|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
![]() Kazdy prosi o powiadomienie jak juz bd znana plec , poniewaz chca juz cos z radosci kupic ![]() ![]() Ide cos wszamac ;D ciesze sie chwilowa wolnoscia od mdlosci ;D Czy Wam takze lekarz kazal pic AZ 3 litry dziennie?? bo ja po 1,5 l zasypiam na kibelku ![]() Co do konowalow to oby takich mniej . Ja mam takiego gina, do ktorego nie ide ze strachem przed bolem, wyklocaniem sie i modlitwa o szybsze wyjscie. Dodatkowo dzielny TZ wspiera mnie przy badaniu i nie ma zamiaru wyjsc z gabinetu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Isabelle witaj ![]() ![]()
![]() |
#1383 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U nas sporo zmian. Od dwóch miesięcy mieszkamy razem. Nadal konkretnie się nie staramy, ale biorę kwas foliowy tak na wszelki wypadek, bo antykoncepcji nie stosujemy. ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Natalka i reszta Dziewczynek - dzięki za gratulacje ruchów (mam nadzieję, że to ruchy i nie gratulowałyście mi np wzdęć
![]() ![]() ![]() Baobabuś i Maleństwo - napisałam Wam pod moim zdjęciem ![]()
#1385 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co za burak z tego lekarza .. ![]() Cytat:
![]() I super ze lakarz ma takie podejscie bo czasem nie chetnie wpuszczaja partnerow na usg. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzeję, że mdłości szybko miną ![]() Bika - ![]() ![]() ![]() My mieliśmy bardzo udany choć napięty weekend. Dziś udało nam się wyskoczyć na rower. Mieliśmy w sumie mało czasu ale i tak zrobiliśmy prawie 25km więc jestem bardzo zadowolona. Tylko tyłek mnie trochę boli ![]() Potem mieliśmy grilla (Żabcia - ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- A co do herbatek to kupiłam sobie dziś w Rossmanie dwie: malinowo-waniliowa i wiśniowo-bananowa ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- No tak ja jestem to tu jest cisza... ![]() Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2012-04-22 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() jak mnie boli glowa od jakis trzech dni to nie wyrabiam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bikus gratuluje ruchow!!! to cudowne uczucie ![]() ![]() sorki ale nie nadrobilam bo ledwo widze na oczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1388 | ||
Zakorzenienie
|
pewnie
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Wtajemniczenie
|
Kotek dobranoc
![]() Też idę spać.. sama.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja w przedszkolu byłam zdolna, bo mnie starsze siostry uczyły pisać, czytać itd nic szczególnego ![]() witamy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
Czesć dziewczyny
![]() Niedawno wróciliśmy do domu, padam z nóg. Od piątku jeździmy w poszukiwaniu działki budowlanej, tak nas wzięło na budowę, tzn nie od razu, najpierw chcemy kupić działkę dopiero za jakiś rok czy dwa zacząć budowę. Miałam Wam opisać całą sytuację, ale jestem tak wykończona, że nie mam już siły ![]() Idę Was trochę nadrobić, a jutro z pracy poodpisuję ![]() Bika widziałam, że poczułaś ruchy ![]() ![]() ![]() I witam nową koleżankę, Isabelle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter, chodziło mi o to, co napisałam, czyli gdzie ![]() Tomalinko cześć, dopytywałam się o Ciebie ![]() Tynkusiu, w końcu się odezwałaś ![]() ![]() Madziu, ja już kopiłam kupon i nie mogłam wybrać innego, ale ten fotoboss jednak jest całkiem całkiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() Bika - wczoraj czytałąm pobieżnie, ale już wyczaiłam, ze ruchy poczułaś ![]() ![]()
![]() |
#1394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Witajcie w poniedziałek... wczoraj było pięknie, a dziś deszcz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Na SWPS - Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nikita od kiedy zaczynacie działać?? Bika super, ja też w tym tyg poczułam co ty ![]() Ana tak płacimy za zdjęcia, ale nie wiem nawet ile ![]() Amani super z tym ślubem ![]() Tynkusia super ![]() Ale dziś u nas pada.. a ja się tak sobie czuję, bo mi strasznie zimno ![]() Wczoraj miałam super dzień. Po 12 poszłam na spacerek. Na 14 doszłam do rodziców. Tam zjedliśmy obiadek, pogadałam sobie z bratem, z rodzicami, zjadłam big lody z owocami ![]() Mąż coraz bardziej przeżywa narodziny córci, wczoraj to chyba tylko o tym rozmawialiśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | ||||
Konto usunięte
|
Ja niedouczona jestem, dlaczego trzeba dużo pić?
Może. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas padało w nocy, wiec teraz trochę chłodno. Mam nadzieję, że się wypogodzi. Rano było ślicznie ,a teraz znowu się zachmurzyło. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też u nas ostatnio dużo rozmawialismy na temat budowy.. ja to nawet chcialam zebysmy sie przeprowadzili na kilka lat do innego mieszkania. Bo tu gdzie mieszkamy wieczorami jest troche niebezpieczne, winda wiecznie obsikana nie wiadomo czy przez psy czy przez ludzi ![]() Natomiast budowa mnie przeraża, szczególnie sam fakt wybierania, decydowania, pilnowania itd. Nie mam jeszcze wizji a przeciez to ma byc dom na caaaaaaaale zycie. No ale ostatecznie chcemy w tym roku zrobić projekt i może jeszcze przyłącza, a w przyszłym fundamenty. Za 2 lata może zaczelibysmy sie budować. życzę Wam powodzenia w szukaniu działki!! Cytat:
![]() Staram sie odzywac ale ledwo zdąże Was nadrobić ![]() U mnie ok już się cieszę bo za 1,5 miesiaca zaczynamy starania. ![]() A tak to straszna gonitwa... A własnie dziewczyny mam pytanie bo ja to jednak zielona jestem.. ![]() Po odstawieniu tabletek bede miala ten okres który jest normalny podczas 7 dniowej przerwy w braniu tabsów. Ale to nie jest chyba normalny okres więc muszę czekać dalej aż się on pojawi? ![]() Cytat:
![]() A u nas dzis piekna pogoda ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Niech mi ktoś streści weekendddd!
Będę czytała na raty. Ale już mniej więcej jestem na bieżąco! Tynkusia witaj! Mam nadzieje, że mdłości Ci już przeszły raz na zawsze! Bika gratuluję ruchów! Żabcia czekam na fotki z sesji! Super, ze jesteś zadowolona! Nie doczytałam, P był z Tobą, dał się namówić na zdjecia? idę dalej poczytać ![]() A nasz weekend super! W piątek bylismy na chwilę u mojej sis, poszłam spać przed 4... za staro na to jestem! ![]() ![]() ![]() ![]()
#1401 |
Zakorzenienie
|
Gucia czyli znowu weekend imprezowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
Witajcie moje Drogie!
Madzia, juz sie staramy! Dzisiaj rano na tescie owulacyjnym 2 krechy wiec dzisiaj po przyjsciu do domciu bedzie przytul-tango. Rano mnie jajniki krecily wiec zobaczymy. Bika, 2 krechy tak samo intensywne to juz owu czy musi ta testowa byc ciemniejsza? Na tescie pisza, ze 2 takie same krechy to tez owulka ale ty mi ostatnio pisalas cos innego. Butter, dzien dobry, fajnie, ze sobie dalej studiujesz. Tez mialam kiedys taki plan ale jakos z niego zeszlo, ja to bym bardziej postudiowala nauki wschodu, joga i te sprawy mnie kreca. Zobaczymy, wszystko jeszcze przede mna. Strong, juz jestes? Tomalinka, teraz tez zaczynacie sie starac??? buziaki dla wszystkich!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry ![]() Odprowadzilam malego do zlobka, witam sioe z Wami z kawa a zaraz wpada kolezanka i bedziemy sie uczyc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Nikita aaa to super
![]() A ja się wkurzyłam. Mąz ma w tym roku ćw. terenowe (na studiach) zawsze były w drugiej połowie września a wiecie kiedy są teraz?? 16 czerwca i mają trwac tydzień ![]() Po wczorajszym spacerku mam zakwasy w .... kroczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Wtajemniczenie
|
będę mogła zrobić test
![]() A apropo picia wody w TAKICH ilościach to się dziwie, bo mój lekarz przy -pierwszej ciaży mi mówił żebym nie piła dużo - ale to było lato i jakoś w 7-8 miesiącu ciąży - żebym nie puchła ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- ajć.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W czym ma pomóc to picie wody? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |||
Zakorzenienie
|
dobry dzień
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witaj z nami ![]() Cytat:
![]() ![]() Bika super, ze poczułaś ruchy, to musi być super uczucie ![]() Madzia fajnie, że mąż tak przezywa poród, pewnie bardzo was to zbliża do siebie byłam dzisiaj zrobić morfologię, mocz i badania na wątrobę. Miałam zrobić na różyczkę ale pani z laboratorium mi odradziła bo byłam szczepiona i powinnam mieć przeciwciała, a poza tym to u nas kosztuje 70 zł ![]() ![]() ale jestem zła na siebie, bo przez tydzień nie łykałam foliku, zapomniałam po prostu a może teraz będzie najbardziej potrzebny
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-04-23 o 08:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
Mi i gin i położna mówili aby pić normalnie te 2 litry wody.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Butter, tak czułam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
stokrotko to trzymam kciuki za wyniki badania, dziś będą??
strong tata mi kupił koszulkę do karmienia taką samą jak ty ostatnio wklejałaś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.