|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
![]() a to pytanie to do morsi?
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Wam ciągle wychodzą jakieś cuda, a ja choćbym robiła z przepisem pod nosem nic nie zrobię dobrze
Do Mors, zastanawiałam się czy koktail to kefir + owoc + blender
|
#3843 | ||
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no może i nie doczytałaś :P remontujemy mieszkanie, zaczęliśmy od dużego pokoju i właśnie dziś malujemy ściany na kolor mniej więcej jak w załączniku. Sypialnia będzie wrzosowa, kuchnia zielona, a przedpokój coś a'la łososiowy to zapraszam na konsultację a właśnie i jak się skończyła sprawa z tym Twoim odcisko-brodawką na stópce? wygoiło się?
|
||
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jeszcze jak pisałaś o remoncie, ale umknęły mi niestety kolory
dzięki za nadrobienie! Fajna kolorystyka, bardzo podoba mi się przygaszony wrzos w sypialni, taki klimat ![]() ![]() ![]() Do teraz nie wiem co to było, w każdym bądź razie jedno zeszło a to większe jeszcze jest jak sobie pomyślę, że mam tam iść znów na to samo, to drżę!!!---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Oczywiście znów się zasiedziałam na komputerze, to przez te wasze linki do fryzur ![]()
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Kochana musisz po prostu poeksperymentować ja uwielbaim gotowac piec itp
|
|
#3846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A taki piknik to całkiem fajna sprawa .Cytat:
. Ja bym chciała być zaokrąglona TU, bo ÓWDZIE to jestem aż za bardzo. Choć dziś mój wspaniałomyślny mąż stwierdził, że wcale nie mam małego biustu, tylko fajny (widać synonimem małego jest niefajny ) Cytat:
. Ja niedawno zauważyłam, że jak jem płatki i otręby z jogurtem, to mam bardzo regularną pracę jelit . Ja też . Piec chyba bardziej .Byliśmy w sklepie. Ten mój mąż to uparty kozioł w kapuście! No, nie da się mu NIC wytłumaczyć! Ja już nawet nie próbuję :P. |
|||
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff wkoncu mam czas do Was zagladnac
Tak jak Wam pisalam dzisiaj mialam sesje bylo super Zrobilismy ponad 500 zdjec mam nadzieje ze wybierzemy z 30-40 superowych Maz oczywiscie trzymal sie swojego i nie zrobil zadnego zdjecia Ale jak maly sie urodzi to sobie odbijemy Ale powiem Wam jestem padnieta .. Myslelismy zeby dzisiaj zaprosic znajomych na grilla ale jestem taka zmeczona ze nie marze o niczym innym jak o lezeniu brzuchem do gory A wczoraj bylismy kupic dywan ... i byl taki wybor ze sie nie zdecydowalam na zadny
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najbardziej to wąłsnie eksperymentowac, nie lubie trzymac sie ściśle przepisów![]() Cytat:
Tz dzisiaj w pracy, a ja jakos bez niego nie umiałam spać i już wstałam
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Szkoda, że mąż nie chciał zdjęć .Cytat:
. A potem mieszkałam 4 lata sama, więc mam wprawę . Za to TŻ odbijał sobie to, że kuchnia u nich w domu była tylko królestwem matki- i też gotował, bo lubi . Kicia, a gdzie będziecie mieszkać po ślubie?---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- A w ogóle dziś mi się śniło, że rodzę . I to było takie dziwne, bo mnie posadzili na takim łóżku, które tak strasznie wysoko podnieśli, że musiałam się trzymać u góry rurki, żeby nie spaść i kazali mi przeć . TŻta przy mnie nie było, zanim tam usiadłam, to pisałam do niego smsa, że ma przyjść i przynieść rzeczy- głównie pieluchy i ubranka- nie miałam ze sobą żadnej torby! W ogóle nie byłam przygotowana, chyba nie wiedziałam o ciąży . A potem przyszła moja mama i mnie tak zaczęła denerwować, że kazałam jej wyjść . Na końcu chyba urodziłam córeczkę . A najlepsze, że jak się tylko obudziłam- i nie zdążyłam nic powiedzieć, to TŻ do mnie z tekstem "Jak będziesz w ciąży, to pójdziesz do dietetyka, żeby ci ustali super dietę. Żebyśmy mieli mądrą córeczkę!" Potem jeszcze dodał, że będzie nawet mądrzejsza ode mnie i będzie mi łyso . Coś czuję, że nam się sami synowie z tych oczekiwań urodzą I śniło mi się jeszcze, że Agaaga faktycznie ma córkę Natalkę .
|
||
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
zostawiłam wam coś w klubie
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
mi mama nie zabraniała dostępu do kuchni, ale jakos wtedy nie mialam potrzeby na gotowanie
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
tez mam taka nadzieje
![]() Cytat:
![]() Hehehe niezly sen mialas Cytat:
![]() dziekuje
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opiłam się domowym marchewkowym soczkiem . Dziś nic konkretnego nie robiłam . Ja nie wiem, jak ja zamierzam się obronić, skoro nadal moja praca mgr leży odłogiem... Ale w majowe będę miała czas i zmuszę się do napisania jej .
|
|
|
|
|
#3856 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a to większe Cię boli jeszcze? dziękuję ![]() fajna, niefajna - pogoda raczej nie dopisała i było mało osób, ale to dobrze, bo zamiast o 18 zwinęliśmy się po 16 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w naszym kochanym własnym M3 czyli w mieszkaniu TŻta sami we dwoje
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki temu bierzemy ślub bo bez mieszkania raczej byśmy poczekali aż oboje byśmy mieli pracę chociaż kto wie jakby to było wiem mamy super start... tylko wyremontować i będzie super a po ślubie odkładamy na dzidziusia
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3861 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też jem otręby, owsiane of course ![]() Cytat:
![]() Ahoj, ja już po imprezie, dojechałam do Kato i tęsknię już za T. I postanowiliśmy dziś z TŻ, że pojedziemy motocyklem do ślubu ![]()
|
|||
|
|
|
#3862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie jakby były 3 do wyboru to by nie było problem, a im większy wybór tym większe dylematy... jeszcze wybierzecie coś fajnego Cytat:
![]() ![]() ! Tż miał chyba nosa, no i kocham w ogóle takie teksty od dzieci "jak będę duży to się ożenię z mamą" ![]() ![]() w ogóle to moja siostra gdzieś wyczytała, że badania potwierdzają, że w parach w których mąż i żona są atrakcyjni częściej rodzi się dziewczynka, a parom, w których któraś ze stron jest "brzydsza" częściej trafia się chłopiec ![]() Ja Dalenko wyczuwam, że u Ciebie chyba najpierw córeczka Coś z te nasze oczekiwania różnie się spełniają, ja i Agula trafiłyśmy z płcią, z kolei Karo i Żabcia na odwrót Coś czuję, że Almik nosi chłopca... kiedy wizyta z usg? ![]() Nie boli już, zagoiło się. Ale coś muszę zrobić z tą drugą brodawką jak dzisiaj konsultacje zleciały?
Edytowane przez agaaga89 Czas edycji: 2012-04-22 o 22:02 |
|||
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale jak choć jedno pracuje to jeszcze się daje rade a jak bysmy chcieli wziąć kredyt na mieszkanie to z jednej wypłaty nie dało by rady
|
#3864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jakie zdrowe . A ja najbardziej lubię koktajle na bazie mleka/ jogurtu z truskawkami . Swoją drogą niedługo lato i owoooooceeeee !A co odpowiadaliście, jak padały pytania o ślub? To teraz ja się zapytam: gdzie jest pierścionek- się pytam się ja :P. A motorem do ślubu: Cytat:
.Fajna ta teoria . TŻ skomentował- z takim zacięciem "Fajnie. I to jaka atrakcyjna. Będzie co odganiać" Cytat:
.Siedzę z ręcznikiem na głowie i tak sobie myślę, jak fajnie, że jest wizaż i Wy . Ależ ja Wam ostatnio słodzę :P.Ps. Kiedy kończymy wąteczek ?
|
|||
|
|
|
#3865 |
|
Rozeznanie
|
Żyję. Piszę, żeby mnie Dal nie zabiła ;p
A teraz wracam do nadrabiania
|
|
|
|
#3866 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Pierścionek zapewne jest jeszcze w fazie projektowania TŻ tak się napalił na ten pomysł z motorem, że czuję, że to przyspieszy jego plany Ja też się cieszę, że jest wizaż A wątek chyba skończymy przed wakacjami, coooo? ![]() Spać mi się chce, szumi mi w głowie od wina, a jutro kolos z angielskiego, na który nie umiem NIC, bo nie miałam kiedy się uczyć |
|
|
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No, nie ma opcji, żeby go skończyć w wakacje, masakra by była jakaś! Zostało nam trochę ponad 1000 postów, damy radę . Ładnie tak wino pić dzień przed kolosem?! :P |
||
|
|
|
#3868 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() ![]() Idę spać, nastawiłam budzik na 6, a zaczynam o 10, może coś zdążę wkuć. W sobotę zrobiłam sobie notatki, więc chociaż tyle :P Do-bra-noc! |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Niby 5 osób na wątku, a tylko ja piszę :p... Tak, czy siak, idę już spać. Dobranoc, kochane !
|
|
|
|
|
#3870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami brakuje mi brzuszka Cytat:
U mnie niby 55kg ale tego w ogóle nie widać, bo wszystko sflaczałe. Jakie fajne muffinki Mogę prosić o przepis? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wybaczcie mi kochane, że Was zaniedbałam, ale ostatnio chodzę jak jakaś niedorobiona. Najchętniej to bym cały czas spała. W ogóle to mieliśmy teraz trochę załatwiana: becikowe, zasiłek. Byliśmy się dowiedzieć też o postawienie tej dobudówki. Tż-et wymyślił, że złożymy wniosek o postawienie budynku gospodarczego i jeśli się zgodzą, to się go wybuduje a później złoży wniosek o pozwolenie na zaadaptowanie go na cele mieszkalne. Nie wiem co z tego wyjdzie. Ogólnie to jesteśmy w czarnej du.pie, bo Tż-et ma działkę a raczej jej 1/4, czyli 125m kw, ale za to nie mamy kasy, aby cokolwiek na niej zrobić. Zamarzyliśmy sobie o takim domku |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

dzięki za nadrobienie! Fajna kolorystyka, bardzo podoba mi się przygaszony wrzos w sypialni, taki klimat 
. Ja bym chciała być zaokrąglona TU, bo ÓWDZIE to jestem aż za bardzo. Choć dziś mój wspaniałomyślny mąż stwierdził, że wcale nie mam małego biustu, tylko fajny (widać synonimem małego jest niefajny 

. Dziś nic konkretnego nie robiłam 

!