|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
A odnośnie sukni, to ja bym te baby chyba ze skóry obdarła i posoliła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
mi to nie jest pisany ten ślub, ciągle pod górkę ciągle coś wyskakuję nie zdziwię się, że w dniu ślubu przejdzie tornado przez kościół i walnie mnie błyskawica
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy nie ma bata żeby sie nie bały Cytat:
![]() I do mnie burza dotarła... Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-04-21 o 15:02 |
||
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze babo. Spinasz poślady, robisz rozpierduchę w salonie i cieszysz się ze ślubu |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wczoraj z TZ rozmawialismy o wakacjach i podrozy poslubnej i zaczelismy sie zastanawiac czy przypadkiem nie skorzystac teraz z jakiegos lasta w ramach podrozy przedslubnej, bo i tak planujemy gdzies pojechac na kilka dni do ktorejs z europejskich stolic, wiec moze udaloby sie znalezc jakies mini wakacje na maj/czerwiec, a jakas szalona dluzsza podroz zaplanowac na pazdziernik, bo w sezonie lipiec-sierpien wszystko bedzie duzo drozsze, nawet lasty. Tylko TZ ujal to innymi slowy, mowi ze moze teraz pojedziemy na jakies tansze wakacje, a jak juz WSZYSTKO bedziemy mieli to zafundujemy sobie super wakacje. I ja oczywiscie ze lzami w oczach - jak to jak WSZYSTKO bedziemy mieli?? (tutaj wyobrazilam sobie nasz budujacy sie dom, dzieci, ustabilizowane zycie - czyli wakacje za min. 10 lat a TZ - no wszystko czyli SIEBIE ![]() Czyz on nie jest kochany?
|
|
#4838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My chyba pojedziemy na podróż przedślubną
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy już widziałyście, ale to najpiękniejszy teledysk jaki widziałam od baaardzo daawna. Siedzę i ryczę... 3 minuty a tyle opowiedziane...
http://demotywatory.pl/3771535/Niektore-teledyski
|
#4841 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laski!
Wiem, nie odzywałam się długo i o 2 dni przekroczyłam termin, ale NAPRAWDĘ kompletnie nie miałam kiedy zrobić tego zestawienia i dopiero dziś... Jak widzę ile mamy jeszcze do załatwienia, to mi się włosy jeżą na głowie. W dodatku alergia mnie totalnie wykańcza, boli mnie głowa, a rano dostałam @, a tyle w ten weekend powinniśmy zrobić... Oto moje 100dniówkowe zestawienie. Kolory przewodnie: niebieski i zielony z nutą pomarańczu Na 100 dni przed mamy załatwione: - kościół: parafia pw Chrystusa Króla w Trawnikach: http://www.parafia-trawniki.pl/ g.17.00 - świadkowie: Kuzynko-Przyjaciółka + Druhny, Brat TŻta - sala: Zajazd Regionalny w Pełczynie: http://www.zajazd-regionalny.pl/inde...w=article&id=1 - foto: SOFT LIGHT STUDIO: http://www.softlightstudio.pl/ *plener: Roztocze i okolice - video: MAKE Film Studio: http://www.makefilm.pl/ - muzyka: DJ Delegat: http://www.djnawesele.info.pl/ - fryzjer: salon VIP, Łęczna - stroje: * moja suknia: salon Madonna, Famosa, model „MD 0022” * sukienka na drugi dzień - kwiaty: Jagodowe Dekoracje Jagoda Gajowiak http://www.facebook.com/pages/Jagodo...14434548653774 *bukiet: niebieskie i zielone hortensje (albo niebieskie z zielonymi środkami, jak uda mi się takie znaleźć )*butonierka TŻ: hortensja niebieska i zielona (albo j.w.) - zaproszenia, w tym część rozdana i wysłana - obrączki – gładkie, klasyczne, z żółtego złota *grawery: moja: LOBO Przestrzeń TŻta: CHATKA Miłości - samochód: nasz Czarny Pegaz + melonik (jeszcze reszta wystroju samochodu) Do załatwienia pozostały: - dodatki PM (buty niebieskie, taneczne, pas niebieski, welon, pończochy, gatki, biżuteria) - garnitur TŻ - dodatki TŻ (buty, spinki do mankietów, koszule, pasek, krawat, bielizna) - makijaż - paznokcie - pierwszy taniec - dokumenty (akty chrztu i akty urodzenia) - dokumenty z USC - protokół - zapowiedzi - spowiedź - alkohole – wódka, wino, alkohole na drinki - zaklepać termin w cukierni * ciasta i tort (wygląd i smak) - busy: z Tomaszowa i do, z Ciechanek i do - noclegi - rozdać pozostałe zaproszenia (w międzyczasie tworząc koperty) - przymiarki sukni - wybrać menu - spotkanie z Fotografami, ustalenie szczegółów - spotkanie z Filmowcami, przekazanie im ostatecznej wizji filmu - spotkanie z DJem, ustalenie repertuaru i innych szczegółów * wymyślić zabawy oczepinowe - próbna fryzura - próbny makijaż - dekoracja za PM - koszyczki do łazienek z przyborami dla gości - drzewko do odciskania paluchów (się rysuje u Przyjaciółki) - winietki Całe szczęście przynajmniej weekend majowy mam długi, bo Prezeska zdecydowała, że każde z nas przyjdzie jednego dnia. Ja dostałam piątek, czyli tak, jak mi pasowało Dzięki temu w sobotę wyjeżdżamy w lubelskie i rozdajemy zaproszenia, potem wracamy na piątek i jeszcze w weekend jedziemy do mojej Ciotki, to też rozdamy 2 zaproszenia.Dodatkowo mam spory problem z biżuterią, ale to już na pocztę wrzucę, jak będę miała chwilę.
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Nika to super wam wyszła imprezka a przyjaciół macie widzę najlepszych jakich można mieć skoro aż z Wawy przyjechali
kindzia no to Cię urządziła szkoda że jagodziatak daleko mieszka ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Chatko, dancing Lady za zestawieniaU mojej babci się komary zaległy całe stado
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-04-21 o 15:43 |
|
|
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4845 |
|
Wtajemniczenie
|
za zestawienia ![]() A wiecie że ja za 3 miesiące o tej porze już będę w kościele? nie mogę się doczekać! Nena zostawiłam komentarz na poczcie
|
#4846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 | |
|
Rozeznanie
|
O tak mniej więcej http://www.youtube.com/watch?v=u-tomHiiMxw
i do tego czasami warczy, piszczy albo chrapie.Cytat:
za takie gadanie. Wszystko się poukłada, zobaczysz Wszystkim dzisiejszym PM życzę wszystkiego najlpszego
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez, choc chwilami przeszywają mnie dziwne lęki.
|
|
|
|
#4850 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a mówiłam że coś się wydarzy :PCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie dzisiaj 20 stopni ciepła i mega słoneczko!!! teraz troszeczkę zaszło ale cały dzionek był przecudowny normalnie latoooooo pełną gębą ![]() Chatko cudowne zestawienie
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
na czole sobie zrobię tatuaż - NIE DOTYKAJ PECHOWIEC
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Miłam napisac relacje i postarm sie to zrobic dzis wiczorem bo chce opisac wszystko szczególowo a nie tak po łebkach Nie zapominam o was kochane Dziekuje wszystkim za komentarze odnośnie wyglądu na poczcie i tutaj
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Dancing_Lady, Chatka gratuluje zestawień
![]() kindziu mam nadzieje, ze to już ostatnia złośliwość losu
Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2012-04-21 o 17:17 |
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no właśnie to też ![]() idę robić muffinki
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
lęki to ja mam co będzie po ...
trędowata wytatuuj i bedzie
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
jak na razie to wszystkie plagi egipskie się mnie imają jak nie kolor zły to sukni nie ma, jak buty przyszły to padaka, ile ja się naszukałam bimbałonosza to się okazało żeby kupić od kitajców bo będzie obcinany
jak już wybrałam szarfę to florystka mi padła to czego się nie dotknę to porażka
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba sie Wam? Pasuje na biżuterię ślubną?
![]() http://allegro.pl/kpl-slubny-swarovs...253907909.html |
|
|
|
#4858 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie, że tak ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
||
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest mało "ślubna"
|
|
#4860 |
|
Wtajemniczenie
|
To dobrze bo chcę chcę coś delikatnego żeby nie przesadzić
nie chcę wyglądać jak choinka![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- tak myślisz? hmm no może...już sama nie wiem bo mam dosyć zdobną suknie i nie chce dużo biżuteri |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

teraz fryzura się lepiej prezentuje. Ale dałam się namówić na upięcie i chyba to jest to. Do tej upiętej fryzury przymierzyłam suknię i bardzo mi się ta cała kompozycja spodobała. Jeszcze będę myśleć co zrobić. 

grubości poduszek 5cm za jedyne 12zł do mojej kiecki której nie mam 
19.05.2012

18.08.2010 - zaręczyny
jest mało "ślubna"