|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Ja mykam już spaciu dziewczynki
![]() Miłej nocki ![]() Nie wiem jak jutro będę, bo na zakupy się wybieramy...buuuziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Ja tez zaraz uciekam do łóżeczka poczytać książkę
![]() na tapecie mam ten "język niemowląt" bardzo mi sie podoba jak na razie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Maleństo udanych zakupów ![]() Madzia też mam "język niemowląt" i od razu "język dwulatka" ![]() ![]()
![]() |
#1144 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała do porodu ją przeczytać, bo sporo można się dowiedzieć. Na razie 80 stron przeczytałam i jeszcze 200 mi zostało. Zakreślam sobie różne rzeczy, to potem mąż będzie przeglądał, a bez sensu aby on całą czytał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, ha też mam taki plan ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Przyjęty, przyjęty ![]() ![]() Eh, zasypiam, musze chyba się zbierać do spania, bo jutro do pracy na 7.30 (zajęcia unijne) a jeszcze ślub i panieski mnie jutro czeka....... eh, długi dzień się zapowiada.....
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Polecam Jezyk Niemowlat
![]() ![]() I polecic moge jeszcze ksiazke ''Kazde dziecko moze nauczyc sie spac'' - czy jakos tak, mam ja po niemiecku i jest super wyjasnione jak dziecko spi, dlaczego sie budzi w nocy, dlaczego placze, itp no i rady jak sprawic by dzidzia nocki przesypiala ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja np. nigdy nie miałam skóry suchej... przeważnie tłusta, czasami mieszana- ale to zazwyczaj w zimie z przesuszenia, więc tłusta ![]() do ciała do nigdy balsamu nie używałam, bo mi się od razu pory blokowały ![]() ![]() No i plus tego taki, ze podobno zmarszczki się mniej robi na takie skórze, więc tak gdybym, że może rozstępów też mniej ![]() ![]() ![]() ja się żegnam, bo w weekend w szkole... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |||||
Zakorzenienie
|
na komedie " Think like a man"
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podam na twarz po 10h pracy ... Mala dala popalic nie wiem co dzisiaj sie z nia dzialo ale beczala na przemian z ziewaniem .. Chyba ja jakas choroba bierze ... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Wtajemniczenie
|
Tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Hej Kobietki ![]() Wczoraj mnie nie było, bo piekłam torta ślubnego koleżance więc nie miałam czasu tym bardziej, że Niuńka chciała cały dzień w piasku siedzieć... Wkleję fotki torta - nie jestem cukiernikiem, tylko amatorką ![]() A jeszcze wcześniej byłyśmy jej kupić buciki do sukienki bo za tydzień mamy wesele ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka Wam życzę ![]() Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2012-04-21 o 06:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Mąż wrócił - powiedział, że te chłopy to męskie szowinistyczne świnie, i że więcej na takie imprezy nie idzie, dwóch go chciało do sekty wciągnąć, jeden poderwać, kolejny wyzywał od pedałów, a jeszcze inni byli wielce zdziwieni, że jest szczęśliwym mężem i że prace domowe to dla niego nie jest przykry obowiązek (i w ogóle sam fakt, że je wykonuje), no a że jeszcze decyzje podejmuje razem z żona to już w ogóle masakra i to na pewno doprowadzi do rozwodu bo w domu musi być jedna osoba decyzyjna czyli mężczyzna
![]() Żabcia dzięki za głos ![]() ![]() Eh, a przede mną dłuuuuuugi dzień ![]() ![]() ![]() Buziaki i miłej słonecznej (jak u mnie) soboty życzę ![]() ![]()
#1152 |
Wtajemniczenie
|
Bikuś widzę, że z Ciebie też ranny ptaszek
![]() Wstawiam Wam fotki mojego torta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Bika, dziś też już zagłosowałam
![]() E_vel, wow i Ty mówisz że nie masz talentu???!!! Tort super! Emigra, czy ta książka ''Kazde dziecko moze nauczyc sie spac'' opisuje metodę 3-5-7? ale dziś piękne słonko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A ja mam meeeeeeeeeeeeeega kaca.. i zła jestem na siebie strasznie. Diety w ogóle nie trzymam ostatnio, chipsow zjadlam tyle, że to chyba 1000000kcal i jeszcze ten alkohol ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mamy sprzatac mieszkanie ale na razie to walczę żeby organizm przyswoił śniadanie.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polecam obie ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() Ja po pracy, sniadanku i ide spac ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Witam się.
e_vel, super tort ![]() ![]() Emigra, trzymam kciuki za tą naukę przesypainia ![]() ![]() Blonde, dzień dobry i dobranoc w takim razie ![]() Tomalinka, nie ładnie.... dziś same warzywa !! Natalko, biedactwo... nie długo i Ty z Marysią po korzystasz ![]() Bika, zagłosowałam wczoraj i dziś już też ![]() ![]() Żabciu, chyba powinnaś trochę odpocząć ![]() Madzia, co oznacza ten ostatni samotny weekend? ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Kasiu, ja chyba muszę na łóżeczko ze względu na brak miejsca a obok łóżeczka dam jakaś półeczkę wiklinową na te wszystkie rzeczy co muszę mieć pod ręką. No a potem w sensie w nowym domu, chce taki fajny stół (na mojej wysokości) wykorzystać pod przewijanie , tylko czy taki przewijak co na łóżeczko da się położyć normalnie na stół? Bo ja nie wiem. Dziewczyny sprzątania dziś mam trochę, a po południu chcę brata zabrać do kościoła i na plac zabaw (nasz super-płatny). Śniło mi się dziś że TŻ mi zmarł, jakaś walizka spadła z mebli i go przywaliła, a on do tego szpitala od poniedziałku idzie to czujcie jakie miałam myśli po przebudzeniu ![]()
#1157 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
e-vel a którą część Polski zamieszkujesz?
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam meeeegaa kacora ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
e-vel oooooooooooooooooooooooo! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wow, jaki tort ![]() ![]() ![]() Ktoś się pytał jak się wkłada to ubranko granatowe (zapomniałam kto, sorki). Zakłada je się tak jak body ![]() ![]() A tak poza tym, to cześć ![]() Kasiu, trzymam kciuki ![]() Bikuś, nie każdy lubi mężczyzn mniej męskich i nie każdy bardziej męskich ![]() ![]() ![]() ![]() I wiem, że nie każdy lubi taki typ, ale ważne, że ja lubię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Ilonka,
![]() ![]() ![]() ![]()
#1162 |
Zakorzenienie
|
Strong znam to
![]() ![]() Jego koledzy padliby, gdyby zobaczyli mojego niunia, kiedy choruje w łóżku i jest tak słodki jak miód ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
No No No Ilonko, dokładnie... pozatym faceci są elastyczni, dają się w jakiś sposób przez nas wychować
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() Ale tu dzisiaj cisza. Ja idę sprzątać chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() emigra bardzo łądnie ci się mała chowa. Ana mam cerę mieszaną. Generalnie to strefa T jest czasami uporczywa (bo czoło i nosek są tłuste, z tym że nos czasami mi sie przesusza ![]() ![]() Bika co za koledzy ![]() e_vel super tort ![]() ![]() tomalinko współczuję kaca. strong co oznacza?? że mąż teraz będzie miał 2 wolne weekendy bez zjazdów. Na studia jedzie dopiero 11 maja a może do tego czasu mała już będzie z nami i wtedy żaden weekend nie będzie już samotny ![]() Ilonka ale fajne zdjęcia dzieciaczków (w podpisie) aż spojrzałam jak moja wygląda na 24 dni do terminu ![]() Ja sobie pospałam do 10, zjadłam śniadanko i zabrałam się za sprzątanie. Na razie posprzątałam tylko łazienki, ale mam zamiar przez weekend całe mieszkanko wysprzątać ![]() ![]() Rozmawiałam dziś z moją mama i mi powiedziała, ze wczoraj moja teściowa do niej dzowniła. Pogadały sobie i teściowa do niej, czy będzie ze mną przy porodzie. Więc mama mówi, że nie. Ze wystarczy, że mój mąż będzie bo po co mi więcej osób tam, ona nawet do szpitala nie będzie jechała, dopiero jak już mała będzie na swiecie. A tesciowa podobna była bardzo zdziwiona i powiedziała "ale mnie chyba na porodówkę wpuszczą" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
emi no właśnie wyślę męża aby z nia pogadał, chyba że przy mnie zacznie rozmowę to jej powiem sama. Moja mama mnie prosiła abym sama nie zaczynała, bo będzie że ona donosi co teściowa jej powiedziała. Wiesz co mam na myśli.
Kurcze.. nie rozumiem po co ktoś chce byc przy porodzie (nie mówię o mężu) przecież kobieta wtedy nie jest w SPA, cierpi, boli ją wszystko i w czym ona niby pomoże?? Poza tym ja tam kilku minut nie będę rodziła, więc jaki jest sens nawet czekania w szpitalu?? Nawet jak urodzę to 2 godz. będę na sali obserwacyjnej i tam też nikogo nie chcę, dopiero jak będę na normalnej sali leżała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
No Madzia, bo myślałam że właśnie jakieś przeczucie... że ostatni samotny weekend
![]() ![]() Prania wszelkie już wiszą, jeszcze obiadek zrobić pomyć podłogi i będę weekendować ![]() Ilonka, a fajne Kamile są no nie? a ten kalendarz rzeczywiście masz ciekawy, i oryginalny ![]()
#1169 |
Zakorzenienie
|
Strong pewnie, ze Kamile są fajne
![]() Moi rodzice jakoś to rozumieją, nawet nic im nie musiałam mówić a teściowa?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Madzia, ale nie denerwuj się, teściowa to tylko teściowa, nie możesz za dużo wymagać
![]() i wiem, że Twój maż to Kamil ![]() w przyszłym miesiącu nie będę robiła zakupów dla maluszka. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-04-21 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.