|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Wpadam do Was blyskawicznie!
Bika - jaka ty jestes slliczna!!!!!! Tunika super ale tobie by bylo dobrze nawet w worku na kartofle!!! ![]() Strong, dziekuje, wlasnie koncze 1 pietro, jeszcze mi zostal parter, TZ ciagle w ogrodku i nie chce mu dzis pomagac przy sprzataniu .Butter, a dziekuje! kiedy wy sie juz bedziecie starac????? Dobra, lece dalej sprzatac! Potem sie jeszcze odezwe. Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-04-22 o 15:29 |
|
|
|
#1322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swietnie wygladasz ! ![]() Cytat:
Cytat:
Jednak podjeta decyzja o tym obudzila we mnie cykora... |
|||
|
|
|
#1323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
a gdzie Twój mąż leciał? 2 miechy to też długo... właśnie mnie najbardziej pociesza jak ktoś mówi, że szybko zleci, bo na to liczymy.Cytat:
tak, tam wszędzie jest internet ![]() mam to samo, cały czas podpatruje różne pomysły, spisuje piosenki itd tylko te reklamy non stop takie same mnie doprowadzają do szału Cytat:
mamy wszyscy jechać do Las Vegas bo siostra jedzie na konferencję z pracy i nawet to mnie nie cieszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A my byliśmy z psem na grillu u rodziców, była też moja ciocia z wujkiem fajnie, że ich zobaczyłam jeszcze przed wyjazdem. Pies oczywiście gwóźdź programu teraz TŻ pojechał na żużel a mi się nie chciało a w ogóle to TŻ powiedział, że jak już mi się będzie dłużyć pobyt w stanach, to mam obmyślać organizację ślubu i wesela, bo zdecydowaliśmy na 90%, że będzie w przyszłym roku... tylko oficjalnie się jeszcze nie zgodziłam, więc nie chcę niczego jeszcze obmyślać
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-04-22 o 16:03 |
|||||
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki a ja czekam na Twoje fotki
|
|
#1325 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Przyszłam się przywitać. Mój 15. cykl skończył się tak jak 14 poprzednich W sumie to już nawet nie jest mi smutno, spodziewałam się tego
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mrowinka
no i jak sytuacja w pracy???
|
#1327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziekuje za pomysl z ta wanna ale ja sie boje otworzyc oczy pod woda Butter, ja tez mam cykora ale co tam, jak nie teraz to kiedy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
No nie zawsze, ale w tej kwestii muszę się zgodzić ahahahahahha, eh ta moja wrodzona skromność
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy indziej?
eheheh Zartuje
|
|
|
|
#1330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33708119]Koniec kwietnia się zbliża, więc lada dzień powinnam się dowiedzieć, jaki jest projekt przydziału godzin na przyszły rok. Na razie nic nie wiem
No my mamy 30 kwietnia konferencje w tej sprawie, to trzymam co byś wkrótce pochwaliła się jak najlepszymi wieściami, a nastawienie do laparo jak?
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce sprobowac a jak nie wyjdzie to nie bede dziecka meczyc, z reszta nie chce mi sie tlumaczyc
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#1333 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, przy takim pływaniu synchronicznym zamknięte oczy są nawet wskazane
Amani, co do wedingów, ja nie mam co potpatrywać bo zabawy u nas na bank nie będzie, ale jakoś sobie lubię popatrzeć, tylko wiesz co zauważyłam? Prócz powtarzających się reklam to te śluby w "nasz wielki dzień" też się już dublują. No to Ty planuj teraz wszystko i oczekuj w końcu tych zaręczyn ? hihi ale się napalam na te Twoje zaręczyny ! Chciałabym żebyś nam już oświadczyła że po oświadczynach ![]() Butter uwielbiam zajęcia a co do szklarni, ja tam nie będę miała całej szkółki drzew, krewów i warzywek. Moja szklarnia będzie nie duża, (chociaż TŻ zrobił o wiele większą niż ta która by mnie też zadowoliła) i zamierzam tam mieć, pietruszkę naciową, szczypiorki, cebulkę zieloną, kilka krzaczków pomidorków, marchewki i rzodkiewki Ale racja trzeba trochę do tego zaglądać Można pić herbatę miętową w ciąży? Bardzo mi źle
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, nawet się nad tym nie zastanawiałam, a sama ostatnio wypiłam.
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, bo w sumie taka miętowa herbata to ziółka, a z niektórymi ziółkami trzeba uważać i nie wiem czy mięta też. Poszperam na necie jeszcze.
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zastanawiam się ile z tych par jest już po rozwodzie z tymi zaręczynami to nawet mi nie mów, my prędzej sie pobierzemy niż one nastąpią
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jakos malo czasu ostatnio, zapominam nawet kwiaty na balkonie podlac ![]() Ciekawe czy wszyscy zaproszeni znajomi dzis przyjda i czy mi ciasta starczy
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do tej pory też lubiłam tzn. do zeszłego roku... więc nie dziwi mi mnie to... a teraz na mgr mogę powiedzieć, że nie lubię. Same powtórki A gruntownej wiedzy brakuje... tego co potrzeba nie ma |
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, różne zdania ale chyba najbardziej że nie wolno dużo i mocnego naparu tylko słaba, rzadko i pić powoli. Napiję się bo mnie poskręca zaraz.
Amani, u mnie pewnie też tak będzie ale ja już postanowiłam, że jak długo nic nie będzie a do ślub będzie blisko to sama się oświadczać będę tylko z pytaniem " czy chcesz mnie na żonę" a nie "czy będziesz moim mężem" , żeby nie było za pospolicie też się już zastanawiałam o tych rozwodach a najbardziej mi się podobają te śluby z 90,91,92 rok... super są te kadety i polonezy fryzury i "klajdy"
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Strong "Mięta posiada wiele właściwości korzystnych dla kobiety w ciąży. Oczywiście, jak wszystkie zioła, należy przyjmować ją w rozsądnych ilościach. Najlepiej jest też poinformować lekarza prowadzącego o planach używania jakichkolwiek produktów zielarskich, w tym i mięty."
Jedna na pewno nie zaszkodzi- tzn. tak ja myślę
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, a to jak o kwiatkach zapominasz to daruj sobie tę szklarnię
a pytanie mi się nasunęło, kiedyś u kogoś w piwnicy na jakimś grillu znaleźliśmy różne warzywka w słoikach np. kalafiory w takiej zalewie, papryki koleżanka miała i jeszcze takie... hmm nie wiem zielone coś. Masz pomysł co to za przetwory mogły być? O tę zalewę mi chodzi, bo z chęcią bym sobie takie przekąski do swojej piwnicy pozaprawiała.
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna
Obecnie jestem nauczycielką w przedszkolu... i widzę jakie mam braki wiedzy, w niektórych dziedzinach, gdzie na studiach nawet o tym nikt nie wspomniał za to inne przedmioty- niepotrzebne- rozwinięte na potęgę... A Ty na którym roku? |
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, właśnie podobne wywody czytałam, i wypiję sobie... pierwszy raz w ciąży i może ostatni to myślę, że nic się nie stanie. Dziękuję
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zbyt zamknięta konserwa jestem ![]() dokładnie o tym chciałam pisać też mi się strasznie podobają te stare sluby, pan młody z wąsem itd. Cytat:
Szkoda, że nie można się cofnąć do czasów maturalnych... ja chciałam iść na pedagogikę, ale wszyscy mówili, że to takie wtedy popularne było, że nie będzie po tym pracy... Chciałam iść na pielęgniarstwo, to mi mama (pielęgniarka) odradzała, bo kiepskie warunki, mało kasy itd. i poszłam na język biznesu, fajnie się studiowało i pokochałam język rosyjski dzięki tym studiom, ale w zawodzie nie będę raczej pracowała... I tak to jest, potem się robi całe życie coś, czego się nie lubi.
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie pracujesz? co chcesz robić? ![]() ja generalnie zrobiłam wielkim bum moim wyborem, bo do LO chodziłam na mat-inf-fiz a tu humanistyczne
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, a tam odważna
a z tymi studiami, to rzeczywiście dużo takich historii, ja chyba własnie dlatego nie poszłam, bo to co chciałam to odradzali a to co mi polecali bardzo mi się nie podobało... więc robię technika zamiast studiów, kasy nie zmarnuję jakby co no i czasu, bo szkoda po 5 latach przekonać się że robiło się coś czego się nie chciało. A tak chociaż technika będę mieć , no i... bardzo mi się to podoba co robię
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W przyszlym sezonie sadzonkowym juz bede miec wiecej czasu, wiec moze wtedy... Cytat:
![]() Ja jestem na pierwszym roku z 3.5
|
||
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no szkoda, że wiedza niedostosowana zawodowo w tym roku mam 2 przedmioty, z których dowiedziałam się czegoś przydatnego zawodowo a reszta to albo powtórki, albo inna dziedzina :P np. filozofia ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

.

ale to i tak jeszcze nie jest to...

W sumie to już nawet nie jest mi smutno, spodziewałam się tego 

eheheh
co byś wkrótce pochwaliła się jak najlepszymi wieściami, a nastawienie do laparo jak?

chce sprobowac a jak nie wyjdzie to nie bede dziecka meczyc, z reszta nie chce mi sie tlumaczyc
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.