Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 16:58   #1351
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

ja poszłam na studia, po których praca jest-w zawodzie pracuję, ale....... nie chciałabym tego robić chyba
najgorsze jest to, że chyba nie wiem sama co bym chciała tak na prawdę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:04   #1352
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Fakt faktem pracy nie ma... naprawdę bardzo cięzko. Ja póki co na zastępstwo jestem.
A gdzie pracujesz? co chcesz robić?
ja generalnie zrobiłam wielkim bum moim wyborem, bo do LO chodziłam na mat-inf-fiz a tu humanistyczne
aha, ale masz już jakieś doświadczenie w zawodzie, przedszkola trzeba otwierać więc może będzie lepiej z tą pracą mat-inf-fiz o matko bosko, podziwiam
ja na razie nie pracuję, bo wyjeżdżam co będzie po powrocie to nawet nie myślę, bo nie mam pomysłu co chcę robić. Byle by praca była jakakolwiek :/ Kiedyś wiedziałam, ale teraz już nierealne, na licencjat drugi raz raczej nie pójdę.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Amani, a tam odważna przynajmniej sobie sama scenografię i pierścionek wybiorę może teraz tak mówię a potem będę czekać jak ta głupia.

a z tymi studiami, to rzeczywiście dużo takich historii, ja chyba własnie dlatego nie poszłam, bo to co chciałam to odradzali a to co mi polecali bardzo mi się nie podobało... więc robię technika zamiast studiów, kasy nie zmarnuję jakby co no i czasu, bo szkoda po 5 latach przekonać się że robiło się coś czego się nie chciało. A tak chociaż technika będę mieć , no i... bardzo mi się to podoba co robię
hehe to na pewno są plusy takich zaręczyn

dokładnie, najważniejsze to robić, to co się lubi, a nie to co inni mówią. Po technikum masz fach w rękach, zawód. Lepiej wtedy znaleźć pracę niż po studiach wyższych i bez sprecyzowanych planów. Szkoda, że czasem za późno się do tego dojdzie.

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:06   #1353
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
aaa no tak już się pytałam

no szkoda, że wiedza niedostosowana zawodowo w tym roku mam 2 przedmioty, z których dowiedziałam się czegoś przydatnego zawodowo a reszta to albo powtórki, albo inna dziedzina :P np. filozofia
No wlasnie u mnie fajne jest to, ze cale to badziewie, jak filozofia czy logika, mnie ominelo - przepisali mi oceny z poprzednich studiow i juz

Jakie masz przedmioty teraz?
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja poszłam na studia, po których praca jest-w zawodzie pracuję, ale....... nie chciałabym tego robić chyba
najgorsze jest to, że chyba nie wiem sama co bym chciała tak na prawdę
Kaska, a jakie studia skonczylas?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:09   #1354
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kaska, a jakie studia skonczylas?
finanse, a mgr zarządzanie spec: analiza fin.

Stary 2012-04-22, 17:11   #1355
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
aha, ale masz już jakieś doświadczenie w zawodzie, przedszkola trzeba otwierać więc może będzie lepiej z tą pracą mat-inf-fiz o matko bosko, podziwiam
ja na razie nie pracuję, bo wyjeżdżam co będzie po powrocie to nawet nie myślę, bo nie mam pomysłu co chcę robić. Byle by praca była jakakolwiek :/ Kiedyś wiedziałam, ale teraz już nierealne, na licencjat drugi raz raczej nie pójdę.
jak narazie to przedszkola zamykają, zamiast otwierać... grrr a w jakimś mieście chcieli wszystkie sprywatyzować
no doświadczenie to jest coś co mnie ratuje nawet dyr mi mówili, że już jestem wkręcona w biznes to dobrze
edukację na swoim kierunku zakończyłaś na poziomie lica? nie robiłaś mgr?

a co do LO to zawsze lubiłam matmę albo dobrze, że na to nie poszłam (w sensie studia ścisłe) bo miałam namiastkę pracy za biurkiem i to nie dla mnie... do tego wyszłam z tej pracy z uszczerbkiem na zdrowiu- czyli nieprzestrzeganie bhp, ale to już inna sprawa ;D

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No wlasnie u mnie fajne jest to, ze cale to badziewie, jak filozofia czy logika, mnie ominelo - przepisali mi oceny z poprzednich studiow i juz

Jakie masz przedmioty teraz?
zazdroszczę u nas niby przedmiot ciut inaczej się nazywa i się wykręcają , że to już coś innego

przepraszam za edit

zaraz napiszę przedmioty

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-04-22 o 17:15
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:12   #1356
Amani
Zakorzenienie

http://www.davidsbridal.com/Product_...houette-A-Line - ZABCIA CZY TO JEST TWOJA SUKNIA SLUBNA????

EDIT: albo ta!!! : http://www.davidsbridal.com/Product_...Overlay-9T9315

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-04-22 o 17:36
Stary 2012-04-22, 17:14   #1357
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Jej, a my dopiero co po śniadaniu - kolejna leniwa niedziela

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Aha, jeszcze chciałam się pochwalić, że CHYBA zaczynam czuć ruchy dziecka na początku myślałam, że coś mi w "kiszkach blugocze" ale to chyba jednak nie kiszki..... bo dziś się trochę doszkoliliśmy (czytamy regularnie "W oczekiwaniu na dziecko" i "ciężarówką przez 9 mc") i wychodzi na to, że to Bejbiszonek
To napewno dziecko Ja pierwszy raz poczułam ruchy Małej w nocy i obudziłam męża i mu mówię - czułam, czułam a on półprzytomny co? dziecko i nie mógł uwierzyć i nie mógł się doczekać kiedy on poczuje
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:14   #1358
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cześć weekendowo
Ja po obiadku, TŻ poszedł na rower a ja stwierdziłam ,ze wolę sobie poleżeć i jak widać leżę

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
A z nie-mamuśką też się przywitasz?

Uwielbiam drożdżowy placek z rabarbarem

Przepraszam, ale ja dziś cały dzień o jedzeniu... Jakieś baty by mi się przydały, gdzie jest Madzia?
hehe też się przywitam,ale kiedyś na pewno będziesz

Cytat:
Emilka, trzymam, trzymam

Ilonka, już mam ściereczkę w dłoni

Onyks, nie mogę Ci pomóc bo mi podpisy TŻ robił
dziękuję
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
jesli chcesz to Ci podesle
U mnie go duzo
poproszę

Niestety Kochane nie udało mi się kupić bo kilka gałązek kosztowała 12,99 zł
Mam nadzieję,że w końcu będzie taniej

Miętową to Strongwomen nie wiem, ale ja mam ochotę na jakąś owocową

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:18   #1359
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
jak narazie to przedszkola zamykają, zamiast otwierać... grrr a w jakimś mieście chcieli wszystkie sprywatyzować
no doświadczenie to jest coś co mnie ratuje nawet dyr mi mówili, że już jestem wkręcona w biznes to dobrze
edukację na swoim kierunku zakończyłaś na poziomie lica? nie robiłaś mgr?

a co do LO to zawsze lubiłam matmę albo dobrze, że na to nie poszłam (w sensie studia ścisłe) bo miałam namiastkę pracy za biurkiem i to nie dla mnie... do tego wyszłam z tej pracy z uszczerbkiem na zdrowiu- czyli nieprzestrzeganie bhp, ale to już inna sprawa ;D

zazdroszczę u nas niby przedmiot ciut inaczej się nazywa i się wykręcają , że to już coś innego przedmioty napisze w k. cho
o kurcze, to nie wiedziałam że w innym kierunku idą te przedszkola...
Szkoda, że każdy nie ma takiej namiastki przed wyborem studiów... co zmajstrowałaś przeciw BHP, przyznaj się, Łobuzie? Pamiętaj: "czy na jawie, czy we śnie, zawsze zgodnie z BeHaPe"

Ja skończyłam lic rok temu, potem od razu poszłam na zarządzanie, ale nawet nie podeszłam do sesji, bo się cały czas zastanawiałam co ja tam robię... Inne czynniki też miały wpływ na tą decyzję, ale nie o tym W tym roku złożę papiery na mój kierunek, jeśli go otworzą to będę kontynuować mój j.biznesu. Ze swoim rocznikiem, bo poszłam rok wcześniej do szkoły jak byłam mała, więc teraz mając rok w plecy mój rocznik mnie dogonił

-26kg

Stary 2012-04-22, 17:28   #1360
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
finanse, a mgr zarządzanie spec: analiza fin.
Ojjjj...brzmi skomplikowanie.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:52   #1361
Amani
Zakorzenienie

Strong, nie wiem czy teraz oglądasz wedding tv... ale nie śmieszą Cię te wyreżyserowane pierwsze tańce? goście, rodzinka w weselnych nastrojach, a jak widzę te podnoszenia, obroty, wygibasy rodem z Dirty Dancing... niektóre są ładne, ale choreografia do hollywoodzkiego filmu dla profesjonalnych tancerzy... nie lepiej skromnie, wedle własnych możliwości niż silić się na popisy?

-26kg

Stary 2012-04-22, 18:05   #1362
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabciu, też bym zjadła grilla, nawet ze szwagrem się umówiliśmy ale... właśnie... mi się nie chce nic przygotowywać więc przeniesiono na czas "X". Widzę że dywan Wam naprawdę sprawia nie lada wyzwań, ale jestem pewna że wybierzecie
No wlasnie ja juz tak pragne tego grilla ale sie cos zebrac nie moge Zebys wiedziala ze mamy problem z tym dywanem

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

super, ze sesja udana
teraz tylko czekac na efekty

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Zabcia super, ze sesja udana. Szkoda, że mąż się nie dał namówić. Ja też po swojej byłam taka padnięta A co do teściowej to mam gdzieś czy sie obrazi czy nie. Jak ma ochotę to niech będzie przy porodzie swoich córek a nie moim.
Mam nadzieje ze jednak zrozumie ze chcecie byc sami .. mojej to by nawet do glowy nie przyszlo zeby sie upierac by byc przy porodzie .. ona to nawet przeciwna jest tego zeby moj maz byl ze mna

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
My niedawno wstaliśmy...zabawa była superowa, wróciliśmy po 3...i dziś nawet nie zdycham jak po panieńskim
super!!

Cytat:

Żabcia to kiedy będą jakieś focie z sesji?
mysle ze 2-3tyg bedziemy musieli poczekac .. bo znajoma ma egzaminy w szkole do 19stego maja. Mowilam jej zeby sie nie spieszyla jak ma duzo nauki.

Cytat:
14:30 ----------

Aha, jeszcze chciałam się pochwalić, że CHYBA zaczynam czuć ruchy dziecka na początku myślałam, że coś mi w "kiszkach blugocze" ale to chyba jednak nie kiszki..... bo dziś się trochę doszkoliliśmy (czytamy regularnie "W oczekiwaniu na dziecko" i "ciężarówką przez 9 mc") i wychodzi na to, że to Bejbiszonek
super!!

Cytat:
jak będzie miała zdjęcia to pokaż
jasne

Cytat:
Heheh ta druga to jest moja tutaj masz filmik z tego dnia jak ja pierwszy raz mierzylam mozesz zobaczyc dokladniej jak wyglada

http://www.youtube.com/watch?v=TqX2ZtEDMlc

Cytat:
Strong, nie wiem czy teraz oglądasz wedding tv... ale nie śmieszą Cię te wyreżyserowane pierwsze tańce? goście, rodzinka w weselnych nastrojach, a jak widzę te podnoszenia, obroty, wygibasy rodem z Dirty Dancing... niektóre są ładne, ale choreografia do hollywoodzkiego filmu dla profesjonalnych tancerzy... nie lepiej skromnie, wedle własnych możliwości niż silić się na popisy?
Mi sie takie tance wyuczone nie podobaja. No chyba ze naprawde mlodzi super tancza. Juz lepiej to wyglada jak sie spokojnie "bujaja" do muzyki niz jak patrza na kazdy krok zeby sie nie pomylic

Witajcie
Wrocilismy wlasnie z Kosciola , zjedlismy sniadanko i czeka nas blogie lenistwo

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:07   #1363
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani oglądam, i rzeczywiście lepiej skromnie własnymi siłami niż tak sztucznie niby "pięknie" a ta pani co teraz ślubuje ma firanową sukienkę na ramionach i to mi się bardzo nie podoba.
Stary 2012-04-22, 18:23   #1364
Malensstfo
Zakorzenienie

Byliśmy z mężem na działce u rodziców i dopiero wróciliśmy!

Dobrze nam zrobił taki spacerek
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:31   #1365
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Aha, jeszcze chciałam się pochwalić, że CHYBA zaczynam czuć ruchy dziecka na początku myślałam, że coś mi w "kiszkach blugocze" ale to chyba jednak nie kiszki..... bo dziś się trochę doszkoliliśmy (czytamy regularnie "W oczekiwaniu na dziecko" i "ciężarówką przez 9 mc") i wychodzi na to, że to Bejbiszonek

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33707959]Hej Przyszłam się przywitać. Mój 15. cykl skończył się tak jak 14 poprzednich W sumie to już nawet nie jest mi smutno, spodziewałam się tego [/QUOTE]

Cytat:
dokładnie, najważniejsze to robić, to co się lubi, a nie to co inni mówią.Po technikum masz fach w rękach, zawód.Lepiej wtedy znaleźć pracę niż po studiach wyższych i bez sprecyzoowanych planów. Szkoda, że czasem za późno się do tego dojdzie.

to zalezy od wielu czynnikow, a przede wszystkim od tego czy akurat w momencie po skonczeniu szkoły jest ta praca i czy w ogole chcemy pracowac w zawodzie, bo czasem nie oszukujmy sie, wiek 15 lat nie jest dobry na dokonywanie wyborow zawodowych

Ja jestem po 5 letnim technikum, nie załowalam nigdy ze tam poszlam,ale nie jest to co bym chciala robic zawodowo, no chyba ze ksztalcic sie dalej w tym kierunkuCalkiem zmienilam fach

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
poproszę

Niestety Kochane nie udało mi się kupić bo kilka gałązek kosztowała 12,99 zł
Mam nadzieję,że w końcu będzie taniej

to juz wysyłam
U mnie połowe tansza
Stary 2012-04-22, 18:33   #1366
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze, to nie wiedziałam że w innym kierunku idą te przedszkola...
Szkoda, że każdy nie ma takiej namiastki przed wyborem studiów... co zmajstrowałaś przeciw BHP, przyznaj się, Łobuzie? Pamiętaj: "czy na jawie, czy we śnie, zawsze zgodnie z BeHaPe"

Ja skończyłam lic rok temu, potem od razu poszłam na zarządzanie, ale nawet nie podeszłam do sesji, bo się cały czas zastanawiałam co ja tam robię... Inne czynniki też miały wpływ na tą decyzję, ale nie o tym W tym roku złożę papiery na mój kierunek, jeśli go otworzą to będę kontynuować mój j.biznesu. Ze swoim rocznikiem, bo poszłam rok wcześniej do szkoły jak byłam mała, więc teraz mając rok w plecy mój rocznik mnie dogonił
Jakieś 3 lata temu otwierali prywatne... a teraz taka rywalizacja między przedszkolami, ze masakra
ja nie zmajstrowałam tylko szefostwo brak ergonomii pracy

a jaki był Twój kierunek? chyba mam sklerozę, mam nadzieję, że nie ciążową

to zdolna pewnie byłaś
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 19:51   #1367
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Byliśmy na szybkim spacerku w sklepie po białą czekoladę, bo mi się zachciało

zaraz do końca TŻ spakuję i tyle na dziś, potem już łóżko kakao, seks i nyny I dwa tygodnie bez TŻcika, ciekawe co będę robić przez te dwa tygodnie, bo sprzątać nie muszę jak go nie ma nie ma kto brudzić.

a czuję się już lepiej, miętka pomogła.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Gdzie wszyscy? !! Tęskno mi za Wami
Stary 2012-04-22, 19:57   #1368
kaska87
Zakorzenienie

Strong ja jestem, ale zaraz idę malować pazurki-mam ochotę pomieszać ze sobą kolory więc trochę mi to zajmie

Stary 2012-04-22, 20:00   #1369
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

um... Kaśko to przykro że Ty jedna obecna a i tak mnie zostawiasz..
trudno zadowolę się "surowymi rodzicami"
Stary 2012-04-22, 20:00   #1370
201606201204
Konto usunięte

Dobry wieczór.

Można do Was dołaczyć?
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:02   #1371
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Isabelle, oczywiście Witaj i powiedz coś o sobie
Stary 2012-04-22, 20:05   #1372
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.

Można do Was dołaczyć?
Witaj
Jasne ze mozna

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-04-22, 20:08   #1373
tynkusia
Rozeznanie

Hejaaa kobietki!! Melduje sie w kolejnej czesci. Wlasnie przezylam tydzien mdlosci i strrrasznie sie za Wami stesknilam
Tydzien temu bylam na wizycie - nasza fasoleczka ma juz 10 mm slyszelismy serduszko! Tz wzruszony i przejety jak nigdy! ;D stwierdzil, ze nie przegapi ani jednej wizyty
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:11   #1374
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

No najmłodsza ciężarówka się pojawiła, cześć Tynkusia ciesze się że wszystko dobrze z fasoleczką i serduszko teraz już będzie tylko piękniej
Stary 2012-04-22, 20:14   #1375
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Hejaaa kobietki!! Melduje sie w kolejnej czesci. Wlasnie przezylam tydzien mdlosci i strrrasznie sie za Wami stesknilam
Tydzien temu bylam na wizycie - nasza fasoleczka ma juz 10 mm slyszelismy serduszko! Tz wzruszony i przejety jak nigdy! ;D stwierdzil, ze nie przegapi ani jednej wizyty

Super wiadomosc!!!!!

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-04-22, 20:18   #1376
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
um... Kaśko to przykro że Ty jedna obecna a i tak mnie zostawiasz..
trudno zadowolę się "surowymi rodzicami"
jestem już-namichrałam sobie łososiowy kolor na pazurki-taki delikatny
Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.

Można do Was dołaczyć?
cześć można

Stary 2012-04-22, 20:22   #1377
Natala84
Zakorzenienie

kurcze, tak piszecie o tych studiach, a ja żałuję, że przed dzieckiem nie zdążyłam zrobić podyplomowych... teraz już będzie trudno je skończyć, ale może jeszcze kiedyś się pokuszę

Zabciu, bardzo fajną miałaś suknię! I ślicznie w niej wyglądałaś

Bika, gratuluje ruchów

Tynkusia, witaj super, że z fasolką wszystko ok

Isabelle, witaj a czy Ty przypadkiem już się u nas kiedyś nie pojawiłaś
Kurcze, mam dylemat.... antybiotyk mam do czwartku, lekarz wypisał mi zwolnienie do środy włącznie... Tyle, że ja się jeszcze nie zdecydowałam, czy z niego skorzystać. Narazie zostało w bloczku, mam zadzwonić i powiedzieć czy biorę czy nie. Sęk w tym, że mnie teraz w pracy nikt nie zastępuje, no a w naturze nic nie ginie. A weekend majowy chce mieć wolny z drugiej strony ciągle kaszle....
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:24   #1378
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasia, powiadasz łososiowy? No to musi mi się podobać bo ja lubię delikaty też bym sobie pomalowała ale czekam aż mi się paznokcie po żelkach zregenerują.

My zaraz idziemy do moich rodziców, TŻ się idzie "żegnać".
Stary 2012-04-22, 20:24   #1379
tynkusia
Rozeznanie

Cytat:
No najmłodsza ciężarówka się pojawiła, cześć Tynkusia ciesze się że wszystko dobrze z fasoleczką i serduszko teraz już będzie tylko piękniej
Przegladajac liste takze sobie uswiadomilam, ze najmlodsza
Gdy wrocilam z PL zobaczylam powieszona w sypialni mala czapeczke i spioszki maz nie mogl sie powstrzymac ;D
Tesciowie zadeklarowali kupno wozka, a rodzice lozeczko itp

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Super wiadomosc!!!!!
i oby tak dalej

Wiecie co? przegladajac neta trafilam na post kobiety , w ktorym pisala, o lekarzu, ktory stwierdzil, ze najprawdopodobniej ciaze trzeba usunac
bo plod jest za maly (8 tc - 15 mm) - zastanawiam sie co za konowal tak wystraszyl kobiete...
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:27   #1380
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Tynkusia, jakiś czysty konował

a co do tego że najmłodsza, to chodziło mi że w najmłodszej ciąży bo najmłodsza wiekiem jestem JA

dużo wydatków Wam ubędzie przez te deklaracje rodziców super sprawa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości