|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
![]() ja dużo nie mam, tż twierdzi że jego ciuchy nie wymagają prasowania
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-04-21 o 15:09 |
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
służbową koszulkę pozwala mi prasować tylko w sezonie letnim, w zimie ubiera na nią bluze i twierdzi, że nie trzeba podkoszulki prasować tyle, że ja zawsze się staram tak ją suszyć, że faktycznie nie trzeba jej specjalnie prasować ale na jutro prasuję mu koszulę do krawtu na chrzciny i normalnie mnie trafia, słyszałam kiedyś, że im droższa koszula tym lepiej się prasuje hahahaah- dobry kit niby faktycznie jakaś lepsza- szarpliśmy się na taką jak byliśmy rok temu starostami u szwagra na weselu ale naprawdę wolałabym chińską - bo ta po godzinie prasowania dalej nie zachwyca... odpocznę i zrobie drugie podejście... ![]() szału dostanę jak Tz jutro wróci i powie, że on w tej koszuli nie pójdzie... pracuję nad nim aby zakupił w najbliższym czasie nowy garnitur bo wczoraj mi wyjechał że w ślubnym pójdzie.... ....tak spodnie w pasie 80 a teraz 95... dobrze, ze jakieś gacie na kantkę w szafie są...+ koszula + krawat i modlić się żeby ciepło było bo jak nie to będzie się musiał klasycznym czarnym swetrem do tego zestawu poratować a ja zdałam sobie sprawę, że też za bardzo nie mam w czym iść i pierwszy raz na taką większa okazję nie będziemy kolorystycznie dobrani....
|
|
|
#3694 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem...
Zeberka nie świętuję nie mam z kim Tz przepadł mi zafascynowany Xboxem a ja załapałam jakiego dołka Ale dziękuję za życzenia stawiam kawe i ciacho Dziewczyny przestańcie liczyć w których tc byście były!! To bez sensu i na pewno Wam to w niczym nie pomoże....wiem pomyślicie łatwo powiedzieć ale też przez to przeszłam i wiem że to nie ma sensu bo w tedy popadacie w jeszcze większe dołki!!
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
agatko to ja z Tobą wirtualnie poświętuje
zgadzam się z agatą- nie liczcie- błagam...
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i w butach ślubnych też chodzi ![]() ale porządnego garniaka sobie zażyczył kupił w Pierre Cardin i powiem, że służy i dobry gatunkowo jest (wogóle sie nie gniecie)
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam doła, pewnie przez tą pogodę, już wolałabym jakby była pochmurnie a tak jak na złość pełno na ulicach kobiet z brzuszkami, małymi dziećmi... dziś dodatkowo mojej koleżanki brat poweidział przy mnie do żony że jej kuzynka jest w ciąży, w 3. miesiącu, niby obca kobieta a okropnie przykro mi się zrobiło, bo ja nie mogę powiedzieć że jestem w ciąży;/obejrzę jakiś film, może lepiej mi się zrobi
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
alonka-
Cytat:
to na całe życie.Tylko on wtedy strasznie wychudzony był jak mi dozgonną miłość ślubował .Teraz wygląda fajnie- męsko chociaż też biega, ćwiczy i na basen chodzi .Już w zeszłym roku była afera, że wygląda w spodniach od garnituru jak w getrach ale nie pomogło wojnę robić, zawiozłam do jego siostry aby popuściła szwy gdzie się da- tym sposobem jeszcze jakieś dwie imprezy uparciuch obszedł . Ale teraz szykuje nam się kolejne wesele w rodzinie, daj Boże chrzciny , potem roczek chrześniaka Tz-a a w przyszłym roku komunia w jego rodzinie więc garniturowych okazji sporo- jak nie przegadam to sama pojadę i jasny na letnią porę zakupię chociażby na targu!
|
|
|
#3700 | |
|
Zadomowienie
|
taki mam
http://www.navington.com/produkty/15/rama-galeon/ Cytat:
Witam wogole... ja caly dzien na uczelni, malutki beze mnie grzeczny byl |
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Konto usunięte
|
A mnie dzisiaj wzięło na sprzątanie...
Zrobiłam porządek w kosmetykach (to było straszne TŻ jak zobaczył ten stół zastawiony to powiedział tylko: tyle zmarnowanych pieniędzy... - słodki jest; policzyłam sobie i mam 32 buteleczki lakierów do paznokci, kilka wywaliłam i rozdałam, kilkanaście cieni do powiek - a ja maluję się przeważnie tylko i wyłącznie kredką, wywaliłam też chyba z 5 starych tuszów... masakra jednym słowem), w biżuterii (tu nawet nie piszę, co znalazłam, bo zastanawiam się, czy nie otworzyć jubilera), papierach swoich, posprzątałam dawno nie sprzątane rzeczy (jakieś reklamówki, ile się ich nazbierało, nawilżacze z kaloryferów, takie rzeczy, którymi na co dzień nie chce mi się zająć). Teraz jeszcze tylko kurze, poodkurzać, przebrać łóżko i mogę iść spać. Nie chce mi się siedzieć w miejscu. Ale to dobrze, wizja 10 kilo za dużo jest jednak odstraszająca...
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ wrócił do domu, ale nawet obiadu nie zjadł, tylko poszedł się położyć, chyba go jakaś jelitówka bierze :/ a ja znowu sama zostalam
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
nie było mnie zaledwie dwa dni a tu tyle naskrobane a nie było mnie bo właśnie wróciłam z dwudniowego szkolenia, jestem padnięta ale nie mogłam nie zajrzeć do was na wizaż.ZEBERKO super wyglądasz DELILA bardzo się cieszę że wizyta u lekarza przebiegła pomyślnie i jesteś zadowolona ze swojego gina bo to bardzo ważne. ALONKA, AGATKA PERSE jak się dzisiaj czujesz? FIOLUSIEK myśl tylko pozytywnie MAGA też intensywnie zastanawiałam się nad piciem tych ziół ale troszkę się boje, z tego co pamiętam któraś pisała że lekarz jej zabronił picia takich ziół dlatego nie wiem co robić na tą chwilę biorę kwas foliowy, magnez i tran. A ty będziesz pić? CZARNULKA co u ciebie? Dobra tylko tyle nadrobiłam, zmykam troszkę odpocząć bo jestem zajechana jak koń po westernie jutro troszkę więcej postaram się napisać.Miłego wieczoru dziewczyny
|
|
#3704 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cały dzień sama. A ja mam uchylone okno i słyszę, jak ktoś woła synka: Dawidek.... Ja też tak miałam wołać... ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Dziękuję, zajmuję sobie cały dzień, więc w miarę OK - no i TŻ w domu, więc jakoś dzisiaj leci. Jutro będzie fajnie, idziemy na spacer (pomijam kwestię ilości wózków, które napotkamy na drodze, no ale to nieuniknione) - o ile pogoda pozwoli. |
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Perse ja mam tak często, że TŻ pracuję do 22-23 od rana. On jest kochany i wiem, że robi to dla nas, ale czasem czuję się samotna. Mieszkamy w bloku, nie mam tu dużo do sprzątania itp, a do mamy i koleżanek też nie mam chęci aż tak często chodzić.
Co do imienia dziecka, moje 2 koleżanki miały termin tak, jak ja, na luty. I strasznie się bałam jak dadzą na imię. Dały inaczej, ale do tej pory się z nimi nie spotkałam, chyba bym się rozpłakała, że my też powinniśmy mieć taką córeczkę
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tą różnicą, że ja swojego to się moge spodziewać gdzies dopiero jutro o 9-10 rano no i pewnie pójdzie spać...cały wtorek i środe też go nie było, nie lubie samotnych nocy zawsze wtedy późno idę spać bo jakoś do pustego łóżka nie śpieszno...
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
pani22ka to stary spamer wątkowy
ja jestem 7
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem 13 może kiedyś załapie się do pierwszej 10
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
deli a gdzie to się sprawdza?
![]() To Ty w avatarze?
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Deli w poscie dała skróta
Lista się zwie bez skróta to ja nie umiem sprawdzać ![]() Maga ty tez ładnie spamujesz 4 jesteś
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Alfa ja widzę tą listę, ale jestem ciekawa, gdzie można taką listę znaleźć dla konkretnego wątku.
Tak mi się przypomniało, że jak w grudniu byłam u gina, to powiedział, że mam malutką torbielkę, ale nie mam się tym przejmować, że to się wchłonie. Myślicie, że to może mieć jakiś wpływ na zajście? Ciekawe skąd on wiedział, że to się wchłonie
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anusia1808- dzięki ![]() Cookie- to synuś grzeczny, wie, ze Mama musi się edukować i nie wolno jej przeszkadzać ![]() Maga- a nie kontrolowałaś tego ostatnio co się z tą torbielą podziało? Trzeba to sprawdzić! My z Tz-em też ostatnio mało czasu razem spedzamy -ale jaka radość jak się widzimy- jak na randkach
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
a ja nigdy nie byłam tak nisko w rankingu spamerek ![]() zwykle łapałam się na pierwszą piątkę ![]() Magda, tę listę znajdziesz klikając w liczbę odpowiedzi w ramce zasubskrybowanych wątków. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam Walczę teraz z kamieniem w toalecie zalałam muszlę octem, bo nie mam żadnego specjalnego środka. ciekawe, czy puści |
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo lekarz mi powiedział, że jest tak malutka, że się wchłonie i mówił, że następnym razem się w ciąży widzimy. Zupełnie mi to z głowy wyleciało, teraz sobie przypomniałam
|
|
#3716 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny macie pomysł, czy w ogóle jest możliwość przymontowania szafki w łazience w inny sposób niż przywiercenie do kafelek? Nie chcę wiercić w kafelkach, a na gwałt potrzebuję szafkę w łazience i sama nie wiem, czy mam na to jakąś szansę...
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33696722]Dziewczyny macie pomysł, czy w ogóle jest możliwość przymontowania szafki w łazience w inny sposób niż przywiercenie do kafelek? Nie chcę wiercić w kafelkach, a na gwałt potrzebuję szafkę w łazience i sama nie wiem, czy mam na to jakąś szansę...[/QUOTE]
ja mam wszystkie przykręcone, ale nie bezpośrednio w kafelkach a w fudze, jak sie kafle krzyżują... później wrazie czego to fugę się naprawi... inaczej nie przychodzi mi do głowy...
|
|
#3718 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam strasznie małą łazienkę i właśnie zaczyna mi bardzo brakować miejsca w niej, jest beznadziejnie urządzona (poprzednia właścicielka, a ja jeszcze nie planuję jej remontu). |
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33696902]No tak, to w fudze się przykręca... A ja bym wolała jakoś tak mniej inwazyjnie, ale nie wiem, czy się da tak, mój wymysł.
Mam strasznie małą łazienkę i właśnie zaczyna mi bardzo brakować miejsca w niej, jest beznadziejnie urządzona (poprzednia właścicielka, a ja jeszcze nie planuję jej remontu).[/QUOTE] hmm ja bym inaczej nie kombinowała a jak ci ta szafka na głowe spadnie? ![]() jak rozumiem zwykła stojąca odpada?
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33696902]No tak, to w fudze się przykręca... A ja bym wolała jakoś tak mniej inwazyjnie, ale nie wiem, czy się da tak, mój wymysł.
Mam strasznie małą łazienkę i właśnie zaczyna mi bardzo brakować miejsca w niej, jest beznadziejnie urządzona (poprzednia właścicielka, a ja jeszcze nie planuję jej remontu).[/QUOTE] Ja mam tak zrobione, że szafka jest na pralką. Stoi na płytach, które są z boku pralki, ciężko to wytłumaczyć, jak znajdę zdjęcie to wkleję
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

a ja załapałam jakiego dołka

TŻ jak zobaczył ten stół zastawiony to powiedział tylko: tyle zmarnowanych pieniędzy... - słodki jest; policzyłam sobie i mam 32 buteleczki lakierów do paznokci, kilka wywaliłam i rozdałam, kilkanaście cieni do powiek - a ja maluję się przeważnie tylko i wyłącznie kredką, wywaliłam też chyba z 5 starych tuszów... masakra jednym słowem), w biżuterii (tu nawet nie piszę, co znalazłam, bo zastanawiam się, czy nie otworzyć jubilera), papierach swoich, posprzątałam dawno nie sprzątane rzeczy (jakieś reklamówki, ile się ich nazbierało, nawilżacze z kaloryferów, takie rzeczy, którymi na co dzień nie chce mi się zająć). Teraz jeszcze tylko kurze, poodkurzać, przebrać łóżko i mogę iść spać. Nie chce mi się siedzieć w miejscu. Ale to dobrze, wizja 10 kilo za dużo jest jednak odstraszająca...

z tą różnicą, że ja swojego to się moge spodziewać gdzies dopiero jutro o 9-10 rano
no i pewnie pójdzie spać...