Wszystko co chciecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIII - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 16:38   #1981
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99
Dot.: Wszystko co chciecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Z doświadczenia wiem,że te 24 mycia to...niestety,tak nie działa-sama chciałam się nieudanego koloru pozbyć
Farba miała dobre recenzje, tylko chyba sama źle ją nałożyłam, za długo na czubku trzymałam, z tyłu są ładne. Tylko grzywka czerwona, ech Ale ludzie piszą, że faktycznie schodzi.
Zresztą moje włosy w ogóle nie są podatne na farbowanie, rudy w farbach permanentnych trzymał się jakiś tydzień (czyli 7-8 myć ) A tutaj ...

Niech mi ktoś poradzi, jak mam sie w tydzien pozbyć tego czegoś Mam coś takiego*, choć miało być to

*zdjęcię z digarta, to nie ja
Stary 2012-04-22, 16:48   #1982
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Farba miała dobre recenzje, tylko chyba sama źle ją nałożyłam, za długo na czubku trzymałam, z tyłu są ładne. Tylko grzywka czerwona, ech Ale ludzie piszą, że faktycznie schodzi.
Zresztą moje włosy w ogóle nie są podatne na farbowanie, rudy w farbach permanentnych trzymał się jakiś tydzień (czyli 7-8 myć ) A tutaj ...

Niech mi ktoś poradzi, jak mam sie w tydzien pozbyć tego czegoś Mam coś takiego*, choć miało być to

Zdjęcie efektu mi nie wchodzi
Niestety,nie mam pomysłu,nie pomogę.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:48   #1983
Stace
Zakorzenienie

Dziewczyny!
Błagam pomóżcie! Czy wiecie gdzie w Gdańsku została przeniesiona Gildia? I czy jest już czynna? Albo chociaż czy wiecie gdzie dostanę czarne bawełniane tregginsy, dokładnie firmy Club 22 by Timur. One są czarne, zwykłe, na kieszeniach na pupie mają chyba 3 rządki cekinów i literkę V.. Na Gildii miała je taka pani, która miała 2 boxy, ona sprzedawała właśnie głównie jakieś legginsy i dżinsy.. pomocy, zniszczyłam je komuś i muszę teraz takie znaleźć.. !

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar

Edytowane przez Stace
Czas edycji: 2012-04-22 o 16:52
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:55   #1984
Stromanthe
Zadomowienie

GG do Stromanthe

Czy poczekalnia na dworcu PKP Warszawa Wschodnia jest otwarta całodobowo?
Stromanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:56   #1985
201605020943
Konto usunięte

Cytat:

spróbuj myć włosy szamponem przeciwłupieżowym, na pewno farba się trochę wypłuka
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:36   #1986
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak można namalować kreskę na oku (na dole) tak, żeby się nie ścierała zaraz?
Wiem, że można namalować poniżej linii rzęs, ale ja wtedy wyglądam jak klaun
A widzę czasem dziewczyny, które malują kreskę tak jak ja (czyli powyżej linii rzęs, tak zaraz przy oku) i im się ta kreska nie ściera, jak one to robią?
Nanoszą poprawki w ciągu dnia. Zależy też od jakości kredki, ale nie aż tak bardzo. Siłą rzeczy, nie jest możliwe, żeby kredka była nienaruszona jak jest namalowana w msc, które jest wilgotne.

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
mitsu, ty nadal chętna na koszule?
Tak <3 Mam nadzieję, że nie napisałam za późno czy coś
A jak za późno to yyy następnym razem

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Wszystko zależy jakiego języka. Chińskiego, japońskiego itp na pewno nie.
Wszystko też zależy od samozaparcia i czasowi, który na to poświęcisz. Ja uważam, że jak się chce, to się da.
Dlaczego nie? Japoński to jeden z banalniejszych języków jakich w życiu się uczyłam. Jeśli chodzi o wymowę - to samo. Poza tym większość ludzi uczących się japońskiego to fani mangi i anime, więc raczej nie mają problemu z wymową, bo są świetnie osłuchani. Jeśli chodzi o pismo - opanowanie hiragany i katakany biegle to max tydzień i już z nimi można spokojnie funkcjonować. Oczywiście mamy też kanji i jeśli chcemy czytać po japońsku czy do Japonii jechać to musimy znać, ale to wcale nie jest takie trudne jak się wydaje.
Jeśli chodzi o chiński - ma dziwną wymowę, racja, tu trzeba dużo ćwiczyć i gadać z jakimiś płytami (i od razu może ustalmy - jak ktoś nie ma słuchu do takich rzeczy to i z milionem nauczycieli się nie nauczy, znam taki przypadek, dziewczyna nie była w stanie powtórzyć ani poprawnie ani chociaż w miarę poprawnie słowa po francusku. nie ma do tego słuchu i już). Jeśli chodzi o gramatykę - banał. Pismo - da się nauczyć.
A i co do wymowy jeszcze - japońska jest 100 razy prostsza od francuskiej na ten przykład.

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Podziwiam.
Ja z japońskim czy chińskim nie miałam kontaktu, pomijając, że nauczyłam się kilku chińskich znaczków i stwierdziłam, że to nie dla mnie.
Mój znajomy Francuz uczy się chińskiego od 4 albo 5 lat. Był w Chinach 4 razy, po kilka, kilkanaście tygodni. Języka uczy się w szkole, z tego co pamiętam to jakieś 6h tygodniowo, więc niemało. Chłopak z tych naprawdę lotnych i bystrych, a z wymową ma ogromny problem. Mieszkałam u niego kilka tygodni i wiem, że słuchał w domu jakichś listeningów itd. On twierdzi, że nie da się nauczyć wymowy i swobodnego porozumiewania samemu. Tobie się może wydawać, że jest ok, ale Chińczyk będzie miał ogromny problem ze zrozumieniem.

Nie zniechęcam nikogo, bo przecież jak się chce to się da. Tyle.
1. To dlaczego zakładasz, że nie można się tych języków nauczyć skoro nie masz z nimi nic wspólnego?
2. A to tu jest coś dziwnego. Uczę się od roku, jasne, robię masę błędów w wymowie, która jest dziwaczna, ale po czasie człowiek przyzwyczaja się do dźwięków, które w jego języku nie są naturalne i wydają się niemożliwe do powiedzenia. Po roku, wymawiam słowa, których rok temu nie byłam w stanie z siebie wydusić, bo język mi się plątał. Jestem w szoku jak po 5 latach tak intensywnej nauki ma taką wymowę, że Chińczycy go nie rozumieją.
Może i kolega jest lotny, ale najwyraźniej słuchu do języków nie ma.

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
Akurat wymowa zarówno w języku chińskim, jak i japońskim jest całkiem prosta. Trudniej jest przyzwyczaić się do zupełnie odmiennego zapisu
Możliwe, że Twój znajomy miał trudności, bo nie mógł przezwyciężyć swojego akcentu (?)
A to też opcja, w życiu nie słyszałam francuza mówiącego dajmy na to po angielsku bez francuskiego akcentu

Cytat:
Właściwie co robi czarna kreska na dolnej linii oka? Eyeliner na górze zawsze powiększa mi oczy, zagęszcza rzęsy i w ogóle się z nim nie rozstaję, ale jak maznę sobie coś na dole, to wyglądam strasznie. Strasznie pomniejsza mi oczy i zawsze mi się kojarzą gimnazjalistki ze słabym tuszem + obrysowanym czarną kredką okiem Więc w sumie po co to? Tylko ja mam feralne oczy, które kredka pomniejsza?
Większość oczu pomniejsza. Co nie znaczy, że wszystkie, każdy jest inny i ma inne oczy. U mnie np. kredka na linii wodnej podbija moje sińce pod oczami i wyglądam niezbyt ładnie Ale np w jakimś smoky wygląda ok.

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
mowic sobie mozesz rozne rzeczy, ale kreska na dolnej powiece pomniejsza oko kreska na linii gornych rzes bardzo ladnie podkresla oko, a rzesy wygladaja na bardziej geste.
Zaraz wyjmę notesik i sobie zanotuję tę prawdę Nie wiesz jak Gofrzyca wygląda, nie wiesz jaki ma typ urody, jaką kolorystykę, nie wiesz jakie ma oczy, nie wiesz jak wygląda jej kompletny makijaż. Za to doskonale wiesz jak wygląda z kredką na linii wodnej

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Macie jakieś sposoby na obrzmiałe, bolące piersi przed okresem??
Unikam soli, zdrowo się odżywiam, a nie udało mi się wyeliminować tego problemu. Właśnie czuję, że dzisiaj się zaczął

Bardzo mi to przeszkadza, bo biegam i skaczę i mnie jeszcze bardziej boli
Znam ten ból! Któraś z dziewczyn pisała o tabletkach Castagnus, w ogóle łagodzą PMS, może je sprawdź? Ponoć na cycki pomagają

Cytat:
Napisane przez Krystaliczne szczescie Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam sobie zamówić bańki antycellulitowe,ale nie wiem czym różnią się te dwa zestawy,może Wy wiecie?

http://allegro.pl/chinskie-banki-gum...259773305.html

http://allegro.pl/banki-chinskie-gum...284557692.html
Ja mam te drugie, dzisiaj będę ich używać pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez Caramel1 Pokaż wiadomość
spróbuj myć włosy szamponem przeciwłupieżowym, na pewno farba się trochę wypłuka
Ooo tak! Słyszałam też, że olejowanie włosów trochę ściąga kolor, ale nie wiem czy to prawda

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 19:22   #1987
malina885
Zadomowienie

Dziewczyny w jakim dniu cyklu robić cytologie? Jestem 6 dni przed krwawieniem z odstawienia.

edit- przeczytałam, że między 1o a 18 dc. Jestem ciekawa dlaczego? jeśli poszłabym w innym dc wynik nie byłby miarodajny czy jak?

Edytowane przez malina885
Czas edycji: 2012-04-22 o 19:43
malina885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:00   #1988
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcę zmyć szampon do 24 myć, to moge cały dzień w kółko myć włosu, suszyć, myć? I zejdzie?
Nie zamierzam tego robić, w ogóle nie chcę myslec, jakby moje włosy po tym wyglądały, ale nie udała mi się koloryzacja, mam sto tysięcy odcieni czerwieni na głowie, a miał być piękny delikatny rudy () i myłam głowę wczoraj wieczorem, dziś rano i przed chwilą, a koloru w ogóle nie tknęło
Włosy muszą być tłuste, wtedy je myję i tak 24 razy, czy co? Bo już sama nie wiem Planowałam myć 2 razy dziennie (i tak myję codziennie), a tu suprajs
te 24 mycia to umowne jest.
Myj po prostu nie zmywaj na siłę bo zniszczysz włosy, a kolor ten zbliżony to twojego efektu bardzo fajny

I tak jak Mitsu "godo" olejowanie troszkę ściąga kolor, mi kokosowy olej wymywał i nafta też

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

Tak <3 Mam nadzieję, że nie napisałam za późno czy coś
A jak za późno to yyy następnym razem
I tak bym kupiła, ale nie było białych.
Były koralowe, musztardowe, rude, zielonkawo-niebieskie ale nieeeee białych nieeeee
Teraz w maju będę mogła dopiero kupić, po wypłacie
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:01   #1989
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:

Znam ten ból! Któraś z dziewczyn pisała o tabletkach Castagnus, w ogóle łagodzą PMS, może je sprawdź? Ponoć na cycki pomagają

No właśnie ja o nich pisałam, ale nie chcę ich za bardzo brać bo od wiecznego brania tabletek mój żołądek czasem odmawia posłuszeństwa

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:20   #1990
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
I tak bym kupiła, ale nie było białych.
Były koralowe, musztardowe, rude, zielonkawo-niebieskie ale nieeeee białych nieeeee
Teraz w maju będę mogła dopiero kupić, po wypłacie
To nic nie szkodzi, do maja może uda mi się znaleźć jakąś pracę i wydatek będzie mniej bolał

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
No właśnie ja o nich pisałam, ale nie chcę ich za bardzo brać bo od wiecznego brania tabletek mój żołądek czasem odmawia posłuszeństwa
Aaaa, przepraszam Kompletnie nie pamiętałam, kto o nich pisał
No to nie wiem Ale mnie też strasznie bolą, nawet jak szybciej idę

Aaaach i chciałam zdać relację z eksperymentu
Otóż, wsuwałam dziennie tak ze 4-6 rutinoscorbinów, a do tego jednego cytrynowego shota dziennie. Okres skończył mi się tak 2 dni wcześniej I w ogóle fajny był, bo nie tak szaleńczo obfity. Także witamina C działa
Wszystkim świadkom moich postępów - dziękuję!

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.

Edytowane przez Mitsukki
Czas edycji: 2012-04-22 o 20:23
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:36   #1991
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
To nic nie szkodzi, do maja może uda mi się znaleźć jakąś pracę i wydatek będzie mniej bolał
jak coś to pisz
i kurcze tak jest zawsze, chce kupić czarne rurki, ale po przejściach z poprzednimi poluje na jak najtańsze znalazłam takie miejsce ale wtedy nie miałam na nie jeszcze chcicy, a teraz jak mnie napadło to już ich nie ma

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

dziewczyny, a takie nieprześwitujące legginsy to się nazywają jak?
Stary 2012-04-22, 20:39   #1992
Lillou
Raczkowanie

Dziewczyny, wiecie może jak ustawić sobie na allegro automatyczną licytację do jakiejś tam sumy na danej aukcji? Wiem, że była taka możliwość, ale nie mogę tego znaleźć...
Lillou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:40   #1993
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny, a takie nieprześwitujące legginsy to się nazywają jak?
chodzi Ci o tregginsy?
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:41   #1994
martynusia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lillou Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiecie może jak ustawić sobie na allegro automatyczną licytację do jakiejś tam sumy na danej aukcji? Wiem, że była taka możliwość, ale nie mogę tego znaleźć...
snajper.net ?
Stary 2012-04-22, 20:47   #1995
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
chodzi Ci o tregginsy?
no własnie nie wiem
bo i o tregginsach słyszałam i jegginsach a ja się kompletnie na tym nie znam, a chciałabym kupić i nosić do dłuższych bluzek ale nie świecić tyłkiem i nie wiem nawet jak pytac o nie
Stary 2012-04-22, 20:49   #1996
TheKey
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Najlepiej mieć kopię listu, który wysłałaś poleconym za potwierdzeniem odbioru.
To w Twoim interesie leży zdobycie tego PITU. Powinnaś jakoś udowodnić, że podjęłaś próbę zdobycia tego PITU.

Potem załączasz to jako dowód i rozliczasz się orientacyjne dołączając inne dokumenty potwierdzające Twoje zatrudnienie tam - kopia umowy o pracę, RMUA, może jakieś odcinki od wypłaty... Im więcej wszystkiego, tym lepiej.
Jeśli zachowam sobie kopię listu to i tak praktycznie żaden dowód że w liście tym poleconym było to samo co na mojej kopii. Zastanawiałam się nad faksem, ale czy w ten sposób mam jakiekolwiek potwierdzenie że faks został odebrany przez ten właśnie numer?

There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
TheKey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:57   #1997
Stace
Zakorzenienie

Tregginsy są jak materiałowe spodnie, jegginsy imitują jeansy

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2012-04-22, 20:58   #1998
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Tregginsy są jak materiałowe spodnie, jegginsy imitują jeansy

A więc, gdzie stacjonarnie kupię niedrogo czarne tregginsy?
Stary 2012-04-22, 21:00   #1999
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

A więc, gdzie stacjonarnie kupię niedrogo czarne tregginsy?
nie ma za co

też pytałam o to wyżej, tylko że takie tregginsy z cekinami na pupie i literką V . W Gdańsku

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-04-22, 21:04   #2000
koszyk
Wtajemniczenie

Polecicie mi blogi, które wy na codzień przeglądacie?
Kompletuję sobie taką liste z blogami, chciałabym jakies inne może zobaczyć?
Mogą być: kosmetyczne, modowe, urodowe, przepisowe a nawet takie luźne o wszystkim i o niczym Podrzućcie proszę pare linków
Stary 2012-04-22, 21:05   #2001
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koszyk Pokaż wiadomość
Mogą być: kosmetyczne, modowe, urodowe, przepisowe a nawet takie luźne o wszystkim i o niczym Podrzućcie proszę pare linków
wejdź sobie na mojego bloga, po lewej masz kolumnę z blogami, które ja obserwuję
Stary 2012-04-22, 21:30   #2002
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

Dziewczyny, na co zwrócić uwagę przy zakupie telewizora?
taka_sobie_jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:39   #2003
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka_sobie_jedna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na co zwrócić uwagę przy zakupie telewizora?
Na pewno na obraz.. widziałam już wiele razy w sklepach "wypasione" telewizory z hd, 3d itd., a obraz miały jakby po nim mrówki łaziły

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-04-22, 21:42   #2004
ha psi
Wtajemniczenie

taka sobie jedna.. - ja bym zwracała uwagę na to jaki ma obraz to raz..
dwa sprawdziłabym czy ma wejście usb
czy można podłączyć do internetu..
czy ma wbudowaną taką aplikację do oglądania powtórek seriali filmów itd..

oczywiście jakbym miała dużo pieniążków wymyślać można

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

taka sobie jedna.. jak w sklepie jest podłączony telewizor to nie patrz na obraz jaki oni puszczają z dvd bo będzie śliczny.. każ sobie podłączyć kablówkę (jeżeli tego nie zrobią to powiedz że idziesz do konkurencji w takim razie)
i zanim wyjdziesz ze sklepu z telewizorem powiedz żeby Ci go rozpakowali i pokazali czy jest cały.. oni na magazynie się z tym nie bawią.. może być pęknięty.. a reklamacji mogą Ci nie uznać później bo Ci powiedzą że tak jechałaś samochodem że pękł ekran..

i kiedy spada tyle gwiazd
ja chcę ocalić choćby Nas..

Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst:
"korzystamy z tego konta w kilka osób,
wcześniej pisała koleżanka
a teraz przedstawiam swój problem.."
ha psi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:50   #2005
taka_sobie_jedna
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno na obraz.. widziałam już wiele razy w sklepach "wypasione" telewizory z hd, 3d itd., a obraz miały jakby po nim mrówki łaziły
Cytat:
Napisane przez ha psi Pokaż wiadomość
taka sobie jedna.. - ja bym zwracała uwagę na to jaki ma obraz to raz..
dwa sprawdziłabym czy ma wejście usb
czy można podłączyć do internetu..
czy ma wbudowaną taką aplikację do oglądania powtórek seriali filmów itd..

oczywiście jakbym miała dużo pieniążków wymyślać można

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

taka sobie jedna.. jak w sklepie jest podłączony telewizor to nie patrz na obraz jaki oni puszczają z dvd bo będzie śliczny.. każ sobie podłączyć kablówkę (jeżeli tego nie zrobią to powiedz że idziesz do konkurencji w takim razie)
i zanim wyjdziesz ze sklepu z telewizorem powiedz żeby Ci go rozpakowali i pokazali czy jest cały.. oni na magazynie się z tym nie bawią.. może być pęknięty.. a reklamacji mogą Ci nie uznać później bo Ci powiedzą że tak jechałaś samochodem że pękł ekran..
Dzięki Dziewczyny,
tylko powiedzcie mi jeszcze jakie są całkiem sprytne parametry, tak, żeby można bylo oglądać spokojnie bez mrowiska i żeby ten obraz fajny był.
Chcę wydać nie więcej niż 2 tysiące, myślę o jakiś 32-40 calach. Nie mam wielkich wymagań tylko nie wiem na które cyferki uwagę zwracać. Akurat na telewizorach nie znam się ani trochę
taka_sobie_jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:54   #2006
ha psi
Wtajemniczenie

ja na cyferkach też się nie znam..
najlepiej wejść do sklepu i oglądać każdy po kolei jak obraz wygląda

ja mam np plazmę 50' i jak z bliska oglądasz to widać "mrówki" ale jak się siedzi na kanapie na drugim końcu pokoju (jakieś 3,5m od telewizora) to obraz jest ładny..

myślę że to zależy też od wielkości telewizora a odległości w jakiej się go ogląda..

tak nam pan mówił w sklepie żebyśmy stanęli dalej tak jak mamy mniej więcej w domu oglądać i zobaczyli jak obraz wygląda..

i kiedy spada tyle gwiazd
ja chcę ocalić choćby Nas..

Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst:
"korzystamy z tego konta w kilka osób,
wcześniej pisała koleżanka
a teraz przedstawiam swój problem.."
ha psi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:54   #2007
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

U mnie telewizor na kablówkę chodzi tak sobie, za to z dekoderem (za 1zł ) śmiga, że hej Więc kablówka może nie wyglądać super, jak się ją podłączy
Stary 2012-04-22, 22:03   #2008
khloe
Strzelaj lub emigruj!

W rossmannie w promocji sa słuchawki dla biegaczy za 11.99

http://www.rossnet.pl/Promocje.aspx ru w gazetce.
Co myślicie? Kupić je??
Najtańsze dla biegaczy zakupiłam na Allegro kiedyś za 30 zł i też żadnej znanej firmy nie były A posłużyły mi z pół roku dobre

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 22:03   #2009
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma za co

też pytałam o to wyżej, tylko że takie tregginsy z cekinami na pupie i literką V . W Gdańsku
obstawiałabym targ na przymorzu (przystanek dalej od eklerka, mając za plecami alfe w kierunku jelitkowa) lub targ/bazar na dolnym mieście (tylko nie pamiętam kiedy działa, chyba we wtorek i czwartek).
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 22:03   #2010
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koszyk Pokaż wiadomość
Moja mała lista :

http://emamija.blogspot.com/
http://za-wysoko.blogspot.com/
http://aleksandra-makijaz.blogspot.com/
http://ewibar.blogspot.com/
http://lusterko-em.blogspot.com/
http://dominikabudzynska.blogspot.com/
http://grzee.blogspot.com/
http://mallene.blogspot.com/

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości