|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XXVI
hej dziewczyny, a ja znowu po wizycie w Inglocie wróciłam osłabiona
pytam pania o cien grafitowy a ona mi pokazuje bardzo ciemny fiolet, ja jej pokazuje inny cien i mówie ze to jest kolor grafitowy no i sie dziewczyna zmieszła troszkę ale jeszcze przez chwile mnie chciala przekonac do swojej racji ale nosz kurde fiolet to fiolet a grafit to grafit, niewiem czy sie jej cos pomieszało czy jak . Pare sekund zaczelam zastanawiac sie czy z moimi oczami jest ok ale jak najbardziej wszystko ok było.Za to kupilam 2 henny krakowskie czarna i grafitowa i eye liner z lovely który zaraz do kosza poleci bo sie nie nadaje do niczego :/
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2012-04-21 o 15:27 |
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
Garfit jest raczej szary, moze miec niebieski odcien, ale fioletowy na pewno
edit; ja w ogole jestem miła i spokojna :d, nie lubie krzyczec , ale raz w rossmanie pytam babeczki o cien, mówie, ze szukam koloru limonkowego i zeby nie był brokatowy, a ta mi przynosi pomaranczowy.......: (wtedy sie tak zdenerowalam, ze jej troche wygarnełam :P nie jakos wulgarnie, nie krzyczałam, ale brzmiało to mniej wiecej "co ty tu robisz"
![]() Edytowane przez aniolek99 Czas edycji: 2012-04-21 o 15:57 |
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
No u mnie w Inglocie też się nie znają na kolorach, kiedyś chciałam kupić lakier kolarowy, a laska mi daje taki ciemny pomarańczowy i też była przekonana, że ma racje, a ja na kolorach się nie znam
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba by mnie na ulicy palcami wytykali, juz sie kiedys uszczęśliwiłam różowawym podkładem i nie chcecie wiedziec jak to wygladało, jakby mnie 5 letnie dziecko dla zabawy wymalowało .
|
|
#306 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ciekawa teorie zna
nawet jesli jest taka zasada, to wg mnie jest ona bez sensu, bo tak jak piszesz- skora na calym ciele w odcieniu zoltym, a na twarzy lekko rozowa no nie widzę tego...
|
|
|
|
#307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak mozna pomieszac grafit z fioletem itp? to faktycznie szczyt wszystkiego bylam na otwarciu nowej galerii w gorzowku i akurat byly znizki z glamour ale galeria bida
|
|
#308 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2309,manhattan-soft-compact-powder.htmlalbo Synergen też fajny ale ma tylko 3 odcienie ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Edytowane przez zyskowa Czas edycji: 2012-04-21 o 18:27 |
||||
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Cytat:
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie hehe patrzyłyśmy na jeden próbnik bo ja juz konkretnie wiedzialam który kolor (grafit) mnie interesuje tylko pytałam o cene a pani na to ze grafit to inny i pokazuje mi taki zakurzony fiolet wiec jej pokazałam cien czarny i grafit - maznełam po rece i Pani sie juz nic nie odezwała niewiem o co chodzi w tym inglocie ale to juz nie pierwszy raz.
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrobiłam własnie stary watek i przeczytałam ten i po ochrzanie jaki spadł na zyskową'ze sie udziela raz na ruski rok, az ja sie boje znowu odezwac aaaaleee... na swoje wytłumaczenie mam ciaze, leżenie w szpitalu i zatrzymany przedwczesny porod takze mam nadzieje,ze sie wywine ![]() wstawac, strasznie ucichlyscie ostatnio
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz wytłumaczenie, a ja nie miałam to mnie nastraszyły i ochrzaniły, ale przyjęły mnie dobre duszki
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj co u Ciebie Pazurki u stóp pewnie dawno nie były malowane
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ogólne samopoczucie?
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki, ogólnie w miare ok
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie masz plany na dziś?
ja jakieś spamowanko może, tylko nie wiem co
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laseczki
ja dzis mam niedziele leniwca do tej pory chodze w koszuli nocnej
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mysle ze sie troche pospamuje, ale to pozniej narazie to mi sie nie chce ![]() Cytat:
)
|
||
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak widzę ile koleżanek już ma dziecko i ile dziewczyn dookoła zachodzi i to nawet takich duuuzo młodszych odemnie to zaczynam sie nad soba zastanawiac Ale widocznie mój zdrowy rozsądek (w moim przypadku) bierze górę, kiedyś i na mnie przyjdzie pora
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Hej Renatka
Ja siedzę z naftą na głowie, zaraz idę pazury malować - dzień piękności sobie robię
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
termin mam na 30maja no ja tez jestem młodsza od Ciebie i u nas to ciaza nieplanowana .... aleee nie mam 15 lat zeby to byla katastrofa- wrecz przeciwnie, jestem najszczesliwsza na swiecie ![]() chociaz faktycznie- na kazdego przyjdzie czas, nie ma co sie patrzec na innych ![]() Mam kolezanke w moim wieku- ma juz dwojke dzieci i nie wyobrazam sobie,zeby ich nie miala' rola matki jest dla niej stworzona. A znam tez wiele 30pare latek, ktore nigdy nie powinny miec dziecka, albo sie na nie decydowac.. kwestia bardzo indywidualna Też chce sobie dzisiaj dzien pieknosci zrobic, ale to pozniejszym popołudniem/wieczorem. Poki co szykuje obiadek i leniuchuje
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie jestem jeszcze gotowa na dziecko narazie piesek mi starczy i tak duza odpowiedzialnosc ![]() ![]()
AG Edytowane przez princesska23 Czas edycji: 2012-04-22 o 14:13 |
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Hejooo
![]() Siwa Ty to masz chyba pecha do tego Inglota ja zawsze sama wybieram wszystko wole się nie radzić żeby potem nie pluć sobie w brodę że to nie to co chciałam W końcu dzisiaj mam wolne ![]() A wczoraj na zniżkach glamour poszalałam i kupiłam w końcu wymarzoną pandore i pierwszego kulka wrzuciłam focie na bloga, można oglądać ![]() Dziewczyny a wy wiedziałyście że już nie ma tego sławnego peelngu morelowego z st. Ives? Zachciało mi się go wypróbować i Pani powiedziała że już go nie ma i jego następcą jest Peeling MOrelowy z Sorayi Więc kupiłam
|
|
#327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja sie znalazłam w martwym punkcie, życie porozrzucane jak stare szmaty w szafie w każdym możliwym aspekcie ale mam nadzieje ze uda mi sie w końcu wszystko pozbierac do kupy a na razie jest jak jest. A takie sprawy jak rodzina, dziecko, dom chce mieć mocno pod kontrolą, kiedy będę czuła że to odpowiednia pora, miejsce i osoba
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
Hej Renatka Cytat:
szkoda, teraz nie mam zadnego ![]() Bylam na americian pie, fajny,ale szału nie ma ![]() ![]() zapomniałam juz poprzednie czesci ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Ja bym chciała miec tylko jedno dziecko po 30stce ![]() Posprzatałam w szafie kregoslup mnie boli od tego schylania ![]() Musze znalezc jakiegos laryngologa , czy jak sie budzicie macie zatkany nos?![]() Ja tak mam codziennie, to moga byc zatoki ![]()
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pospałam sobie troche
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
hej.. ja padam po mega maratonie na uczelni
w ogole mam znowu nerwice bo otwieram maila a tam deezee mi napisalo ze anulowalo zamowienie i podowu nie podało, z jakiej racji??????? w piatek dopiero zamowienie zlozylam przelew dzisiaj poszedł . ja nie wiem mam pecha do tych sklepow albo one sa po*ebane.. a pieniadze poszly prawie trzy stowy mam nadzieje ze wrócą do mnie,jutro rano dzwonie i opie*dole bo mam dosc od 2 tygodni buty zamawiam i jak nie urok to sraczka..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

pytam pania o cien grafitowy a ona mi pokazuje bardzo ciemny fiolet, ja jej pokazuje inny cien i mówie ze to jest kolor grafitowy no i sie dziewczyna zmieszła troszkę ale jeszcze przez chwile mnie chciala przekonac do swojej racji ale nosz kurde fiolet to fiolet a grafit to grafit, niewiem czy sie jej cos pomieszało czy jak
. Pare sekund zaczelam zastanawiac sie czy z moimi oczami jest ok ale jak najbardziej wszystko ok było.
+ korekcja powiek górnych 

.

a na razie jest jak jest.
kregoslup mnie boli od tego schylania