|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
|
|||
| x-lander |
|
14 | 25,93% |
| Tako |
|
16 | 29,63% |
| Graco |
|
5 | 9,26% |
| Baby Design |
|
5 | 9,26% |
| Roan |
|
1 | 1,85% |
| Baby Merc |
|
2 | 3,70% |
| Peg Perego |
|
2 | 3,70% |
| Coneco |
|
4 | 7,41% |
| ABC Design |
|
1 | 1,85% |
| Maxi Cosi |
|
8 | 14,81% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Cytat:
![]() ![]() Jak można tak traktować pacjentów w ogóle, ale sie kurde zbulwersowałam normalnie |
|
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Laski gdzie trzeba wpisać ten login i haslo do maila??? prosze na priv instrukcje
|
#1833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na 16 . ![]() Cytat:
. I kurde faja.. Nie mogłam znaleźć. . Dzisiaj po wizycie mam zamiar znowu się przejechać i jak nie będę mogła ponownie poszukać to zapytam ekspedientów .A co do ciuszków dla Malutków... Hym. Mi się kilka fajnych rzeczy rzuciło w oczy . Natomiast dla siebie, bez ciąży, nigdy nic tam znaleźć nie mogłam. . A nie.. Przepraszam! Raz marynarkę tam kupiłam. Raz, jedyny raz. Angel - Facet chyba zagalopował się z tymi pieniędzmi . Może warto zmienić ginka? Mój w życiu, by tak nie zrobił . Nie raz mieliśmy już sytuacje, że zapomniał skasować za wizytę .Śliczny Snoopy Cytat:
.To jest coś pysznego!! ![]() U mnie w domu zawsze robiło się do pyruszek, a jak leżałam w szpitalu to dostaliśmy kiedyś na śniadanie do chlebka, ale wtedy taki z rzodkiewką itp. ![]() Cytat:
My dzisiaj zaczynamy 22t ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Bafi - To co spotkało Twoją mamę to coś strasznego.. I jeszcze ta reakcja lekarza, paranoja |
||||
|
|
|
#1834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to trzymam kciuki za wizyte i gratuluje 22 tygodnia
|
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
na gmailu .... sie loguje normalnie jak wszędzie
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj. Wczoraj Bejbiś był troszkę leniwy, ale dzisiaj od rana dokazuje
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Właśnie, Lucia, wiesz może co nowego u naszej Konczi? |
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to chociaż coś kupiłaś, a mi tam nic nie wpada w oczęta ![]() Trzymam kciukasy za wszystkie wizyty dzisiaj ![]() A ja pojutrze zaczynam 20 tydzień ![]() Lukrecja masz jakieś wiadomości od Konczity? |
|
|
|
|
#1838 |
|
Zadomowienie
|
kured nie moge się zalogowac
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Tóż to przypadek był
![]() Jechałam tramwajem, do galerii oczywiście , a obok mnie siedziała kobitka. W tej marynarce .No i tak mi się spodobała, że nie powstrzymałam się i zapytałam gdzie ją nabyła Edytowane przez colds Czas edycji: 2012-04-23 o 11:35 |
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Iwoncia, Colds - dlatego w drugiej ciąży chodziła prywatnie - bo jak się okazało miała konflikt serologiczny z moim ojczymem, ale wtedy lekarze sobie
Dzisiaj ja i moja siostra chodzimy do tego ginekologa również, bo raz że doświadczony a dwa zajmuje się ciążą tak jak należy, sprawdzony i zaufany przede wszystkim.
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołszki a mój dzidek kopie mnie już po pępku
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż mi się nóż w kieszeni otwiera ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Dostałam właśnie wyniki morfologii i moczu. Wszystko mam w normie, tylko HCT 0,36 (norma: 0,37 - 0,52). Myślę, że tragedii nie ma, ale to chyba mały wynik HTC świadczy o anemii, tak? |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mnie nie kopie wcale się martwię
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zadomowienie
|
bafi dziekuje za dane do maila
moj tez po calym brzuchu buszuje.raz kopie w pepek a raz calkiem na dole.ostatnio polozylam sie na lewym boku to skakal jak na trampolinie,i chyba glówke miak na gorze bo taka duza gula byla he he .moj brzuch przybiera czasem dziwne kształty
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- A co do morfologii mój gin powiedział, to normalne, że z każdym tygodniem nasza krew staje się uboższa bo dzidek więcej zabiera - stąd potrzeba stałej kontroli by w razie czego suplementować witaminami.
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Bafi - do teraz nie każdy ma odwagę sądzić się z lekarze.. gdzieś zostało zakorzenione twierdzenie, że oni mają zawsze racje
|
|
|
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
konczi pisze ze nadal leżą... i mamy kciuki trzymać za nich i mamcie macie nogi zaciskać
nic nie pisze konkretnego... martwie się coraz bardziej
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
poprawiłyście mi humor kochane
do jutra i miłego dnia dla was i maluszków
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
lukrecja_25 gzik to obowiązkowo z ziemniakami takimi suchymi w całości
warto zrobić Co do USG to ja mam robione na każdej wizycie,a chodzę na NFZ Dzisiaj zapisałam się na badania prenatalne i słuchajcie tego : dzwonie i mówię w, które dni mi pasuje... a babka, że oni sami ustalają, to nie ja decyduję o terminie... po czym mówi do mnie : Bo rozumiem, że Pani na NFZ , a ja że nie, prywatnie to ona : a to w które dni Pani pasowało?.... no i mam na 14 maja Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach 3mam kciuki ![]() Cytat:
Konczi jesteśmy z Tobą! 3mam kciuki
Jaśko Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2012-04-23 o 12:19 |
|
|
|
|
#1851 |
|
Wtajemniczenie
|
nienawidze takich piczofonów.... ja tam sie nie brandzluje w tańcu z nimi ... ma byc jak ja chce niech spadają kiedy trzeba opier.dolę bo kuwa mam dość łache robią człowiekowi.
A wiecie co? Odkrywam kolejne pozytywne strony bycia w ciąży Ide do mięsnego a panie mi wybieraja najlepsze kawałki i nawet jeden pan kulturą sie w sklepie wykazał przepuścić mnie chciał w kolejce ale podziękowałąm i powiedziałam ze nie śpieszy mi sie ale miło mi było
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja musze jakieś luźne, materiałowe spodnie kupić bo moje "dżinksy" mnie wnerwiają bo zapinam pod brzuchem i mi spadają. Potem krok mam między kolanami, a jak ide po schodach w klatce to tyłek już prawie goły i wesoły ![]() Cytat:
I tu sie potwierdza fakt, że jak nie zapłacisz to traktują człowieka jak pomiota aż zazdroszczę ja tam czuje lekkie pukanie jeszcze poniżej pępka. Za tydzień w pon. sie dowiem ile urósł - matko już doczekać sie nie moge ![]() Kurka, ale mi sie automat rozpiszczał, już dziad ma 15 lat jak nie więcej i sie wziął i wysłużył. Dopiero w lipcu doczekam sie nówki w końcu ![]() A lenia mam dzisiaj strasznego. 2 godziny z łóżka wychodziłam bo mi sie nie chciało
|
||
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A trzymam kciuki nawet te u nóg. Boże czemu tak długo każą jej leżeć tam
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
konczi - zaciskam
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weronika - Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie nie je się z pyrkami w mundurkach tylko takimi normalnymi.. gotowanymi bez łupin . No i od wizyty w szpitalu jem też z chlebkiem albo bułką, pychotki
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy od domu bo u mnie babcia gotuje w mundurkach, a ja nie
![]() Też w szpitalu na śniadanie mi dawali gzik w takich pudełeczkach plastikowych do chlebka
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Zaraz się wezmę za nadrabianie Ale najpierw muszę się pochwalić, że od wczoraj czuję ruchy mojego Maluszka, świetne uczucie.
|
|
|
|
#1858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz sie troche ustabilizowalao, ale nadal nerwowka, bo mieszkanie nie do konca wyremontowane i te wszystkiepudla pod nogami sie walaja, masakra. A on juz na plecy biedak nie mzoe, bo juz od 2 tyg sam wszystko remontuje, do teko noszenie tych mebli, troche mi go zal... ![]() Ale ja za to, tez poszalalam,az nie wiem czy nie za bardzo, bo ledwo co chodze. i wszystko mnie boli.... A tak wogole to dzisiaj mam polowkowe i poznamy plec!!!! Jak ja sie ciesze, ostatnie usg 2.5 miesiaca temu... Mam nadzieje,ze wszystko z dzidkiem ok. |
|
|
|
|
#1859 | ||
|
Zadomowienie
|
Skoro jesteś w 18 tygodniu to akurat o ruchy martwisz się niepotrzebnie.
Chyba, że dotąd czułaś ruchy wyraźne i regularnie. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1860 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no nie czułam moze faktycznie coś tam czasem zapukało ale pewna nie jestemn czy to to no ale tak u wszystkich juz kopia te dzidki a u mnie nic... no i martwie sie dlatego bo tez USG miałam ostatnie 6 tygodni temu no i dlatego tak juz sie niepokoje
na wizycie 7 maja upomne się o USG bo sie stresuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

. 
body dla bobasa takie najzwyklejsze 50zł 
. Dzisiaj po wizycie mam zamiar znowu się przejechać i jak nie będę mogła ponownie poszukać to zapytam ekspedientów
.
. A nie.. Przepraszam! Raz marynarkę tam kupiłam. Raz, jedyny raz. 

3mam kciuki
teraz muszę czekac do 11maja