|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
To że 14 cm to dla mnie w miarę perfekcyjny rozmiar nie znaczy, że 13 to już jest mały penis. To, że mój były partner miał jak dla mnie za dużego nie znaczy, że go nie kochałam, tak samo jak partner z mniejszym nie byłby dla mnie z góry skreślony.
Nie będę Cię na siłę pocieszać, bo i tak widzę, że dziewczyny próbowały, a masz je głęboko gdzieś. Szczerze? Tak, 11 to byłoby dla mnie mało i byłabym w stanie to zaakceptować i pokochać jedynie pod warunkiem, że mężczyzna nadrabiałby charakterem, pewnością siebie, troskliwością. Ty wolisz się nad sobą rozczulać, więc nawet gdybyś miał 20 cm to w życiu bym się z Tobą nie chciała przespać ![]() Jako taką anegdotkę podam, że jakiś rok temu zakochałam się w pewnym kolesiu. Z wyglądu może nie powalał, ale był taki męski, pewny siebie, zabawny i inteligentny, że po 3 tygodniach trafiliśmy do łóżka. Rozmiarem nie powalał, ba, nawet długością stosunku nie bardzo, ale to jedno z milszych erotycznych doświadczeń jakie wspominam, był niesamowicie charakterny i zadziorny i tym nadrabiał wszystko
|
|
|
|
#3212 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to byly slowa mojego tż ktory myslal podobnie jak tym (ale bez takiego uzalania sie), wspomnial kiedys ze jakas go nawet wysmiala - wiec on wie co mowi!!! czyli jak mowi ze problem jest urojony to jest! nie chce bym podawala dl. wiec tego nie zrobie ale moja pochwa np (gin mi ja zmierzyl jak bylam w ciazy:P) ma 6cm!!! drobniejsze dziewczyny zazwyczaj wszystko maja drobniejsze, ale ty tego i tak nie zrozumiesz. no i tu jest pies pogrzebany - za chiny bym cie nie chciala, ale nie ze wzgledu na dl penisa bo jak dla mnie jest ok ale ze wzgledu na ciebie - brzydze sie takimi ciot*mi ktore potrafia sie tylko uzalac nad soba i sadza ze wiedza wszystko lepiej od innych - bo w koncu wiesz lepiej od nas jakie penisy lubimy najlepiej!! Cytat:
ja gdybym byla toba to bym sie juz dawno powiesila!!!! Bo jaki jest sens twojego istenienia?? - dla mnie zaden, tylko trujesz nam dupe tym swoim uzalaniem sie i wiesz lepiej od nas co lubimi, co myslimy, itd. zadna laska cie nie zechce i to nie przez twojego penisa tylko twoj charakter i to co soba reprezentujesz, jaka jestes osoba - dla mnie osobiscie CIO*TA!!!!! i tak jak pisze Ottos nawet gdybys mial 20 cm nie spojrzalabym nawet na ciebie - nawet gdybys byl ostatnim facetem na ziemi!!! ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- ode mnie bylby lisc w tym momencie!!!!! ale Dopefiend zostal zablokowany.(...?!)
|
|
#3213 |
|
Wtajemniczenie
|
To tylko znaczy że są pod tym względem dopasowani i zauważ, że tam dziewczyny piszą o aspekcie raczej psychicznym niż fizycznym. Dla mnie seks z ukochanym facetem był satysfakcjonujący nawet gdy nie miałam orgazmu i niesamowity nawet gdy czasem w niektórych sytuacjach go nie czułam zbyt dobrze.
|
#3214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ludzie nie udają fajnych. Fajny człowiek jest fajnym człowiekiem gnojek pozostanie gnojkiem. A ty nie możesz udawać musiałbyś się zmienić ale nie sadze żeby istniały na to choćby najmniejsze szanse. A skoro Ty wolisz być sobą to bądź sobie smutnym leniwym żałosnym człowieczkiem z małym ptaszkiem. Ale bądź nim z łaski swojej gdzie indziej. tu ludzie przychodzą po radę albo wyrazić swoją opinię. Myślę że już najwyższy czas jeśli chcesz podyskutować o swojej niedorobionej istocie swego jestestwa to załóż własny wątek i tam z dziką ochotą mnóstwo kobiet i facetów na pewno wiele osób napisze. Ale ten wątek już zostaw bo ktokolwiek na niego w przyszłości by zajrzał na pewno niczego wartościowego, dzięki Twojej osobie, tu nie znajdzie.
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-04-22 o 22:51 |
|
|
|
|
#3217 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiedz to ludziom którzy mają za luźno i mało co czują. Cytat:
Cytat:
Pochwa się rozciąga, czy ja podaję długość penisa w spoczynku. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Gdyby był większy to byś nie narzekała na brak czucia w żadnej sytuacji dlatego facet z dużym ma lepiej. |
||||||
|
|
|
#3218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bije poklony, pieknie przedstawiona prawda!!!!
|
|
#3219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zmieniłbyś się bo się pławisz w swej żałości jak ryba w wodzie co oznacza ze nie byłbyś fajny nawet i ze spodniami na sobie. Jakbyś musiał przestać się nad sobą żalić okazałoby sie ze nie masz nic poza tym więc nie sądzę żebyś się wziął w garść i coś zrobił. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- wiesz a może zmień płeć co? utną ci ptaszka to i nie będzie powodu do narzekań. A że figurę juz podobno i tak masz kobieca będziesz miał z górki. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- widze ze się co do bobera całkowicie zgadzamy
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-04-22 o 22:59 |
|
|
|
|
#3222 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3223 |
|
Raczkowanie
|
wiadomo
, ale ty to tak pieknie ujmujesz ze naprawde az przyjemnie sie czyta!![]() Myslalam ze jak mu sie napisze ze sa kobiety ktorym by nie przeszkadzal ten jego "majkropenis" to w koncu zajarzy ze ma szanse poru*hac sobie, ale ten nie, dalej swoje. ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Na pewno nie, ale ty ewidentnie masz malo wspolnego z mezczyzna, jak dla mnie
|
#3224 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję Cytat:
Cytat:
z tamtym chłopakiem już niestety nie jestem, Mam innego partnera, jestem dwudziestokilkuletnią kobieta i zdania nie zmieniam, nadal tęsknię czasem za tamtym facetem i za tamtym seksem mimo, że obecnie niczego mi nie brakuje. Nie czerpałam przyjemności z "nowego doświadczenia"(przez dwa lata zdążyłam sie przyzwyczaić na tyle żeby nie było takie nowe) a z seksu który był kapitalny dzięki odpowiedniej osobie a nie naszym pasującym do siebie narządom_._Nie ale skoro i tak masz mało testosteronu praktycznie narzekasz na niebycie mężczyzną to czemu nie pójść o krok dalej i zostać lesbijką
|
|
#3225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak jest za mały to nie mozwy o związku. http://www.joemonster.org/p/214230/k...ejszego_penisa |
|
|
|
|
#3226 |
|
Zadomowienie
|
Heh obserwuje ten watek juz od paru miesiecy, nawet na poczatku sie udzielalam, ale widze ze po dzis dzien nie zmienilo sie absolutnie nic
wszystkie przekonujecie go i pocieszecie i obrazacie i dalej przekonujecie, ze jego penis to nie wszystko i ze ma szanse na miłosc, a on wciąż nic. Zmieniaja sie tylko nowe adeptki-pocieszaczki nie moge uwierzyc ze ktos jest az tak uparty jak on. Bober, myslisz ze mozna byc milym i czarujacym i pociagajacym tylko do czasu sciagniecia spodni? Po sciagnieciu spodni mezczyzna jest wciaz tym samym mezczyzna, czyli milym czarujacym i pociagajacym, tylko z malym penisem na wierzchu. I co z tego? 1/3 populacji meskiej ma takie penisy i prowadza normalne zycie. Ty zwyczajnie nie chcesz byc jednym z nich. Szkoda, ze wciaz nie mozesz uwierzyc ze milosc jest ponad seksem. Dla niektorych jest oczywiscie inaczej, tylko ze ci niektorzy nie sa warci naszej uwagi i tyle. Ja na przyklad jestem zadowolona ze swojego pozycia seksualnego, pomimo ze podczas stosunku nigdy nie nie mam orgazmu. Bo tak juz mam i już. Pochowowy orgazm nie przyjdzie i juz. Ale i tak uwielbiam kochac sie se swoim facetem i jest to dla mnie przyjemne fizycznie i psychicznie. Wszystko jest kwestią podejścia a twoje podejście skazuje cię na porażkę. Nie twój penis, który jak już napisalo ci okolo 176 użytkowniczek forum, jest od pierwszego do jedenastego centymetra całkowicie AKCEPTOWALNY. Nie akceptowalne jest to, co masz w tej chwili w głowie. Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2012-04-22 o 23:30 |
|
|
|
#3227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mówiąc o tym, że nawet Ci goście wydają się mniej przejmować niż Ty i mogą się podobać.. Co już jest wybitną ironią:p i ostatecznym dowodem, że nie przez małego penisa i małe jądra jesteś taki jaki jesteś
|
|
#3228 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
jezeli tak wyglada twoj penis to rzeczywiscie jest sie czym tam martwic ale jezeli tak nie wyglada to przestan sie w koncu nad soba uzalac!!!!
http://chomihuj.blox.pl/2011/01/Najmniejszy-penis.html
|
#3230 | |
|
Rozeznanie
|
Nie musze pisać wciaż o sobie.
Bo ktos napisał że problem dopasowania jest urojony, a nawet w kamasutrze o tym piszą. Cytat:
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
prosze, to moze byc rozwiazanie twojego urojonego jak dla mnie problemu:
http://www.bazarek.pl/searchx.php/fr...82adka++penisa hah ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- i po huugo przeinaczasz?? Problem twojego penisa jest urojony, a my ci probujemy uswiadomic ze sa dziewczyny z ktorymi bys sie idealnie dopasowal - klamco jeden!!!
|
#3232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Przez ograniczony światopogląd.
Cytat:
![]() To znajdujesz taką która nie twierdzi że jest za mały i koniec problemu. Ja też nie przypasuje każdemu facetowi jakiego spotkam. Ba, pewnie nawet połowie nie. Ale szukam jednego nie 200 więc mi to obojętne.
|
|
#3233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
Och dziewczyny dajcie spokój
![]() Tak bober, nie masz szans na miłość, jak któraś zobaczy Twojego penisa na żywo to gruchnie śmiechem i ucieknie, absolutnie nie istnieją mężczyźni z małymi członkami, którzy są szczęśliwi w związkach. No i przede wszystkim, absolutną ambicją i celem życia każdej kobiety jest mieć w sobie ogromnego penisa, a te, które mówią, że duże penisy sprawiają ból zwyczajnie kłamią. Ja już wolę, żeby on tak myślał i nie próbował skrzywdzić jakiejś dziewczyny podrywając ją
|
|
|
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
Może kobiety marzą o facetach którzy dadzą im wszystko oprócz przyjemności fizycznje bo mają za małego.
|
|
|
|
#3236 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, duży członek jest dla nas najważniejszy i nic więcej się nie liczy Byle jaki facet byle miał dużą pałę, ooo tak.
|
|
|
|
|
#3237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Jak byś sie czuła gdyby twoje koleżanki miały kochających facetów i uprawiały z nimi co wieczor nieziemski seks a ty bys miala kochajacego faceta ale co wieczor moglabys sobie co najwyzej zjesc czekoladki przed telewizorem i to by byla cala twoja przyjemnosc. Chyba po to jest seks zeby pomagal budowac wiez a nie po to zeby sobie zrobic dziecko kilka razy w życiu. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-04-24 o 01:31 |
|
|
|
|
#3238 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby moją jedyną przyjemnością były czekoladki, oznaczałoby to, że cały związek jest pomyłką ![]() +Od kiedy mały penis = całkowity brak seksu? Sorry, ale wymyślasz. Robisz z siebie ofiarę losu. Chociaż, no tak, kobiety myślą tylko o nieziemskim seksie, który może być zagwarantowany tylko przez dużą pałę, i na tej podstawie wybierają sobie przyszłych mężów. Zapomniałam. Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-04-24 o 02:03 |
||
|
|
|
#3239 | |
|
Rozeznanie
|
Wtedy gdy seks jest tak beznadziejny ze nie masz juz wcale ochoty go z nim uprawiać.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli zwiazek jestudany to i pozycie da sie dopracowac i byc zadowolonym A W DUPIE ICH MIEJ! i znajdz sobie jedna dziewczyne z tych co uwazaja ze jest wystarczajacy. Nie wszyscy na swiecie musza akceptowac twojego ptaszka. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

, ale ty to tak pieknie ujmujesz ze naprawde az przyjemnie sie czyta!
dziękuję