrobi ale na plus
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:36   #12305
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no babo jedna konkretnie Ciebie nie miałam na myśli. Było tu wiele osób które miały własnie takie dylematy. To jest bardzo częsta rozterka- i wiele osób w ten sposób myśli .
Ja nie pisze między wierszami- jeśli myślę o kimś pisze to jasno nie mam nic do ukrycia i przemycania
A Ty musisz po prostu dojrzeć jak jabłuszko na drzewie które nie wie czy spaść czy wisieć. Liczę że w kolejne lato na plaży dojrzejesz

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-20, 16:56   #12306
issabel1
Raczkowanie

Wiecie co jak sobie pomysle ze jeszcze 4 dni i i i bede miala piersi a jeszcze jak beda te CPG333 380cc to juz w ogole Ale nie zmienia faktu to ze sie straaaaasznie boje

A jeszcze kochane kobietki podpowiedzcie mi w co najlepiej sie mam zaopatrzyc po operacji ?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczeta ktorych skladnikow w oragnizmie brakuje jak sie ma mnostwo bialych palmek na paznokciach???bo konkretnie nie wiem a ciagle je mam
wapnia jak sie nie myle

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-04-20 o 16:44
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:58   #12307
malinkac
Raczkowanie

hello

to ja może dla rozluźnienia atmosfery zapodam inny temat
nie mogę kupić stroju kąpielowego. dzisiaj myślałąm, że mnie coś trafi!
górę mam 70F a dół S lub ewentualnie M. nawet w Triumphie nic dla mnie nie mieli
przez allegro trochę się boję zamawiać, wolałąbym zmierzyć najpierw...
w jakich sklepach kupujecie stroje?
CZEKAM NA ODP. PLEASE !
Stary 2012-04-20, 17:03   #12308
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
anik czyli jest szansa ze jednak sie zdecydujesz na op??trzymam kciuki zeby tak bylo, ej to jest tylko kilka dodatkowych mililitrow roznicy Ci nie zrobi a raczej zrobi ale na plus
Kasikkk -byłam właśnie w albumku u Ciebie Kurcze pieczone jaka wyjścióweczka Będą przepiękne piersi - taka wyjściowka to sama przyjemność dla lekarza Co do rozmiarku- rozmawiamy o rozsądnym rozmiarku jesteś przed ciążą, masz ścisłą tkaneczkę , jesteś średniej budowy- będzie ślicznie Z Gwendolinką się przyjażnisz? jeśli tak polecam jej albumik. Masz ogromną szansę na podobny efekt- masz troszkę szerzej osadzone piersi ale też będzie równie śliczne

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
hello

górę mam 70F a dół S lub ewentualnie M. nawet w Triumphie nic dla mnie nie mieli
CZEKAM NA ODP. PLEASE !
hihihi- ja nie pomogę bo stroju nadal nie mam ostatnio na plaży w czarnym topiku grasowałam

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Wiecie co jak sobie pomysle ze jeszcze 4 dni i i i bede miala piersi a jeszcze jak beda te CPG333 380cc to juz w ogole Ale nie zmienia faktu to ze sie straaaaasznie boje

A jeszcze kochane kobietki podpowiedzcie mi w co najlepiej sie mam zaopatrzyc po operacji ?

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

wapnia jak sie nie myle
Ty już jedną nogą prawie na stole a Twoje ślicznotki już u Pana dr na półeczce czekają
A po operacji zaopatrzyć się trzeba w cierpliwość

Stary 2012-04-20, 17:06   #12309
kasikkk87
Zadomowienie

wiecie co zmierzylam dlugosc od wewnetrzenej brodawki wyszlo mi 16 cm...to dobrze czy zle przy tym implancie 325??
Stary 2012-04-20, 17:11   #12310
issabel1
Raczkowanie

Ty już jedną nogą prawie na stole a Twoje ślicznotki już u Pana dr na półeczce czekają
A po operacji zaopatrzyć się trzeba w cierpliwość [/QUOTE]

Mya A to to ja wiem ze cierpliowc ponad wszystko chodzi mi pozniej jakies plasterki mazidla itd? bo jak tam bede dwa tyg to sie juz zaopatrzec bede musiala

A jeszcze pytanko a jak na basen bede mogla isc bo lekarz powiedzial ze tak po miesiacu jak oczywiscie wsio bedzie jak trzeba to w jakim stroiku ? jednoczesciowym czy jakims specjalnym bo nie wiem
Stary 2012-04-20, 17:16   #12311
gwendolinka
Zadomowienie

A ja wrzuciłam zdjęcia dekoltu w sukience ze studniówki... Na studniówce
wszedł tam stanik. Nie wiem jak musial byc bardzo mały Teraz sutki zakrywa Ale jest bardzo waska obcisła za kolana wiec akcent jest na dekolt. bo rozważaniach stwierdziłam ze jednak ja zachowam i pójdę na jakaś kolacje przy swiecach haha. w całosci do sylwetki cycki sie gubią ale co tam

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
wiecie co zmierzylam dlugosc od wewnetrzenej brodawki wyszlo mi 16 cm...to dobrze czy zle przy tym implancie 325??
od brodawki? to nie wiem... ja mierzyłam od sutków , ja mialam dosyc szeroko chyba ale nie pamiętam kurcze... z 18 mialam... jak nie wiecej.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-20, 17:21   #12312
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny i ja wtracę swoje 3 grosze. Bo nieprzyjemnie sie czyta jak panuje tu niemiła atmosfera. Bo co innego dyskusja, zdrowa, argumenty, a co innego jakies takie dogryzanie. Bo czuc ironie w wielu postach.
Ja przede wszystkim nie rozumiem jak ktoras z Was napisała ze Dziewczyny tu siedza na forum, po co siedzieć, lepiej wejść wyjśc i juz.
Ja równiez rzadko bywam, fakt, nie czytam tak bardzo i nie udzielam sie bo nie mam czasu. Ale dzieki własnie tym co tu siedza i sa tu na forum wiele z nas ma wymarzone piersi, uzyskalo super rady, wie wiele rzeczy.
Dzieki obiektywnej opinii glownie Myi (i widze że joasi coraz bardziej sie angazuje, choc rowniez tekst o dr Bromie ze robi szybko itd. mnie lekko poruszył jako mało taktowny, tak joasi uwazam ze kazdej tu poradzi, porady nie odmówi i ma czas na rozwaianie naszych watpliwosci) wiem co mam, na co moge liczyć, jak tam moje piersi. Dzieki Dziewczynom wiele ma rozmiary fajne, duze a nie za przeproszeniem guziczki po operacji. Wiadomo ze trzeba najbardziej sugerowac sie opinią lekarza-ale jakby dzis lekarze dokładnie nas słuchali, mieli duzo czasu to by moze lepiej rozumieli co mamy do przekazania. Ja to rozumie, zabiegani, zapracowani ale po to miedzy innymi mamy to forum. Zeby się wlasnie wspomagac i wspierac
Dziewczyny jestescie nieocenione i Wasz udział tu jest naprawdę znaczacy i nie wyobrazam sobie tego forum bez Was.
Oczywiście zadna z Was nie jest chyba (nie wiem na 100%) lekarzem i bez obrazy-ale zeby super pewnie sie wypowiadac trzeba jednak te 6 letnie studia skończyc a potem tyle samo lat specjalizacji, Wy macie to czego nie maja lekarze-cierpliwość, jasne tłumaczenie a do tego naprawdę wiedza, która stawia Was blisko lekarzy.
Wiec naprawde nie rozumiem pisania ze ktos tu siedzi bez tego kogoś tego forum by nie było.
Buziaki
O - patrze a tu Agatki post się pokazał
Nie ma już co roztrząsać kto tu siedzi i dlaczego
Ktoś kto to napisał dał się troszkę na pożegnanie ponieść emocją.
Był czas że nie miałam rodziny, pracy ani życia- a tylko problem kosmiczny i lekarza profesora któremu zaufałam a który mnie wykopał za drzwi.
Dziś mam wszystko.
I w bonusie mam to miejsce.
Miejsce, które kiedyś nie pozwoliło mi zwariować.

Stary 2012-04-20, 17:23   #12313
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
A ja wrzuciłam zdjęcia dekoltu w sukience ze studniówki... Na studniówce
wszedł tam stanik. Nie wiem jak musial byc bardzo mały Teraz sutki zakrywa Ale jest bardzo waska obcisła za kolana wiec akcent jest na dekolt. bo rozważaniach stwierdziłam ze jednak ja zachowam i pójdę na jakaś kolacje przy swiecach haha. w całosci do sylwetki cycki sie gubią ale co tam

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

od brodawki? to nie wiem... ja mierzyłam od sutków , ja mialam dosyc szeroko chyba ale nie pamiętam kurcze... z 18 mialam... jak nie wiecej.
mały blad 18 mi wyszlo Ja liczylam wczesniej od krawedziDD
Stary 2012-04-20, 17:31   #12314
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Od brodawki do brodawki zmierz - albo szerokość otoczki nam podaj

Cytat:
A po operacji zaopatrzyć się trzeba w cierpliwość
Mya A to to ja wiem ze cierpliowc ponad wszystko chodzi mi pozniej jakies plasterki mazidla itd? bo jak tam bede dwa tyg to sie juz zaopatrzec bede musiala

A jeszcze pytanko a jak na basen bede mogla isc bo lekarz powiedzial ze tak po miesiacu jak oczywiscie wsio bedzie jak trzeba to w jakim stroiku ? jednoczesciowym czy jakims specjalnym bo nie wiem [/QUOTE]
Balsamik na piersiątka się przyda jakiś - np. na rozstępy dla mam karmiących.
I jeszcze sudocrem- który pomoże Ci w walece z krostami na dekoldzie. W sumie i całe piersi można nim smarować
Octenisept i opatrukni (gaziki) jałowe- to się zawsze potem przyda.
Na blizenki nic ni ebędzie potrzebne przez piersze dwa tyg.
A basenik jak już będzie wszystko dobrze- a więc minimum 6 tygodni.
A na basenie topless topless bo inaczej nie działa

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
mały blad 18 mi wyszlo Ja liczylam wczesniej od krawedziDD
No to jet super rozstaw też marzenie

Gwen- już pędze do Ciebie

Stary 2012-04-20, 17:38   #12315
issabel1
Raczkowanie

Mya topless i mnie wyprowadza w kaftanie

Aha wiec czesc juz mam no to spoczko dziekuje kochana :Cmok
Stary 2012-04-20, 18:14   #12316
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Joasi, nie pamietam juz gdzie, ale chyba w ktoryms z informatorow Mentora, czytalam, ze lekarz powinien miec 100% pewnosci co do stanu psychicznego pacjentki. Ja to rozumiem i uwazam, ze w niektorych przypadkach jest to potrzebne, np. u osob z depresja. Z pewnoscia wiesz, ze reakcje po zabiegu sa rozne, ze sa kobiety, ktore po poczatkowej euforii przezywaja rozne stany, watpliwosci, chca nawet usuwac implant. Jesli o mnie chodzi to skierowanie pacjentki na konsultacje psychologiczna przed taka operacja uwazam za taka same procedura jak skierowanie na EKG czy morfologie i absolutnie nie uwazam tego za cos co moze upokorzyc pacjentke.
Ja nie mam pojęcia o co biega z tym psychologiem. Ale chyba w tym konkretnym przypadku o którym mowa nie chodzi o zdrowie psychiczne a o pieniądze
Ty masz mieć Mentory- idziesz do psychologa? bo jak forum długie i szerokie- nie syszłam by któraś z nas była

Cytat:
Mya od jutra bo dzisiaj juz palilam jeszcze tylko mam nadzieje ze ten moj dziabak nie bedzie miala ospy to juz w ogole bede przeszczesliwa
no tak- jeszcze plaga ospy przed Tobą A Ty miałaś ?

Stary 2012-04-20, 18:26   #12317
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
hello

CZEKAM NA ODP. PLEASE !
Ja w CALZEDONI kupuję. Dół i górę dobierasz oddzielnie, z kilkadziesiat modeli co roku, różne kolory. Wybrałam opaskę 4 a majteczki 1. Ale dziewczęta twierdzą że górę powinnam wziąść mniejszą. Przypuszczając że masz większy biuścik od mojego może 4 bedzie dla ciebie w sam raz

Edytowane przez kamiluwa
Czas edycji: 2012-04-20 o 18:29
kamiluwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 18:30   #12318
gwendolinka
Zadomowienie

Ja wzielam 3 przepaske i jest ok. tez chcialam 4. Kamiluwa zobaczysz ze miekki buscik taki dojrzały trci na "objętości" ale nie wizualnie... tylko jest bardziej mobilny i można go lepiej wpasować w staniczki.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 18:34   #12319
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Ja w CALZEDONI kupuję. Dół i górę dobierasz oddzielnie, z kilkadziesiat modeli co roku, różne kolory. Wybrałam opaskę 4 a majteczki 1. Ale dziewczęta twierdzą że górę powinnam wziąść mniejszą. Przypuszczając że masz większy biuścik od mojego może 4 bedzie dla ciebie w sam raz
najbliżej mam chyba do wrocławia. jak u siebie nic nie znjadę to chyba będę musiała się wybrać na zakupy...
Dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-20, 18:40   #12320
celina777
Rozeznanie

Sorki ze wogole nie na temat ale muszę to napisać ...dałam gumy mojemu maluchowi 2,5 i mówię do niego...daj mamusi jedna ...a on do mnie...nie dam co bo ci bedą śmierdzily robaki na języku...tak to wyszło ,ze pękłam ze śmiechu:h ahaha:
Stary 2012-04-20, 19:14   #12321
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Kasikkk, ja kurde nie wiem . Mąż mnie namawia, żeby robić, ale on to taki raptus, a ja muszę wszystko przemyśleć 150 razy, zanim podejmę decyzję. Gdy Was czytam, to prawie jestem pewna, że chcę, ale gdy zaczynam analizować, to nagle wszystko zaczyna przemawiać przeciwko cyckom . No taki dziwoląg ze mnie.
Ale jeśli się zdecyduję, to jest szansa, że się spotkamy, bo dr zaproponowała mi lipiec
Porobiłam sobie fotki z przymiarek - żaden tam ryż . Wykazałam się bystrością umysłu i wlałam wodę (380 ml) do torebek śniadaniowych . A żeby było autentyczniej, to rożki torebki związałam coś na kształt anatomków. Jutro rano wrzucę fotki, bo córcia gdzieś schowała to maleńkie coś, dzięki któremu wrzuca się zdjęcia do kompa
Stary 2012-04-20, 19:22   #12322
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie mam pojęcia o co biega z tym psychologiem. Ale chyba w tym konkretnym przypadku o którym mowa nie chodzi o zdrowie psychiczne a o pieniądze
Skad wiesz, ze chodzi o pieniadze?
Jak pisalam poprzednio, czytalam o tym w ktoryms z informatorow i dla mnie jest to oczywiste. Nie mam teraz czasu szukac gdzie to bylo ale jak bede juz po zabiegu to z pewnoscia sprawdze i wtedy, jesli bedziesz jeszcze zainteresowana, napisze

Cytat:
Ty masz mieć Mentory- idziesz do psychologa?
Tak, mam miec Mentory. U psychologa nie bylam. Co do ukladu Twojego pytania, dla mnie jest oczywiste, ze o potrzebie takiej konsultacji nie decyduje rodzaj wkladki ani firma jaka ja wyprodukowala ale stan pacjentki

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 19:39   #12323
martkka sz
Raczkowanie

helol laski!!!

chcecie zerknac na moje nowe bikini?? jedno za male a drugie splaszczajace ! ale i tak jestem przeszczesliwa bo to pierwsze takie "duze"! zawsze byly full gabczaki!!!

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Kasikkk, ja kurde nie wiem . Mąż mnie namawia, żeby robić, ale on to taki raptus, a ja muszę wszystko przemyśleć 150 razy, zanim podejmę decyzję. Gdy Was czytam, to prawie jestem pewna, że chcę, ale gdy zaczynam analizować, to nagle wszystko zaczyna przemawiać przeciwko cyckom . No taki dziwoląg ze mnie.
Ale jeśli się zdecyduję, to jest szansa, że się spotkamy, bo dr zaproponowała mi lipiec
Porobiłam sobie fotki z przymiarek - żaden tam ryż . Wykazałam się bystrością umysłu i wlałam wodę (380 ml) do torebek śniadaniowych . A żeby było autentyczniej, to rożki torebki związałam coś na kształt anatomków. Jutro rano wrzucę fotki, bo córcia gdzieś schowała to maleńkie coś, dzięki któremu wrzuca się zdjęcia do kompa
no ej!!!!!!! nie rob jaj marzenia TRZEBA spelniac !!!!!!!!
Stary 2012-04-20, 19:56   #12324
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
helol laski!!!

chcecie zerknac na moje nowe bikini?? jedno za male a drugie splaszczajace ! ale i tak jestem przeszczesliwa bo to pierwsze takie "duze"! zawsze byly full gabczaki!!!

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

no ej!!!!!!! nie rob jaj marzenia TRZEBA spelniac !!!!!!!!
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 20:29   #12325
anika75
Zadomowienie

Kobietki, wiecie może, co słychać u Horo? Zawsze była taka aktywna, a teraz nie odzywa się . Mam nadzieję, że Ona i Dzidzia czują się dobrze
Stary 2012-04-20, 20:59   #12326
issabel1
Raczkowanie

no tak- jeszcze plaga ospy przed Tobą A Ty miałaś ?[/QUOTE]

Mya no ja mialam nascie lat temu na szczescie tylko moja 15 miesieczna glizdeczka nie a najgorsze w tym wszystkim ze jak ja polece sie operowac to moj TZ z trzema dziewuszkami zostaje w tym jedna z ospa i jak tu dzieci do szkoly wozic eh... no mam nadzieje ze to jednak nie bedzie ospa jak nie urok to hmm... same wiecie co

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Kobietki, wiecie może, co słychać u Horo? Zawsze była taka aktywna, a teraz nie odzywa się . Mam nadzieję, że Ona i Dzidzia czują się dobrze
No tez jej dlugo nie wiedzialam mam nadzieje ze wszystko u niej w porzadku teraz jakos miala miec wyniki z amniopunkcji
Stary 2012-04-20, 21:41   #12327
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
hello

CZEKAM NA ODP. PLEASE !
Witaj
Ja kupuje w TkMaxx Dzisiaj bylam w New Look i byly takie sliczne lososiowe, bez ramiaczek Chyba kupie i schowam przed TZ bo mnie z domu wyrzuci za te bikini

CZY HORO SIE ODZYWALA OSTATNIO??? Moze ja przeoczylam, a czekam na wiesci o wynikach badan i na zdjecia brzusia i panienek oczywiscie Horo gdzie sie zgubilas??? Buziaki dla Ciebie i bobaska
Stary 2012-04-20, 21:50   #12328
jooasi
Wtajemniczenie

Andzikus każdy ma inne podejście, ja bym nie chciała żeby za mnie decydował psycholog o moich potrzebach, zresztą jak by był rzetelny to powinie stwierdzić, że nie są mi one potrzebne bo byłam szczęśliwa i bez specjalnych kompleksów i bez cycków a zrobiłam je po to by kobiecą próżność połechtać i zbierać męskie spojrzenia
gdyby to było standardowe badanie u wszystkich lekarzy faktycznie zlecane jak morfologia to jeszcze bym może przełknęła ale jest ono potrzebne tylko u jednego doktora z tych o których się mówi.

Anika Ty nam dojrzejesz jak rzodkiewka na wiosne i wylądujesz z pięknymi piersiami ja to wiem tylko czasi trzeba wiecej żebyś sobie pewne rzeczy w głowie poukładała i oswoiła
Stary 2012-04-20, 21:58   #12329
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Sorki ze wogole nie na temat ale muszę to napisać ...dałam gumy mojemu maluchowi 2,5 i mówię do niego...daj mamusi jedna ...a on do mnie...nie dam co bo ci bedą śmierdzily robaki na języku...tak to wyszło ,ze pękłam ze śmiechu
to jest wytłumacznie

Cytat:
hihi- no to czekamy na te focie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Skad wiesz, ze chodzi o pieniadze?
Jak pisalam poprzednio, czytalam o tym w ktoryms z informatorow i dla mnie jest to oczywiste. Nie mam teraz czasu szukac gdzie to bylo ale jak bede juz po zabiegu to z pewnoscia sprawdze i wtedy, jesli bedziesz jeszcze zainteresowana, napisze

Tak, mam miec Mentory. U psychologa nie bylam. Co do ukladu Twojego pytania, dla mnie jest oczywiste, ze o potrzebie takiej konsultacji nie decyduje rodzaj wkladki ani firma jaka ja wyprodukowala ale stan pacjentki
No widzisz my się chyba nie rozumiemy
Temat psychologa nie jest wart już pogłębiania, tym bardziej że wiąże się z tematem który mnie w ogóle nie interesuje.
Cytat:
no tak- jeszcze plaga ospy przed Tobą A Ty miałaś ?
Mya no ja mialam nascie lat temu na szczescie tylko moja 15 miesieczna glizdeczka nie a najgorsze w tym wszystkim ze jak ja polece sie operowac to moj TZ z trzema dziewuszkami zostaje w tym jedna z ospa i jak tu dzieci do szkoly wozic eh... no mam nadzieje ze to jednak nie bedzie ospa jak nie urok to hmm... same wiecie co

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

No tez jej dlugo nie wiedzialam mam nadzieje ze wszystko u niej w porzadku teraz jakos miala miec wyniki z amniopunkcji [/QUOTE]

O to faktycznie nie ciekawie. Miejmy nadzieję, że jednak nie. Ale i tak szczęście, że w razie czego ospę już miałaś- bo by było trzeba miesiąc operację przesuwać.

Stary 2012-04-20, 22:00   #12330
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witaj
Ja kupuje w TkMaxx Dzisiaj bylam w New Look i byly takie sliczne lososiowe, bez ramiaczek Chyba kupie i schowam przed TZ bo mnie z domu wyrzuci za te bikini
znalazłam TkMaxx u mnie nawet nie wiedziałam, że jest taki sklep

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości