|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17
Ja tez spadam, nie wiem czy się wyśpię bo sąsiad imprezuje, a TŻ w pracy na noc...Dobrej i spokojnej nocki Wam życzę.
|
|
|
|
|
#962 | |
|
szeryfcio
|
O, to Ci nawet w Twoją kolorystykę trafili
![]() Cytat:
Po wszystkich wiec takie są. Natomiast rozczesywał się dobrze (i tak używam odżywki), ale pamiętam, że byłam zadowolona, nie klęłam że jakiś bubel mi się trafił... Byłam naprawdę zaskoczona, bo nie spodziewałam się, że z naturalsa będę zadowolona. I coś mi się wydaje, że z pokrzywy byłam bardziej zadowolona niż z rumianku.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-04-22 o 00:31 |
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzień dobry
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
to u mnie w domu już wszyscy chorzy ... sławek też już zakatarzony ... i mika ... posiusiała się i było widać krew
![]() jak będzie bardziej normalna godzina, to bedę dzwonić, gdzie nas z miką przyjmą ...
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tż już chyba z tydzień się smarka ale my z Klaudią nie z tych co się zarażają
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
Moi szykują się do odjazdu... Musiaku jest jeszcze jeden chętny na skarpety
|
|
|
|
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Majka super prezencik witam, ale dzisiaj pospalam, ale synus zapomnial kluczy i dzwonil do mnie o 1 w nocy, kiedys bedzie spal na klatce albo u Pumy , koncze kawke i lece myc swoja głowe
|
||
|
|
|
|
#969 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
![]() Cytat:
Cytat:
myj głowę,myj ja wstałam,piję kawkę i przeglądam podkłady co wczoraj dostałam,z 9 chyba 3 lub 4 będą mi pasować,dwa są za ciemne,dwa za jasne jutro przetestuję,dziś jeszcze się swoim posmaruję
|
||
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek słoneczny
![]() wstałam przed 8 , mamę wyszykowałam na rajd, a my zaraz śniadanko i po DDTVn pójdziemy popatrzeć jak tańczą
|
|
|
|
|
#971 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
,później na półtorej godzinki do domu,i do pracy-dziś mam lepsze nastawienie Oglądałyście wczoraj X-factor? kto miał najlepsze noty? chciałam wczoraj po pracy włączyć z neta,to nie było jeszcze,może po kościele włączę...A dziś będzie na Tvn fajny program,był dawniej taki,jak przerabiają ludziom mieszkania też będę musiała dopiero w necie obejrzeć
|
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super prezencik oglądałam x factora i właśnie tych gości i Bibę wytypowałam do odpadnięcia ![]() a kto miał najwięcej głosów to nie pamiętam ![]() zdrówka Jamapi |
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada nokię 302 lub sony ericssona txt pro?
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Majka super paka
Katniewojt pieniązki dostałam, zapomniałam napisać Luksa co do tych loczków... też kiedyś miałam lepsze, mam wrażenie że z tyłu mam kilka kosmyków prostych jak druty może pogorszyła się jakość tych płynów czy utrwalaczy? Bo moja babcia też mówi, że nie jest do końca zadowolona
|
|
|
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten szampon z łopianem bardzo fajny...włosy po nim świeże, miękkie tylko nie wiem jak z rozczesywaniem, bo zawsze odżywek używam... ![]() Teraz mam ten 2 w 1 Advance i po nim się łatwiej rozczesuje włosy...tez jestem z niego zadowolona...a najlepsze jest to że rzeczywiscie działa i nie mam łupieżu... ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze
Jak się czujesz? |
|
|
|
|
#977 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam już wybrane wszystko i dla Ciebie i dla 2 moich przyjaciołek i dla siebie. Robię hurtowe zakupy ![]() Cytat:
No, w końcu mam chwilkę. Od piątku baluję, alkohol jeszcze uszami mi nie wychodzi, ale żeby się źle nie czuć zaraz otwieram sobie piwko
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam mało nadrabiania od wczoraj, coś mało pisałyście ![]() Miałyście racje odnośnie tego szamponu z YR. Niby on oczyszczający do przetłuszczających się a dzisiaj włosy wyglądają gorzej niż po innych szamponach Trzeba będzie go jakoś zużyć
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dla siebie bierzesz? ![]() Pijaczyno! Wypij za mnie |
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuchajcie, teraz w kat 7 przez ten długi weekend to czy zamówię w piątek czy dopiero po niedzieli tj 7 z rana to i tak od 7 księgują i wysyłają? dobrze zrozumiałam? |
|
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Ty się Basia nie śmiej! A jak mi polszczyzna wysiądzie?
Majka jakie fajne prezenty! Wydaje mi się, że już wsiąkasz i coraz mniej stresu, co? Krótka historia włosa: Porzeczka ja mam takie włosy, pierwsza trwała jak miałam ok 21 lat wyszła totalnie 'baraniasta' i trzymała się aż do odrostów, druga po 2óch latach rozprostowała się w 4-5 myć. Potem długo nic aż do sierpnia, zrobiłam tzw. permanentną stylizację, coś jak trwała, ale mniejszy skręt, inne płyny i też odbija włosy od skóry głowy bo mam ciężkie i mi przyklapują. Wtedy efekt booooski! I teraz na krótszych włosach to samo i lipka, dziś to mam takie gniecione 'coś' efekt fajny, ale to nie TO i żal mi. Wyspałam się po nocce! Zamówili nam pizzę i jedna była tak MEGA pikantna, że po 1 kawału paszczę mi wykręca do dziś, a zagryzłam 3 innymi ![]() Kaszka z Łukaszem na skocznię pojechali i mam wolne no i podłogi do mycia, aaaaa i kluski na parze i pierogi ruskie i nie wiem co zjeść
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce, żeby podłogi śmierdziały mi pokrzywą ![]() Fajne włosy były po nim. Nie miałam siana o dziwo, więc go zużyję. I tak myję włosy codziennie, więc na szczególnym oczyszczaniu mi nie zależy
|
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
byłam z miką u weta; nieźle się wystraszyłam i od razu dzwoniłam do takiego jednego, co po drodze z przedszkola mijamy, czyli kaaaawał drogi od nas, ale poszłam z miką przy okazji na spacerek
![]() a więc zapalenie pęcherza, bo kleszcza, zjedzenie trutki na szczury i trującej rośliny wykluczyliśmy; dostała 3 zastrzyki ma być lepiej; jak nic niepokojącego się nie będzie działo to mam tylko jutro podejść sama po antybiotyk w tabletce;przy okazji se pogadaliśmy, ze ona wg mnie strasznie chuda, w wpierdziela, jak przecinak, ale on mnie uspokoił, ze na wychudzoną nie wygląda, więc po prostu tak ma; jak będzie zdrowa to mam ją odrobaczyć, ale wg jego one nie ma robaków, bo ma bardzo ładną sierść, a właśnie po sierści widać, czy czegoś tam nie ma ![]() no i kupiłam jeszcze witaminy z gruby B dla niej, które mam jej dosypywać do żarcia, żeby właśnie układ moczowy 'wzmocnić'; tak więc ciesze się, ze poleciałam; od razu jestem spokojniejsza fajny wet, wszystko tłumaczył itp. i w sumie dużo nie zapłaciłam, bo 70zł za wszystko; przygotowałam się na więcej - 300zł wzięłam z bankomatu
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusi mnie ten peeling cukrowy z Twojego bloga ![]() Klik klik. |
|
|
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#987 |
|
szeryfcio
|
Dzieńdoberek
Idę na śniadanko.
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak on zaczął wyjmować jedne zastrzyk, drugi, potem trzeci witaminowy, i te witaminy do domu itp. to się po cichu zastanawiałam, czy mi te 3 stówy starczą ale nie było tak źle zaskoczył mnie ... to fakt, bo dotychczas chyba na zdzierców trafiałam chociaż też pewnie dużo zależy z czym się przychodzi (w sensie dolegliwości);on po prostu powiedział, ze za pierwszą wizytę płaci się 50zł
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2012-04-22 o 11:27 |
|
|
|
|
|
#989 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze widziałam ten konkurs trwa do 30, więc jeszcze tydzień ? ![]() O ten szampon: http://www.yves-rocher.com.pl/szampo...zczajacych_sie Teraz wzięłam sobie przywracający blask : http://www.yves-rocher.com.pl/szampo...racajacy_blask i zwiększający objętość: http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/1011 Miała je któraś z Was? ![]() Peeling bardzo fajny, bosko pachnie Aż żal mi go zużyć do końca przez ten zapach.
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2012-04-22 o 11:44 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Po wszystkich wiec takie są. Natomiast rozczesywał się dobrze (i tak używam odżywki), ale pamiętam, że byłam zadowolona, nie klęłam że jakiś bubel mi się trafił... Byłam naprawdę zaskoczona, bo nie spodziewałam się, że z naturalsa będę zadowolona.
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

ale my z Klaudią nie z tych co się zarażają

, koncze kawke i lece myc swoja głowe
,później na półtorej godzinki do domu,i do pracy-dziś mam lepsze nastawienie 
super prezencik
może pogorszyła się jakość tych płynów czy utrwalaczy? Bo moja babcia też mówi, że nie jest do końca zadowolona 
Trzeba będzie go jakoś zużyć