|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
a ja grapefruita którego mama mi przyniosła ponad miesiąc temu do szpitala.. miałam manie na nie a teraz mi buzią krzywi (ps. owocek trzymał się jak nowy, zrobił sie bardziej czerwony a zatem słodszy)
))
|
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Kundzia korzystaj póki możesz
![]() Deli ale mi zrobiłaś chęć na tego owocka, nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam
|
|
#3753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszytsko sie rozstrzygnie do konca kwietnia
|
|
|
|
#3754 |
|
Konto usunięte
|
Uffff... Cały plan na dzisiaj zrobiony....
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Kundzia
![]() no wiesz, później w razie czego to winko nie wskazane ![]() A do końca kwietnia tydzień został tylko
|
|
#3756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Kundzia a planujesz testować, czy czekasz aż minie termin @. Bo ja nie mam zamiaru nic testować przed czasem @. W pierwszym cyklu tak się napaliłam, teraz trochę mi przeszło, chociaż @ była wielkim rozczarowaniem
Deli chyba trochę daleko mam do Ciebie, bo ja z wielkopolskiego jestem, a nawet pod lubuskie prawie podchodzi
Edytowane przez Maga83 Czas edycji: 2012-04-21 o 23:21 |
|
|
|
|
#3759 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj musiałam wyrzucić parę owoców.... Nienawidzę tego robić, nienawidzę wyrzucać jedzenia, ale te owoce były już z leksza niejadalne... Miałam je jeszcze od ciąży, potem jak się wszystko wydarzyło, to mi się odechciało jeść totalnie, no i się owoce popsuły
|
|
|
|
|
#3760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzisz do endo-gina w jednym? Też bym chciała, ale u mnie takiego nie ma
|
|
|
#3762 |
|
Konto usunięte
|
Cześć,
Wstałam po 7 (mimo, że się położyłam spać o 1), no i nie mogłam już leżeć (u mnie leżenie=analizowanie, więc od razu muszę wstawać), wykąpałam się (tzn. długi prysznic, nie lubię kąpieli), przygotowuję śniadanie, a potem będę prasować zaległe rzeczy (nigdy tego nie robię, dziś się skuszę...). Potem obiad, potem spacerek. |
|
|
|
|
#3763 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Nie było mnie 2 dni, ale wszystko już nadrobione
zeberko, super zdjęcie, pięknie Ci z brzuszkiem! Cytat:
![]() Cytat:
Pisałyście o kamieniu w wc. U mnie został zaatakowany przez babcię TŻta :P Przyszła kiedyś do nas i zboczenie zawodowe się odezwało. Całe życie w hotelu pracowała, była kimś w stylu managera więc nadzorowała wszystko, łącznie z czystością. Wzięła trochę octu i zażyczyła sobie jakiś stary nóż. Kazała wyjść (jeszcze w ciąży byłam i muliło mnie) i wszystko tak doszorowała, że przez chwilę podejrzewałam, że kibel na nowy wymieniła ![]() A co do łazienek i ich wystroju to z tym akurat nie będę mieć problemu przy remoncie, bo mama powiedziała, że projekcik mi wykona Dlatego teraz $ zbieram. A nie powiem, bo łazienka mi się sypie totalnie, kilkanaście lat temu był remont i niestety wygląda tragicznie (pozwólcie, że nie będę wrzucać kompromitujących zdjęć ).Co planujecie na dzisiaj kobietki? Ja już po porannym prysznicu, zarzucam śniadanko i jedziemy do babci na 70tkę, kupiliśmy jej uroczy komplet w srebrze, mam nadzieję, że się ucieszy ![]() Perse, a Ty jak się dzisiaj czujesz? Pogoda u mnie bardzo ładna, mam nadzieję, że u Ciebie też i humor lepszy
|
||
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
uwielbiam rosół |
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
TŻ wstał po 16 godzinach spania jak nowo narodzony, a wczoraj wymioty itp. Jedziemy na zakupy na cały dzień. Mamy w planach kupić łóżko do spania, a raczej sofę, bo nie możemy mieć takiego wielkiego łóżka nie składanego w sypialni. Zobaczymy, co nam z tego wyjdzie. Jak na razie nastrój mam taki sobie, dziś mija pół roku, odkąd Hanusia od nas odeszła...
|
|
#3766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i przytulam Cię mocno
|
|
|
|
|
|
#3767 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A dziękuję, ciągle coś staram się robić, zajmować myśli... Dostałam obsesji na punkcie sprzątania, więc w to się bawię, zaraz będę prasować. A po południu właśnie z powodu ładnej pogody spacerek, oby się nie popsuła. Cytat:
Ja też się boję wszystkich rocznic.... Ale to pół roku - możecie spokojnie już myśleć, ja muszę czekać tyle długich miesięcy. Choć im dalej od tego dnia, tym spokojniej podchodzę do myśli o następnej ciąży. Zaraz po porodzie chciałam już już znowu być w ciąży, teraz myślę o tym z większym spokojem. My też nie mamy łóżka (nie mam sypialni, tylko duży pokój z kompletem wypoczynkowym, na którym śpimy i mały pokój z tapczanem kupionym niedawno z myślą o dziecku - w sensie, że będę tam spać z małym ).
|
||
|
|
|
|
#3768 |
|
Zadomowienie
|
Nie nadrabiam bo nie mam czasu, wpadłam tylko na chwilkę. Tobiasz zrobił mi dzisiaj prezent i spał od 23:00 do 6:00, tzn o 6:00 się obudziłam i (.)(.) miałam jak kamienie więc obudziłam małego śpiocha
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
Pogoda cudna. W domu mam żar bo Mama od 4.00 rano paliła w c.o aby siostrze wody do kąpieli nagrzać. Siostra była na weselu a dzisiaj popołudniu jedziemy na chrzciny i jest chrzestną. I niestety ani ja ani Mama nie umiemy przełączyć zaworów aby piec grzał tylko na wodę a nie równocześnie na kaloryfery.... Czuję, że pierwsze co Tz-et zrobi jak się przeprowadzimy to szkolenia z obsługi pieca.... ![]() Najadłam się rano parówek i chce mi się ![]() zresztą ostatnio coś często czuję, że mi niedobrze... Któraś też tak miała w III trymestrze, że narzekała na powrót mdłości inutil Ty? Wczorajsze dolegliwości przeszły po 10 minutach ale starchu się najadłam. Tz rano dzwonił i mówię mu co się działo - przykazał mi, leżenie od jutra do następnej wizyty (sobota)... dzięki Cytat:
Łazienka w boazeri.... ![]() Jak ktoś mnie odwiedza to tylko myślę, żeby się mu sikać nie chciało .Dla nas jest zbawienna bo na dół do Rodziców nie trzeba biegać(chociaż w zimie pamiętacie jaką miałam tam temperaturę +6 ).Remontować nie było sensu bo my tu tylko przejściowo mieszkamy a potem jak moje Rodzenstwo jakoś zacznie sobie układać życie i któryś tu zostanie to sobie zrobią po swojemu. Maga, kunegunda- obsypuję Was pozytywnymi myśłami ![]() odganiamy @ - a sio...
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-04-22 o 10:47 |
|
|
|
|
|
#3771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! dziewczynki ja popatrzyłam na liste to załapałam sie na 9 - a myslałam ze więcej pisze :-( Ale dołaczam do fanów postów PANIKI!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
BASIU! sto lat, zdrówka i spełnienia marzeń. Bardzo zle było w drodze po Tz? |
||||
|
|
|
|
#3772 |
|
Zadomowienie
|
pani22ka i eseska dziękuję za życzenia
![]() Było ok, na początku Tobiasz gadał ze mną z pół godziny a później zasnął i obudził się na lotnisku. Z powrotem jak jechaliśmy to był trochę marudny ale później też zasnął i obudził się w domu.
|
|
|
#3773 |
|
Zadomowienie
|
Basiu, sto lat!!!
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Rozeznanie
|
BASIU wszystkiego najlepszego
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Hejka u mnie dzisiaj pogoda prześliczna więc w planach jest spacer i działka teściów muszę przytargać do domu troszkę kwiatów bo jakoś tak ponuro a ja uwielbiam kwiaty w domu ale tylko cięte. Jednak najpierw muszę wykombinować coś na obiad jakieś pomysły??? bo jak na razie mam tylko odmrożoną pierś z kurczaka i dumam co z niej wykombinować (kotlety odpadają)O swojej łazience nie będę nic pisać bo wygląda jakby ktoś do niej wrzucił granat, zbieramy się z remontem już przeszło dwa lata i nie możemy się zmobilizować, najbardziej to przeraża mnie ten bałagan towarzyszący remontom w domu ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33667109]Ja zaraz się zbieram i jadę zapisać męża do poradni rehabilitacyjnej. Pewnie potem coś wymyślę i znowu się nachodzę, ale to dobrze, szybciej schudnę, jeszcze 10 kilo zostało. A do pracy w czerwcu i to dziwne, ale się cieszę z tego.[/QUOTE] PERSE i udało ci się umówić Tż na wizytę? Dobrze że cieszysz sie z powrotu do pracy ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Postanowiłam zrobić jeszcze jedno podejście do lekarza i umówiłam się na wizytę do zupełnie innego lekarza niż chodziłam do tej pory, przyznam że jak pomyślę o jutrzejszej wizycie to mam takiego stresa że aż w brzuchu mnie ściska ale muszę iść bo poziom prolaktyny mi znowu skoczył w górę a nie chcę brać na własną rękę żadnego leku bo od tego cyklu zaczęliśmy starania. Poza tym jutro będzie 13dc to może USG mi zrobi i powie coś mądrego
|
|
#3775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie w remoncie łazienki najbardziej przeraża niemożność korzystania z niej.... Tak, umówiłam męża, na czerwiec. Tymczasem lecę na spacerek, póki się nie rozpada. Miłego popołudnia! |
|
|
|
|
|
#3776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
FIOLUSIEK to zupełnie jak mój Tż on mógłby jeść rosół trzy razy w tygodniu
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu 100 lat
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
jakie tu dzisiaj pustki ![]() u nas przepiękna pogoda. od rana świeciło słonko. Byłam do południa z małą na spacerze i na rynku natknęłam się na plakaty stop aborcji. straszne zdjęcia ;( bardzo zasmucił mnie ten widok.... Basiu, sto lat!!!! p.s. ale imprezowy weekend
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pustki ze względu na pogodę, ja też nie dawno wróciłam dopiero do domu
|
|
|
|
|
|
#3780 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
proszę mnie dopisać do fan-klubu postów paniki Basia Oglądamy ranczo |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

))

wszytsko sie rozstrzygnie do konca kwietnia