![]() |
#541 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
ojej Kalex przez ten avatar nie poznałam Cie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam, że zaczęły przychodzić atomizerki, więc spieszcie się zanim znowu avon coś wymyśli. skuszona czyimś postem zamówiłam 3 sztuki razem z II terminem k01 i na podglądzie widzę, że są
![]() spróbowałam zamówić też niby wycofane spraye do stóp (te zielone), bo miałam je na I termin w brakach (prosimy nie zamawiać), a tu prosze - też przyjdą.... wydawało mi sie to co najmniej dziwne, że ich nie ma skoro proponuja je w internetowej. a swoja drogą - czy zwróciłyście uwagę, że ich buteleczki mają trochę inny, taki bardziej okrągły kształt u góry? to samo w katalogu (chyba w 03) ten spray morska plaża też ma tak samo wyglądać.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2007-01-02 o 18:53 Powód: zjadłam słowo :) |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
no nie śmiejcie sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Kalex widze na zdjeciu ze jestes bardzo ladnie opalona
![]() ![]() a mogłybyście powiedziec mi ile kosztuje atomizerek? bo nie mam przy sobie oferty logo ![]()
#547 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli brakuje Ci 180 zł do opustu 35%, tzn. że masz zamówienie na około 2320 zł, tak? ![]() nio wiec, jeśli zamówisz tylko to, na co masz zamówienie, to policzą Ci opust 30%, , więc bedziesz musiała zapłacić 1624 zł. a jeśli dobierzesz sobie coś za 180 zł, to bedziesz miała zamówienie wtedy na 2500. Czyli dadzą Ci opus 35%,, bedziesz musiała zapłacić jakieś 1625 zł. Więc wyjdzie na to, że te rzeczy kóre sobie dobierzesz, bedziesz miała "za darmo" :P Więc chyba się opłaca ![]() ![]() kombinatorka ze mnie, ale co tam ![]()
Edytowane przez nutka85 Czas edycji: 2007-01-02 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy mogłby mi ktoś to przybliżyć? Właśnie odkryłam że w ofercie netto jest nawilżający olejek do ciała w żelu ![]() ![]()
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- żel oczyszczająco-tonizujący źródło młodośc - serum na znizczone końcówki - roletki - japońska torebka planet spa itd. zazwyczaj niższy opust(10 lub 20%) mają produkty, które są z tzw. ofert łączonych, jak np. w K02 torebka japonska z planet spa ma 10% opustu, bo mozna ja kupic w nizszej cenie, jak cos tam innego sie kupi albio za odpowiednia kwote |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
najczesciej na produkty z oferty laczonej np ku cos z katalogu a bedziesz mogla kupic produkt w niszej cenie np na okaldce w katalogu byl krem i one maja 10% czy ta kosmetyczka za 0,50 gr wszytskie ogolnie zlacznych i wiele innych na bizterie masz 20% jesli uzbierasz 200zl w zamowieniu
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
pamiętasz jak był misio w katalogu?
![]() taki misio miał opust tylko 10%... te kredki do oczu, które teraz były na samym końcu katalogu, z CT tez miały tylko 10% (te kredki, które można było kupić za 6,90 jeśli się brało coś z CT). chyba jakieś promocyjne produkty są po 10%, ale też na 100% nie jestem pewna co jeszcze ma mniejszy opust.... też jestem początkująca ![]()
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() coś kiedyś mi się obiło o uszy, że konsultantki narzekały, że na promocje są mniejsze upusty, ale myślałam, że teraz jest inaczej..heh złudne nadzieje ![]() a mogę o jeszcze jedno zapytać?BO kiedyś pisałam, że moje pierwsze zamówienie czyli na II termin z K01 musiałam zamówić na moją koordynatorkę, bo ona zapomniała mi przekazać,żebym przyszła z formularzem zamówień do niej nie w piątek (jak byłyśmy umówione) ale w czwartek i o mały włos przegapiłabym okazje do zrobienia zamowienia - bo oczywiście przyszłam w piatek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nawet jeśli zamówienie miałaś na koordynatorkę, to chyba dała Ci fakturę? Jeśli tak, to na fakturze, na samej górze, po lewej masz numer personalny.... a jeśli nie dała Ci fakturki, to pewnie bedzie ten numer miała przy sobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ale ten olejek też mi się podobał..bo miałam po nim mega gładziutką i miękką skórę i w sumie dobrze się wchłaniał.. ale chyba rzeczywiście sobie go odpuszczę bo i tak rzeczy tylko dla siebie mam blisko za 250 zł po zniszce ![]() ![]() To jeszcze o jedno zapytam ![]() Bo jeśli pachnie podobnie do tej esencji co była w tamtym roku to biorę całą buteleczkę ![]() ![]() Nutka ![]() ![]()
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
powinnaś już mieć swój numer personalny
![]() dostaje się go po złożeniu pierwszego zamówienia, jest na fakturze oraz w strefie konsultantki ![]() ale piszesz, że zamawiałaś na koorodynatorke, czy na jej dane czy na swoje, bo jak na jej no to nie masz jeszcze nr personalnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ochotę na 1. podklad perfect wear 2.lakier glass reflections (trzeba bedzie obejrzec w COKu, ale na pewno wiecej niz jeden odcien) 3. szminka glass reflections - mist, berry, mauve, nude 4. nawilzajacy krem koloryzujacy i podklad 2 w 1 5. torba planet spa 6. rekawiczki planet spa 7. skarpetki planet spa 8. naszyjnik alaya 9. szminka walentynka i moze jeszcze grzebien PS szminka regenerujaca i z netto 12. balsam lawenda i rumianek 13. kremowo-pudrowy podkkad w kompakcie 14. pianka do opalania Moze uda mi sie jakos to ograniczyc, ale prawde mowiac watpie. Najwyzej rozloze na pare zamowien |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z óry założyłam, że zamówiła na Twoje dany (a właściwie dane Twojej mamy)... Bo jeśli zamówiła na swoje, to jeszcze nei masz numeru.... i bedziesz musiała dać Koordynatorce swoje zamówienie, i jak to zamowienie do Ciebie przyjdzie, to wtedy dopiero bedziesz miała swój numer personalny...
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 | |
Wtajemniczenie
|
paletka szminek podobno już przychodzi
![]() Cytat:
![]() ![]() ale kombinujesz faktycznie nieźle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A szkoda, że nie do 35% ![]() Ale może następnym razem ![]() Kombinuję zawsze:P i kiedy się tylko da:P Niestety nie zawsze wychodzi mi to na dobre ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie dopiero po złożeniu tego zamówienia dostaniesz swój numer...
To zamówienie złoży Twoja Koordynatorka,ale już na Twoje konto ![]() Z tym, że numer poznasz, jak przyjdzie paczka z fakturką ![]()
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
![]()
To ja tez się z przyjemnością wypowiem na ten temat;
perfumy; Pur Blanca (dla mnie bomba) Tusz- tylko i wyłacznie Salmy ten nowy- świetna szczoteczka- nie skleja- efekt naturalnych rzęs Wszystkie kosmetyki z serii Naturals POLECAM GORĄCO i oczywisci8e płyn do kąpieli czekoladowa trufla ![]() aaa i serum na końcówki- moja lista ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję dziewczyny ![]() Niech ktoś coś napisze o IN BLOOM ![]() ![]()
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
Czas wolny, święta, sylwester ... i jest się bardzo do tyłu z wątkiem. Nie tylko pełno wiadomości, ale i nowy wątek. Postanowiłam wszystko mniej więc przynajmniej przeczytać, ale niestety poddaje się. To chyba najszybciej rozszerzający się wątek na wizażu, jaki mam zasubskrybowany.
Ja dopiero co zamówiłam na II termin z katalogu 01 (ten z choinką). A niedawno co odebrałam moje wcześniejsze zamówienie chyba z katalogu 11. Więc jestem sto lat za Murzynami. Pozdrawiam wszystkich.
#569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba będe musiała założyć trochę kaski i zrobiś zakupy w COK na k01(jeśli jeszcze można) bo w nim brakuje mi jakieś 70zł doprzekroczenia 1200zł ![]() tylko czy jak zrbię zakupy to na pewno policzą mi 30% w zamówieniu k02? i w jaki sposób zwróciliby mi różnicę z 25 na 30% z zamówienia z k01? ale zagmatwałam-chyba sama siebie nie rozumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam. Niestet nic już nie zrobisz. Budowanie bazy upustu z 01 skończyło się 29 grudnia. Jesli teraz zrobisz zakupy w COKu to będziesz budowała upust na 02. Taki jaki wypracowałaś upust dla 01 taki masz teraz w 02. Też tak kiedyś to przegapiłam jak ty...z tą różnicą, że do następnego progu brakowało mi...10zł... ![]() Ale cóż. Człowiek uczy się na błędach i teraz już wszytsko dokładnie sprawdzam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.