|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17
Też już lecę spać
Nie zapominajcie jutro o mnie, wiecie w czym
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Też spadam, postaram się wyrobić rano i wpaść do Was- gdyby mi się nie udało- to od 11 proszę o kciuki, bo mykamy znowu na jakieś mistrzostwa taneczne
|
|
|
|
|
#783 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
witam, rankiem po kawce juz
Majka dzieki, juz dzisiaj dobrze , ale wczoraj to muslalam ze umre,dzieci maja fajne teksty, no niestety za nie ktore my sie wstydzimy.... ale co zrobic.... tez kilka razy bylam wzywana do szkoly... pamietam jak na historii mial napisac znaczenie jakiegos slowa, juz nie pamietam co to bylo, to on napisal ze to kotek, ktory fruwa i lata.... nie dosc ze za calosc dostał jedynke, to jeszcze musialam isc sie tlumaczyc.... |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Hej świetne...tak apropo...miałam w szkole kolezankę, która była z chłopakiem 2 lata i cały czas udawala...twierdziła ze najłatwiej w pozycji od tyłu...prężyła się, co jakiś czas dawała głowe na bok...raz na jeden raz na drugi z głośnym"aaa, aaa"...najsmieszniej było jak nam to demonstrowała na zajęciach
![]() Tak w ogóle to witam już z herbatką...moja Ola zasnęła wczoraj ok.22 a wstała razem z moim małżem o 5:30...jakby nie mogła chociaż te 8 godzin przespać...ach ona to nie lubi spać...za to Ania nadrabia...11 godzin... ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Ja nie zapominam, ale przynaje...łatwiej mi jak ktoś sie odzywa i banerek widze....klik, klik...
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam sprzątania, chyba powinnam kompa wyłączyć żeby się za to zabrać. |
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
ale się nie wyspałam, wyłączyłam wczoraj kompa i wciagnęłam się w film, skończył sie o 0:30, a jak zobaczyłam koniec to przypomniało mi się, że już oglądałam V jak vendeta (czy jakoś tam)
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się pogorszyły włosy
Robiłam stylizację w sierpniu i na 100% się tak nie przetłuszczały, teraz są krótsze a znoszą ten zabieg gorzej. Zaczynam mieć obawy, że za tydzień wyląduję pod nożyczkami, a tak mi (i nie tylko mi) podobały się te loki.
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dużo filmów do oglądania i nawet kilka ostatnio z Wojtkiem obejrzałam, ale żaden mnie nie zachwycił...Jak upolować faceta, Zaginiona...za to podobały mi sie...Rzeź, Baby są jakieś inne, Babycall i Listy do M(co mnie samą zaskoczyło bo nie przepadam za polskimi komediami...ale mama kazała obejrzeć to musiałam posłuchać )
|
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski, śpicie??
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
co jadłaś wczoraj??
|
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Neyra dziękuje za pamięć
Zmusiłam się do zjedzenia zupy i poszłam spać. Ale dziś widzę, że idzie mi to w nos. Dziś tylko 6h pracy i do domku. Wczoraj zaskoczyła mnie moja liderka i przywiozła mi broszkę, filiżanki i espres za KR.Ale byłam zbyt zmęczona żeby się w to zagłębiać. |
|
|
|
|
#793 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobry ![]() chciałam to mam - z młodym lepiej, a ja leżę z gorączkę, głową jak balon i cała obolała
|
|
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co wzięłaś z leków? Zdrowiej nam |
||
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie mam specjalnie leków;
znaczy mam całą masę, kuchnia wygląda, jak apteke, ale wszystko bąbelkowe ![]() Sławek wróci z pracy to mi coś kupi ![]() tak więc zostaję dziś w łóżku nie będzie sprzątania
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na wszelkie swoje choroby stosuję czekoladę, colę i eferalgan - nie choruję ogólnie
|
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Hej...
Zabalowaliśmy, niestety ciut za bardzo Ale na szczęście mamy kochanych chłopaków co akurat z nami wracali i uratowali nam Lecę nadrabiać
|
|
#798 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Helloł
![]() Despa trzymamy od 11 kciuki ![]() Jamapko pochorowałaś się? niefajnie... ![]() Porzeczko Ty też wracaj do zdrowia Kasia opowiadaj jak tam po baletach
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
za długo żeby wymieniać
Cytat:
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Taka w paski zwykła
![]() Na baletach świetnie Zgraliśmy się w końcu całą klasą. Chłopaków mam cudownych czego w szkole nie mogę powiedzieć Do 3 zostali najwytrwalsi- 8 sztuk. Ale koleżanka i 3 kolegów szło mnie odprowadzić na drugi koniec miasta i zachciało nam się piwa... No i kupiliśmy. I kurczę moi chłopcy wojskowi to i śpiewać wojskowe piosenki im się zachciało. Usiedliśmy sobie z piwem na przystanku i przyjaciele przybyli... Ale chłopacy powiedzieli, że ja z kumpelą nie piłyśmy tylko oni. No ale po pogawędkach skonczyło się na 200 zł mandatu... No i policjant znajomy taty- zastanawiam się jak mu o tym powiedzieć...
|
|
#801 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cześć Musiaczek
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z trasy, zgarnelismy koleżankę Oliwii i jedziemy. Pogoda piękna cudnie słońce swieci ciepło wiosna prawdziwą, mam nadzieję ze cały dzień nam nie zejdzie na tym konkursie. Dzis co prawda małe szansę bo są pomieszane dzieciaki z różnych kategorii wiekowych, ale o kciuka przypominam, miłego dnia
|
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z medalami wracajcie ja jadę do szpitala - ciekawe czy Juniora wpuszczą, ale go biorę do taty bo go nie widział od środy |
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, bo jak się wprowadziłam do mieszkania, to co chwilę miałam anginę i lekarze nie wiedzieli do czego ... wykryliśmy grzyba, usunęliśmy i przeszło i potem lekarka potwierdziła, że to od tego; a poza tym teraz nie mamy i oby już nie było ![]() mówisz czekolada? no na śniadanie kinder bueno zjadłam w ramach poprawy nastroju ![]() na szczęście bąbel rozumie, że się źle czuję i daje mi spokój z bawieniem się ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- wczoraj kupiłam sobie taką mała odżywkę http://fryzjerskisklep.pl/pl/p/Farou...jaca-Wlosy/161 i wieczorem wtarłam we włosy i dziś są i płaciłam 4,85zł w drogerii u mnie na wiosce
|
|
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek słoneczny
![]() ząb mi się ułamał i plomba wypadła Kasiu ty łobuziaro ![]() Cytat:
zdrówkaCytat:
u mnie dziś jest otwarty puchar tańca jutro P. Galiński chyba się z Wikusią przejdziemy zobaczyć jak tańczą, bo Młoda chce
|
||
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
nie wiem kiedy wczoraj zasnęłam...
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz napiszę w klubie resztę. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Zaraz będę błagać sprzedającego żeby do takiego stojaka : http://allegro.pl/piekny-wieszak-sto...261434627.html dorobił mi taki http://allegro.pl/super-wieszak-na-b...261434643.html ale z motywem kwiatowym z pierwszego
|
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki powrotu do zdrowia Despo Dajcie czadu!
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kurczę, wyprałam się, poszłam do sklepu a sklepowa i tak do mnie: młoda na imprezie byłaś.
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

, ale wczoraj to muslalam ze umre,

V jak vendeta (czy jakoś tam)
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
Robiłam stylizację w sierpniu i na 100% się tak nie przetłuszczały, teraz są krótsze a znoszą ten zabieg gorzej. Zaczynam mieć obawy, że za tydzień wyląduję pod nożyczkami, a tak mi (i nie tylko mi) podobały się te loki.

i przywiozła mi broszkę, filiżanki i espres za KR.

co wzięłaś z leków? Zdrowiej nam
Ale na szczęście mamy kochanych chłopaków co akurat z nami wracali i uratowali nam