|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
TUSIA - wszystkiego najlepszego ,aby każdy następny dzień waszego życia była tak cudowny jak ten dzisiejszy Bądźcie dla siebie
i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje Wasze życie. wybOrOowaNiezła ta twoja teściowa mogę zrozumieć to ,że płaci to chce jechać wybierać z wami ale to ,że sugeruje tobie ,że ty nie powinnaś jechać to już przegięcie ,olać ją i tyle niech się buja niech jedzie ogląda a wy z Tż-em i tak wybierzecie to co wam się podoba ![]() ![]() Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-04-21 o 08:10 |
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Tusia - życzę, żeby ten dzień był najpiękniejszy dla WAS, szczęścia
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
TUSIU i TUSIUMAROWY TŻecie,
najlepszego na Nowej Drodze Życia!
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Tusia jesteś niesamowita że jeszcze dziś do nas zajrzałaś
może na bierząco wstawiaj nam fotki po fryzjerze, makijażu, przed ołtarzem itd a tak na poważnie wszystkiego wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego już zaraz męża niech codziennie świeci Wam słoneczko a na Waszej drodze niech pojawiają się sami dobrzy ludzie pamiętajcie że od dzis wszystko sie zaczyna i tylko od Was zależy chwytajcie kazda chwilę z tego dnia i całego wspólnego zycia buziak kochana |
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia - Wiara, nadzieja, miłość: trzy cnoty niech towarzyszą w nowej podróży, niech szczęśliwości promyczek złoty przyświeca Młodej Parze najdłużej!
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O której godzinie Tusia ślubuje ? Ja też się powoli szykuję na weselicho , tzn na razie maluje paznokcie ![]() ale dzisiaj cisza u mnie od rana była piękna pogoda a teraz idzie chmura i grzmi Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-04-21 o 13:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Tusiaczek wstał tak wcześnie żeby do nas zajrzeć, zamiast się wyspać. Kochana
Właśnie nie wiem o której ślubuje a ciągle myślę co tam u niej się dzieje!!! My dzisiaj w końcu odebraliśmy obrączki |
|
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bezczelnie pogrzebałam w wątku PM-ek kwietniowych i już wiem .Tusia ślubuje o 17 ![]() Pokaż obrączki zmykam dokończyć się szykować i na 15 na ślub ,miłego popołudnia kochane Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-04-21 o 14:09 |
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam przygotowania Tusi ??? No i jaka pogoda, u nas ( podkarpacie ) do 12 był upał, aż dziw bierze, że już mamy takie ciepło, ale teraz coś się po chmurzyło.
![]() mam nadzieje żę u nich pogoda nie spłata figla i nie będzie padało. ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
? Ja to się tak zastanawiam czy wszystkie macie takie dziwne teściowe ? Ja odpukać na razie nie mogę narzekać. Przyszli teściowie pytają, jak sprawy, co mamy załatwione, coś zasugerują, ale nikt się nie wcina i niczego nie żąda. Pomimo tego że odrobinę nam finansowo pomagają. Co do moich zaproszeń, to wczoraj mi się podobały, ale jak czytam wasze opinie to już mniej, zobaczę co powiem TŻ. Ale faktycznie cenowo nie są zadowalające A miałam pytać bo troszkę mnie tu długo nie było ile jest PMek ślubujących w październiku ???
|
|
#2291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.A co do zaproszeń to mnie też nie przypadły do gustu. A jeśli chcesz coś oryginalnego to może coś takiego: http://moda.allegro.pl/eleganckie-i-...284747488.html http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...255809536.html Kurcze moje mi się już tak nie podobają jak na początku. Chyba mi się opatrzyły.. ![]() Ja ślubuje we wrześniu
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki pomóżcie
szukam dołu do ślubnej bielizny i nic mi się nie podoba chciałabym jakieś normalne gatki, żadne stringi ale takie aby były jakby zabudowane na brzuchu. Cel- ukrycie niedoskonałości Trafiłyście może na coś w tym stylu za rozsądną cenę, bo to co do tej pory widziałam to kwotowo masakra- 250 zł za gacie to już totalne przegięcie.Jak nic nie znajdę to mi tylko bandaż elastyczny zostanie
|
|
|
|
#2293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.axami.pl/pl/item,260.html http://www.axami.pl/pl/item,259.html http://www.intymna.pl/p34,37,0,12,24,,perfecta-figi http://www.intymna.pl/p34,37,0,12,22,,emma-figi-065 http://www.intymna.pl/p34,37,0,12,25,,corecta-figi http://www.intymna.pl/m8,1,0,,wol-bar http://www.shees.pl/10/ Wpisałam "białe majtki z wysokim stanem" albo "figi korygujące"
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic będę szukać.Dzięki za linki
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co masz na myśli pisząc, że są mało ślubne? Bo ja właśnie się zastanawiam czym się kierować przy wyborze bielizny i jak na razie myślę, że podczas ślubu i wesela ważna będzie dla mnie wygoda, a piękną bieliznę przyszykuję na noc poślubną
|
|
#2296 |
|
Rozeznanie
|
Jejku! Tak dawno mnie nie było... ale zdążyłam na ślub TUSI!
Tusia Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia! Przede wszystkim miłości i radości z każdego dnia!!! ![]() Ostatnio mam tyle na głowie, że tylko Was podczytuję od czasu do czasu, ale mam nadzieję, że to się zmieni ![]() W zeszłym tygodniu byliśmy z TŻem u księdza spisać protokół. Trochę się zdenerwowałam, bo od 2 lat TŻ mieszka u mnie... no i ksiądz (sam na sam) troszkę mi nagadał, że sie nie spodziewał... no to czego on się spodziewał? Wciąż jesteśmy w trakcie roznoszenia zaproszeń... czasem mam wrażenie, że to się nie skończy Ale na szczęście już widać końcówkę ![]() Muszę się zmobilizować i zacząć intensywne poszukiwania butów, bielizny (bo zaczyna mi to spędzać sen z powiek) i sukienki na poprawiny. Tak myślę o Naszej Tusi... już za pół godzinki staną razem przed ołtarzem Wow!!! Aż mnie w gardle ściska z nerwów ![]() Wyborowa miałam podobną sytuację jak Ty, a nawet gorszą... Mama TŻa też była z nami jeden raz ocenić garniturowy wybór TŻa (choć do niczego się nie odkłada)... TŻ chciał żeby zobaczyła to okiem krawcowej (tak, tak) a ja w sumie miałam nadzieję, że może nasze stosunki nieco się ocieplą... oh! Jak się myliłam! To był pierwszy i ostatni raz! Narzekała na garnitury, że tu nierówno, tu za mało a tu za dużo uszyte itp. Aż w końcu (już kiedyś wspominałam), następnego dnia dowiedziałam się od niej, że moja suknia jest stara i zniszczona (choć widziała ją tylko raz na zdjęciu) - co to ma w ogóle wspólnego z garniturem??? No cóż... teściowe... ![]() Justyna mi te zaproszenia też bardziej pasują na imieniny... chyba, że będą miał motyw i kolor kwiatów, które będą u Was w dekoracjach. My ślubujemy 7-go lipca - dla przypomnienia Dowiedziałam się, że jak dotąd nikt z nami nie ślubuje w mojej parafii, więc dekorację kościoła musimy sobie załatwić i zapłacić sami... są dobre i złe strony... np. nikt mi nie powie, że kolor kwiatów mu nie odpowiada, lub że chce tą dekorację, ale się do niej nie dołoży (koleżanka miała właśnie taką sytuację)... tyle że więcej nas to będzie kosztowało niż jakby było więcej ślubów - coś za coś
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślubne kojarzy mi się z jakimiś eleganckimi koronkowymi majcioszkami ale w sumie masz rację- wygoda najważniejsza więc chyba odpuszczę sobie koronki i wdzieję wygodne bawełniane gatki
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
Ja też ciągle myśląc o ślubnej bieliźnie myślę o koronkach... ale rzeczywiście na weselu trzeba czuć się wygodnie... a koronki założyć na noc poślubną
|
#2299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I chyba też kupie bieliznę specjalnie na noc poślubną (chociaż zawsze mnie to zastanawia - jak wesela kończą się o 4 czy 5 to przecież to już rano ).
|
|
|
|
|
#2300 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie, że protokół już spisany i zapraszanie zbliża się ku końcowi Ślubujesz równiutki miesiąc po mnie, a ja też jeszcze nie mam rzeczy, o których piszesz. Jesteś więc w lepszej sytuacji ode mnie, więc to jest jakiś pozytyw Ja też myślę o Tusi na Dolnym Śląsku słońce - mam nadzieję, że u nich też pięknie! Cytat:
ja najpierw myślałam o bezszwowych stringach, ale mam suknię o długości 7/8, więc wolę wciągnąć na tyłeczek jakieś wygodne figi lub panty, żeby przypadkiem nie zaświecić dupencją podczas szalonych tańców albo kiedy TŻcik będzie mnie przez próg przenosił Cytat:
Cytat:
hihi
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-04-21 o 16:49 |
||||
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Wesoła84- u nas z protokołem leż lekko nie było. Jak już zaczęliśmy ten cały quiz to przy pytaniu (pisałam już o tym) o wiarę i kiedy byliśmy u spowiedzi wyszliśmy na antychrystów
Na szczęście ksiądz był fajny i mówi am "ej wiecie, że to wszystko się kupy nie trzyma? no ale coż coś z tym zrobimy". Potem pytanie o mieszkanie razem, też się przyznaliśmy a ksiądz "ale wiecie, że to źle" na co ja "nie widzę w tym nic złego" a ksiądz "to może zamieszkacie osobno choć na te 2 m-ce" a mój TŻ "to może wystarczy jak się do drugiego pokoju wyprowadzę- taki kompromis?" ksiądz się załamał .co do zakupów z teściami- nigdy więcej!!! u nas to się skończyła awanturą i to bynajmniej nie między mną i TŻ ani teściową tylko na froncie ja- treść. Dobrze że wzrok nie zabija bo na pewno któreś z nas by padło trupem .Dziwi mnie że tylko Wy ślubujecie tego dnia- chyba niecodzienna sytuacja bo u mnie jest 7 ślubów w naszym dniu ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
no właśnie ja nie chciałabym w takiej sytuacji zaświecić pantalonami po kolana prosto w obiektyw ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Dziewczynki jest 17:25 Tusia pewnie właśnie mówi TAK |
|
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
Tusia jest już MROŻONKĄ
. Mam nadzieje że pogoda dopisała i teraz świetnie się bawią
|
|
|
|
#2303 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki ogłaszam
Wizażowe Sto Lat dla Pierwszej Mrożonki Wątku po raz pierwszy! ![]() ![]() Zdrowie Młodej Pary!!! Ona temu winna, ona temu winna... (poniosło mnie )
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się Cytat:
Cytat:
![]() Tusiaczku Ty nasza kochana od teraz musimy się Tobą podzielić z Twoim już mężem bo Tyś już jego mrożonką jest |
|||
|
|
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Pradip co to za opuszczanie kolejek??? Kolejny toast za zdrowie Świeżych Mrożonek należy do Ciebie!
Dajesz Bejbe ![]() A co do świecenia różnymi częściami ciała - nawet gdybym bardzo chciała, to moim wieku już chyba nie wypada, więc jednak postawię na lampiony
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe ile Tusia miała już :"gorzko, gorzko...."
my się bedziemy dalej stresować przygotowaniami a Tusia bedzie wszystko wspominać z łezką w oczku ![]() No ale TUSIA pogodę masz ładną...prawda??
|
#2308 |
|
Rozeznanie
|
Magnusia widzę, że lekko nie było podczas spisywania protokołu
![]() Zakupy z teściami - jak pisałam wcześniej - totalny niewypał, nie polecam To u Was takie oblężenie na 7-go? Paradip szykuj się na rzeź niewiniątek podczas spisywania protokołu... swoją drogą... pod Tżem topią sie płytki jak wchodzi do kościoła rozwaliło mnie totalnie! ![]() STO LAT MROŻONCE TUSI I JEJ MĘŻOWI!!! ![]() ![]()
|
#2309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę za Twoim przykładem i też pozostawię siebie dla Tza a lampiony dla gości korzystając z okazji gdzie będziesz zamawiać i ile?Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zaproszeń nadal nic nie wiem, bo Tż wczoraj przyjechał późno, a potem szliśmy do znajomych. A dziś to jeszcze śpi. Jak coś wybierzemy w końcu to się pochwale. Ciekawe jak tam TUSIA ? W sumie pewnie jeszcze odsypia, ale jest już małżonką TŻ a nie PM wystarczył jeden wieczór i takie zmiany Zmykam jakieś śniadanko przygotować i chyba wyjść na długi spacerek bo słońce piękne! Miłego dnia dziewczyny
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

mogę zrozumieć to ,że płaci to chce jechać wybierać z wami ale to ,że sugeruje tobie ,że ty nie powinnaś jechać to już przegięcie ,olać ją i tyle niech się buja
niech jedzie ogląda a wy z Tż-em i tak wybierzecie to co wam się podoba 

może na bierząco wstawiaj nam fotki po fryzjerze, makijażu, przed ołtarzem itd 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chciałabym jakieś normalne gatki, żadne stringi ale takie aby były jakby zabudowane na brzuchu. Cel- ukrycie niedoskonałości
Wow!!!
hihi