|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
|
|
|
#2552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo po komisach poszukać? Przy Wieczystej jest rowerowy. Ineso, a jak z Twoją szyją? |
|
|
|
|
#2553 |
|
Nie depcze krokusów
|
Na Mogilskiej są chyba 2 czy 3 sklepy rowerowe między rondem a Wieczystą.
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33718219]
Oprócz tego nic mi się nie chce - nie chce mi się dzisiaj pracować, nie chce mi się dzisiaj siedzieć w pracy, nie chce mi się wyysłać durnych maili do durnych ludzi. Wczoraj mój brat skończył 20 lat i uświadomiło mi to jaka ja jestem stara...[/QUOTE] Jaka stara!? My zawsze będziemy piękne i młode ![]() Cytat:
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Nail Tek mi się kończy
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie ja sobie w zimie postanowilam ze bede jezdzila na rowerze wiec moze uda mi sie ktores z Was wyciagnac na przejazdzki???
![]() Rower od tesciow przywieziony i czeka sobie w piwnicy na uzywanie mam gorala tylko nie jezdzilam nigdy na takim i dumam czy sobie poradze
|
|
#2557 |
|
Matka Smoka
|
szyrek - nie odzyskałam jeszcze pełnego zakresu ruchu, ale jest dużo lepiej i jak się nie ruszam to wcale nie boli
|
|
|
|
#2558 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje dziewczynki
poszukam w takim razie na mogilskiej i decathlonie
|
|
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyszłam na ignoranta, a oczywiście że wiem że CV pisze się pod ogłoszenie, przecież nie zamierzam go przepisywać tylko się zainspirować Cytat:
?Ecrulo intrugujesz
|
|
#2560 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie o to chodzi że ja bym nim po mieście nie jeździła a u siebie na wsi głównie
a w wakacje to jeżdżę praktycznie co dzień, może nie jakieś długie trasy ale często ![]() zbulwersowałam się bo mam wesele kuzynki w połowie czerwca i stwierdziłam że zadzwonie sobie do fryzierki i sie zapisze na zaś, a tu co się okazuje- może mnie przyjąć o 6 rano albo o takiej godzinie że ja już na ślubie będe- cudownie ;/ Edytowane przez taka ja Czas edycji: 2012-04-23 o 16:51 Powód: pomyłka miesiąca |
|
|
|
#2561 |
|
Nie depcze krokusów
|
W połowie sierpnia
|
|
#2562 |
|
Wtajemniczenie
|
błąd w połowie czerwca (w połowie sierpnia mam następne ), i jestem zła bo to moja ulubiona fryzjerka której ufam i wiem że nie zrobi ze mnie idiotki jak inne na które trafiałam ;/
dodam że jest to fryzjerka na wsi a nie w jakimś renomowanym zakładzie ;/ |
|
|
|
#2563 |
|
Pani Buka
|
a propos rowerów. pojechałam na uczelnię chyba pierwszy i ostatni raz
to znaczy na pewno nie powtórzę tego szybko w takiej formie, bo okazało się że moja kondycja nie jest zerowa - ona jest chyba UJEMNA przeraziło mnie to szczerze mówiąc. kilka kilometrów a ja absolutnie wymiękłam... chyba muszę zacząć od bardzo krótkich tras, wbiegać w tę i we wtę po schodach, truchtać dookoła bloku, nie wiem... ![]() Taka ja - widocznie wyjątkowo dużo osób ma w tym roku wesela ale też bym się wkurzyła, w końcu to prawie dwa miesiące!
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-04-23 o 18:01 |
|
|
|
#2564 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nareszcie jestem na "stałe" w domu i padam na ... na mózg? W każdym razie sprzątnę trochę (ekhm, cud ze mi się w tym burdelu prostytutki nie zalęgły) i trza się brać do pisania
|
#2565 |
|
Matka Smoka
|
Nie ma któraś znajomości w punkcie ksero? Albo innego dostępu do papieru A1? Potrzebuję sporo, ale nie aż całą ryzę.
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia ![]() A ja dziś wreszcie poznałam Ineso która jest złym człowiekiem, bo pokazała mi sklep ze stanikami, a ja tam poszłam i wydałam pieniądze! ![]() Przy okazji odbioru zamówienia stwierdziłam, że mam za dużo odżywek, więc jak ktoś chce jakąś odleweczkę to proszę krzyczeć Może być w klubie w wątku o szamponach Batiste, bo tam wymieniłam, co mi zbywa i będę się umawiać z dziewczynami
|
#2567 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ola - co znaczy "za dużo odżywek"?!
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
No nie jestem w stanie tego przerobić, mnie to wolno idzie
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
chyba muszę się zwolnić z pracy żeby mieć czas tu siedzieć i nie nadrabiać po 20stron
![]() weekend z chrześnicą był genialny i męczący czyli biegałyśmy po murkach, skakałyśmy z kamieni, karmiłyśmy łabędzie nas samym brzegiem Wisły, łaziłyśmy po kałużach itd. a przy okazji uczyłyśmy się tzn. Julka się uczyła liczyć i opowiadałam jej historię smoka wawelskiego o imieniu Zenek , króla Władka i królowej Jadźki. absolutne wariactwo! pewnie z 1000 kalorii spaliłam ale to jak się do mnie przytulała i mówiła "G. lubię Cię, fajna jesteś" itd. rekompensowało wszystko. i donoszę i uprzedzam ewentualne pytania: mimo wszystko syndrom matki się nie obudził. Wręcz na odwrót- niechęć i zmęczenie tematem ślubów, ciąż i porodów wzrosło. nie cytuję, bo zaczęłam, ale już sama nie pamiętam co miałam na myśli OMD- co to za ćwiczenia? wiem, że masz płytkę ale w necie też na pewno znajdę tylko powiedz co to za Ewa. Wybrałam się w końcu na siłkę to pod drzwiami fitnessu sobie przypomniałam, że zmieniłam portfel i nie mam ze sobą karty a muszę zacząć coś robić bo czuję się ulana jak klusek no i przymierzałam kiecki- w każdej wyglądam strasznie dziwnie w ogóle ta koralowa jest piękna, ale w cyckach za duża. Nie wiem jak na Tobie się układa, ale nawet jak ją tak jakby rozsunę na ramiona to wydaje się jakby była "biustowo" za duża.a jasny brzoskwinowy to niestety absolutnie nie mój kolor poza tym sprawa nieaktualna bo dzisiaj się obudziłam i stwierdziłam, że nie pójdę na to wesele. Troszkę tak niefajnie odmawiać na 3tyg. przed, ale nie chcę iść. Mam milion argumentów przeciw i raptem 1 za.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2570 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero zaczęłam używać. Ale pododbno naturalny i kosztuje grosze Wiecie co, właśnie sobie pomyślałam, że my chyba nienormalne jesteśmy ja też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zamówiony wax - nieotwarty. Maski stapiz i cośtam sprzed zamówienia elfowego - zaczęte. 2 maski Loreal z czasów panieńskich - po połowie gg to fajny weekend miałaś
|
|
#2571 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a co i jak z przelewem za mazidła? |
||
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
dobra doczytałam co do za Ewa, zaraz ją wygoogluję (
) i może poćwiczę w ramach domowej siłkichcę już mój blender na rower i rolki zawsze chętnie ja!!! długo będziecie jutro? bo ja jadę do fryzjerki, ale może udałoby mi się Was złapać jak będę wracać czyli ok. 20-21
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdatne do użytku jeszcze ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-04-23 o 19:46 |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież jakiś czas temu pytałam o rolki i nie było chętnych
|
#2575 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na rolki to jak mnie ktoś nauczy ![]() Cytat:
Z przejażdżki na przejażdżkę będzie coraz lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dlaczego nienormalne? Bo wiecie co dobre? I zarazem tanie?
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Myszka też chce, weźmiemy jeszcze Mallę tylko, że ja mogę popołudniami/ wieczorami, a w weekendy to różnie, ale w połowie maja będę miała już wolne wszystkie. w ogóle to tak się zastanawiam, że chyba będę miała traumę jak skończę te studia i będę mieć każdy weekend wolny i wolne w wakacje, w lato... głupie, ale od 6lat tego nie miałam i wydaje mi się, że będę wtedy taka bezużyteczna
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Malla ma zakaz.
|
#2579 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja marze o nowych rolkach
![]() Nie wykupujcie płaszczaków w Veronie... mama ma tam jakąś zniżkę chyba jeszcze i chcę ją wykorzystać
|
#2580 |
|
Nie depcze krokusów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

My zawsze będziemy piękne i młode 
w naszej firmie jesli idzie o obroty. Nie wiem tylko jak ja tego moge nie wiedziec a przeciez widze obroty i wg mnie sa wyzsze niz rok temu.

?

to znaczy na pewno nie powtórzę tego szybko w takiej formie, bo okazało się że moja kondycja nie jest zerowa - ona jest chyba UJEMNA