![]() |
#151 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do wagi, to własnie tego sie najbardziej obawiam. Bo w przyrodzie nic nie ginie, ja cały czas odżywiam sie tak samo, utrzymuje ten sam poziom wysiłku fiz, a tu nagle bach, takie spadki. No mam nadzieje, że to wszystko nie wróci, myślę tez, żeby sie na dniach zaopatrzyć w nowe baterie do wagi, bo choć narazie te wydaja sie sprawne, to kto wie ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Słuchajcie pomierzyłam się dziś znów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() brzuch (pępek) --- 88 -----87 (-1cm) brzuch pod pępkiem - 92-- 89 (-3cm) talia ---80 ----------------79 (-1cm)
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Bottega - tak popracuję zdecydowanie - ale pochwalę się, że na ową wycieczkę moja współlokatorka zabrała całą wielką pakę chiipsów i nie dotknęłam ani jednego! Tylko to nieszczęsne jedzenie tam
![]() ![]() Jeśli chodzi o AZS to ja mam coś podobnego. Skóra szczególnie na dłoniach w okresie stanu zapalnego robi się sucha, strrrrasznie swędzi, później już robiły mi się na tym takie małe dziwne pęcherzyki a potem pękało. Tragedia. Nie zostało stwierdzone, że to AZS ale przez całe życie stosuję na to maść sterydową, tabsy jakieś kiedyś brałam, jakieś kremy robione specjalnie w aptece i różne inne specyfiki ![]() I zimą mi się strasznie pogarsza, jak wracam z dworu i jest mróz to dochodzi do tego okropny ból ![]() Także wiem co to znaczy - na 9 maja jestem umówiona do dermatologa to dam wam znać o nowinkach, może powie mi coś ciekawego. sosha białkowy shake? Mogłabym prosić o przepis ?? ![]() ![]() ![]() A i masz rację z wagą w siłce. Faktycznie z czym ja się będę kryć. ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na probelmy skórne (przesuszenia, uczulenia itp.) polecam Mydło z Aleppo. Jest to mydło w 100% naturalne. Zawiera olej laurowy i oliwę z oliwek. Im więcej oleju laurowego tym lepiej dla skóry przesuszonej. Pracuję w mydlarni, która posiada również kosmetyki naturalne, ale chyba nic tak nie działa jak to mydło. Warto spróbować. Skóra przesusza się często od nadwrażliwości na parabeny. Warto zakupić coś do smarowania dłoni bez parabenów i olei mineralnych. Ja kupuję w rossmanie na dzieciakach tego typu produkty. Zazwyczaj to mleczka czy balsamy do ciała,a ja je w łapki wcieram. Bottega --> Co do problemów skórnych czytaj wyżej ![]() PS: Pierwszy cel osiągnięty !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
lordi, ja mam zawsze krótkie
![]() thenerd, smaruję ręce tym moim kremem z apteki i on mi przeważnie pomaga (jest bardzo tłusty), ale teraz po tygodniu dotykania siana niestety mam masakrę ![]() Dobrze, że Ci spadło ![]() ![]() sosha, ja tak akurat mam w smsach, ale to dlatego, że mój tel. automatycznie mnie "poprawia", a jak piszę szybko, to często nie zauważam, że znowu mnie poprawił i wyszło coś glupiego ![]() Co do rękawiczek, to pisałam pod koniec poprzedniego wątku, że mam jedne takie niebieskie ok, ale właśnie myślę, że przy smarowaniu się w rękawiczkach, one po porstu mi się zsuną, będą zwijać itd. arsenal, jak masz oczko załatwione, to przede wszystkim niedotykaj, nie trzyj itd., bo pogorszysz sprawę. Najlepiej też dziś się nie maluj (oczu). Możesz przepłukiwać oko (spojówkę) solą fizjologiczną - powinna pomóc wypłukać bakterie. Jak masz w domu Differin, to zakrop sobie ![]() ![]() agusia, thenerd ma rację - 13kg w miesiąc to jest zdrowe odchudzanie.Ojj żeby jojo nie było ![]() Śniadanie masz za małe. Przynajmniej 50kcal więcej. Puchatku, na razie nie masz co się martwić, więc trzeba się cieszyć! ![]() soldus, może, może ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-04-22 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tymi cuksami, to Ty kocurze niby nie kusisz, a jednak kusisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde, ale ten czas leci ![]() ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-04-22 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Konto usunięte
|
Bottega--> Ciekawska jestem
![]() ![]() Śniadanie I- 2x wasa pełnoziarnista z łososiem + pomidor Śniadanie II- Activia wiśniowa + pomarańczka W planach: Obiad- karkówka grillowana + sałatka pomidorowo- rzodkiewkowa z jogurtem naturalnym 0% Podwieczorek- jabłko Kolacja- sałatka z tuńczykiem z puszki w wodzie + gotowane jajko + trochę fasoli czerwonej ( coś między 1/2 a 1/3 przygotowanej porcji) Podkreślam fakt, że dziś znów w pracy siedzę, więc jest to dla mnie nie lada poświęcenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Winnie szalejesz ! 60,3 WOOOOOW
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bottega - pewno wszystko wyjdzie wporzo i już niedługo będziesz miała tłumy desperatek co chcą to i owo z rzęsami porobić ^^ Ja Ci mówię ![]() ![]() No i nawet,nawet wczoraj wyszły te imieninki. Zrezygnowałam z dwóch ciepłych dań ,ale za to 2 kawałeczki ciasta zjadłam, ale było do późna ,więc myślę ,że waga nie powinna wzrosnąć. Miałam na przypilnowaniu 4 małe dziewczyneczki, ruchliwe, krzykliwe i no..tak.. troszkę było biegania ![]() Teraz jestem tak naaajeeedzona ,że chyba dzisiaj tylko śniadanie i obiad będzie ! Śniadanko było poczciwe, bo trzeba zjeść to co zostało... były 3 plastry schabu pieczonego własnej roboty, trochę sałatki jarzynowej 3/4 grahamki i herbatka ![]() Sosha - kolejne moje Guru ![]() ![]() ![]() ![]() soldus - A u mnie ta Twoja chrześnica już dreptać ? ![]() ![]() WyrafinowanySmak - wieeelkie brawa za cm ![]() ![]()
#160 |
Konto usunięte
|
Feciuch --> Drepta, drepta. Na szczęście do prędkości światła jej daleko, ale uwielbia latać pod sufit i tańczyć( z tym, że jej taniec polega na tym, że ja ją trzymam i tańczę, a ona się cieszy). W lutym wpadłam do niej na mały urlop, więc teraz musze nadrobić i nałapać na zapas tego i owego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
wpadałam na chwilę, patrzę a tu tyle do nadrobienia! aż boję się pomyśleć, co by było, gdyby mi teraz neta na kilka dni odcięło.
a, zapomniała, co do błędów ortograficznych. jakby ktoś coś u mnie zauważył, to proszę o korektę, bo za 2 tygodnie poprawiam maturę i każdy trening się przyda. Bottega-może faktycznie to tylko zapalenie spojówki, ale z drugiej strony całe oko mnie piecze i swędzi. staram się go nie dotykać, przemywam wodą, bo nic innego nie mam. ja od czwartku nie malowałam się, więc trochę mnie dziwi, że to tak z dnia na dzień wyszło. a, co w końcu z tą tabelką? Puchatek-ja widzę, że my z tej samej gliny ulepione jesteśmy, jak zaczniemy ze słodkim, to dopóki dna nie zobaczymy, to nie skończymy. dlatego, ja jeśli sobie uzmysłowię, że jedzenie do niczego nie prowadzi (oprócz powiększenia za przeproszeniem dupy) to schudnę. u mnie to głównie walka psychiczna. thenerdqueen-mnie też czekają jeszcze okna w domciu. 4 umyłam na raz przed świętami jakoś, a potem mama do mnie mówi, że jeszcze na korytarzu i w piwnicy na mnie czekają ![]() w długi weekend muszę porozglądać się za rowerem. muszę sobie kupić bo a) w starym cały czas coś jest nie tak, wymieniałam już chyba wszystkie części koła przedniego, a tam nigdy nie ma powietrza, a rower nie jest stary. szkoda trochę, bo bardzo fajny był. po b) w sierpniu mam wyjazd z rokiem na zajęcia terenowe, na których potrzebujemy rowerów. nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jak mam jechać dwoma pociągami, autobusem z torbą i rowerem przez pół Polski, ale chyba to kwestia wyobraźni. w każdym razie, bardzo się cieszę na nowy rower, bardzo lubię na nim jeździć, dlatego kupię chyba już teraz, żeby na majówce sobie trochę pojeździć. myślę, że 600zł wystarczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
Czesc,
chetnie dolacze do waszego grona.Od dluzszego czasu probuje zrzucic pare(nascie) nadprogramowych kilogramow ale srednio mi sie to udaje. Moze "odchudzanie grupowe" i perspektywa publicznego zawstydzenia z powodu braku silnej woli przyniesie jakis skutek. Do jutra! pzdr. wrtk wzrost: 164 waga: 78 cel I: 72 cel II: 67 cel III: 60 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm |
||
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
BAN stały
|
Silvia09 kurde a u mnie na odwrót
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agusia nie za skromniutkie to śniadanko? co? ![]() ![]() ![]() Winnie the Pooh kurczę widzę że nie tylko mnie dopadły makrospadki ![]() ![]() ![]() WyrafinowanySmak no no kolejny centymetry poleciały - gratuluję!! ![]() ![]() ![]() darialex nie przygotowuję shake'a tylko go kupuję ;-) mam firmy hi tec protein 80 - mieszanka białka które rozkłada się bardzo szybko i długo - mieszam sobie smak wanilia z czekoladą i to dopiero z mlekiem [przygotowanie jakieś 30s] i wypijam 0,5h przed treningiem. Banana raczej się nie powinno jeść na diecie, ale po treningu jak szybko trzeba zregenerować mięśnie to potrzebuję szybko-przyswajalne białko + węgle o wysokim IG [stąd banan, również mógłby być miód czy generalnie coś co szybko podnosi poziom glukozy we krwi] Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-22 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
BAN stały
|
Winnie the Pooh no zaczynają się poddawać ale u mnie też mozolnie idzie - 4mc diety i 5-6cm w udzie? to nie jest powalający wynik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() feciuch a dziękuję, dziękuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Koniecznie zdaj relację z wyjazdu i pochwal się jakimiś zdjęciami!! Nie ma chyba lepszego motywatora niż bikini i plaża ![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-22 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Wyrafinowany, brawo
![]() darialex, no to chwała Ci za to ![]() co do dermatologa - może coś Ci pomoże, a nóż to jakieś uczulenie na środek chemiczny albo jedzenie? ![]() arsenal, no to ja jestem prawie w 100% pewna, że masz zapalenie. To typowe objawy. Wiem, że nie są przyjemne, ale na szczęście nie groźne, o ile sobie nie pogorszysz. Leć jutro do apteki po sól i płucz oko ![]() Rower dobra sprawa ![]() ![]() soldus, ja niestety jeszcze nie kończę ![]() ![]() ![]() ![]() Co to za karkówka na obiad ![]() agusia, śniadanie to podstawa - nie ważne ile posiłków jesz i ile łącznie kcal spożywasz. thenerd, jak tam Twoje muszki?^^ ![]() btw. Laski, który sklep ma teraz fajne promocje na warzywka? ![]() grrr opera mnie dziś straaaasznie wkurza!! Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-04-22 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ostatnio jakoś po 4 z groszami były pomidory w carrefourze i cycki po 12,99zł, a w biedrze widziałam lodową duuużą za 3,49zł i truskawki po 2,49zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Konto usunięte
|
Mam pytanie.
Co myślicie o wagach podających pomiary tłuszczu, wody, układu kostnego i mięśni. Nie jestem specem od fyzki i nie mam pojęcia czy ma być to miarodajne. Musze kupić wagę, bo w domu jestem raz na 1,5-2 tygodnie i nie wiem jaką zakupić. Zwykłą czy taką z pomiarem? |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
arsenalfan no to myślimy tak samo , ja również szukam dobrego rowerka żeby pojeździć na weekendzie majowym z Tż można fajnie wykorzystać czas
![]() Bottega ja kupowałam pekinke za 1,30 w Lidlu sosha chipsy ![]() ![]() ![]() ![]() Ja żałuje, że nie zmierzyłam się miesiąc temu przed dietką (w ogóle nie mam centymetra) wuerteka witaj ![]() U mnie jakieś wahania wagowe ![]() ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-22 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
BAN stały
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;33706746]Mam pytanie.
Co myślicie o wagach podających pomiary tłuszczu, wody, układu kostnego i mięśni. Nie jestem specem od fyzki i nie mam pojęcia czy ma być to miarodajne. Musze kupić wagę, bo w domu jestem raz na 1,5-2 tygodnie i nie wiem jaką zakupić. Zwykłą czy taką z pomiarem?[/QUOTE] Kupuj zwykłą najtańsza! Ja mam z rossmana za 50zł z tymi pomiarami ale to w sumie o kant tyłka rozbić taką wagę, bo ona twoja wagę dzieli na poszczególne składniki ciała tak +- i np. jak wypiję litr wody i stanę na wadze to wszystkie cztery składowe [woda, kości, mięśnie, tłuszcz] mi rosną. Także bierz najtańszą - takie profesjonalne wagi z tymi pomiarami kosztują po parę tysięcy złotych ^^ Superkas miałam tak samo!!!! Jak sobie pomyślę to wychodzi mi chyba z 3500kcal dziennie! A teraz mnie nawet nie kusi ![]() W ogóle co się stało z resztą laseczk z I części? Halo, halo meldować się ![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-22 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Łoooo mamo,ale się rozpisałyście
![]() ![]() ś: jajecznica(zjadłam ok 2 łyżek stołowych),kromka chlebka ze słonecznikiem-wybaczcie,że tak mało,ale z samego rana dostałam taką wiadomość,że z nerwów mało tym talerzem nie rzuciłam,więc już nie byłam w stanie więcej wepchnąć.. za to wypiłam cały kubek zielonej herbaty II ś: jabłko,kefir truskawkowy i 2 wafelki Sonko ryżowego z dynią o:200 ml rosołu,klika nitek makaronu i duuża marchewa małe udko z kurczaka i ogórek Do tego butla wody niegazowanej.. Mam jeszcze w planie pożreć ugotowanego kalafiora,ale czy tak będzie okaże się.. Zaraz biorę się za ćwiczenia i wieczorem jak czas pozwoli idę pobiegać ![]() ![]()
#173 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj dzien pelen wrazen
![]() ![]() a jak wrocilismy do domu to okazalo sie ze se stadliny koni mieszczacej sie ok 10km od mojego domu w nocy ucieklo 6 koni, wyszlismy na podworko a tu... konie za plotem ![]() ![]() ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Konto usunięte
|
Ups.... z pokorą przyjmuję razy i obiecuję poprawę
![]() Lordi--> Ja raz w życiu siedziałam na koniu. Generalnie trochę mnie przerażają, bo sa takie duże i ŻYWE, ale i tak mnie zazdrość zżera, że pojeździsz... Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-04-22 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Konto usunięte
|
suzzi891 coś czytałam ,że jakieś dobre ćwiczeniach na brzuch znasz (tzn jakaś Pani je wykonuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- lordi hehe to miałaś przygodę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: kończę już z nimi zajęcia, piękne mutacje powychodziły, oczy różnych kształtów i kolorów, tułów podobnie
![]() dziś w L'Eclercu widziałam brokuła 500g za ~2.50zł ![]() sosha: też się nad tym zastanawiam. Widziałam Sikoreczkę w klubie, a na wątku jej nie było :< lordi: ale fajnie, zazdroszczę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
heheh no przygoda fajna ale poczekam troche z ta nauka jazdy bo teraz to koń by sie w pół złamał pode mna... ale po urlopie zawioze tam młodego niech narazie on skorzysta a ja jak troche schudne i jak po oczach konia wywnioskuje ze sie nie boi o swój kregosłup to tez pojeżdże
![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- oo ale namieszałam ojej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.