|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Wredna, SdC rzuciła na razie terminem (wtorek) i godziną (17:30). Miejsce ma określić, więc dopytuj jutro
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Konto usunięte
|
SdC jak chcesz mogę Ci dać odsypkę korundu bo rzadko go używam i jeszcze sporo mam.
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak na jeden raz
|
|
#2465 |
|
Konto usunięte
|
Jasne
![]() Shiruvii, cały czas mam Twoje zamówienie z BU do odebrania |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni, wiem, wiem, ale jakoś ostatnio ciągle coś mi nie po drodze. Chyba, że dzisiaj podskoczę do Ciebie. Masz jakieś plany?
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też jestem zadowolona
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Nadrobiłam newsy plotkarskie. Mlynkowa rozwodzi się z Nowickim Dopiero w Sensie był wywiad z nią o tym, jak pielęgnować miłość.Jestem stuknięta - zawsze mnie szokują takie rozstania po latach, mimo że wiem racjonalnie, że widywaliśmy tylko fasadę związku
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2470 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Wiedziałam, że taras z trawką to niezbyt dobry pomysł...
Cytat:
|
|
|
#2471 |
|
Konto usunięte
|
a ja nie mam szefa, ale niektórych cudzych szefów to bym dopuściła
mrrrr
|
|
|
|
#2472 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja bym dopuściła, ale gdybym pracowała dla swojego pułcia męskiego
|
#2473 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Długo strasznie tutaj nie zaglądałam.
Tak więc witam ponownie. Dziewczyny ostanikowane i aktywne. Panache wypuściło niesamwity biustonosz do ćwiczeń. Jestem nim zauroczona. Podtrzymuje piersi, nie spłaszcza ich i ruch piersi przy ćwiczeniach jest o 83% mniejszy. Koszt 189 zł Cholerko, Uda mi się z Tobą jakoś umówić? |
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo!
co się z Tobą dzieje?
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki i faktycznie super ogranicza ruch biustu podczas ćwiczeń
|
|
|
#2476 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Wciąż mam u Ciebie BU Wybacz ![]() Jeśli jestem dobrze poinformowana to Sabbra też jeszcze nie odebrała i przy okazji swojego mam zabrać jej Będziesz może na wtorkowym spotkaniu? ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Czemu nie ma żadnego kuponu do Intimo EDIT: Na razie mam za 169 z odbiorem w Krakowie.
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-04-22 o 12:18 |
|
|
|
|
#2477 | ||
|
moderatorka też wizażanka
|
Moje życie się rozpędziło. I to tak porządnie. Praktycznie w ogóle mnie w domu nie ma. W przyszłą sobotę idę na wesele
Cytat:
![]() I jestem nim zauroczona, muszę sobie taki kupić ! Albo odłożę go jako formę podziękowań za pomoc przy kolejnym evencie ![]() Cytat:
Niestety mnie nie będzie, bo mam zajęcia do 18 i pracuję od 21.
|
||
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nie
Jego dotychczasowe "oddzielne" projekty były całkiem udane.W sumie to nie wiem. Ostatnio dostałam jakieś ich słodycze i w ogóle mi nie smakowały
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj na Zakrzówku na ognisku na chwile.. Zanim tam doszliśmy to już mialam dość, bo ciemno strasznie, nikt nie wiedział, gdzie iść, gdzie jesteśmy, zimno i pełno kałuż i błota ( posłuchać facetów, grr )..
W końcu dotarliśmy i zobaczyłam tyle ludu, ile chyba bywa na miasteczku studenckim podczas juwenaliów. Ma-sa-kra. Panny w stanie upojenia alkoholowego były gorsze niż faceci Normalnie szły za nami i dogadywały
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Poratuje któraś numerem do ecrulo, Ineso i Malli? Nie ma ich w książce, a wczoraj telefon mi się zepsuł i brakuje mi paru numerów...
|
#2482 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie myślałam, żeby się w tą środę wybrać
Jeżeli kiedykolwiek przyjdzie Wam do głowy pomysł, żeby wybrać się na czwartkowe Ladies Night w CC to weźcie młotek i się ☠☠☠☠☠☠☠nijcie, żeby ten pomysł wybić sobie z głowy. |
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wszystkie z tych 3 do twarzy podeszyły, mumio genialnie łagodzi podrażnienia i nawilża, kokosowy do mieszanej odżywia bardzo i normalnie czuć jak wnika w skórę, a marchewkowy wygładza No i chyba po raz pierwszy mnie nic nie zapychają ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33705953]Właśnie myślałam, żeby się w tą środę wybrać Jeżeli kiedykolwiek przyjdzie Wam do głowy pomysł, żeby wybrać się na czwartkowe Ladies Night w CC to weźcie młotek i się ☠☠☠☠☠☠☠nijcie, żeby ten pomysł wybić sobie z głowy.[/QUOTE] A co tam nie teges?
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
Wrocilam z uczelni z egzaminow i powiem Wam ze angielskim jestem zalamana Kobieta jest okropna --- bardzo nieprzyjemna, wymagajaca tyle co na anglistyce a tu przeciez jest jezyk zawodowy a ona nas uczy rzeczy ktorych moj znajomy uczy we Wroclawiu studentow anglistyki. ![]() Pewnie pale zarobie jak nic. Natomiast rachunkowosc poszla mi bardzo dobrze. Jestem tak zdolowana tym angielskim ze sie poplakalam. Uczylam sie caly tydzien na niego ale zadania dala takie ze ciezko bylo. W dodatku kazda z naszej grupy a jest nas20 osob dostala inne zadania na egzamin. Na ustnym owszem sie losowalo pytania ale na pisemnym zawsze byly dwie grupy. Nie wiem jak sie kobiecie chcialo dla kazdego wymyslac inny zestaw. Wygadalam sie Wam Milego po poludnia. Pogoda zas sie psuje...Myslalamze pojde na spacer jeszcze ale straszne chmury u mnie i zanosi sie na spory deszcz albo burze.
|
|
#2485 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Co miałaś na tym angielskim, moze któraś z nas ma jakies materialy, które pomogłyby Ci w nauce? A z tymi grupami... U nas ponoć tak wygląda egzamin z filozofii, ale filozofii będę sie uczyć dopiero w dlugi weekend
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mialam wypracowanie moderowane na 200 slow plus jakies oglozenia o sprzedazy domow i cala kartke pytan do tego z czego kilka tylko pasowalo a reszta nie i trzeba bylo wychwycic te pasujace i na nie odpowoedziec. I trzy zadania ze sluchu. Na calosc mialo byc poltorej godziny ale pani sie spoznila 20 minut wiec byla godzina i 10 minut ![]() Wypracowania napisalam na 113 slow i powoedziala mi od razu ze nawet go nie bedzie oceniala a ja nie zdazylam juz na wiecej bo sie skonczyl czas i zadania ze sluchu tez kiepsko bo bardzo cicho je puszczala a nasza prosbe zeby puscila glosniej powoedziala ze to juz jest najglosniej jak mozna.Takze klapa . A ja nie moge sobie pozwolic na powtarzanie semestru przez angielski .
|
|
|
#2487 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A te wypracowania da się obejśc jak rozprawki na maturze z ang, zeby sobie wymyślić kilka zdań, które po drobnych modyfikacjach zawsze jakoś spasują? Może chociaż cos takiego by pomogło. Ze słuchaniem to wiem co czujesz, ja na maturze z angielskiego miałam miejsce z tyłu sali po lewej stronie, magnetofon był z przodu po prawej, a ja jestem zatokowiec z wiecznym katarem i przytykającymi się czasem uszami i niestety listening zawaliłam
|
#2488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do sluchu to tez siedzialam na samym koncu sali i to dokladnie w tym miejscu co piszesz a magnetofon byl u niej na biurku po lewej stronie. I kazdy przedmiot zalicze spokojnie tylko nie ten ale glownie przez wykladowczynie. Tylko z nia mamy klopoty
|
|
|
#2489 |
|
Konto usunięte
|
Zerowa organizacja. Niby chcą coś zrobić, ale nie mają pojęcia jak się za to zabrać. Jaki ma sens organizowanie pokazu makijażu z samego przodu kina? Przecież nie widać NIC. Wyświetlany film był z przerwami w dźwięku. Osoba prowadząca cały czas mówiła "yyyyy" i to tak często, że ciężko było się skupić na tym o czym mówiła...
To tak pokrótce... |
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
Zielona!!! Widziałaś to !?
Skra Bełchatów (wielki niepokonany zespół, najlepsza i najukochańsza drużyna kraju) przed paroma minutami oddała tytuł Mistrza Polski zespołowi Asseco Resovia ![]() A mecz na takim poziomie, że oczy z orbit wychodziły :brawa: O 17 Zibi i jego Jastrzębski Węgiel grają o brąz
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-04-22 o 15:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

. Na mazidłach jest korund?
Tak na jeden raz 

Dopiero w Sensie był wywiad z nią o tym, jak pielęgnować miłość.

mrrrr

co się z Tobą dzieje?
Czemu nie ma żadnego kuponu do Intimo
Niestety mnie nie będzie, bo mam zajęcia do 18 i pracuję od 21.

a ja nie zdazylam juz na wiecej bo sie skonczyl czas i zadania ze sluchu tez kiepsko bo bardzo cicho je puszczala a nasza prosbe zeby puscila glosniej powoedziala ze to juz jest najglosniej jak mozna.
przez angielski .