Krakowianki - część XVII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 19:42   #2311
kamakrk
Zadomowienie

Dot.: Krakowianki - część XVII

Dzięki OMD. Ale chyba dziś już nie poćwiczę bo byłam na Spinningu i padam na ryjek... Ale najbardziej to mnie "4-litery" bolą... Masakra jakaś... Szkoda, że tam poduszek nie było.

Swoją drogą ciekawa jestem czy to faktycznie przynosi takie efekty. Bo jak tam to 3 razy w tygodniu to chyba nie jest jakoś strasznie.
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 19:43   #2312
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Często piszemy o kotach
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 19:48   #2313
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Dzięki OMD. Ale chyba dziś już nie poćwiczę bo byłam na Spinningu i padam na ryjek... Ale najbardziej to mnie "4-litery" bolą... Masakra jakaś... Szkoda, że tam poduszek nie było.

Swoją drogą ciekawa jestem czy to faktycznie przynosi takie efekty. Bo jak tam to 3 razy w tygodniu to chyba nie jest jakoś strasznie.
http://czytaczka.pinger.pl/m/1205800...czyny-cwiczcie
klik

Koło której pasuje Wam wszystkim spacerek? Jak będzie ładnie to proponuje spotkanie pod Brama Floriańską-kawa z CH i spacer na bulwary a tam trawka i słonko
Jak pogoda się popsuje to można zostać właśnie w CH
Stary 2012-04-20, 19:49   #2314
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Z buzią jak z okładki?

Rosną na boki, nie do przodu.
Z ciałem o kształcie idealnym - jeżeli przyjmiemy że kula to kształt idealny

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Tez mam piersi szeroko "rozstawione " kupuje zbierajace biustonosze ale bez biustonosza moje piersi mi sie tez podobuja
Tak zwane pachoskrętne Jak u każdej kobiety powyżej pewnego pułapu wiekowego

We wtorek możliwe że mi się uda jakoś wyrwać o ile nie zostanę u rodziców Postaram się

Póki co się zastanawiam co jutro robić, bo zero planów a raczej się sypnęły... W niedzielę idę z bratem i mamą do kina na American Pie nowe

Aaaaaa granatku, bo zapomniałam Ci odpisać - jak będę w domu a Ty będziesz miała czas to jasne, wpadaj i na żywo obgadamy pielęgnację Zwłaszcza że z pracy masz rzut beretem :P

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2012-04-20 o 19:51
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 19:51   #2315
nicRu
maszyna, nie człowiek

O nie, jutro pogoda ma być ładna - muszę obadać jak dojechać na Miłkowskiego i jedną rzecz na Podgórskiej . Także wypluć mi psucie się pogody w weekend!
Stary 2012-04-20, 20:02   #2316
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość

Tak zwane pachoskrętne Jak u każdej kobiety powyżej pewnego pułapu wiekowego

No ja juz nie jestem pierwszej mlodosci to prawda chociaz sie nadal czuje jakbym miala ze 25 co najwyzej

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 20:03   #2317
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Koło której pasuje Wam wszystkim spacerek? Jak będzie ładnie to proponuje spotkanie pod Brama Floriańską-kawa z CH i spacer na bulwary a tam trawka i słonko
Ja dopołudnia załatwiam fryzjera i fotografa (znacie jakiegoś niedrogiego, który zrobi mi fajne zdjęcia dyplomowe?), później mogę się dostosować do was

Cytat:
Z ciałem o kształcie idealnym - jeżeli przyjmiemy że kula to kształt idealny

Póki co się zastanawiam co jutro robić, bo zero planów a raczej się sypnęły... W niedzielę idę z bratem i mamą do kina na American Pie nowe

Aaaaaa granatku, bo zapomniałam Ci odpisać - jak będę w domu a Ty będziesz miała czas to jasne, wpadaj i na żywo obgadamy pielęgnację Zwłaszcza że z pracy masz rzut beretem :P
1. Kobieto! Następna! Jakie Ty masz włosy, jaką buzię piękną! Przecież nie wszyscy mężczyźni lubią szczupłe kobietki!
Róbmy to spotkanie z kartkami, naprawdę!
2. A my? a spacer? jakie "zero planów"
3. To się spiszemy, bo nie wiem kiedy jesteś w domu a kiedy pracujesz
Stary 2012-04-20, 20:09   #2318
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

Oj niedobrze z tym zdrowiem Odpoczywaj - ale z głową Nie siedząc w domu i zamartwiając się - tylko spędzając miło czas

Niestety. Mam nadzieje ze bede mogla troche odsapnac chociaz pewnie sie bede zamartwiala faktem czy nie dostane wy[poweiodzenia

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
1/2

Trzymam kciuki, że jednak nie. I że odżyjesz mając okazję położyć mu z impetem swoje wymówienie i następnego dnia iść do lepszej pracy

Dziekuje
Bardzo bym chciala juz miec nowa prace i tam nie wracac---odejsc na moich warunkach
Poki co szukam ---rozsylam cv ale narazie sie nikt nie odzywa. Dzis sluchalam na jedynce radiowej audycji o tym jak pracodawcy nas strasza kryzysem i tym samym demotywuja bo wg psychologa ktory sie tam wypowiadal nie ma nic bardziej demotywujacego jak stwierdzenie szefa jest kryzys musisz pracowac wiecej ale kase masz mniejsza bo firma biedna U mnie cos w ten ton w pracy.
Tylko tak mysle czy ja znajde prace skoro nikt na to moje cv nie odpowiada???
Normalnie dylematy mam

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-04-20, 20:12   #2319
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
No ja juz nie jestem pierwszej mlodosci to prawda chociaz sie nadal czuje jakbym miala ze 25 co najwyzej
Ja niedługo przestanę pamiętać kiedy to było

Cytat:
Ja dopołudnia załatwiam fryzjera i fotografa (znacie jakiegoś niedrogiego, który zrobi mi fajne zdjęcia dyplomowe?), później mogę się dostosować do was

1. Kobieto! Następna! Jakie Ty masz włosy, jaką buzię piękną! Przecież nie wszyscy mężczyźni lubią szczupłe kobietki!
Róbmy to spotkanie z kartkami, naprawdę!
2. A my? a spacer? jakie "zero planów"
3. To się spiszemy, bo nie wiem kiedy jesteś w domu a kiedy pracujesz

W przyszłym tygodniu będę albo we wtorek, albo w czwartek, potem sobota i niedziela jestem na bank - ale widzimy się na grillu i tak
Stary 2012-04-20, 20:13   #2320
SdC
Zakorzenienie

Wątek spotkaniowy w klubie!

francuski, gdybyś mogła usuwać "entery" w cytowanych wypowiedziach, byłoby super .

Nie czytam Was więcej, bo przechodzicie dzisiaj same siebie z tym narzekaniem .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 20:15   #2321
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
O nie, jutro pogoda ma być ładna - muszę obadać jak dojechać na Miłkowskiego i jedną rzecz na Podgórskiej . Także wypluć mi psucie się pogody w weekend!
Stary 2012-04-20, 20:16   #2322
nicRu
maszyna, nie człowiek

Wysyłaj, FRAPO, wysyłaj i jeszcze raz wysyłaj, ja wysyłam kilkadziesiąt i jak się odezwie kilka osób, to jest sukces (szukam praktyk, staży)
Stary 2012-04-20, 20:17   #2323
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje
Bardzo bym chciala juz miec nowa prace i tam nie wracac---odejsc na moich warunkach
Poki co szukam ---rozsylam cv ale narazie sie nikt nie odzywa. Dzis sluchalam na jedynce radiowej audycji o tym jak pracodawcy nas strasza kryzysem i tym samym demotywuja bo wg psychologa ktory sie tam wypowiadal nie ma nic bardziej demotywujacego jak stwierdzenie szefa jest kryzys musisz pracowac wiecej ale kase masz mniejsza bo firma biedna U mnie cos w ten ton w pracy.
Tylko tak mysle czy ja znajde prace skoro nikt na to moje cv nie odpowiada???
Normalnie dylematy mam
Oczywiście, że znajdziesz! Bardzo czesto ludzie mówią, że wysyłali hurtowymi ilościami CV i była cisza, aż w końcu się ktoś odezwał apotem to już cała lawina zaproszeń na rozmowę.
Nie trać wiary, może i Kraków to dziura, ale w zawodzie, w którym chcesz pracować znajdziesz fajny wakat Uzbrój się w cierpliwość, nie rozpamiętuj liczby wysłanych CV i relaksuj się a nie zamartwiaj

Cytat:
W przyszłym tygodniu będę albo we wtorek, albo w czwartek, potem sobota i niedziela jestem na bank - ale widzimy się na grillu i tak
Hmmm... (myślę czy iść na angielski czy odpuścić) Dam znać w niedzielę, ok?
A co z tym jutrzejszym spacerem, bo się wywinęłaś od odp

edit: spotkanie w klubie, więc wtorek odpada. Przyjedziesz do miasta?

SdC, ale kręcę w polarze jest super, dziś 5 minut w jedną i 5 w drugą

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-04-20 o 20:20
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 20:22   #2324
francuski pocalunek
Zadomowienie

Blair a czy ja bede mogla pozyczyc od Ciebie Anne Bishop??? jak juz mie poznasz osobiscie bardzo mi sie spodobala ale czytalam tylko 4 tom

SdC to mi wyslij pozniej na priva co za miejsce ustalilyscie dobrze?

Postaram sie entery usuwac , przepraszam

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Wysyłaj, FRAPO, wysyłaj i jeszcze raz wysyłaj, ja wysyłam kilkadziesiąt i jak się odezwie kilka osób, to jest sukces (szukam praktyk, staży)
Wysylam wlasnie nie zrazam sie mam nadzieje ze w koncu mnie gdzies zatrudnia w lepszej firmie z lepsza placa i calym etatem

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Oczywiście, że znajdziesz! Bardzo czesto ludzie mówią, że wysyłali hurtowymi ilościami CV i była cisza, aż w końcu się ktoś odezwał apotem to już cała lawina zaproszeń na rozmowę.
Nie trać wiary, może i Kraków to dziura, ale w zawodzie, w którym chcesz pracować znajdziesz fajny wakat Uzbrój się w cierpliwość, nie rozpamiętuj liczby wysłanych CV i relaksuj się a nie zamartwiaj
mam nadzieje a jeszcze sie zapisalam na kurs "bankowosc i finanse w malych przedsiebiortwach" Darmowy ale z certyfikatem . Dosrstalam odpwiedz wczoraj ze sie dostalam

KLIK
Stary 2012-04-20, 20:32   #2325
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... (myślę czy iść na angielski czy odpuścić) Dam znać w niedzielę, ok?
A co z tym jutrzejszym spacerem, bo się wywinęłaś od odp

edit: spotkanie w klubie, więc wtorek odpada. Przyjedziesz do miasta?

Spacer zależy od tego o której dotrę, a patrząc na to co się dziś dzieje to dotrę pod wieczór (mamy komplet na targi) Jak będę we wtorek w krk na spotkaniu to w czwartek zostanę bo muszę tutaj coś popołudniu załatwić

Cytat:
Blair a czy ja bede mogla pozyczyc od Ciebie Anne Bishop??? jak juz mie poznasz osobiscie bardzo mi sie spodobala ale czytalam tylko 4 tom

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Wysylam wlasnie nie zrazam sie mam nadzieje ze w koncu mnie gdzies zatrudnia w lepszej firmie z lepsza placa i calym etatem

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

mam nadzieje a jeszcze sie zapisalam na kurs "bankowosc i finanse w malych przedsiebiortwach" Darmowy ale z certyfikatem . Dosrstalam odpwiedz wczoraj ze sie dostalam
Jasne że będziesz mogła. Ja właśnie późniejszych nie czytałam, tylko 1-3, ale świetna jest Nie ma to jak książki dla dorosłych Jak takie lubisz paranormal to mogę polecić jeszcze kilka serii, ale je czytałam z hmmm pewnego zwierzaka na internecie Kocham książki ale niestety przy tym ile ja czytam to idzie zbankrutować... Kiedyś jak się lepiej powodziło to kupowałam nieraz z 2 książki w tygodniu, teraz to niestety.,..

Wysyłaj CV jak najwięcej i się nie zrażaj.

Swoją drogą czytałam nie dalej niż przedwczoraj jak to u nas w kraju pensje pięknie rosną a bezrobocie maleje Nie wiedziałam czy się śmiać czy co robić, serio...
Stary 2012-04-20, 20:36   #2326
caat
Zakorzenienie

a cóż to za girllowanie się szykuje ?
Stary 2012-04-20, 20:38   #2327
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
To super! Ja 5 minut od poniedziałku . Na razie jeszcze leczę siniaki .

Cytat:

Jasne, dam znać . Dzięki!

Ineso, wczytuję się w filtry i mam pytano o fotostabilizację, destabilizację i stabilizację ogólnie . Bo nie wiem czy dobrze rozumiem - są filtry, które ulegają destabilizacji pod wpływem działania słońca (te nas nie interesują na twarz ). Ale są też filtry, które można zdestabilizować makijażem, tak? I to są dwie różne destabilizacje? Czy jeśli filtr jest fotostabilny to już makijaż mu niegroźny? Jak to jest, bo internet nie pomaga .
Stary 2012-04-20, 20:38   #2328
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Jasne że będziesz mogła. Ja właśnie późniejszych nie czytałam, tylko 1-3, ale świetna jest Nie ma to jak książki dla dorosłych Jak takie lubisz paranormal to mogę polecić jeszcze kilka serii, ale je czytałam z hmmm pewnego zwierzaka na internecie Kocham książki ale niestety przy tym ile ja czytam to idzie zbankrutować... Kiedyś jak się lepiej powodziło to kupowałam nieraz z 2 książki w tygodniu, teraz to niestety.,..

Wysyłaj CV jak najwięcej i się nie zrażaj.

Swoją drogą czytałam nie dalej niż przedwczoraj jak to u nas w kraju pensje pięknie rosną a bezrobocie maleje Nie wiedziałam czy się śmiać czy co robić, serio...
Super , dziekuje ciesze sie ze przeczytam poczatek historii A co jeszcze polecasz z takiej tematyki???
Ja takze duzo czytalam od zawsze--- teraz w sumie to czytam ino rzeczy do pracy i szkoly bo na nic wiecej nie mam czasu jestem zapisana w trzech bibliotekach : na rajskiej, na powrozniczej i u siebie na osiedlowej ale biore ksiazki tylko jak mam wolne od szkoly bo tylko wtedy mam czas

KLIK
Stary 2012-04-20, 20:57   #2329
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Super , dziekuje ciesze sie ze przeczytam poczatek historii A co jeszcze polecasz z takiej tematyki???
Ja takze duzo czytalam od zawsze--- teraz w sumie to czytam ino rzeczy do pracy i szkoly bo na nic wiecej nie mam czasu jestem zapisana w trzech bibliotekach : na rajskiej, na powrozniczej i u siebie na osiedlowej ale biore ksiazki tylko jak mam wolne od szkoly bo tylko wtedy mam czas
Hmm... serie paranormal romance które czytałam i które mi podeszły to:
Sparks Kerrelyn - Love At Stake
J.R. Ward - Bractwo Czarnego Sztyletu
Adrian Lara - Rasa Środka Nocy
Gena Showalter - Lordowie Świata Podziemnego
Sherrilyn Kenyon - Mroczny Łowca

Tych książek jest w serii po kilka-kilkanaście więc naprawdę jest się czym zająć i w co wciągnąć, a każda książka jest kontynuacją poprzedniej, znaczy losy bohaterów się mocno łączą

Tylko no - to nie jest żadna ambitna literatura, raczej takie zapychacze czasu, ale czyta się bardzo lekko i przyjemnie, ja w pracy jak się nudzę to otwieram

Mead Richelle - Georgina Kincaid (to jest fantastyczne, nie tyle romance co po prostu zarąbiste fantasy o sukubbie - ma 6 tomów a zakończenie mnie po prostu powaliło na łopatki!)
To podobnie - ale ostatnie części jeszcze nie wyszły Frost Jeaniene - Nocna łowczyni

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2012-04-20 o 20:59
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 21:01   #2330
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Nojko- co do balkonów/tarasów ja bym sie chciała do wiedziec jakie rośliny na jakie miejsce (np. mam upalny balkon od południowej strony z szybami "loggia" tak zwana i co mogłabym tam posadzić). Co z czym ładnie wygląda i jako komponować roślinki w coś fajnego i żeby to jakos sensownie kwitło, tzn. żeby nie było okresów bez kwiatów.
Dodatkowo o szkodnikach i nawożeniu. A i o ziołach własnych.

Cytat:
to nie będziesz na spacerze z OMD? Chciałam się dołączyć do Was
Spacer planowany jest o ile dobrze rozumiem na sobotę czyli jutro. Dobrze pamiętam OMD?

Kurcze bardzo bym chciała ale sama nie wiem. Bo Helusia jeszcze nie całkiem zdrowa. Leki mamy brać do wtorku i do kontroli. Chrumka i kaszle cały czas, ale lekarka pozwoliła krótkie spacer o ile będzie ciepło.
A wiem ze ten wypad nie będzie krótki i nie chce jej zaszkodzić.

Granatku a weekend majowy chyba jednak u teściów bedę. Ale wracam do pracy w połowie czerwca, wiec bedzie pewnie jeszcze okazja pospacerwać no i weekendy zostają

Dziewczyny znacie kogoś kto robi na szydełku? Bo mi się marzą dla Helenki takie conversy: http://allegro.pl/szydelkowe-trampki...168851468.html

TŻ kupił już takie normalne w USA i bedą na przyszłą wiosnę
o takie http://www.converse.com/#/products/S...ckTaylor/88865
musiałam sie pochwalić
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 21:06   #2331
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ineso, wczytuję się w filtry i mam pytano o fotostabilizację, destabilizację i stabilizację ogólnie . Bo nie wiem czy dobrze rozumiem - są filtry, które ulegają destabilizacji pod wpływem działania słońca (te nas nie interesują na twarz ). Ale są też filtry, które można zdestabilizować makijażem, tak? I to są dwie różne destabilizacje? Czy jeśli filtr jest fotostabilny to już makijaż mu niegroźny? Jak to jest, bo internet nie pomaga .
Oj bo to jakiś zagmatwany temat jest z tym makijażem, nie szukaj bo nie znajdziesz - nawet na tysiącu stronach biochemii się baby nie dogadały W tym przypadku nie nazywa się tego destabilizowaniem, ale jak to nie pamiętam. Tu chodzi tylko o filtr parsol, który jest w większości filtrów. On wchodzi w jakąś reakcję z mikami (czyli tymi koloryzującymi prochami co są w kolorówce) i przestaje działać, ale to też taki trochę chyba niepotwierdzony fakt. Ale parsol nigdy nie występuje solo. Więc pozostałe filtry działają nadal. Problem jest taki, że trudno powiedzieć ile z tych 50spf zostaje - stąd podejście ortodoksyjne - lepiej unikać parsolu. Tylko jest to prawie awykonalne. Kiedyś nie miała go seria Avene, alerok temu dodali. Ponadto nie mają go filtry mineralne. Ale te - bielą i skoro działają jak lusterka odbijające promienie, to po przykryciu ich makijażem nie działają. Aktualnie parsolu nie miała właśnie też Soraya, nie wiem jak w tym roku. Moim skromnym zdaniem nie ma co się aż tak schizować - ja używam 50 i 60, ale zdaję sobie sprawę, że trochę je ścieram nakładając krem tonujące oraz osłabiam kolorówką, więc nie wiem ile, ale coś tam na pewno zostaje i jak na dzień w miescie, w pracy wystarczy. Jak spędzam dzień na słońcu to bardziej się cackam, albo straszę białą paszczą
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 21:09   #2332
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Oj bo to jakiś zagmatwany temat jest z tym makijażem, nie szukaj bo nie znajdziesz - nawet na tysiącu stronach biochemii się baby nie dogadały W tym przypadku nie nazywa się tego destabilizowaniem, ale jak to nie pamiętam. Tu chodzi tylko o filtr parsol, który jest w większości filtrów. On wchodzi w jakąś reakcję z mikami (czyli tymi koloryzującymi prochami co są w kolorówce) i przestaje działać, ale to też taki trochę chyba niepotwierdzony fakt. Ale parsol nigdy nie występuje solo. Więc pozostałe filtry działają nadal. Problem jest taki, że trudno powiedzieć ile z tych 50spf zostaje - stąd podejście ortodoksyjne - lepiej unikać parsolu. Tylko jest to prawie awykonalne. Kiedyś nie miała go seria Avene, alerok temu dodali. Ponadto nie mają go filtry mineralne. Ale te - bielą i skoro działają jak lusterka odbijające promienie, to po przykryciu ich makijażem nie działają. Aktualnie parsolu nie miała właśnie też Soraya, nie wiem jak w tym roku. Moim skromnym zdaniem nie ma co się aż tak schizować - ja używam 50 i 60, ale zdaję sobie sprawę, że trochę je ścieram nakładając krem tonujące oraz osłabiam kolorówką, więc nie wiem ile, ale coś tam na pewno zostaje i jak na dzień w miescie, w pracy wystarczy. Jak spędzam dzień na słońcu to bardziej się cackam, albo straszę białą paszczą
Dzięki wielkie! Doszłam do podobnych wniosków po lekturze, ale wolałam się upewnić u bardziej doświadczonej . Jeszcze raz dziękuję!
Stary 2012-04-20, 21:09   #2333
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Hmm... serie paranormal romance które czytałam i które mi podeszły to:
Sparks Kerrelyn - Love At Stake
J.R. Ward - Bractwo Czarnego Sztyletu
Adrian Lara - Rasa Środka Nocy
Gena Showalter - Lordowie Świata Podziemnego
Sherrilyn Kenyon - Mroczny Łowca

Tych książek jest w serii po kilka-kilkanaście więc naprawdę jest się czym zająć i w co wciągnąć, a każda książka jest kontynuacją poprzedniej, znaczy losy bohaterów się mocno łączą

Tylko no - to nie jest żadna ambitna literatura, raczej takie zapychacze czasu, ale czyta się bardzo lekko i przyjemnie, ja w pracy jak się nudzę to otwieram

Mead Richelle - Georgina Kincaid (to jest fantastyczne, nie tyle romance co po prostu zarąbiste fantasy o sukubbie - ma 6 tomów a zakończenie mnie po prostu powaliło na łopatki!)
To podobnie - ale ostatnie części jeszcze nie wyszły Frost Jeaniene - Nocna łowczyni
Skopiowalam sobie te tytuly do Worda i bede patrzyla w bibliotekach W wakacje staram sie zawsze nadrobic chociaz troszku to ze nie mam czasu w ciagu roku szkolnego .

KLIK
Stary 2012-04-20, 21:20   #2334
Ineso
Matka Smoka

blair - wyedytuj i usuń proszę dyskusję arganową w wątku mazidlanym - nie mogę się odnaleźć potem w offtopach.

A poza tym - coś wiesz o tym sprzedawcy i oleju?
Wszelkie kosmetyki naturalne robią się coraz bardziej popularne i szerzy ich sprzedaż, ale większość tego to chłam - pakowany nie wiadomo w jakich warunkach,jakiego pochodzenia, itp. Daletego trzymanie się dobrych sklepów to podstawa.

Ja myślałam o arganie stąd: http://marokosklep.com/?gclid=CPav1q...FYeDDgoddn2YYw

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie! Doszłam do podobnych wniosków po lekturze, ale wolałam się upewnić u bardziej doświadczonej . Jeszcze raz dziękuję!
Dobra jesteś, ja do tego doszłam po kilku miesiącach czytania chyba
Stary 2012-04-20, 21:26   #2335
Melka88
Zakorzenienie

Zapomniałam wam napisać wczoraj o naszej rozmowie z TŻ

Ja : Nie używaj mi tego Stapizu, bo zostało mi już tylko pół butelki..
TŻ : A co to jest ?
Ja : No ten szampon (i pokazuje mu)
TŻ : Aha.. A skąd to masz ?
Ja : No z Aidemu, nie pamiętasz ?
TŻ (zanosząc się śmiechem) : I bądź tu chłopie mądry ! " Nie używaj mojego Stapizu z Aidemu ".. Ide sobie wpisać w google translator

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 21:28   #2336
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
blair - wyedytuj i usuń proszę dyskusję arganową w wątku mazidlanym - nie mogę się odnaleźć potem w offtopach.

A poza tym - coś wiesz o tym sprzedawcy i oleju?
Wszelkie kosmetyki naturalne robią się coraz bardziej popularne i szerzy ich sprzedaż, ale większość tego to chłam - pakowany nie wiadomo w jakich warunkach,jakiego pochodzenia, itp. Daletego trzymanie się dobrych sklepów to podstawa.

Ja myślałam o arganie stąd: http://marokosklep.com/?gclid=CPav1q...FYeDDgoddn2YYw
Nie znam tego sprzedawcy, trafiłam przypadkiem na inny kosmetyk (aleppo) i jakoś zwrócił moją uwagę, bo aukcje są dość dokładnie opisane, no i są składy podane (w większości produktów) No i z tego co jest napisane na aukcjach i na stronie to są certyfikaty do wglądu.
Stary 2012-04-20, 21:32   #2337
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Nie używaj mojego Stapizu z Aidemu ".. Ide sobie wpisać w google translator

Przypomniała mi się moja rozmowa:

tż: Coś mi się stało z dłońmi, całe mi się łuszczą. Nie wiem co to.
ja (podekscytowana): Oooo tobie też! to od mojego kremu. Ja go odstawiłam kilka dni temu, bo zobaczyłam, że kiler. Ale, że aż Tobie się łuszczą - naprawdę mocny zrobiłam! (z dumą)
tż: ???!!!

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2012-04-20 o 21:36
Stary 2012-04-20, 21:41   #2338
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
W ogóle tak na marginesie, bo mi się przypomniało: zauważyłam czasami, że ludzie "pocieszają się" - jeżeli chodzi o podbudowę własnego wyglądu - na przykład tym, że i modelki nie są idealne albo jak aktorki wyglądają bez makijażu. Jak z Wami jest? Bo mnie w życiu nie przyszło to na myśl. Cóż z tego, że Jessica Alba wygląda normalnie bez makijażu, skoro ja mogę się wypindrzyć, wymalować i wystroić jak szczur na otwarcie kanału, a ktoś stanie koło mnie, kto dopiero co wyszedł z łóżka, i wygląda o tysiąc razy lepiej. To jest dopiero załamujące
nieee, nigdy nie rozumiałam jak to że aktorka X czy piosenkarka Y bez makijażu wygląda fatalnie, albo że ma cellulit, ma wpływać na moją samoocenę... to normalne kobiety w końcu, tyle że mogą sobie pozwolić na prywatnego trenera, odsysanie tłuszczu i tak dalej, więc czasem łatwiej im wyglądać idealnie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Koniec tego narzekania

na następnym spotkaniu robimy tak jak juz kiedyś któraś z Was wspomniała: w ruch pojdą kartki z nickami i każdy napisze co dana osoba ma w sobie wyjątkowego i ładnego, coś, czego jej zazdrościmy zobaczycie same ile rzeczy się dowiecie na swój temat
o! może to niegłupi pomysł ale ja w tym momencie mogę ponarzekać, że nie mogę przyjść na najbliższe spotkanie we wtorek i na grilla też nie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jak tu poważnie... Kasiencja, ja się na Twój kierunek nawet nie dostałam, co Ty wiesz o byciu jedną z wielu
nie wiedziałam, że próbowałaś

Cytat:
Zgadzam się. Kasiencja, pamiętasz jak widziałyśmy się na dworcu kiedyś? Też tedy w mojej głowie pojawiła się myśl, że jesteś śliczna i miałaś taki ładny makijaż
nie ukrywam że nabyta (dzięki temu forum, a jakże) względna umiejętność pomalowania się dodaje mi nieco pewności siebie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
właśnie jutro pogoda ma być chyba średnia. ja koło południa muszę jechać na Ruczaj, nie wiem ile mi zejdzie, więc jeśli się jakoś umówicie, mogę prosić o smsa?

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie kogoś kto robi na szydełku? Bo mi się marzą dla Helenki takie conversy: http://allegro.pl/szydelkowe-trampki...168851468.html

TŻ kupił już takie normalne w USA i bedą na przyszłą wiosnę
o takie http://www.converse.com/#/products/S...ckTaylor/88865
musiałam sie pochwalić
jakie cudowne te szydełkowe moje dziecko też takie będzie miało

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 21:42   #2339
Ineso
Matka Smoka

Malla, jak Ty usuwasz posty w klubie?>
Stary 2012-04-20, 21:45   #2340
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
TŻ (zanosząc się śmiechem) : I bądź tu chłopie mądry ! " Nie używaj mojego Stapizu z Aidemu ".. Ide sobie wpisać w google translator
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości