Slimex 15 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 00:29   #451
Martitos19
Przyczajenie

Dot.: Slimex 15

Ja na bieżąco czytam.. zamówiłam sibumax u Zbroji , dotarł bardzo szybko. Dzisiaj też wzięłam 1 tabletkę, godzinę od zażycia już czułam zimne poty i przyspieszone bicie serca. Wydaje mi się , że z godziny na godzinę jednak to wszystko słabnie, czy też tak masz? suchości w ustach nie mam , żandych nudności też nie.. mam nadzieję, że nie będzie się to wszystko nasilać z każdą tabletką więcej ...
Martitos19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:28   #452
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martitos19 Pokaż wiadomość
Ja na bieżąco czytam.. zamówiłam sibumax u Zbroji , dotarł bardzo szybko. Dzisiaj też wzięłam 1 tabletkę, godzinę od zażycia już czułam zimne poty i przyspieszone bicie serca. Wydaje mi się , że z godziny na godzinę jednak to wszystko słabnie, czy też tak masz? suchości w ustach nie mam , żandych nudności też nie.. mam nadzieję, że nie będzie się to wszystko nasilać z każdą tabletką więcej ...
ja na razie nie biorę sibu, gdyby nie ten okropny ból głowy, reszta byłaby znośna
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 20:50   #453
martagral
Przyczajenie

Mam prośbę czy możecie mi podać na e-maila (martagral@wp.pl) dane do Zbroji? Bardzo mi zależy na kupnie oryginalnego Slimexu 15.
Pozdrawiam
Marta
martagral jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 22:47   #454
potfortek
Przyczajenie

Dziś jestem po trzeciej tabletce i powoli skutki uboczne ustępują w tym momencie największym problemem jest bezsenność, poprzedniej nocy zasnęłam o 4 nad ranem. Pocieszające jest to, że waga spada
potfortek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:21   #455
Martitos19
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez potfortek Pokaż wiadomość
Dziś jestem po trzeciej tabletce i powoli skutki uboczne ustępują w tym momencie największym problemem jest bezsenność, poprzedniej nocy zasnęłam o 4 nad ranem. Pocieszające jest to, że waga spada
a jakie miałaś głównie skutki uboczne? i jak dużo jesz w ciągu dnia?
ja dzisiaj jestem po 2 tabletce, do minimalnego jedzenia się zmuszam , czasem mam wrażenie, że jak zjem więcej to zwymiotuję.. No i wieczorem ciężko mi złapać taki porządny oddech, też tak masz? Oprócz tego to szybko się męczę, mam zdecydowanie przyspieszony puls i ciągle się pocę .
Stary 2012-04-19, 15:54   #456
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martagral Pokaż wiadomość
Mam prośbę czy możecie mi podać na e-maila (martagral@wp.pl) dane do Zbroji? Bardzo mi zależy na kupnie oryginalnego Slimexu 15.
Pozdrawiam
Marta

zbroja od dawna nie ma slimexu..
Stary 2012-04-19, 23:09   #457
potfortek
Przyczajenie

Cytat:
ja dzisiaj jestem po 2 tabletce, do minimalnego jedzenia się zmuszam , czasem mam wrażenie, że jak zjem więcej to zwymiotuję.. No i wieczorem ciężko mi złapać taki porządny oddech, też tak masz? Oprócz tego to szybko się męczę, mam zdecydowanie przyspieszony puls i ciągle się pocę .
Na początku miałam kołatania serca i zawroty glowy, suchość w ustach utrzymuje się cały czas przez co dużo piję. Mimo braku apetytu jem małe a częste posiłki dietetyczne oczywiście. W tym momencie mam tylko problem ze snem do suchości w ustach już przywykłam.
Stary 2012-04-21, 19:18   #458
Adriana74
Rozeznanie

GG do Adriana74 Send a message via Skype™ to Adriana74

Cytat:

To masz fajnie ja się nie pocę prawie wogóle brałam Adipex i miałam suchość w ustach przez 2 tyg potem wszystko ustało a waga nie ruszyła z miejsca, ale mój mąż chodził nakręcony,pocił się i schudł prawie 20kg

100kg... 95kg... 92kg.Wstępny cel: 89 kg
Adriana74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 12:53   #459
Martitos19
Przyczajenie

a czy któraś z Was brała sibumax przed spaniem ? Przez pierwsze godziny działania jest mi strasznie niedobrze, potem już jest ok . Co prawda wzięłam tylko 2 tabletki i nie wytrzymałam dalej. Po niedzieli zacznę znów brać i myślę, czy nie brać chwilkę przed snem, tabletka działa i tak dopiero po opływie 1-1,5 godziny a przynajmniej tak jest u mnie. Do tego czasu zdążę więc zasnąć a jak wstanę rano to ominę zawroty głowy... Co o tym sądzicie?
Stary 2012-04-23, 10:04   #460
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Cytat:
a czy któraś z Was brała sibumax przed spaniem ? Przez pierwsze godziny działania jest mi strasznie niedobrze, potem już jest ok . Co prawda wzięłam tylko 2 tabletki i nie wytrzymałam dalej. Po niedzieli zacznę znów brać i myślę, czy nie brać chwilkę przed snem, tabletka działa i tak dopiero po opływie 1-1,5 godziny a przynajmniej tak jest u mnie. Do tego czasu zdążę więc zasnąć a jak wstanę rano to ominę zawroty głowy... Co o tym sądzicie?

nie wiem czy coś to da, jak jak brałam rano , zle się czułam i w nocy , złe samopoczucie dawało nawet w nocy o sobie znać, nie spałam . Przeczekaj , albo bierz na razie co 2 dzien i zobaczysz, i jedz a nie głódź sie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
hej, po weselu super alkohol był, włosy ok. waga stoi
mały daje czadu.. ogólnie zalatana jestem
hej paulajas, jak tam samopoczucie? załamka już minęła? mam nadzieję ze waga spadła pozdrawiam
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:05   #461
onlemon
Raczkowanie

Dziewczyny,
a czy jest jakaś większa różnica między Adipexem a Sibumax'em ?
oczywiście oprocz tego że jedno ma fentermine drugie sibutraminę.
Bo adipex zagłusza tylko głód a czy Sibumax oprocz zagłuszania głodu dziala jeszcze jakoś ?
onlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:45   #462
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onlemon Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Bo adipex zagłusza tylko głód a czy Sibumax oprocz zagłuszania głodu dziala jeszcze jakoś ?

różnica następująca

leki sympatykomimetyczne (adrenergiczne) :
fentermina, Fentermina ( Adipex, Fastin, Ionamin tabl. 15, 30 mg ) działa anorektycznie, Oddziaływanie farmakologiczne fenterminy przejawia się między innymi pobudzeniem psychomotorycznym oraz zmniejszeniem łaknienia.,ale stosowaniu jej towarzyszą objawy niepożądane związane z pobudzeniem ośrodkowego układu nerwowego takie jak bezsenność, pobudzenie, niepokój. Dla zmniejszenia objawów niepożądanych korzystne było stosowanie przerw w leczeniu.

Sibutramina ( Meridia ) zmniejsza przyjmowanie pokarmów wywołując uczucie sytości. Mechanizm jej działania jest podwójny. Hamując wychwyt zwrotny serotoniny nasila poposiłkowe uczucie sytości, a poprzez hamowanie wychwytu zwrotnego noradrenaliny nasilając termogenezę zwiększa wydatek energetyczny, co łącznie prowadzi do zmniejszenia masy ciała.Sibutramina, poza działaniem zasycającym, poprzez hamowanie wychwytu zwrotnego noradrenaliny pobudza termogenezę.

krótko mowiąc adik -Stymulująca substancja psychoaktywna, lek anorektyczny (hamujący łaknienie).

sibutramina-zmniejsza przyjmowanie pokarmów wywołując uczucie sytości. Mechanizm jej działania jest podwójny. - nasila poposiłkowe uczucie sytości, a poprzez hamowanie wychwytu zwrotnego nasila termogenezę wiec zwiększa wydatek energetyczny,
Stary 2012-04-25, 09:33   #463
marika39
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny,

jestes strasznie niecierpliwa i nerwowa, tak cięzko było poczekać na odp? nie czytałam twojej wiadomości więc nie odpowiedziałam na nią. Troche więcej cierpliwości, mniej nerwów i wiary w ludzi
Stary 2012-04-25, 18:04   #464
marika39
BAN stały

Cytat:

HEJ , jak idzie odchudzanie ? lepiej się czujesz? ile spadło na wadze? Brałaś jakies tabl. wcześniej , czy sibumax jest 1 lekiem?

możesz zdradzić skąd jesteś? pozdrawiam i odezwij się bo widze że cienko o relacje z odchudzania

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Mortha Pokaż wiadomość
Heh, mam nadzieję ze i mi to minie
Nie śpię od 4 rano. Nie wiem czy głodnam czy chce mi się pic. Od 4 wypiłam 1,5 litra wody :| co za masakra

Martitos19

pogrubasek

paulajas

gdzie wszystkie kobitki się podzialy? zakupiły tabsy i myk nie ma was nie ladnie
Stary 2012-04-25, 20:55   #465
kardulka
Przyczajenie

Hej Dziewczyny ! Jak widać jestem tu nowa i jakby to powiedzieć - nieco zielona w temacie... Mam nadzieję że mi rozjaśnicie troszkę w głowie... Całe życie walczę z kg... Brałam kiedyś Meridię i nawet zrzuciłam wtedy kilkanaście kg ale zaszłam w ciążę i niestety... nadwaga wróciła Jakiś czas temu, za namową znajomej spróbowałam chińskiego specyfiku meizitangu ale nie było prawie rzadnego efektu szczerze powiedziawszy bardzo się zawiodłam bo znajoma zachwalała i zachwalała a tu fiasko Powiedzcie mi moje drogie Forumowiczki czy te tabletki slimex naprawdę na was działają nawet jeśli wcześniej brałyście coś podobnego typu meridia? Wiecie może czy ten mezitang i slimex mają podobny skład?
kardulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 21:02   #466
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kardulka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny ! Jak widać jestem tu nowa i jakby to powiedzieć - nieco zielona w temacie... Mam nadzieję że mi rozjaśnicie troszkę w głowie... Całe życie walczę z kg... Brałam kiedyś Meridię i nawet zrzuciłam wtedy kilkanaście kg ale zaszłam w ciążę i niestety... nadwaga wróciła Jakiś czas temu, za namową znajomej spróbowałam chińskiego specyfiku meizitangu ale nie było prawie rzadnego efektu szczerze powiedziawszy bardzo się zawiodłam bo znajoma zachwalała i zachwalała a tu fiasko Powiedzcie mi moje drogie Forumowiczki czy te tabletki slimex naprawdę na was działają nawet jeśli wcześniej brałyście coś podobnego typu meridia? Wiecie może czy ten mezitang i slimex mają podobny skład?

Witaj wsród sibutraminek miło , że dołączyłas do nas. Odpowiadając na Twoje pytanko , jestem zaskoczona , że biorąc mezitang, nie schudłaś wogóle, być może był jakiś lewy, ponieważ dziewczyny na nim chudły , zreszta ja tez , co prawda 1 miesiąc , potem waga stanęła , wiec zmieniłam leki . Ale na nim schudłam wtedy najwięcej.

Co do działania , no coż , pewnie każda kobitaka wypowie swoje zdanie i pewnie , wiele opinni będzie się różnilo od siebie, ile ludzi - tyle opinni. Mezitang i slimex, maja podstawowy składnik taki sam , czyli sibutramine , mezitang posiada jeszcze jakieś tam dodatkowe ulepszacze, które zapewne niewiele dają.
Stary 2012-04-25, 21:40   #467
nata34
Przyczajenie

dzięki marikaja też jestem nowa i czeka czekam na paczkę i się zacznie ..mam nadzieję
nata34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 22:01   #468
kardulka
Przyczajenie

Dziękuję ślicznie Marika za odpowiedź też brałam to pod uwagę że ten chiński specyfik mógł być zwyczajnie podrobiony... zresztą jak się kiedyś dopytałam koleżanki to mi powiedziała że czasem jest tak że jedna tabletka daje jej w kość a już następna nie i tak na zmianę... jakgdyby w pudełku były wymieszane te podrobione i prawdziwe... To może kolej wypróbować coś nowego z lepszego źródła? Poleciłybyście mi kogoś godnego zaufania ...?
Stary 2012-04-26, 06:57   #469
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nata34 Pokaż wiadomość
dzięki marikaja też jestem nowa i czeka czekam na paczkę i się zacznie ..mam nadzieję

witaj w naszym skromnym gronie, czym więcej nas tym raźniej. Można się wspierać a to dużo dobre rady mile wskazane nata z ilu kg startujesz i wzr? bez takiej wiedzy sie zaczyna sie wpisów na tym forum

żartowałam , ale napisz co i jak
- można zapytać od kogo zamawiałaśi co?

Dopisano o 05:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00

]
Cytat:
Dziękuję ślicznie Marika za odpowiedź też brałam to pod uwagę że ten chiński specyfik mógł być zwyczajnie podrobiony... zresztą jak się kiedyś dopytałam koleżanki to mi powiedziała że czasem jest tak że jedna tabletka daje jej w kość a już następna nie i tak na zmianę... jakgdyby w pudełku były wymieszane te podrobione i prawdziwe... To może kolej wypróbować coś nowego z lepszego źródła? Poleciłybyście mi kogoś godnego zaufania ...?

oczywiście , że tak na PW napisze namiary
a co do różnorodności działania tabsów, tak jest , że jedne działają a inne nie, i tu chodzi o ilość składnika zawartego w tab., to , że piszą że 15 mg sibutraminy - wcale to nie znaczy ze tak jest, te leki nie przechodzą kontroli na zawartośc wielkości składnika i pisac mogą sobie co chcą , i dlatego różne działanie na inne osoby. Dla jednego starczy 5 lub 10 mg sibutr. i chudnie w oczach a dla 2 dawka 15 mg i dopiero coś rusza

[/COLOR]
Cytat:
Dziewczyny,

dostałaś kontakt i koniec pisania? zero odzewu? takie pretensje miałaś a teraz cisza? , bywasz na forum i nawet się nie odezwiesz? na PW bulwersowałaś sie a teraz nawet dzięki

nie ładnie , no ale cóż , szkoda gadać

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-04-26 o 18:02
Stary 2012-04-26, 09:54   #470
potfortek
Przyczajenie

Cześć dziewczyny

Po ponad tygodniu spadek wagi 3,5kg, ale zastanawiam się czy nie odstawić bo nadal źle się czuję - szczególnie zaraz po zażyciu ok 1,5h, masakra normalnie. Pamiętam że po slimexie i meridii też tak chudłam ale o wiele lepiej się czułam.
Zastanawiam się czy to naprawdę ten sam skład i jaka moc czy na pewno 15 ?

Marika może Ty coś będziesz wiedziała na ten temat ? Z tego co czytałam miałaś kontakt z tymi specyfikami napisz jakie są Twoje odczucia czy też czułaś taką różnicę ?
Stary 2012-04-26, 10:37   #471
nata34
Przyczajenie

startuję z 75 kg powinnam 65 bo tyle zawsze ważyłam ale po drugiej ciąży (+ 30 kg) nie mogę dojść do swojej wagi brałam dwa lata temu Meridie ,schudłam ale samopoczucie ..maskara ,teraz zobaczymy jak slimex ,wiem ze ta waga może być dla kogoś za mała na takie lei ale ja już mam obsesję
Stary 2012-04-26, 11:16   #472
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez potfortek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Po ponad tygodniu spadek wagi 3,5kg, ale zastanawiam się czy nie odstawić bo nadal źle się czuję - szczególnie zaraz po zażyciu ok 1,5h, masakra normalnie. Pamiętam że po slimexie i meridii też tak chudłam ale o wiele lepiej się czułam.
Zastanawiam się czy to naprawdę ten sam skład i jaka moc czy na pewno 15 ?

Marika może Ty coś będziesz wiedziała na ten temat ? Z tego co czytałam miałaś kontakt z tymi specyfikami napisz jakie są Twoje odczucia czy też czułaś taką różnicę ?

hejka , z tego co wiem , to każda osoba biorąca ten lek na początku źle się czuje , zanim organizm się przystosuje do tych tabl. troche potrwa. Ja też się czułam bardzo źle, ale teraz jest ok, albo musisz przetrwać złe samopoczucie , albo spróbuj brać na noc albo co 2 dzień . Mam nadzieję że Ci przejdzie , a co do mocy , nie wydaje mi się żeby było więcej niż 15 mg, waga by o wiele szybciej spadała w kolejnych kuracjach , a jak wiem po sobie , 1 miesiąc był bum a teraz powolutku z meridią było inaczej . Być może ma jakś dodatkowy składnik o którym nie wiemy , trzeba z opakowania wpisac skład do neta i zobaczyć , pod warunkiem , że cały faktyczny skład jest wypisany.
trzymam kciuki, odzywaj się częsciej , będziemy wspierać

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
startuję z 75 kg powinnam 65 bo tyle zawsze ważyłam ale po drugiej ciąży (+ 30 kg) nie mogę dojść do swojej wagi brałam dwa lata temu Meridie ,schudłam ale samopoczucie ..maskara ,teraz zobaczymy jak slimex ,wiem ze ta waga może być dla kogoś za mała na takie lei ale ja już mam obsesję

hejka szok.....ile masz lat? i jaki wzrost? dziewczyny nie szalejcie z tymi lekami przy takiej małej wadze, odbije się to na waszym zdrowiu .......ważyłaś po 2 ciąży + 30 kg i gdzie ta waga sie podziała? skoro teraz ważysz 75? schudłaś tyle od tak a teraz przy tak małej wadze takie leki? no ale oki, nie będe was umoralniać , tak jak pisałam nie jestem za tym , żeby przy takiej wadze brać , nie wnikam ...moge życzyć powodzonka i tzrymać kciuki
Stary 2012-04-26, 15:22   #473
kardulka
Przyczajenie

Marika coś Ci się poplątało Ja nie czekam na przesyłkę bo nawet nie zamówiłam (jeszcze) ale to zrobię. Czekam jedynie na Waszą rekomendację, co by nie spłukać się na darmo... Jeśli chodzi o wagę to też jeszcze jej nie podałam wstyd mi się przyznać ale fakty są niepodważalne dobiłam do 88,3 przy niecałtych 164cm...
Stary 2012-04-26, 15:30   #474
nata34
Przyczajenie

marika myślisz ze przesadziłam z tymi tabsami teraz mam 34 lata i 175 ..już sama nie wiem ...eh
Stary 2012-04-26, 15:32   #475
paulajas
Raczkowanie

hej Wam, cóż ja sibu nie biorę, bo do tej pory powracają mi bóle głowy :/ próbuję trzymać dietkę, może pomyślę o adipexie?? marika jak waga?? wybacz, ale mały gorączkuje, i mam sajgon......
Stary 2012-04-26, 15:47   #476
nata34
Przyczajenie

gdy miałam 22 lata ważyła 86 kg i po roku ćwiczeń diety schudłam do 64kg czułam sie rewelacyjnie potem pierwsza ciążai o dziwo tylko 8 kg przytyłam więc też rewelacja ni i w 2009 urodziłam druga córkę gdzie przybrałam 30 kg ..masakra normalnie babochłop ,teraz mijają 3 lata a ja nadal mam 10 kg za dużo i nie potrafię tego zrzucić w normalny sposób ...wiem ze to nie tak strasznie dużo ale jak mam tego dokonać skoro inne metody zawiodły a czuję się fatalnie a co najgorsze mam jakiś chory apetyt na słodycze po prostu nie poanuje nad tym...poradźcie ,poratujcie ..co myślicie?
Stary 2012-04-26, 18:29   #477
nata34
Przyczajenie

fajna kobitka z Ciebie ..marika bez złośliwości , widać ze masz wiedzę i Tym własnie przekonujesz ludzi...ja sie jeszcze zastanowię..zawezmę sie na ostro...zobaczymy może dam radę te pare kilo zgubić,normalnie stosując dietę..tylko te słodycze jak sie od nich wyzwolić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 18:44   #478
marika39
BAN stały

Cytat:
Marika coś Ci się poplątało Ja nie czekam na przesyłkę bo nawet nie zamówiłam (jeszcze) ale to zrobię. Czekam jedynie na Waszą rekomendację, co by nie spłukać się na darmo... Jeśli chodzi o wagę to też jeszcze jej nie podałam wstyd mi się przyznać ale fakty są niepodważalne dobiłam do 88,3 przy niecałtych 164cm...

kochana sorki , pomyliło mi się z NATĄ wybacz, wczesniej z nia pisałan na innym forum i tam mi napisała wage i wzr , POMIESZAŁO SIĘ akurat obydwie dołączyłyście w tym samym czasie ....wybaczcie mi

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
marika myślisz ze przesadziłam z tymi tabsami teraz mam 34 lata i 175 ..już sama nie wiem ...eh

kochaniutka, masz ,że tak powiem- książkową wage , wiem , że byś chiała ważyć mnie, jak każda z nas ja mam 173 wzr. i zawsze ważyłam 65-72 taki przedział po ciąży od 68 do 72 spadło!!!!! więc nie wiem , szczerze , dla mnie, zresztą nie tylko to moje zdanie,że te leki są dla osób z BMI 30 , a Twój to ...

Twój wskaźnik BMI wynosi 24.5.
Brawo! Masz idealną masę ciała.

Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu:

Wyniszczenie:
poniżej 45.6 kg

Wychudzenie:
od 45.9 kg do 53.3 kg

Niedowaga:
od 53.6 kg do 59.4 kg

Waga prawidłowa:
od 59.7 kg do 76.3 kg

Nadwaga:
od 76.6 kg do 91.6 kg

I stopień otyłości:
od 91.9 kg do 106.9 kg

II stopień otyłości:
od 107.2 kg do 122.2 kg

Otyłość kliniczna:
powyżej 122.5 kg
wiec nie wiem ,

a mój
z takim startowałam

mój wskaźnik BMI wynosi 33.7.
Otyłość I stopnia! Już dziś podejmij kroki, żeby zrzucić nadmiar kilogramów

a teraz
mój wskaźnik BMI wynosi 27.4.
Taki poziom wskaźnika BMI oznacza, że masz nadwagę.

jak chcesz próbować to proszę , tylko jeśli nie miałaś doczynienia wcześniej z takimi lekami , to lepiej uważaj , nie wiem czy lepiej by nie było brać np. LIDY

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
gdy miałam 22 lata ważyła 86 kg i po roku ćwiczeń diety schudłam do 64kg czułam sie rewelacyjnie potem pierwsza ciążai o dziwo tylko 8 kg przytyłam więc też rewelacja ni i w 2009 urodziłam druga córkę gdzie przybrałam 30 kg ..masakra normalnie babochłop ,teraz mijają 3 lata a ja nadal mam 10 kg za dużo i nie potrafię tego zrzucić w normalny sposób ...wiem ze to nie tak strasznie dużo ale jak mam tego dokonać skoro inne metody zawiodły a czuję się fatalnie a co najgorsze mam jakiś chory apetyt na słodycze po prostu nie poanuje nad tym...poradźcie ,poratujcie ..co myślicie?
a wiesz , że przychodzi taki moment , że waga nam się zmiena na troszke wiekszą i nie jesteśmy już podlotkami tylko kobitkami z ciałem ja tez 30 kg przytyłam w ciąży , ale bardzo szybko spadła waga i wróciłam do swojej , a teraz jest inny powód przytycia 30 kg, ale zostało mi tak jak Tobie jeszcze 10 kg, więc będziemy sie razem odchudzać oki? zobaczymy jak damy radeczy uda nam się zejść do wagi wyjsciowej, tylko ja mam problem z buzią , bo wtedy wyglądam jak szczur, zabidzona, zawsze chudnie mi najpierw buzia, ramiona piersi i tak w dół idzie , nie dobrze bo na końcu chudną nogi

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

[

hej Wam, cóż ja sibu nie biorę, bo do tej pory powracają mi bóle głowy :/ próbuję trzymać dietkę, może pomyślę o adipexie?? marika jak waga?? wybacz, ale mały gorączkuje, i mam sajgon......[/QUOTE]

hejka , dawno Cie nie było , no ale obowiązki 1 rzecz u mnie waga , zobacze w sobote i napisze

a co do zaprzestania brania sib. moiże źle że przestałaś ? trzeba było przeczekać , albo druga strona medalu, nie służy Ci ten rodzaj tabl. tak też może być

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-04-26 o 20:12
Stary 2012-04-26, 20:04   #479
nata34
Przyczajenie

no a u mnie odwrotnie nogi mam jak patyki...tak myslałm nad tym że już wiek nie ten i nigdy nie będę jak dwudziestka..niestety ale to nie znaczy ze nie mogę być zadowolona ze swego ciała..DAMY RADĘ
Stary 2012-04-26, 20:13   #480
marika39
BAN stały

pewnie ze możesz być niezadowolona z figury każdy a raczej każda kobietka tak ma
ja też i myśle , że damy rade razem

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Nata a gdzie zamawiałaś slimex? jeśli to nie tajemnica?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości